2018 Ekim Anneleri

Kilot bez cokta kolay gelmedi bana ayaklarini cirpip cikariyo daha ayaga kaldirmaya firsat olmadan:)

Bende kullandım benimkide iz yaptı küçük de değildi bide gece falan hep sızdırdı aynen dediğin gibi çokta kalın hiç memnun kalmadım
Bizde bütün bezler iz yapıyor maalesef, yapmayan bez bulamadık. Prima 6 kullandım yine yaptı, o yüzden artık iz yapmasına takılmıyorum. Sık sık havalandırıp rahatlatmaya çalışıyorum kızımı. Şu an kıstas benim için sızdırmaz ve kokusuz olması

Kilot bez cokta kolay gelmedi bana ayaklarini cirpip cikariyo daha ayaga kaldirmaya firsat olmadan:)
Evet o da zor ama bantlının belini ayarlarken de yatay vaziyette tutmak zor oluyor. El çabukluğuyla kandırarak ayakları geçirip hemen kaldırıyorum, tekmeliyor tabi ki ama çıkartmasına izin vermiyorum. Kaldırdı diye dikkati dağılıyor, o esnada çekiyorum. Yani giydirmesi bantlı bezlere göre daha kısa sürüyor

Ben ilk baslarda bezi cikarinca kaldirdim 1 hafta fln.Sonra acmaya baslamistim arayi.
Sonra yatarken ve sabah uyanmadan kaldirdim tuvalete.Zamanla kendi uyanip kalkmaya,buyudukce gitmeye basladi gelirse.
Su bizde de cok cok fazla esimde aynidir.
O donemler bile nasil geciyor dün gibi :)

Mis gibi bakamıyorum maalesef :) mesela 2 gün boyunca 1 kaşık yemek yemedi ikisi de. Biri anne sütü, öteki bakkal sütüyle geziyor.. Sadece eğlendirip, gezdirip, yıkayıp yatırmakla mis gibi bakmış sayılırsam eyvallah :) evi de yalap şap toparlıyorum, birileri gelsin de yardım etsin diye gözüm kapıda valla..

Velhasıl, çocuklar benim elimden yemek yemiyor. Artık oğluma her gün dışarıdan ne istersin diye sorup poğaça gevrek falan alıyorum. Bütün gün o tek poğaça veya gevrekle duruyor. Üçe bölüp yiyor sabah, öğlen, akşam ayranla veya meyve suyuyla...

Yemekleri kendi başıma yiyorum. Kendin çal kendin oyna usulü... Kızıma da tattırıyorum, püskürtüyor. Bebek yiyeceği yapıyorum 2 kaşık sonra ağzını kapatıp hayır şeklinde kafa sallıyor..

Bugün sabahtan beri babaanneyle takılıyor, taze fasulyeyle ekmek yemiş. Ben versem yemiyor.. Oğluma daha bir lokma yedirebilen olmadı 5 yıldır. İlgisiz bir anne olsam, oyun oynamasam, bana doymadı yemeği oyuna çeviriyor derim. Ama çocuklar gibi oynuyoruz, yemek saati gelince odasına gidiyor adam...

ferhunde001 bir buhran ânında şikayetlendi, ben de kıza güya teselli verdim ama yanlış anlayıp kırılmış olabilir.. Gerçekten üzüldüm çünkü benim yanıtımdan sonra yazmadı bir daha.. Burada herhangi bir anneyi tenkit edecek insan değilim ki ben, kendi anneliğimi beğenmiyorum bi kere.. Bardağın dolu tarafını göstereyim derken haddimi aştıysam demek ki...

VosVos35 yaa olur mu oyle sey.aksine bence cok umut verici bi yaziydi.tesekkur ederim destegin icin :) E elaelif123 evde temizlik ve ortami guvenli hale getirme cabalarindan sadece okuyup ciktim hizli hizli.gunlerdir gece uykusuzluklari derken pek keyfim yoktu.is stresini kalabaligi gozum almadigindan ve ise basladigimda sabah 6.30dan aksam 19a kadar ayri kalacagim (emzirme devam ediyor) icin evdeyim daha birsure.

