- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Beyaz gelinlik guzel olur, zaten o kadar masumlar ki, beyaz daha da masumiyet katar..E elaelif123
Instagramda unicornlu pasta fiyati sordum bir kac yere. 12 kisilik pasta 240 lira civari. Aslinda cok degil ama onun yerine fotograf icin tek kisilik ugur bocekli pasta ve bir tane normal pasta almayi dusundum. Kirmizi siyah balonlar. Cok mu pintiyim?
Elbisesini de beyaz gelinlik gibi bir sey ayarlamistim ama bu temaya o gitmez.
İmkanlar kısıtlı derken evde standart kutlama olur anca. Kasabada bir kafede güzel bir şeyler ayarlanabilir ama katılabilecek çocuklu aile yok çevrede.. Akranlarımın çocukları hep büyük :) akrabalarda tek bir bebek var o da 3 aylık :)Birkac süs alip netten, yaninizda götürebilirsiniz isterseniz.
İşin en tatlı kısmı da doğum gününde yürüyor olması :) oğlum yürümüyordu mesela, kucakta gezdi hep.. Ne o eğlenebildi (arkadaşları geziniyordu, o emekleyip bana tırmandı durdu), ne ben bir dk dinlenebildim.. Simay pikniğin keyfini çıkaracak oh missBende Sezen'de makaron balonlar almistim duruyor balonlar.2 renk kullanirim.Eger hava musait olursa pazar gunu ailelerle piknik yapariz diye dusunuyorum.
Jüt bayraklarimiz var odada ona isim yazarim yanimiza :) Sade sakin bisy olsun.Pasta yaptirmayi dusunmuyorum.Kendim halledecem :)
Dogum gunune 13 gun kaldi buarada
Beyaz gelinlik guzel olur, zaten o kadar masumlar ki, beyaz daha da masumiyet katar..
Bende pasta straforu alıp kendim maket pasta yapacağım pinti değilsin doğru düşünüyorsun biraz abartıyorlar ..E elaelif123
Instagramda unicornlu pasta fiyati sordum bir kac yere. 12 kisilik pasta 240 lira civari. Aslinda cok degil ama onun yerine fotograf icin tek kisilik ugur bocekli pasta ve bir tane normal pasta almayi dusundum. Kirmizi siyah balonlar. Cok mu pintiyim?
Elbisesini de beyaz gelinlik gibi bir sey ayarlamistim ama bu temaya o gitmez.
Cok guzel fikir canim. Benim becerim yok. Bi de okul basladi cok yogunum. Zaten fotograf icin istiyordum o pastayi. Vazgectim.Bende pasta straforu alıp kendim maket pasta yapacağım pinti değilsin doğru düşünüyorsun biraz abartıyorlar ..
İşin en tatlı kısmı da doğum gününde yürüyor olması :) oğlum yürümüyordu mesela, kucakta gezdi hep.. Ne o eğlenebildi (arkadaşları geziniyordu, o emekleyip bana tırmandı durdu), ne ben bir dk dinlenebildim.. Simay pikniğin keyfini çıkaracak oh miss
Ben dogumgunu icin kutlama yapmayacagim, babanne dede anne baba kucuk bi pasta keser yeriz. Ama animiz olsun istedigim icin bir fotografciyla anlastim hem studyoda hem de bir ciftlikte fotograf cekilecek. Pasta patlatma yapcaz, pastayi da yakinen tanidigim birine yaptiracagim:) cok guzel pastalar yapiyor, bakalim sekersiz pasta istegime nasil bakacak:)
Doğum günler konuşulmuş ay çok heyecanlı ya.ben önceden bir yaş doğum gününü çok saçma bulurdum. Ay derdim çoçuk hiç bir şey hatırlamıcak ki. Bir şey de anlamaz. Milleti eğlendirmeye insanlar o kadar uğraşıyor derdim ama anladım ki insanın bebesi olunca özeniyormuş. bizim çevre de çok kalabalık aile arkadaşlar. Abartmıyorum 20 kişi olur en az. Evde zor olur. Bir de ben pasta börek çörek anlamam. Bakalım ayarlayabilirsek sitenin sosyal tesisinde bir şeyler ayarlamayı düşünüyorum
Bende pasta straforu alıp kendim maket pasta yapacağım pinti değilsin doğru düşünüyorsun biraz abartıyorlar ..
Acildeki doktor ilaca gerek yok dedi bende kafama gore alıp kullanmadim. Karadutu bugun alip deniycem eger gecmezse ilac ta aklimda olsun canım sağol.Karadut suyu onermislerdi.
Ben aftoral ilac kullandim. Yine olsa yine kullanirim. Bir sikmada gecti.
-Kendi pastasinin kek kısmından minicik tattiririm. O kadarcık olsun diye düşündüm :))Ben dogumgunu icin kutlama yapmayacagim, babanne dede anne baba kucuk bi pasta keser yeriz. Ama animiz olsun istedigim icin bir fotografciyla anlastim hem studyoda hem de bir ciftlikte fotograf cekilecek. Pasta patlatma yapcaz, pastayi da yakinen tanidigim birine yaptiracagim:) cok guzel pastalar yapiyor, bakalim sekersiz pasta istegime nasil bakacak:)
Aynen, bi de servis getir götür ugrasamam, zaten yeteri kadar yoruluyoruz, yakindaki cafe is gorurDoğum günler konuşulmuş ay çok heyecanlı ya.ben önceden bir yaş doğum gününü çok saçma bulurdum. Ay derdim çoçuk hiç bir şey hatırlamıcak ki. Bir şey de anlamaz. Milleti eğlendirmeye insanlar o kadar uğraşıyor derdim ama anladım ki insanın bebesi olunca özeniyormuş. bizim çevre de çok kalabalık aile arkadaşlar. Abartmıyorum 20 kişi olur en az. Evde zor olur. Bir de ben pasta börek çörek anlamam. Bakalım ayarlayabilirsek sitenin sosyal tesisinde bir şeyler ayarlamayı düşünüyorum
Ben lösev e bağış fikrini de buraya yazayim..Fidan isini dusunurseniz bizim yerimiz yok,zamanimiz yok derseniz bile bagislar ciddi kucuk miktarlar kizlar.
Dogum gunu,özel gün hediyesi bile oluyor arkadasa dosta.
Fikir olsunÇoğalalım❤
Mama sandalyesinde durmuyor mu, Ali evde oturmak istemiyo, direnip agliyor. Disarda cafede insanlara bakiyo, oturuyor.Hermione Granger E elaelif123
Disari mekanlarda niliko artik cok cekilmez. Ya siz bize gelin ya biz size gelelim diyorum disarida bulusma tekliflerine. Kucakta durmak istemiyor. Yerde gezmek istiyor. E emekleyen bebek... onun icin bize kafe uymaz.
Bugün yarın yürür o annesiHermione Granger E elaelif123
Disari mekanlarda niliko artik cok cekilmez. Ya siz bize gelin ya biz size gelelim diyorum disarida bulusma tekliflerine. Kucakta durmak istemiyor. Yerde gezmek istiyor. E emekleyen bebek... onun icin bize kafe uymaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?