2018 Ekim Anneleri

ben sleepy 5 külot bez kullanıyorum, hiç sızıntı yapmadı. Acaba büyük mü geldi kızına? benim kızım tombik, daha yeni sıkmaya başladı 5 numara
Aslinda bantlarina bakinca tam gibi bez.. yani bir küçüğü gercekten olmuyor resmen tayt gibi oturuyor..5 numara bezin alt kismi büyük geliyor evet yani cok pay kaliyor altta.. acaba ordan bacak çevresi de mi hareket edince esneyip açiliyor anlamadim yani bisey..

en iyisi külot bez, bacaklar da tam oturur böylece. deneme paketleri oluyor 5-6 adetli, onlardan alıp hangisinin tam geldiğini anlayabilirsin. biz epeydir külot beze geçtik, bantlarla uğraşmak zor geldi bana

Ay ne güzel yaaa. Maşallah güzel bir tatil olmuş. tekne turunu ben de çoK severim ama çocukla cesaret edemezdim herhalde. Ama siz iki çoçukla cesaret etmişsiniz. Bana da cesaret verdiniz. [

En cok ozendigim hadi iyi geceler kizim ne zaman dicez :) tamam ben deliksiz uykuyu zaten gectim ama hic degilse hani soyle gece kalksak cisini yaptirip geri yatirsak :) uzak degil demi GECECEK hahhaha

Bezi fln birakinca o zamanda gece kaldirmak gerekiyor mu cok alistirmamak mi lazim fln mevzularina dönüyor iş :))))
Her yas ayri guzel.Konusmaya baslayinca ayri tatli.
Ama 3-4-5 sanki bi baska :)

Yardimim dokunduysa ne mutlu.Insan icten icten nasil bir dürtü oldugunu bilince hic degisik gelmiyor o haller :)))
Helal olsun.

Ben 2 yil hic dusunmedim.Kesinlikle hepsinin kardesi olmali denemez halada demem.(cunku aile cok cok onemli goruyoruz)
Sonra bebek özlemi,büyüğün halleri,o da kiz olur mu birbirlerine ne guzel yol arkadasi olurlar hayalleri sinsi sinsi isledi :)))))
Suan bile birbirleriyle nasil oynadiklarini gormek cidden tarifsiz,her halleri bizim hayal ettigimizden bambaska guzel.
Calisma konusunda her zaman tek dusuncem kendim buyutmekti onun kardes konusunda hic etkisi olmadi.O basli basina kadinin secimi.Allah istemedigi birseye mecbur birakmasin tabii insani ozellikle calismak/calismamak konusunda.
Velhasil fikirler degisebilir aslinda bi zaman kendimize engel gordugumuz seyleri baska zaman hic gormeyebiliyoruz :)

Bizde de degisiyor.2 uyku normalde ama dun sabah 10-11de uyuduktan sonra aksam 9da uyudu sadece.Gun ici degisiklikler bazen daha fazla.Eve dönüş heyecani sardi galiba
Tek tip olmasi,degisiklikler olmamasi zor sanki.Gormedim oyle cocuk hatta yetiskin :)))

Anaokulu oldugu icin her turlu yardimci olacaklardir canim.Gerekli gibi dusunme.Belki de once kisa surup sonra uzun surmesi daha cok zorlayabilirdi.Cocuklar ne dusunecek bilinmez :)

Iki cocukla tek basinasin! En kabiliyetlilerimizden birisin, hic oyle dusunme. Ben bir cocukla 3.-4. Ayda cok yalniz kaldim. O siralar buraya yaziyor olsaydim heralde site beni uyelikten falan atardi:) oyle bir delilik haliydi yani. O yuzden kendine hic haksizlik etme. Iki cocuga birden yemek yetirstirmek, onlarla ilgilenmek ustune bir de ev isleri. Offf ki ne offf. Gayet guclu ve kabiliyetlisin, aksini dusunme

ben sleepy 5 külot bez kullanıyorum, hiç sızıntı yapmadı. Acaba büyük mü geldi kızına? benim kızım tombik, daha yeni sıkmaya başladı 5 numara
Sleppy 5 numara kilot bez aldim bende suan indirimdeydi dun geldi denedim cok kalin geldi bana bide yan lastik kismi iz yaptı sanki kilot bezde sleepy de ilk kullanisim o iz normal mi küçük mu gelmis bizimkine acaba

