2018 Ekim Anneleri

Antepe 5 sene once kuzenimin dugunu icin gitmistik erkek tarafı orali biz kadinlar olarak butun gunu kuaforde gecirirken erkekler gommustu ne varsa hic gezemedim yani. Ama kocaktan arada bir baklava siparisi veririz 1 gunde geliyor

Balığı yesin istiyor insan yine de :) hani fosfor, omega açısından.. Sebze çorbasını zaten sevmedikleri için balıktan iyice soğuturum çocukları :) geçen gün 4-5 sebzeyi haşladım az suda, blenderdan geçirdim koyu bir püre elde ettim. Sonra buzluğa koydum, sebze tabletleri elde ettim. Çorbalara atarım dedim. Madem sebze çorbası yemiyor, yediği çorbalara az da olsa katıp faydasını almasını sağlarım belki

Hayırlı olsun ilk dişiniz, diş buğdayı yapacak mısın
Kızım 10 ay 4 günlük. Henüz diş yok :) hunharca kaşıyor bu aralar :)
Bende umudu kesmiştim dün elime sert bişey geldi kaşıkla bakayım dedim çıt çıt vurdu resmen
Yok canım dün eşim işten gelirken pasta aldı onu kestik yedik al sana diş buğdayı :) Buğday pişirim kızımın yemeğine koyarım birde yeter.
Inci gibi olsunlar canim. Bizimde yine 2 dis ayni anda geliyo
İnşallah :)
Biz henüz acemiyiz bakalım nasıl bir düzenle çıkacak dişler :)

Çabuk atlatır kuzu inşallah. Kıyamıyorum çocuklara diş çıkartırken.

Koku alerjiniz olabilir mi, alerji bolumleri var bazi yerlerde,test yaptirabilirsiniz, ben de astım var, en cok da kokulara karşı..

Canım yazmıştır belki arkadaşlar ben okuya okuya yeni gelebildiğim için görmedim yazayım yine de mezgit dip balıklarından olduğu için yanlış hatırlamıyorsam ağır metalleri bünyesinde barındırıyormuş bebeklere pek önermiyorlar bakarsın yine internetten de aklında bulunsun

Ben de bir gün gelmek gezmek isterim antep hatay taraflarını katmer o taraflarınkini hiç yemedim merak ediyorum mesela. Eşimin arkadaşı vardı antepli düğününde yakın arkadaşları gitmişler antepe girmişler bir çiğköfteciye. O taraflarda acı baharat çok tüketildiği için çiğköftenin yanında acı turşulara baya şaşırmışlar. Çiğköfte acı biber ondan acı hesabı:) ah ah bahsetmişken canım çekti olsa da yesek:)

En az haftada 1 veriyorum ben. Baslarda somon veriyordum ama sonra cok sert geldi. Levrek cipura veriyodum simdi artik sezon acildi uskumru veririz ardindan hemen emzirdigim olmadi ama bir problem olcagini hic sanmiyorum
Öğlen emzirmedim sırf iki kaşık çorba yedirebilmek için geldi yapıştı yine meme meme açıyor kendisi :) dayanamadım yine çorbayı yediremedim emdi hanımefendi balık deneyincede hemen emmek ister diye veremedim bi türlü ama dediğin gibi sezon açıldı bu hafta denerim

Evet benim kızım kuzu eti yoğurtlu ve mercimek çorbası kemik suyu çorba seviyor ama inan onu bile ağzını büze büze 3 yemek kaşığı zor içiriyorum inşallah iştahı açılır bir an önce :)

Kızlar merhaba, bugün akşam yemeği için kıymalı makarna yaptım ilk kez, yiyebilir mi acaba, makarna burgu şeklinde eziyim mi yoksa biraz, siz nasıl veriyorsunuz?

Kızlar merhaba, bugün akşam yemeği için kıymalı makarna yaptım ilk kez, yiyebilir mi acaba, makarna burgu şeklinde eziyim mi yoksa biraz, siz nasıl veriyorsunuz?
Kızımın dişi olduğu için önüne koyuyorum iki üç burgu yerse yiyor gerisi yerlerde :))) dişi varsa öyle verebilirsin yoksada burgunun büyüklüğüne göre ikiye üçe bölebilirsin

Kızlar balık verdikten sonra mama ya da meme vermemeliyiz mı?

Ben hic sorun yasamadim.Hemen olmasada emiyor sonucta.
(Mama konusunu bilmiyorum ama)

Baliktan eminsen ayni gun icinde yogurt yemis olsa da bisy olmaz diye biliyorum.

Ben sadece dip olmamasina dikkat ediyorum.O da genel bi durum

İç müslini yedeklersen bez degistirir gibi degistiriyorsun.Akitinca bi su zaten makineye atarken,sonra yikaniyor.Adet farkediyor tabii yikanma asamasinda.
Kurumada da muslin cabuk kurudugu icin sorun olmuyor.
Koruyor mu kismini anlamadim

Ben onune koyuyorum direk haslayip burguyu butun koyuyorum kalem makarnayi 2 ye boluyorum hepsini birden agzina atmaya calisiyor. Kalem makarba tam ellerine gore

Eklentiler

• 15677868082705688703929125830661.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 22
O zaman istavrit deneriz teşekkürler canım

İç müslini yedeklersen bez degistirir gibi degistiriyorsun.Akitinca bi su zaten makineye atarken,sonra yikaniyor.Adet farkediyor tabii yikanma asamasinda.
Kurumada da muslin cabuk kurudugu icin sorun olmuyor.
Koruyor mu kismini anlamadim
Ne bileyim yıkanabilir olunca sanki çiş akıp gidecek gibi geliyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…