2018 Ekim Anneleri

Mesela bugun mercimegi bi cezvede hasladim. Tereyaginda sogan kavurup sonra patates kabak ve suyunu suzdugum mercimegi katip su koyup pisirdim. Sevdi. Bir bal kavanozunu ogle ve aksam ancak bitiriyor. Ayri ayri yapmiyorum. Ertesi gun baska yemek.

kendi parfüm kokusu bir yana, daha ilk çişte sanki saatlerdir doluymuş gibi çiş kokusu yayılıyor.. tabi premium care öyle değildir muhtemelen ama ona da bütçemiz yetmiyor ki

kendi parfüm kokusu bir yana, daha ilk çişte sanki saatlerdir doluymuş gibi çiş kokusu yayılıyor.. tabi premium care öyle değildir muhtemelen ama ona da bütçemiz yetmiyor ki
P care ile basladik, ilk ay her besikten aldigimda sızdırmıştı, tavsiyelerle sleepy kullandım, daha memnun kaldim, simdi de sizlerin tavsiyesiyle goon k bez kullaniyorum.

Şeker değil de tuz katmaya başladım ben. Henüz yedirmeyi başaramasam da pişiriyorum, tamamen tuzsuz olunca direk tükürüyor, tuz katınca da 2-3 yudum sonra ağzını kapatıp hayır şeklinde kafa sallıyor. Sadece az yoğurt ve meyve seviyor. Ama babaanne bugün taze fasulye yedirdiğini iddia ediyor (2 lokma yemiştir gerçi, beni ezmek için yedi der bana, gözümle görmeden inanasım gelmiyor)..
Ben bugün zeytinyağlı kabak dolması yaptım, uyanınca yedirmeyi deniycem. Akrabam bahçesinden koparıp getirmiş 3-4 kabak, denemek için yaptım. Yumuşak da oldu, rahatça yiyebilir, yerse :)

Mesela bugun mercimegi bi cezvede hasladim. Tereyaginda sogan kavurup sonra patates kabak ve suyunu suzdugum mercimegi katip su koyup pisirdim. Sevdi. Bir bal kavanozunu ogle ve aksam ancak bitiriyor. Ayri ayri yapmiyorum. Ertesi gun baska yemek.
Ben de oglen ve aksam farkli veriyorum ama iki gun ust uste ayni yemekleri verdigim cok oluyor.

U Umudumbitmedi_ hamilemisin canım? Hayırlı olsun inşaAllah. Konuları takip edemedim.
Yok canim hamile değilim.adet tarihimi hatirlamadığim icin gecikti mi bilemedim.bide testlerde iki cizgi cikmisti.zaten testler de dandik testlerdi.burda kaliteli test satan bi yer yoktu.epey korkmustum ama.metehanin hakkini yemis gibi hissettim.sütüm kesilir yada mide bulantiarindan sonra ilgilenemem yeterince diye.korktugum olmadi.hemen spiral taktirdim.
Burdayiz canim.evimize geldik pazartesi sabahi.hâlâ netleşmis degil tayin isi.hakkimizda hayirlisi olsun.
Hepimiz arkadasiz, en son isteyecegimiz sey birbirimizi incitmek.. kirilsa @umudumbitmedi bana kırılırdı, sever o beni :)) ama hayalet gibi oldu, bi var bi yok:))
Tabi canim.kimse burda kötü niyetli degil.acı bi söz duymadikça herseye kırınılmaz zaten.hem severim ben seni
Sadece seni de degil burdaki herkesi
onun işi zor. tayinleri netleşmedi, kv evinde sürünüyor garibim
Evet canim tayinler netleşmedi.evimize geldik 3 gün önce.evimi özlemisim.
Ben pampers premium care kullandim 10 ay.epey stoğum var evde.tatilde yanimizda kalmamisti.bimden aldim.güzel baya.bide molfiks aldim.120 li paket.baya güzeldi.koku da yoktu.fiyati da uygundu.tavsiye ederim.kalıbi da primadan bi tık büyük.

Bende minies kullandım memnundum da ama hareketlendikçe topaklanma çok oldu şiş duruyodu sürekli altını açıyordum dolmuş diye :) bayadır molfix kullanıyorum gayet memnunum iki haftadırda kulot bezine geçtim o da iyi ..

Oğlumda prima kullanmak istemiyorum dye 1 yıl molfix kullanmıştım. Ne sızıntılar(enseye kadar kaka), pişikler... Deli miymişim, niye inat etmişsem.. Arada bir farklı markalar da denedim ama son 10 ay primaya geçmiştim. Yani molfix maceram çok olumsuzdu, şu ana kadar kızıma 5-6 farklı bez denedim, molfixe elim gitmedi

Ne balığı verdiniz acaba ben korkudan denemedim hala emzirmede sıkıntı olur mu diye çünkü benimki pek yemiyor hala sürekli emiyor

Aaa bende hiç sızma yaşamadım pişik falanda olmadı her markada aynı sanırım memnun olanda var olmayanda kendimiz deneyip bulacağız

Aaa bende hiç sızma yaşamadım pişik falanda olmadı her markada aynı sanırım memnun olanda var olmayanda kendimiz deneyip bulacağız
Bebeğin vücut yapısı, kaka çiş yapısı / sıklığı gibi faktörler de var tabi.. Ama aradan geçen 4 yılda geliştirmiş de olabilirler ürünlerini. Ben iyi hatırlamadığım için güvenemiyorum

Grubumuz cok guzel arkadaslar. Herkes iyi niyetli.
Ben de aynı düşünüyorum. Arada başka gruplara göz gezdiriyorum. Değişik değişik insanlar var.
Ben de az bir kıymayı, zeytinyağ, az soğan ve sarımsak, azıcık da tuzla kavuruyorum. O şekilde yemeyi seviyor.
Benim kız bir de makarnacı ve pilavcı. Ben yerken görse hemen istiyor. Az veriyorum. İki üç kaşık sonra ağzını açmayan kız bunları versen tüm tabağı yiyecek oluyor. O yüzden ben dE mesela o kavurduğum kıymaya biraz pilav atıyorum. Öyle daha çok yiyor. Fikir olsun size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…