Sleppy 5 numara kilot bez aldim bende suan indirimdeydi dun geldi denedim cok kalin geldi bana bide yan lastik kismi iz yaptı sanki kilot bezde sleepy de ilk kullanisim o iz normal mi küçük mu gelmis bizimkine acaba
Bende kullandım benimkide iz yaptı küçük de değildi bide gece falan hep sızdırdı aynen dediğin gibi çokta kalın hiç memnun kalmadım

Ay ne güzel yaaa. Maşallah güzel bir tatil olmuş. tekne turunu ben de çoK severim ama çocukla cesaret edemezdim herhalde. Ama siz iki çoçukla cesaret etmişsiniz. Bana da cesaret verdiniz. [

Ben cok cocuklarin bizi kisitladigini dusunen biri degilim.Yani hayatimiz bu.Onlar icin degistirdigimiz planlarimizda var onlari icine aldigimiz planlarda.Onlarda gore gore alisiyor cogu seye.Sezen'le de gitmistim simdi 2siylede gittik.Genelde insan isteyince daha kolay olur,takildikca daha cok sorun cikar/görürüz.Saglik sorunu olmasinda.

Insallah sizinde keyifle gecer.
Seneye baska dusuncelerimiz var ama olmazsa yine Datca'ya gitmeyi dusunecegiz.

VosVos35 Katılıyorum.
Bizde gun icinde yalnızız fln ama eş eve girince bile sorumluluk açısından bi rahatlıyor insan.Yani odada oldugunu bilmek bile rahatlik.Zihnen yani.
Ama gunduz zihin surekli bi is yaparken bile tetikte.Simdi sende bu surekli olunca daha da yorucu olabilir.Bence kendini iyi,becerikli,kabiliyetli gormeye baslayip oyle dusunmenin bile verdigi o guzel enerjinin tadina varmalisin :) inan daha com rahatlamana yardimci olacak bi dusunce.

Bezi fln birakinca o zamanda gece kaldirmak gerekiyor mu cok alistirmamak mi lazim fln mevzularina dönüyor iş :))))
Her yas ayri guzel.Konusmaya baslayinca ayri tatli.
Ama 3-4-5 sanki bi baska :)
Biz 4,5 yaşına kadar her gece kaldırdık oğlumu.. Çok fazla sıvı tüketiyor, sürekli süt, çay, meşrubat, su içiyor.. Gece rahat uyuyamıyor zaten görüyoruz, sıkıyor kendini. Biz de kaldırdık hep. Neyse ki artık biraz daha bilinçli, çok sıkışırsa kalkıp gidiyor tuvalete :)

indirimli ürünlere ön yargılı bakmaya başladım. goon bile defolu gelebiliyor indirimdeyken.. kalıbında falan sorun vardır belki, veya lastikleri sıkıdır normaline göre.. goon premium soft dene, daha güzeldir ama pahalı.
ama primaya alıştıysan kalın gelecek sana ötekiler. prima ince ama kokusu hiç çekilmiyor. sleepy koku yapmıyor, rahat ettim ben. kızım her türlü bezden nefret ediyor ve bu sıcaklarda çok da haklı çocuk ama napalım. bu kışı da atlatalım bir dahaki yaza takmayız biz artık :)

Temiz içerikli ve fiyatı daha uygun diye geçen Minies denedim ben pirama ile dönüşümlü kullanmaya başladım şimdilik sıkıntı yok gibi tamamen mimies geçebilir miyim bilmiyorum ama dokusu faln yumuşak denemek isterseniz aklınızda olsun hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…