2018 Ekim Anneleri

Bizim dr. cok huysuz oldugunda kullan dedi, ben kullaniyorum valla, tabi her gun degil, cocuk cok feryat ettiginde minicik sürüyorum..dentinox adi..arkadasim da tereddütteydi, alip koymus eve, caresiz kaldigi bi aksam minicik surmus, gecen diyo ki, o gece sana bi dua ettim :))

Allah yardimciniz olsun.Keyifle gecsin yeni yiliniz.
Biz Datça'daydik,dönüs yolundayiz.Persembe Sezen'de baslayacak :)

Bi emzik perisi hikayesi var :) Bize yardimi olmustu.Biraz derleyip ben oyle anlatmistim.2 yasindaydi.Sadece 3 gece anlatmadim ama keyifle uyumadan belli bi zaman bahsetmistim.Sonra bi aksam kendisi yapmak istemisti.Oyle bitmisti emzik seruveni.Fikir olsun

2-3 yemek kasigi zeytinyagina 7-8 karanfili ezip attim.24 saat boyunca arada calkalayarak ozlessin sonra süzüyorsun.Tortulari atiyorsun.Onu surebilirsin.
Ben sadece bunu yapiyorum.Ve yiyebilecegi herseyi eline veriyorum kasidikca hosuna gidiyor.
Malesef her sonraki dis daha zor.Boyle ilk dislerde yeni anneler olarak hayiflansakta :)

Nilikonun yeni kelimesi

Attimmm diyor ve atiyor. Cok komik. Tv kapatinca bitti, insanlarin arkasindan gitti diyordu da tesaduf diyordum ama ucuncu tekil sahista gecmis zaman kullanmaya baslayinca bi acayip oldum.

Insallah cabuk konusur da miziklaninca derdi ne anlarim.

Masallah nilikoya bizimkine sabahtan aksama kadar anne anne diyoruz ehh diye bagiriyo soylemicem iste der gibi gec konusucak heralde anca babababa yapiyo

Masallah nilikoya bizimkine sabahtan aksama kadar anne anne diyoruz ehh diye bagiriyo soylemicem iste der gibi gec konusucak heralde anca babababa yapiyo
Bizimkinin de pek kelimesi yok, babababa bilincli degil bence.. oynarken dadadada kedileri gorunce gehgehgeh(heralde gel oluyor) baska rutin olarka soyledigi bir sey yok. Bana da gec konusacak gibi geliyor:) ve gec yuricek, emeklemek favorisi cunku:)

teşekkür ederim canım bunu duymuştum bende genel olarak kullanılan
Evet bu karışımı da çok duydum ama Bi türlü yapmadım bi deneyim bakalım teşekkür ederim zorlanma kısmı benim için zor ama yawrum daha da zorlanıyor uykusundan uyanıp sarhoş gibi kafasını sağa sola çarpıyor o sese uyanıyorum ona çok üzülüyorum

Allah yardimciniz olsun.Keyifle gecsin yeni yiliniz.
Biz Datça'daydik,dönüs yolundayiz.Persembe Sezen'de baslayacak :)
Datça'yı çok severim yaa. Bu sene eşimin işinden dolayı çıkamadık tatile. Gitseydik biz de datça'ya gidecektik. Şimdi de kasım da yurt dışı ayarladık bakalım çoçukla nasıl olacak.
Özel değilse datça da nerede kaldınız? Nerelere gittiniz? Sizin düşünceleriniz çok değerli benim için. Eğer siz bir yeri beğendiyseniz gerçekten güzeldir o yer.

Benim kız da bir şeyi atmadan önce Attt diye bağırıyor. Atınca da Gittiii diyor. Başkalarının arkasından da gitti diyor. elleriyle yüzünü kapatıp Ceeee diyor. Ne söylersek tekrar ediyor. Abla, abi, kedi, vs güzelce söylüyor. Baba baba diye bilinçli söylüyor. Bir anne dedirtemedim ya. İnatla demiyor. Biliyorum aslında söyleyebilir. Teyze (teye) flan güzel diyor çünkü.
.

Bizimkinin de pek kelimesi yok, babababa bilincli degil bence.. oynarken dadadada kedileri gorunce gehgehgeh(heralde gel oluyor) baska rutin olarka soyledigi bir sey yok. Bana da gec konusacak gibi geliyor:) ve gec yuricek, emeklemek favorisi cunku:)
Bizimki düşe kalkada olsa yuruyor. Seslenme şeklinde degil bencede anlamsiz cok ses cikariyo ama net kelime yok. Bu aralar cok sinirli zaten yumruklarini sikip bagiriyor kucaktayken gitmek istiyosa ayaklariylada tepiyor

Cok acıymış aslinda yasadiklari.Zorlarmis.
O masumluğa yakistiramiyor insan kucucuk bi olumsuzlugu bile❤zaten canı ne kadar ki diye dusunuyorum.Evlat cok baska

İyi geçer bence :) Çocukla yapilan seylerinde ayti bi tadi var.

