2018 Ekim Anneleri

Beyaz gelinlik guzel olur, zaten o kadar masumlar ki, beyaz daha da masumiyet katar..

Son düzenleme:
Birkac süs alip netten, yaninizda götürebilirsiniz isterseniz.
İmkanlar kısıtlı derken evde standart kutlama olur anca. Kasabada bir kafede güzel bir şeyler ayarlanabilir ama katılabilecek çocuklu aile yok çevrede.. Akranlarımın çocukları hep büyük :) akrabalarda tek bir bebek var o da 3 aylık :)

İşin en tatlı kısmı da doğum gününde yürüyor olması :) oğlum yürümüyordu mesela, kucakta gezdi hep.. Ne o eğlenebildi (arkadaşları geziniyordu, o emekleyip bana tırmandı durdu), ne ben bir dk dinlenebildim.. Simay pikniğin keyfini çıkaracak oh miss

Ben dogumgunu icin kutlama yapmayacagim, babanne dede anne baba kucuk bi pasta keser yeriz. Ama animiz olsun istedigim icin bir fotografciyla anlastim hem studyoda hem de bir ciftlikte fotograf cekilecek. Pasta patlatma yapcaz, pastayi da yakinen tanidigim birine yaptiracagim:) cok guzel pastalar yapiyor, bakalim sekersiz pasta istegime nasil bakacak:)

Doğum günler konuşulmuş ay çok heyecanlı ya. ben önceden bir yaş doğum gününü çok saçma bulurdum. Ay derdim çoçuk hiç bir şey hatırlamıcak ki. Bir şey de anlamaz. Milleti eğlendirmeye insanlar o kadar uğraşıyor derdim ama anladım ki insanın bebesi olunca özeniyormuş. bizim çevre de çok kalabalık aile arkadaşlar. Abartmıyorum 20 kişi olur en az. Evde zor olur. Bir de ben pasta börek çörek anlamam. Bakalım ayarlayabilirsek sitenin sosyal tesisinde bir şeyler ayarlamayı düşünüyorum

Bende pasta straforu alıp kendim maket pasta yapacağım pinti değilsin doğru düşünüyorsun biraz abartıyorlar ..

Yürüyüncede seni o gezdiriyor :)))
Sezen'de yuruyordu pesinde kosturdu :)))
Yuruyuncede bana esyalari komik geliyor öyle piti piti minik bisy ayri tatli :))
Ah kuzum ya çığlık atarak alkış yapmisti bizimle :) daha dün gibi
Hava bozmazsa bakalim sansimiza :)

Zaten miniğin olacak bence yapar :)
Bende meyveli yogurtlu bisy dusunuyorum :) soguk muhafaza edebilirim piknigede.

Kalabalik ailelerin özel gun ayarlamalari hep bu dusuncelerle dolu
Bizde piknikte sadece aileler 12 kisi olacaz.
Baskasini cagirmaya baslasam kücük bi nişan törenine dönüsüyor
Evede sıra geliyor merak etme :)
Buyudukcede kiyamayip yapiyorsun.Dillendikce zaten istiyor bide :)

Bende pasta straforu alıp kendim maket pasta yapacağım pinti değilsin doğru düşünüyorsun biraz abartıyorlar ..

Gecen yaptim kuzenimin kizina dis bugdayi icin :) cook is gordu :) hem sekilli hem yemelik ancak meyve oluyor pastada imkansiz :)))
Aslinda cocuklar bisy beklemiyor en kucuk seylerlede eglenecek buyukler kendi isteklerine yenik dusuyor :)

-Kendi pastasinin kek kısmından minicik tattiririm. O kadarcık olsun diye düşündüm :))
-Fotoğraf güzel bi anı olur, iyi düşünmüşsünüz, esimin bi arkadasi fotografcilikla ilgileniyo, belki rica eder birkac tane cektiririz..

Aynen, bi de servis getir götür ugrasamam, zaten yeteri kadar yoruluyoruz, yakindaki cafe is gorur

Mama sandalyesinde durmuyor mu, Ali evde oturmak istemiyo, direnip agliyor. Disarda cafede insanlara bakiyo, oturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…