- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Senin mesajları okuyana kadar kendimi üşengeç sanıyordum :))) halbuki mantımı sarmamı makarnamı keserim tatlımı köftemi yaparım :)))plojovic oo, evde makarna açmak vs. Zorlu görduklerimden kacarim. Mesela hayatimda hic poğaça yapmadim, yufkadan börek daha kolay, ve inanin ona bile usendigimde 4 e katlayip tavada gozleme gibi yapiyorum..
Yedigimiz kofteyi bile hazir alan tipim, Ali ye kuzu kiymadan ayrı yapiyorum, kuzuma özenirken bizi pas geciyorum.
Bu arada ben siteyi makarna için sormadım arkadaşlar ismi makarna vitma olduğu için öyle anlaşıldı sanrım .. Ben pekmez sirke yağ tahin vs için sormuştum .. Tarhana alacaktım ama içine baktım birşey yok 500 gr 35 tl demiş kendim yaptım bende vitma pahalı geldi biraz bir kere alışveriş yaptım herşey duruyor olduğu gibi
gunaydin anneler. oglum ilk disleri cikana kadar cok sorunsuz bi bebekti uykusu huyu suyu cok rahatti 9 aylik olana kadar.9. ayin icinde iki dis cikti.10.ayin icinde donmeyi ogrendi.11.ayin icinde emeklemeye basladi ve uykusu yeme icmesi degisti.bazi aksamlar 10 da yatip gece bir kere emmeye kalkip sonra sabah 6.30da uyanisi yaparken, bazi aksamlar 2 saatte bir uyanip hem su iciyor hem emiyor.gunduz uykusuni da ne zaman nerede uyudugu belli olmuyor.bazen parka gidiyorum salincakta sallar cimlere koyarim diye.bi bakiyorum uyuyor bebek arabasinda.bazen mama sandalyesinde bi bakiyorum uyumus kalmis(sirti yatiyor)bazen de gunduz hic uyumuyor.ilk kalkis hep 6.30 o pek kaymiyor.bazi gunler dolu dolu kahvaltisi corbasi yemegi.bazi gunler iki lokma.yeme konusunda kendi haline birakiyorum ne kadar yerse.hareketlendiginden beri cok sey degisti yani bizde.en komikleri tuvalete gittigimde pesimden gelip kapiya anne anne anne diye vurmasi :) ha tabi babaya da anne diyerek sesleniyor.acikinca da anne anne anne diyor.sinirlendiginde rap sarkisi soyler gibi hizli hizli nen nen nen mem mem mem diyor kaslari catarak :)
Masallah kuzuya. O kadar hizli degisiyorlar ki:) gunleri gunlerine tutmuyor gercekten:)gunaydin anneler. oglum ilk disleri cikana kadar cok sorunsuz bi bebekti uykusu huyu suyu cok rahatti 9 aylik olana kadar.9. ayin icinde iki dis cikti.10.ayin icinde donmeyi ogrendi.11.ayin icinde emeklemeye basladi ve uykusu yeme icmesi degisti.bazi aksamlar 10 da yatip gece bir kere emmeye kalkip sonra sabah 6.30da uyanisi yaparken, bazi aksamlar 2 saatte bir uyanip hem su iciyor hem emiyor.gunduz uykusuni da ne zaman nerede uyudugu belli olmuyor.bazen parka gidiyorum salincakta sallar cimlere koyarim diye.bi bakiyorum uyuyor bebek arabasinda.bazen mama sandalyesinde bi bakiyorum uyumus kalmis(sirti yatiyor)bazen de gunduz hic uyumuyor.ilk kalkis hep 6.30 o pek kaymiyor.bazi gunler dolu dolu kahvaltisi corbasi yemegi.bazi gunler iki lokma.yeme konusunda kendi haline birakiyorum ne kadar yerse.hareketlendiginden beri cok sey degisti yani bizde.en komikleri tuvalete gittigimde pesimden gelip kapiya anne anne anne diye vurmasi :) ha tabi babaya da anne diyerek sesleniyor.acikinca da anne anne anne diyor.sinirlendiginde rap sarkisi soyler gibi hizli hizli nen nen nen mem mem mem diyor kaslari catarak :)
Karadut suyu onermislerdi.Kizlar oglumun agzinda aft gibi yaralar çıkmış dogdugundan beri ilk defa boyle bisey oluyor. Basina gelen var mi nasil gecirebilirim. Doktora gittik atesi falan yok istahinda falan da sikinti yok oyuzden onemli degil ilac falan vermeye gerek yok dedi.
