Aslinda bantlarina bakinca tam gibi bez.. yani bir küçüğü gercekten olmuyor resmen tayt gibi oturuyor..5 numara bezin alt kismi büyük geliyor evet yani cok pay kaliyor altta.. acaba ordan bacak çevresi de mi hareket edince esneyip açiliyor anlamadim yani bisey..ben sleepy 5 külot bez kullanıyorum, hiç sızıntı yapmadı. Acaba büyük mü geldi kızına? benim kızım tombik, daha yeni sıkmaya başladı 5 numara
en iyisi külot bez, bacaklar da tam oturur böylece. deneme paketleri oluyor 5-6 adetli, onlardan alıp hangisinin tam geldiğini anlayabilirsin. biz epeydir külot beze geçtik, bantlarla uğraşmak zor geldi banaAslinda bantlarina bakinca tam gibi bez.. yani bir küçüğü gercekten olmuyor resmen tayt gibi oturuyor..5 numara bezin alt kismi büyük geliyor evet yani cok pay kaliyor altta.. acaba ordan bacak çevresi de mi hareket edince esneyip açiliyor anlamadim yani bisey..
Ay ne güzel yaaa. Maşallah güzel bir tatil olmuş.İyi geçer bence :) Çocukla yapilan seylerinde ayti bi tadi var.
Ev tuttuk canim.Merkezdeydik Burgaz'da.
2 gun tura katildik.Palamutbükü,Akvaryum koyu ve bikac koy daha gezdik.
Tur harici Karaincir plajina,Kızılbük'e,Gerence (Kucuk akvaryuma(Akvaryum plaji Palamutbükü diyede geciyor ama tekne turuyla girilen o muazzam Akvaryum koyuyla ayni degil ) gittik.Hubup bükü yakindi gecerken gordum o da guzeldi.
Zaten deniz heryerde cok guzeldi cidden.
Bigun yine tura katildik Marmaris'ten.
Oyle 6 gunu bitirdik :)
Kumluk'ta gezdik gece fln.
Bende cok sevdim insallah seneyede gideriz :)
En cok ozendigim hadi iyi geceler kizim ne zaman dicez :) tamam ben deliksiz uykuyu zaten gectim ama hic degilse hani soyle gece kalksak cisini yaptirip geri yatirsak :) uzak degil demi GECECEK hahhaha
Ahhh ahhh sorma burda nasil basinin etini yiyorduk aman gaz mi doydu mu sence 2 saatte 1 mi emziriyoruz simdi ayy salyalar cok akiyo dis mi ki diye diye diye diye koca 1 seneyi yedik :) valla hakkini helal et hepimize yardimin dokundu. Bazen diyorum ki burada 2. Bebeklerini doguran anneler bizim gibi ilk bebekteki saskin isyankar hallerimize ne gulmustur
-2 cocuklu ailelere zaten hep ekstra kolayliklar diliyorum.
-Hayat ne gösterir bilinmez ama planim tek çocukta kalmak.. Ille kardeş olmalı düşüncem yok. Herkesin bakışı farkli tabi ki..Belki ev hanimi olsam farkli dusunurdum. Çünkü çalışan anne olmak guvenecek birini bulmak, vs vs çok zor..
Buarada uyku konusulmus, deniz genelde 20.00-21.00 arasi uyur ama haftanin bir iki gunu duzen sasiyor. Mesale pazar gunu gece 23te uyudu. Bugun de daha yeni uyudu, 22.30. Bazen ogleden sonra uykusu sarkiyor oyuzden oluyor, bazen ortam farkli oluyor uyumak istemiyor bazen de sebepsizce uyumak istemiyor yada bana sebepsiz geliyor, bilemiyorum. Ama tek uyku bizim icin suan zor gibi. Dayanabilecegini dusunmuyorum.
Alıştırma günlerinde önce 1 buçuk saat kalıp eve dönüyor ya çocuklar, benimki gibi annesinden hiç ayrılmamış çocuklar için direk eğitim dönemine başlamak sıkıntı olur diye düşündüm. 2 gün de olsa saat 10'da gidip 11:30'da eve dönmek uyum için iyi gelebilirdi. Şimdi sabah 8'de gidip 12'de dönmesi gerekiyor. Bu benim gözümü korkuttu biraz.
