2018 Ekim Anneleri

Şu ana kadar temizleme pamuğu kullandim, ancak artik bez baglamak zor oldugundan k beze gectim ve silmek de cok zorlu. Islak mendile geceyim diyorum, marka tavsiyesi olan?

Kış geliyor, 2 li takim mi astronot mu almak mantıklı? Dün biraz baktim 170 lira civari, indirim bulursam alayim hemen.

Şu ana kadar temizleme pamuğu kullandim, ancak artik bez baglamak zor oldugundan k beze gectim ve silmek de cok zorlu. Islak mendile geceyim diyorum, marka tavsiyesi olan?

Benimde acil durumlar icin cantada,Unibaby Sensitive

Kış geliyor, 2 li takim mi astronot mu almak mantıklı? Dün biraz baktim 170 lira civari, indirim bulursam alayim hemen.

Ankara'nin soğuğuda iyidir karıda.
Astronot giyip cikarirken cok sıkılıyorlar.
Bide daha rahat yururken daha iyi oluyor sanki acilmadan ustu basi.
Yani cok disarda yururmusunuz?
Arabaya binip gidecekseniz genelde gerek var mi?
Kapali ortama girsen cok sicak yapacak?
Oyle dusun.
Yoksa icine guzelce giyince montta işini görür.
Pantolonlarda ici tuylu olanlar sicak tutuyor cok soguklarda.Fikir olsun.
Ben tulum kullanmistim ince tüylü gibi,yine oyle isimi görecek sanırım.Hergun cikacaz ablayi okuldan almaya :)

E elaelif123 ben de sleepy kullaniyorum disardayken, baslarda plojovic gibi unibaby sensetive kullaniyordum ama tek elle ondan islak mendil cikarmak zoru geldi bana, sleepy kapakli olunca acip kapamak cok daha rahat.
Mont konusunda tek parca ustune bir mont almayi dusunuyorum. Tulumu giydirirken evde ufak capli bir arbede yasariz cunku hic gerek yok. Tulumu belki biraz daha buyuyunce karda oynamak isterse yada kar tatiline gidersek alirim diye dusundum.

Burda heryerde herseyin yaninda aci biber tursulari vardir heralde:) ben de cok severim aci biber tursusunu hatta ben o tursulari en cok kokorece yakistiriyorum, ankarada antepten daha cok yiyorum o yuzden o tursulardan:)

Az once anladim ki, benim cidden tatile ihtiyacim var.neden mi??
esime Ali ye mont vs lazim dedim. aldin ya dedi..evet, zara nin indiriminden 2-3 ay önce kışlık mont almıştım, annen de kayak pantalonu aldi ya dedi..ben şok, artik hangi alemde yasiyorsam...

Kapakli benimkilerde :) ama cekiyor devamindakini evet.
Trendyoldan aldim 115'e flndi 24lü.Zaten indirim gaziyla almistim duruyor istif.Belki Sezen'e de lazim olur diye dusundum okulda.Temas yasak.Ya da kutuya hazirlayacam ona.

Ama bunuda tatile yorman ayri guzeldi suan

Koku alerjiniz olabilir mi, alerji bolumleri var bazi yerlerde,test yaptirabilirsiniz, ben de astım var, en cok da kokulara karşı..
Bilmiyorum ki ozellikle parfum kokularindan falan midem bulaniyor hic te alerji olabilecegi aklima gelmedi. Bizim hastanede de var biara yaptırırım belki.

Kizlar oglumun agzinda aft gibi yaralar çıkmış dogdugundan beri ilk defa boyle bisey oluyor. Basina gelen var mi nasil gecirebilirim. Doktora gittik atesi falan yok istahinda falan da sikinti yok oyuzden onemli degil ilac falan vermeye gerek yok dedi.

Karbonatlı suyla iliyim mi diye sordum silebilirsin iyi gelir dedi. Baska yapabilecegim bisey var mı bildiginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…