2018 Ekim Anneleri

Oh sizin hersey hazirmis mis gibi valla:) tatil biz annelere hep ihtiyac zaten:)
Kapakli benimkilerde :) ama cekiyor devamindakini evet.
Trendyoldan aldim 115'e flndi 24lü.Zaten indirim gaziyla almistim duruyor istif.Belki Sezen'e de lazim olur diye dusundum okulda.Temas yasak.Ya da kutuya hazirlayacam ona.
Aaa, ben unibabynin kapaklisini hic gormemistim suan netten baktim varmis:) sezene ne temasi yasak onu anlamadim:)
Makarna vitma gibi bildiğiniz site var mı ?
Ben makarna ve daha fazlasi’ni kullaniyorum, memnunum.

Agiz ici yaralara karadut iyi geliyor diye biliyorum ama bebege verilir mi alerjen mi arastirmak lazim.

Kızlar merhaba, bugün akşam yemeği için kıymalı makarna yaptım ilk kez, yiyebilir mi acaba, makarna burgu şeklinde eziyim mi yoksa biraz, siz nasıl veriyorsunuz?
Pilavi direk veriyorum yoğurtla ama makarnayı azıcık ezdiriyorum eline vermeden. Yumuşaksa sorun olmaz sertse azıcık ezdirmek iyi olabilir dene ikisini de bebekler belli ediyor hemen.
Geçmiş olsun. Karbonatlı şu geldi benimde aklıma direk. Birde benim ağzımda sık sık aft çıkar. Şu rahatlatır. Bol su da iyi gelebilir. İnşallah çabuk geçer.

Sildirtmiyo, epey zorlu geciyo, sizler gibi lavaboda da yikayamiyorum. Temizleme pamugu da bi hamlede temizlemiyor
Mendil de bir hamlede temizlemez, özellikle kaka olunca. Alt açma merasimi uydurmak lazım :) bir tekerleme, bir şarkı falan.. Bitene kadar sakince bekleyebilsin. Nasıl yapıcaz bakalım biz de :) havalar soğuyunca yıkayamam ben de...

Hergun cikacaz ablayi okuldan almaya :)
Okul yakın mı? Servis kolaylık olurdu... Bizim komşu 1 yaşında bebeğiyle gitti geldi 1 yıl öyle kızını almaya, ikisi de üşüdü yavrucakların.. Özellikle yağışlı havalarda zor oluyor..

İyi yine 2-3 ay önce geçen bir mevzuymuş.. Benim gibi sütü kavanozlara doldurup ılınsın diye beklerken öylece unutup çocuklardan önce uyuyan ne yapsın maya kavanozunu da çıkarmıştım dolaptan, ekşi mayayla mayaladım sütü fırında ısıttım da.. rezil ettim 3 kilo sütü... bakalım yarın ne tür bir yoğurt çıkacak karşıma

Montlar konusulmus ben bi indirim gorup kimsenin almayacagi evde giyilicek uzun kollu zibin la pijama aldim bitek geri kalanini doğum gunu sonrasina saklıyorum hatta biraz once ablam sordu mont aldin mi yok dedim dogum gununden sonra alicam:)

Aftlar icin karadut özü cok iyidir.
Karbonatli suyla siler gibi onu da sürebilirsin.
Acır aslında buarada.

Okul yakın mı? Servis kolaylık olurdu... Bizim komşu 1 yaşında bebeğiyle gitti geldi 1 yıl öyle kızını almaya, ikisi de üşüdü yavrucakların.. Özellikle yağışlı havalarda zor oluyor..

Ben normalde de ciktigim icin cok farkli olmayacak.Hava almak daha iyi olacak hatta.Kanguruda var,slingte kullanirim.Bunlarla semsiye kullanmakta kolaylik.
Yakin okul,servisle yolda oyalandigi zamana degmez :) Sabahlari esim birakacak işe gecerken şu alisma surecinden sonra.Bizimle olmasi,yol anıları biriktirmemiz daha iyi olacak :) Bahara dogru iyice tadini cikaririz :)

Makarna vitma gibi bildiğiniz site var mı ?

Organikgurmem bize yakın o yuzden bazen ondan aliyorum.Nohut unlu flnda var.Ama unlarim oldugu icin 1-2 bardaktan kendim yapiyorum dinlendirip,açıp,sekilli kesip.

Sebzede katiyorum.
Az haslayip eziyorum yogururken koyuyorum.
Kavanoza hazirladigim oluyor bazen konserve gibi.

Anaokulunda tuvalet ihtiyaci icin yardimci bayanlarin teması yasak

Bilmiyorum ki ozellikle parfum kokularindan falan midem bulaniyor hic te alerji olabilecegi aklima gelmedi. Bizim hastanede de var biara yaptırırım belki.
El bileginden dirsege kadar olan alana (ic yuzeye) bi seyler batirip cekiyorlar, can acımıyor, sonra bekletiyorlar, sonra kizaran noktalar neye alerjiniz oldugunu gosteriyor.

plojovic oo, evde makarna açmak vs. Zorlu görduklerimden kacarim. Mesela hayatimda hic poğaça yapmadim, yufkadan börek daha kolay, ve inanin ona bile usendigimde 4 e katlayip tavada gozleme gibi yapiyorum..
Yedigimiz kofteyi bile hazir alan tipim, Ali ye kuzu kiymadan ayrı yapiyorum, kuzuma özenirken bizi pas geciyorum.

Cok az yapiyorum ya miktari az oluyor,yani 1 kerelik pisiyor oyle dusun :)
o yuzden bi yuvarlak acip pizza bicagiyla kesiveriyorum hemen :) ununu (genelde bakliyat unu) istedigim gibi kullanip icine istedigimi koyuyorum o açıdan icim rahat oluyor.Aslinda cogu yemekten daha hizli oluyor ama cok sık yapmiyorum.
Bos bi anda hemen yogurup dinlendiriyorum anlik gelismelerle olmus oluyor
Poğaca börek bende yapmiyorum,bilirim ama.
Sezen 5 yasinda olunca bazi seylerin el aliskanligi fazla oldu.

Bence dogrusunu yapiyorsun yemege cok vakit harcamamak gerekiyor.Sadece ne yedigini bilmek onemli.Bide yasamak icin yedigini bilip abartmamak,cok vakit harcamamak ne hazirlama suresine ne hazmetme suresine :))))

Bunu nerden aldın canim.bide ilac gibi mi yoksa normalde de yiyebilecegi birsey mi bu.

Organikgurmem diye bi yer var bizim burda.
Siteside var nette.
Bazi istediklerimi ondan aliyorum.
Burdan birebir alincada iyi oluyor :)
Ilac degil zaten özü direkt ne zaman istersen verebilirsin.Tadı mayhos.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…