Iki cocukla tek basinasin! En kabiliyetlilerimizden birisin, hic oyle dusunme. Ben bir cocukla 3.-4. Ayda cok yalniz kaldim. O siralar buraya yaziyor olsaydim heralde site beni uyelikten falan atardi:) oyle bir delilik haliydi yani. O yuzden kendine hic haksizlik etme. Iki cocuga birden yemek yetirstirmek, onlarla ilgilenmek ustune bir de ev isleri. Offf ki ne offf. Gayet guclu ve kabiliyetlisin, aksini dusunmeÇok iştahlı olacak gibiydi başta. Biz yerken sofraya gelmek için çırpınıyordu. Hatta yeni tadım yaptığımız zamanlarda ne versem yedi. Bir mutlu oldum ki sorma. Sonra sebze püresini reddedince anladım ki bu iş bu kadar kolay değil. Derken kabız olup tamamen yemeyi bıraktı falan.. Anne de kabiliyetsiz olunca denemelerle geçiyor günlerimiz...
Sleppy 5 numara kilot bez aldim bende suan indirimdeydi dun geldi denedim cok kalin geldi bana bide yan lastik kismi iz yaptı sanki kilot bezde sleepy de ilk kullanisim o iz normal mi küçük mu gelmis bizimkine acababen sleepy 5 külot bez kullanıyorum, hiç sızıntı yapmadı. Acaba büyük mü geldi kızına? benim kızım tombik, daha yeni sıkmaya başladı 5 numara
Bende kullandım benimkide iz yaptı küçük de değildi bide gece falan hep sızdırdı aynen dediğin gibi çokta kalın hiç memnun kalmadımSleppy 5 numara kilot bez aldim bende suan indirimdeydi dun geldi denedim cok kalin geldi bana bide yan lastik kismi iz yaptı sanki kilot bezde sleepy de ilk kullanisim o iz normal mi küçük mu gelmis bizimkine acaba
Bayada almis esim artik bitirene kadar ugrasicazBende kullandım benimkide iz yaptı küçük de değildi bide gece falan hep sızdırdı aynen dediğin gibi çokta kalın hiç memnun kalmadım
Ay ne güzel yaaa. Maşallah güzel bir tatil olmuş.tekne turunu ben de çoK severim ama çocukla cesaret edemezdim herhalde. Ama siz iki çoçukla cesaret etmişsiniz. Bana da cesaret verdiniz. [
Bende kullandım benimkide iz yaptı küçük de değildi bide gece falan hep sızdırdı aynen dediğin gibi çokta kalın hiç memnun kalmadım
Iki cocukla tek basinasin! En kabiliyetlilerimizden birisin, hic oyle dusunme. Ben bir cocukla 3.-4. Ayda cok yalniz kaldim. O siralar buraya yaziyor olsaydim heralde site beni uyelikten falan atardi:) oyle bir delilik haliydi yani. O yuzden kendine hic haksizlik etme. Iki cocuga birden yemek yetirstirmek, onlarla ilgilenmek ustune bir de ev isleri. Offf ki ne offf. Gayet guclu ve kabiliyetlisin, aksini dusunme
Biz 4,5 yaşına kadar her gece kaldırdık oğlumu.. Çok fazla sıvı tüketiyor, sürekli süt, çay, meşrubat, su içiyor.. Gece rahat uyuyamıyor zaten görüyoruz, sıkıyor kendini. Biz de kaldırdık hep. Neyse ki artık biraz daha bilinçli, çok sıkışırsa kalkıp gidiyor tuvalete :)Bezi fln birakinca o zamanda gece kaldirmak gerekiyor mu cok alistirmamak mi lazim fln mevzularina dönüyor iş :))))
Her yas ayri guzel.Konusmaya baslayinca ayri tatli.
Ama 3-4-5 sanki bi baska :)
indirimli ürünlere ön yargılı bakmaya başladım. goon bile defolu gelebiliyor indirimdeyken.. kalıbında falan sorun vardır belki, veya lastikleri sıkıdır normaline göre.. goon premium soft dene, daha güzeldir ama pahalı.Sleppy 5 numara kilot bez aldim bende suan indirimdeydi dun geldi denedim cok kalin geldi bana bide yan lastik kismi iz yaptı sanki kilot bezde sleepy de ilk kullanisim o iz normal mi küçük mu gelmis bizimkine acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?