Meme çok büyük ölçüde etkiliydi bizde.Meme bitince ya da az daha buyuyuncede uyanmayacagini dusunme sen yine de canim :) tek suclu meme degil yani.Ama buyuk oranda farkediyor
Gecmis olsun aşınız icinde
Evet mesela biz 3.5 yaşa kadar neler çektik kızımda geceler kabus gibiydi bakalım oğlumda nasıl olacak o da gece çok kalkıyor. Umarım nilikonun düzelir ama:)Meme bitince ya da az daha buyuyuncede uyanmayacagini dusunme sen yine de canim :) tek suclu meme degil yani.Ama buyuk oranda farkediyor
Gecmis olsun aşınız icinde
Yok canım sirkeyi hiç denemedim :)) tarhanayı kuruttum yaşken iki üç pişirimlik ayırdım kuruyana kadar yaptım :) yakın bir yer buldum ama yine güvensizliğim ön plandaGeneli oyle aslinda sitelerin baska seylerde var.Benim gittigimde de var.Ama hersey oralardan alinmiyor tabii :) Coguda gereksiz kaliyor yapiliyor.
Yaş tarhana mı yapıyorsun?
Sen sirkeyide yapiyorsundur :)
Site degilde bulundugun yerde ara istersen net uzerinden.
Anlık bir hismiş galiba yine oturdum çok üşengeçim diye :))) aslında evimi bir düzene sokamadım tadilat kusurlu eksikler yeniden yapılması gereken yerler var eşimin işinden dolayı fırsat bulamadık eşim evdeyken olsun istiyorum ev böyle olunca düzenimide geri getiremeyincr bir şey yapasım gelmiyor her yer her yerde gibiHahaaa yani kendinizi iyi hissettiniz benden sonra :)))
Ilk doz ates yapmismiydi bizim 2.doz yapmadi cok sukur diger asi olarak menektra yapildi bize sanırım ondada hic ates fln olmadi.
Alistim zaten artik. Ama boyle devam ettigi muddetce ikinci cocugu aklimin ucundan bile geciremiycem.Evet mesela biz 3.5 yaşa kadar neler çektik kızımda geceler kabus gibiydi bakalım oğlumda nasıl olacak o da gece çok kalkıyor. Umarım nilikonun düzelir ama:)
Yok canım sirkeyi hiç denemedim :)) tarhanayı kuruttum yaşken iki üç pişirimlik ayırdım kuruyana kadar yaptım :) yakın bir yer buldum ama yine güvensizliğim ön planda
Hmm ilk defa duydum bir bakayım teşekkürlerYani yapabiliyorsan az az bile işini görür.Illa cok yemesi icin alinmasi gerekmiyor.
Icine sinmiyorsa.
İpekHanim'a baktin mi hic?
Biz de görünüşe göre memleketteyiz o tarihte. Burada olsak evde ufak bir kutlama yapabilirdik ama köyde imkanlar sınırlı. Pasta ve balonlar, hediyeler... En güzel tarafı ailemle olmakKizlar dogum gunu icin sadece pasta ve balon zinciri dusunuyorum. Kuzenlerim ve iki dedesiyle basit bir kutlama olacak evde.
2. çocuk ille olacak diye birsey de yok, ailenin kararı önemli.. manevi yetememek durumu var, maddi yetememe durumu var, arkadaşlarımdan biliyorum, en ucuz özel okul 20 bin civari. Bi arkadasimin ikizi var kreşe aylik 4.000 ödüyor. Çok ciddi paralar bunlar..Alistim zaten artik. Ama boyle devam ettigi muddetce ikinci cocugu aklimin ucundan bile geciremiycem.
Ben de bugun parti malzemeleri satan yerden birkac bisey aldim, eksik kalan balon. Onu da son gun alirim..Kizlar dogum gunu icin sadece pasta ve balon zinciri dusunuyorum. Kuzenlerim ve iki dedesiyle basit bir kutlama olacak evde.
Bu ara ne oyuncakla ne bizimle oynuyor, sadece evi karistirma var..Ben birde oyun yardımı istiyorum oynadığınız oyunları yazar mısınız lütfen .. Ben bir karton kutu ayarladım büyük ve küçük pipet boyunda delik açıp takacağım kendiside zamanla takıp çıkarır inşallah :)
Birkac süs alip netten, yaninizda götürebilirsiniz isterseniz.Biz de görünüşe göre memleketteyiz o tarihte. Burada olsak evde ufak bir kutlama yapabilirdik ama köyde imkanlar sınırlı. Pasta ve balonlar, hediyeler... En güzel tarafı ailemle olmak
Kizlar dogum gunu icin sadece pasta ve balon zinciri dusunuyorum. Kuzenlerim ve iki dedesiyle basit bir kutlama olacak evde.
Aman neye gore kime gore pintilik? Herkesin bakis acisi farkli. Ben de ucuzundan bi giysi alacam maksimum 50 civari. Pastayi da netten buldum 1 seklinde, birazdan bulup atayim. 10 15 kisilik yaptiracam. Uzerinde 1 yazacak yeterli. Kimisi kalabalik yapar, ektra konseptler yapar, ne guzel, saygi duyarim. Ama ille ben de yapayim durumum yok. Ben doguma bile lohusa terligi yerine evdeki terligimi götürmüştüm. Yani kim nasil isterse o sekilde yapmali, dayatmalardan uzak.E elaelif123
Instagramda unicornlu pasta fiyati sordum bir kac yere. 12 kisilik pasta 240 lira civari. Aslinda cok degil ama onun yerine fotograf icin tek kisilik ugur bocekli pasta ve bir tane normal pasta almayi dusundum. Kirmizi siyah balonlar. Cok mu pintiyim?
Elbisesini de beyaz gelinlik gibi bir sey ayarlamistim ama bu temaya o gitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?