Kolay gelsin arkadaşım :) sevindim kırılmadığına.. Bıdıklar hareketlendi, evde seferberlik oluyor haliyle.. canları sağ olsun :)
Ben de bu sabah oğlumla çıktım, kızımı verdim babaannesine. İlk defa bu kadar uzun kaldılar başbaşa.. Öğlen uykusu ve akabinde de beraberdiler. Uğradım yanlarına gelince, gayet iyiydi bıdık, bay bay dedim çıktım, hiç itiraz etmedi. Daha sonra almaya gittiğimde bir sarılıp yaladı ki suratımı, kolay kolay bırakamaz insan abisini de özlemiş, emdikten sonra daldı odasına, bütün oyuncakları tek tek elden geçirdi, hala da çıkmıyor. Üstelik bilgisayarı açtığımı gördüğü halde yanıma gelmedi abiyle oynamak favorimiz :))

Hepimiz arkadasiz, en son isteyecegimiz sey birbirimizi incitmek.. kirilsa U umudumbitmedi bana kırılırdı, sever o beni :)) ama hayalet gibi oldu, bi var bi yok:))

Miniesi ben de begendim ama kulot bezi yok malesef.

Goon'un dokusu daha guzel denemeyi dusunursen.Yumusakligi,lastik esnekligi,yan kasık bantlari
o da aklımda prima da denedim yok ben külot bezi sevemedim
minies bende severek kullandım aynı senin gibi primayla dönüşümlü ama büyük numarasına geçtiğimde aynı prima gibi iğrenç Bi kokuyla karşılaştım onu da bıraktım
sadece iz değil evet sızdırma ve koku beni mahvediyor genel olarak külot bez hep sızdırdı yada ben beceremedim aslında sleepy kokmuyor ama o da sızdırdı nebilim Bi kafama göre bez bulamadım Bi kaç arkadaşım bim in benzinden çok memnun hep söylüyorlar ama henüz cesaret edip alamadım nebilim aklıma yatmıyor gerçi minies de migrosun du ama :) bakalım elimdeki bez bitsin deniycem prima dan artık iyice bıktım kokusu beni bitirdi

Sizin de öneriniz üzere yumurta beyazini da vermeye başladım arkadaşlar. Şükür alerji falan yapmadı içim rahatladı. Eşim de fındık almış onu da robottan geçirip yumurtayla verdim findik pek hoşuna gitmedi sanki. Az yedi.
Şeker ve tuz kullanmaya başladınız mi arkadaşlar ben bazen evde yaptığım kekten veriyorum çok seviyor yiyor aslında ilk abiye yapmıştım ona vermicektim abiye yapisti tadını bile bilmediği kel için ağladı ben de azıcık yesin dedim ama azdan fazla yedi
.
Ogle ve akşam neler yapıyorsunuz son 2 gün ne yediler tarif ve fikir verecek olanları merakla okuyorum

Ben hiç findik vermedim. Toz halindeki cevizi muhalleniye katiyorum. Fındık aklimda olsun.
Haftada 3 kere köfte az pilav yiyor, geri kalan da evde biz ne yiyorsak o..Cesit konusunda ben de ne yapacam diye düşünüyorum..haa ben normalde de bulamam bi sey

Dun oglen karabugday ve et suyuna domates corbasi aksamina balik-patates buharda haslayip tereyagi da ekleyip pure yaptim(tek balik yemiyor, patatesle karistiriyorum oyuzden) bugun oglen kirmizi biber,kabak, sarimsak az patates buharda hasladim, pure yaptim, corbamsi oldu aksam yemegini ise disarda yiyecegimiz icin sevdigi bir sey olsun puskurtmesin ustu basi etraf batmasin diye seftali, yulaf lapasi, ceviz rendesi, 1 cay kasigi hindistan cevizi yagi, 1 tatli kasigi kuru kayisi puresini karistirdim yanima aldim. Ogunler de hep az az yiyor oyle aman aman yiyor diyemem
Bu arada tuzu arada veriyorum, cok titiz degilim o konuda ama seker vermedim henuz, elimden geldigince gec vermeye caliscam

anabelgunes sagim yapip kac cl ciktigini yazarim demistim ama okadar kostur kostur bir gundu ki sagim yapamadim, suan havaalanina gidiyoruz, emzircem artik. Ama ilk sagimda yazacagim, aklimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…