Karbonatlı suyla iliyim mi diye sordum silebilirsin iyi gelir dedi. Baska yapabilecegim bisey var mı bildiginiz
muhtemelen hediyeler de gelecektir doğum gününde :)Montlar konusulmus ben bi indirim gorup kimsenin almayacagi evde giyilicek uzun kollu zibin la pijama aldim bitek geri kalanini doğum gunu sonrasina saklıyorum hatta biraz once ablam sordu mont aldin mi yok dedim dogum gununden sonra alicam:)
Hahaaa yani kendinizi iyi hissettiniz benden sonra :)))Senin mesajları okuyana kadar kendimi üşengeç sanıyordum :))) halbuki mantımı sarmamı makarnamı keserim tatlımı köftemi yaparım :)))
Ben de iyi havalarda kendim götürüp getirmeyi isterdim ama şu an gideceği okul biraz uzak. Mecbur servise veriyorum. Bir de ben Simayla arabasız çıkamıyorum malum, kollarım taşımıyor kuzucuğumuBen normalde de ciktigim icin cok farkli olmayacak.Hava almak daha iyi olacak hatta.Kanguruda var,slingte kullanirim.Bunlarla semsiye kullanmakta kolaylik.
Yakin okul,servisle yolda oyalandigi zamana degmez :) Sabahlari esim birakacak işe gecerken şu alisma surecinden sonra.Bizimle olmasi,yol anıları biriktirmemiz daha iyi olacak :) Bahara dogru iyice tadini cikaririz :)
Gecmis olsun. Ben aft olunca sarimsak yerim iyi gelir. Bagisikligi guclendirme acisindan. Yogurda filan konabilir. Karbonatli su da bence iyidir. Ph i dengeler.Kizlar oglumun agzinda aft gibi yaralar çıkmış dogdugundan beri ilk defa boyle bisey oluyor. Basina gelen var mi nasil gecirebilirim. Doktora gittik atesi falan yok istahinda falan da sikinti yok oyuzden onemli degil ilac falan vermeye gerek yok dedi.
Karbonatlı suyla iliyim mi diye sordum silebilirsin iyi gelir dedi. Baska yapabilecegim bisey var mı bildiginiz
Oyy kuzuma bak sen anne dermiş maşallah sizegunaydin anneler. oglum ilk disleri cikana kadar cok sorunsuz bi bebekti uykusu huyu suyu cok rahatti 9 aylik olana kadar.9. ayin icinde iki dis cikti.10.ayin icinde donmeyi ogrendi.11.ayin icinde emeklemeye basladi ve uykusu yeme icmesi degisti.bazi aksamlar 10 da yatip gece bir kere emmeye kalkip sonra sabah 6.30da uyanisi yaparken, bazi aksamlar 2 saatte bir uyanip hem su iciyor hem emiyor.gunduz uykusuni da ne zaman nerede uyudugu belli olmuyor.bazen parka gidiyorum salincakta sallar cimlere koyarim diye.bi bakiyorum uyuyor bebek arabasinda.bazen mama sandalyesinde bi bakiyorum uyumus kalmis(sirti yatiyor)bazen de gunduz hic uyumuyor.ilk kalkis hep 6.30 o pek kaymiyor.bazi gunler dolu dolu kahvaltisi corbasi yemegi.bazi gunler iki lokma.yeme konusunda kendi haline birakiyorum ne kadar yerse.hareketlendiginden beri cok sey degisti yani bizde.en komikleri tuvalete gittigimde pesimden gelip kapiya anne anne anne diye vurmasi :) ha tabi babaya da anne diyerek sesleniyor.acikinca da anne anne anne diyor.sinirlendiginde rap sarkisi soyler gibi hizli hizli nen nen nen mem mem mem diyor kaslari catarak :)
Ben de iyi havalarda kendim götürüp getirmeyi isterdim ama şu an gideceği okul biraz uzak. Mecbur servise veriyorum. Bir de ben Simayla arabasız çıkamıyorum malum, kollarım taşımıyor kuzucuğumukangurumuz ergonomik değil, yükümü azaltmıyor, sığmıyor da zaten kızım :) aslında ehliyet alıp araba kullanmaya başlayınca kendim de getirip götürebilirim. O zaman biz de bahar anıları biriktiririz inşallah :) dönüşte parklara uğrar eğleniriz maaile
Biz onu olcak miyiz bilmiyorum. Bir dahaki nimenrix gibi bir sey olacak.
Ilk doz ates yapmismiydi bizim 2.doz yapmadi cok sukur diger asi olarak menektra yapildi bize sanırım ondada hic ates fln olmadi.Biz onu olcak miyiz bilmiyorum. Bir dahaki nimenrix gibi bir sey olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?