Ev tuttuk canim.Merkezdeydik Burgaz'da.
2 gun tura katildik.Palamutbükü,Akvaryum koyu ve bikac koy daha gezdik.
Tur harici Karaincir plajina,Kızılbük'e,Gerence (Kucuk akvaryuma(Akvaryum plaji Palamutbükü diyede geciyor ama tekne turuyla girilen o muazzam Akvaryum koyuyla ayni degil ) gittik.Hubup bükü yakindi gecerken gordum o da guzeldi.
Zaten deniz heryerde cok guzeldi cidden.
Bigun yine tura katildik Marmaris'ten.
Oyle 6 gunu bitirdik :)
Kumluk'ta gezdik gece fln.
Bende cok sevdim insallah seneyede gideriz :)

Bizimki düşe kalkada olsa yuruyor. Seslenme şeklinde degil bencede anlamsiz cok ses cikariyo ama net kelime yok. Bu aralar cok sinirli zaten yumruklarini sikip bagiriyor kucaktayken gitmek istiyosa ayaklariylada tepiyor
Masallah atlasa:) yasinda cok guzel yuruyor olacaktir eminim. Belki de bilincli olarak ilk anne demeyi bekliyorlardir:)) atak haftasi bitmek uzere belki gelmeyen dis varsa o zorluyordur, sinir ondandir.

Hala sut sagan varmi ne durumdasiniz. Atlas emerken kendini geriye atmaya basladi. Emmek istiyor ama sut yok ben yine aldim eine makinayi ama 10 cc bile zor çıkıyor doymasini gectim tatmin bile etmiyor ne yapicam bilmiyorum

Hala sut sagan varmi ne durumdasiniz. Atlas emerken kendini geriye atmaya basladi. Emmek istiyor ama sut yok ben yine aldim eine makinayi ama 10 cc bile zor çıkıyor doymasini gectim tatmin bile etmiyor ne yapicam bilmiyorum
Ben en son temmuz basinda sagim yapmistim. Iki memeden 40-60 arasi birsey cikiyordu. Ki sabit 4 emzirmem var, gece de kac kez kalkarsa ama gece bos emiyor gibi geliyor. Bu arada sabah sagiminda 60 cikiyorsa digerlerinde daha az cikiyordu bende. Gun icerisinde degisebiliyor, aclik-uykusuzluk vs etkiliyor baya. Ben de merak ettim suanki durumu. Yarin ucakla bir yolculuk yapacagiz, ucakta vermek icin bir sagim yaparim yarin, haber veririm. Bu arada ben her gece yatmadan once solgar brewer’s yeast adinda bir vitamin iciyorum. Emziren anneler icin. 2. Kutum bu bitmek uzere daha da almam heralde. Etkisi az da olsa oluyor sanki. Bu tarz seyler kisiden kisiye gore cok degisiyor. Bilimsel olarak sadece suyun ve tuketemeyecegimiz kadar cok miktarda rezenenin etkili oldugunu okumustum. Ama ben ne zaman olumune tatli yesem yada sevdigim baska birseyler memelerim sisiyor. Bilim adamlari bunu da aciklasin buyuk ihtimal ben yedikce mutlu oluyorum ve bu mutluluk da sutumu artiriyor.

Uykusuz anneler olarak dun gece burada nobet tutmusuz. Atilan mesajlarin saatine baktim da, 2-4-5

Isin kotusu kizlar uyuyordu biz yoldaydik hic uyumadik,sabah eve geldik uyandilar kucugu uyurda buyugu babasıyla boyama yapiyor suan artik nobetlese 1-2 saat dinlendiririz gozleri

Bende birakmistim sagmayi o zaman lar benimde 40 50 fln cikiyodu anca emmesini tatmin etsin yeter diyodum. Bende 4 5 kere emziriyorum gunde ama 10 cc zor cikti moralim bozuldu baya

Isin kotusu kizlar uyuyordu biz yoldaydik hic uyumadik,sabah eve geldik uyandilar kucugu uyurda buyugu babasıyla boyama yapiyor suan artik nobetlese 1-2 saat dinlendiririz gozleri
Oyy oyy.. ramazan bayraminda biz de oyle olmustuk. Zordur. Gun bir sekilde atlatilinca ertesi gun rutine donuluyor kolay gelsin
Bende birakmistim sagmayi o zaman lar benimde 40 50 fln cikiyodu anca emmesini tatmin etsin yeter diyodum. Bende 4 5 kere emziriyorum gunde ama 10 cc zor cikti moralim bozuldu baya
Sut biraz da bebegib ihtiyacina gore. Atlas iyi yiyen bir bebekti yanlis hatirliyosam, oyuzden 10 cc bile onu tatmin ediyor olabilir. Donemsel olarak daha cok emmek daha cok sut istedikleri zaman oluyor ama ona da yapabilecek cok birseyimiz olmuyor malesef. Sonucta vucut alismiz belli bir miktar sut uretmeye. Moralini bozma, arz talep meselesi, daha cok sut isterse atlarsa birkac gune sutun de artar zaten. Beslenmene ve elinden geldigince dinlenmene dikkat et yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…