2018 Ekim Anneleri

Meme bitince ya da az daha buyuyuncede uyanmayacagini dusunme sen yine de canim :) tek suclu meme degil yani.Ama buyuk oranda farkediyor
Gecmis olsun aşınız icinde
Meme çok büyük ölçüde etkiliydi bizde. Nilsibel gece emmesini bıraktırınca kısa sürede alıştı oğlum, uyanıp yanıma gelse de, annem sabah olsun sonra meme derdim, yatardı. Memeden kestikten sonra çoğu gece hiç uyandırmadan (çişi gelince tekmelemeye başlardı) kucağa alıp lazımlığa oturtup çişini yaptırdığımız oldu. Uykuyu seven bir çocuk tabi bu

Meme bitince ya da az daha buyuyuncede uyanmayacagini dusunme sen yine de canim :) tek suclu meme degil yani.Ama buyuk oranda farkediyor
Gecmis olsun aşınız icinde
Evet mesela biz 3.5 yaşa kadar neler çektik kızımda geceler kabus gibiydi bakalım oğlumda nasıl olacak o da gece çok kalkıyor. Umarım nilikonun düzelir ama:)

Yok canım sirkeyi hiç denemedim :)) tarhanayı kuruttum yaşken iki üç pişirimlik ayırdım kuruyana kadar yaptım :) yakın bir yer buldum ama yine güvensizliğim ön planda

Hahaaa yani kendinizi iyi hissettiniz benden sonra :)))
Anlık bir hismiş galiba yine oturdum çok üşengeçim diye :))) aslında evimi bir düzene sokamadım tadilat kusurlu eksikler yeniden yapılması gereken yerler var eşimin işinden dolayı fırsat bulamadık eşim evdeyken olsun istiyorum ev böyle olunca düzenimide geri getiremeyincr bir şey yapasım gelmiyor her yer her yerde gibi

Tam hatirlamiyorum ama ates yapmadi sanirim. Ama cok huzursuzluk yapmisti. 100 kere kalkmisti gece. Ama zaten simdi de 100 kere kalkiyor.
Ilk doz ates yapmismiydi bizim 2.doz yapmadi cok sukur diger asi olarak menektra yapildi bize sanırım ondada hic ates fln olmadi.

Yok canım sirkeyi hiç denemedim :)) tarhanayı kuruttum yaşken iki üç pişirimlik ayırdım kuruyana kadar yaptım :) yakın bir yer buldum ama yine güvensizliğim ön planda

Yani yapabiliyorsan az az bile işini görür.Illa cok yemesi icin alinmasi gerekmiyor.
Icine sinmiyorsa.
İpekHanim'a baktin mi hic?

Ben birde oyun yardımı istiyorum oynadığınız oyunları yazar mısınız lütfen .. Ben bir karton kutu ayarladım büyük ve küçük pipet boyunda delik açıp takacağım kendiside zamanla takıp çıkarır inşallah :)

Kizlar dogum gunu icin sadece pasta ve balon zinciri dusunuyorum. Kuzenlerim ve iki dedesiyle basit bir kutlama olacak evde.
Biz de görünüşe göre memleketteyiz o tarihte. Burada olsak evde ufak bir kutlama yapabilirdik ama köyde imkanlar sınırlı. Pasta ve balonlar, hediyeler... En güzel tarafı ailemle olmak

Alistim zaten artik. Ama boyle devam ettigi muddetce ikinci cocugu aklimin ucundan bile geciremiycem.
2. çocuk ille olacak diye birsey de yok, ailenin kararı önemli.. manevi yetememek durumu var, maddi yetememe durumu var, arkadaşlarımdan biliyorum, en ucuz özel okul 20 bin civari. Bi arkadasimin ikizi var kreşe aylik 4.000 ödüyor. Çok ciddi paralar bunlar..

Bu ara ne oyuncakla ne bizimle oynuyor, sadece evi karistirma var..

Kizlar dogum gunu icin sadece pasta ve balon zinciri dusunuyorum. Kuzenlerim ve iki dedesiyle basit bir kutlama olacak evde.

Bende Sezen'de makaron balonlar almistim duruyor balonlar.2 renk kullanirim.Eger hava musait olursa pazar gunu ailelerle piknik yapariz diye dusunuyorum.
Jüt bayraklarimiz var odada ona isim yazarim yanimiza :) Sade sakin bisy olsun.Pasta yaptirmayi dusunmuyorum.Kendim halledecem :)
Dogum gunune 13 gun kaldi buarada

Son düzenleme:
E elaelif123
Instagramda unicornlu pasta fiyati sordum bir kac yere. 12 kisilik pasta 240 lira civari. Aslinda cok degil ama onun yerine fotograf icin tek kisilik ugur bocekli pasta ve bir tane normal pasta almayi dusundum. Kirmizi siyah balonlar. Cok mu pintiyim?
Elbisesini de beyaz gelinlik gibi bir sey ayarlamistim ama bu temaya o gitmez.

Aman neye gore kime gore pintilik? Herkesin bakis acisi farkli. Ben de ucuzundan bi giysi alacam maksimum 50 civari. Pastayi da netten buldum 1 seklinde, birazdan bulup atayim. 10 15 kisilik yaptiracam. Uzerinde 1 yazacak yeterli. Kimisi kalabalik yapar, ektra konseptler yapar, ne guzel, saygi duyarim. Ama ille ben de yapayim durumum yok. Ben doguma bile lohusa terligi yerine evdeki terligimi götürmüştüm. Yani kim nasil isterse o sekilde yapmali, dayatmalardan uzak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…