Ne bileyim yıkanabilir olunca sanki çiş akıp gidecek gibi geliyor insana
Şu ana kadar temizleme pamuğu kullandim, ancak artik bez baglamak zor oldugundan k beze gectim ve silmek de cok zorlu. Islak mendile geceyim diyorum, marka tavsiyesi olan?
Sildirtmiyo, epey zorlu geciyo, sizler gibi lavaboda da yikayamiyorum. Temizleme pamugu da bi hamlede temizlemiyorBenimde acil durumlar icin cantada,Unibaby Sensitive
Kış geliyor, 2 li takim mi astronot mu almak mantıklı? Dün biraz baktim 170 lira civari, indirim bulursam alayim hemen.
Sildirtmiyo, epey zorlu geciyo, sizler gibi lavaboda da yikayamiyorum. Temizleme pamugu da bi hamlede temizlemiyor
Burda heryerde herseyin yaninda aci biber tursulari vardir heralde:) ben de cok severim aci biber tursusunu hatta ben o tursulari en cok kokorece yakistiriyorum, ankarada antepten daha cok yiyorum o yuzden o tursulardan:)Ben de bir gün gelmek gezmek isterim antep hatay taraflarını katmer o taraflarınkini hiç yemedim merak ediyorum mesela. Eşimin arkadaşı vardı antepli düğününde yakın arkadaşları gitmişler antepe girmişler bir çiğköfteciye. O taraflarda acı baharat çok tüketildiği için çiğköftenin yanında acı turşulara baya şaşırmışlar. Çiğköfte acı biber ondan acı hesabı:) ah ah bahsetmişken canım çekti olsa da yesek:)
Az once anladim ki, benim cidden tatile ihtiyacim var.neden mi??E elaelif123 ben de sleepy kullaniyorum disardayken, baslardaplojovic gibi unibaby sensetive kullaniyordum ama tek elle ondan islak mendil cikarmak zoru geldi bana, sleepy kapakli olunca acip kapamak cok daha rahat.
Mont konusunda tek parca ustune bir mont almayi dusunuyorum. Tulumu giydirirken evde ufak capli bir arbede yasariz cunku hic gerek yok. Tulumu belki biraz daha buyuyunce karda oynamak isterse yada kar tatiline gidersek alirim diye dusundum.
Ben küvetin içine sandalye koydum sürekli yıkıyorum bayada keyif alıyor suyu çok seviyor belki öyle kolay olur sanada pamuk dışarda kullanıyorumSildirtmiyo, epey zorlu geciyo, sizler gibi lavaboda da yikayamiyorum. Temizleme pamugu da bi hamlede temizlemiyor
Ya sorma ben esasen yikanabilir bez kullanıyordum sonra ise baslayinca mecbur bıraktım hazır beze döndüm bakıcı uğraşmaz diye. Ic bezlerimin bir kismini da kendim dikmiştim kaldi öyle.En garanti içi muslin yikanabilir bez :) gece özellikle cocuklar icin.
E elaelif123 ben de sleepy kullaniyorum disardayken, baslardaplojovic gibi unibaby sensetive kullaniyordum ama tek elle ondan islak mendil cikarmak zoru geldi bana, sleepy kapakli olunca acip kapamak cok daha rahat.
Mont konusunda tek parca ustune bir mont almayi dusunuyorum. Tulumu giydirirken evde ufak capli bir arbede yasariz cunku hic gerek yok. Tulumu belki biraz daha buyuyunce karda oynamak isterse yada kar tatiline gidersek alirim diye dusundum.
Az once anladim ki, benim cidden tatile ihtiyacim var.neden mi??
esime Ali ye mont vs lazim dedim. aldin ya dedi..evet, zara nin indiriminden 2-3 ay önce kışlık mont almıştım, annen de kayak pantalonu aldi ya dedi..ben şok, artik hangi alemde yasiyorsam...
Bilmiyorum ki ozellikle parfum kokularindan falan midem bulaniyor hic te alerji olabilecegi aklima gelmedi. Bizim hastanede de var biara yaptırırım belki.Koku alerjiniz olabilir mi, alerji bolumleri var bazi yerlerde,test yaptirabilirsiniz, ben de astım var, en cok da kokulara karşı..
Oglan 11 aylik olmak üzere 1.5 aydir makarna yiyor hic te ezmedim cok rahat yiyor.Kızlar merhaba, bugün akşam yemeği için kıymalı makarna yaptım ilk kez, yiyebilir mi acaba, makarna burgu şeklinde eziyim mi yoksa biraz, siz nasıl veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?