Oh sizin hersey hazirmis mis gibi valla:) tatil biz annelere hep ihtiyac zaten:)Az once anladim ki, benim cidden tatile ihtiyacim var.neden mi??
esime Ali ye mont vs lazim dedim. aldin ya dedi..evet, zara nin indiriminden 2-3 ay önce kışlık mont almıştım, annen de kayak pantalonu aldi ya dedi..ben şok, artik hangi alemde yasiyorsam...
Aaa, ben unibabynin kapaklisini hic gormemistim suan netten baktim varmis:) sezene ne temasi yasak onu anlamadim:)Kapakli benimkilerde :) ama cekiyor devamindakini evet.
Trendyoldan aldim 115'e flndi 24lü.Zaten indirim gaziyla almistim duruyor istif.Belki Sezen'e de lazim olur diye dusundum okulda.Temas yasak.Ya da kutuya hazirlayacam ona.
Ben makarna ve daha fazlasi’ni kullaniyorum, memnunum.Makarna vitma gibi bildiğiniz site var mı ?
Agiz ici yaralara karadut iyi geliyor diye biliyorum ama bebege verilir mi alerjen mi arastirmak lazim.Kizlar oglumun agzinda aft gibi yaralar çıkmış dogdugundan beri ilk defa boyle bisey oluyor. Basina gelen var mi nasil gecirebilirim. Doktora gittik atesi falan yok istahinda falan da sikinti yok oyuzden onemli degil ilac falan vermeye gerek yok dedi.
Karbonatlı suyla iliyim mi diye sordum silebilirsin iyi gelir dedi. Baska yapabilecegim bisey var mı bildiginiz
Pilavi direk veriyorum yoğurtla ama makarnayı azıcık ezdiriyorum eline vermeden. Yumuşaksa sorun olmaz sertse azıcık ezdirmek iyi olabilir dene ikisini de bebekler belli ediyor hemen.Kızlar merhaba, bugün akşam yemeği için kıymalı makarna yaptım ilk kez, yiyebilir mi acaba, makarna burgu şeklinde eziyim mi yoksa biraz, siz nasıl veriyorsunuz?
Geçmiş olsun. Karbonatlı şu geldi benimde aklıma direk. Birde benim ağzımda sık sık aft çıkar. Şu rahatlatır. Bol su da iyi gelebilir. İnşallah çabuk geçer.Kizlar oglumun agzinda aft gibi yaralar çıkmış dogdugundan beri ilk defa boyle bisey oluyor. Basina gelen var mi nasil gecirebilirim. Doktora gittik atesi falan yok istahinda falan da sikinti yok oyuzden onemli degil ilac falan vermeye gerek yok dedi.
Karbonatlı suyla iliyim mi diye sordum silebilirsin iyi gelir dedi. Baska yapabilecegim bisey var mı bildiginiz
Makarnavedahafazlasilutfen kullanıyorum ben. Daha samimi geldi vitmaya göre.Makarna vitma gibi bildiğiniz site var mı ?
Mendil de bir hamlede temizlemez, özellikle kaka olunca. Alt açma merasimi uydurmak lazım :) bir tekerleme, bir şarkı falan.. Bitene kadar sakince bekleyebilsin. Nasıl yapıcaz bakalım biz de :) havalar soğuyunca yıkayamam ben de...Sildirtmiyo, epey zorlu geciyo, sizler gibi lavaboda da yikayamiyorum. Temizleme pamugu da bi hamlede temizlemiyor
Okul yakın mı? Servis kolaylık olurdu... Bizim komşu 1 yaşında bebeğiyle gitti geldi 1 yıl öyle kızını almaya, ikisi de üşüdü yavrucakların.. Özellikle yağışlı havalarda zor oluyor..Hergun cikacaz ablayi okuldan almaya :)
İyi yine 2-3 ay önce geçen bir mevzuymuş.. Benim gibi sütü kavanozlara doldurup ılınsın diye beklerken öylece unutup çocuklardan önce uyuyan ne yapsınAz once anladim ki, benim cidden tatile ihtiyacim var.neden mi??
esime Ali ye mont vs lazim dedim. aldin ya dedi..evet, zara nin indiriminden 2-3 ay önce kışlık mont almıştım, annen de kayak pantalonu aldi ya dedi..ben şok, artik hangi alemde yasiyorsam...
Karadutu taa mayıs ayında yedirdim ben kızıma ağaçtan toplayıp, herhangi bir alerji belirtisi vermedi. 11 aylık olan bebeğe zararı olmaz sanırım ama bu mevsimde kalmadı kiAgiz ici yaralara karadut iyi geliyor diye biliyorum ama bebege verilir mi alerjen mi arastirmak lazim.
Kizlar oglumun agzinda aft gibi yaralar çıkmış dogdugundan beri ilk defa boyle bisey oluyor. Basina gelen var mi nasil gecirebilirim. Doktora gittik atesi falan yok istahinda falan da sikinti yok oyuzden onemli degil ilac falan vermeye gerek yok dedi.
Okul yakın mı? Servis kolaylık olurdu... Bizim komşu 1 yaşında bebeğiyle gitti geldi 1 yıl öyle kızını almaya, ikisi de üşüdü yavrucakların.. Özellikle yağışlı havalarda zor oluyor..
Makarna vitma gibi bildiğiniz site var mı ?
Oh sizin hersey hazirmis mis gibi valla:) tatil biz annelere hep ihtiyac zaten:)
Aaa, ben unibabynin kapaklisini hic gormemistim suan netten baktim varmis:) sezene ne temasi yasak onu anlamadim:)
Ben makarna ve daha fazlasi’ni kullaniyorum, memnunum.
El bileginden dirsege kadar olan alana (ic yuzeye) bi seyler batirip cekiyorlar, can acımıyor, sonra bekletiyorlar, sonra kizaran noktalar neye alerjiniz oldugunu gosteriyor.Bilmiyorum ki ozellikle parfum kokularindan falan midem bulaniyor hic te alerji olabilecegi aklima gelmedi. Bizim hastanede de var biara yaptırırım belki.
Bunu nerden aldın canim.bide ilac gibi mi yoksa normalde de yiyebilecegi birsey mi bu.
plojovic oo, evde makarna açmak vs. Zorlu görduklerimden kacarim. Mesela hayatimda hic poğaça yapmadim, yufkadan börek daha kolay, ve inanin ona bile usendigimde 4 e katlayip tavada gozleme gibi yapiyorum..
Yedigimiz kofteyi bile hazir alan tipim, Ali ye kuzu kiymadan ayrı yapiyorum, kuzuma özenirken bizi pas geciyorum.
Bunu nerden aldın canim.bide ilac gibi mi yoksa normalde de yiyebilecegi birsey mi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?