Pasta patlatma yapacagim bie parcadan daha cok yiyecektir:) o yuzden sekersiz olsun istiyorum-Kendi pastasinin kek kısmından minicik tattiririm. O kadarcık olsun diye düşündüm :))
-Fotoğraf güzel bi anı olur, iyi düşünmüşsünüz, esimin bi arkadasi fotografcilikla ilgileniyo, belki rica eder birkac tane cektiririz..
Ben de ayni durumdayim ki ben evde oturmayi hic sevmeyen bir insandim, gece gunduz farketmez sokaklarda olmak isterdim, hep bir programim gidecek bir yerlerim olurdu:) simdi arkadaslara senin dedigin gibi oraya gidecegimize evde otursak daha iyi diyorum vay be bu hallere dusecek insan miydin diyorlar@Hermione Granger E elaelif123
Disari mekanlarda niliko artik cok cekilmez. Ya siz bize gelin ya biz size gelelim diyorum disarida bulusma tekliflerine. Kucakta durmak istemiyor. Yerde gezmek istiyor. E emekleyen bebek... onun icin bize kafe uymaz.
Yok evde oyuncak falan verince biraz duruyor ama disarda ya yerde gezmek ya insanlara gitmek istiyor.Mama sandalyesinde durmuyor mu, Ali evde oturmak istemiyo, direnip agliyor. Disarda cafede insanlara bakiyo, oturuyor.
Yurusun de yere koyamama derdinden kurtulalim. Cunku kendi takilmayi cok istiyor. Kucaktan inmeyen bebe kucaktan kacar oldu.Bugün yarın yürür o annesi
Aynen. Her hafta sonu baska bir sehre falan giderdik. Niliko buyusun insallah. Gerci tatile gittik aksam 8de odaya girdik hep. Bir sey anlamadik. Disarda uyumuyor ya.Pasta patlatma yapacagim bie parcadan daha cok yiyecektir:) o yuzden sekersiz olsun istiyorum
Fotograf isini hic sevmem, cekmek cektirmek bana iskencedir hep. Benim de cok yakin arkadasim fotografla ilgileniyor o olmasa ne hamilelikte ne dogumda hic fotografim olmayacakti, kizcagiz benim icin evinde kucuk bir studya kurdu her ay zorla cagirdi hadi hadi hadi diyerek:) dogumu duyar duymaz geldi dogum videom fotograflarim var okadar guzel ki:) sanci cekerken olan fotograflar bile harika. dugun fotograflari falan hikaye bence dogum essiz bir aniydi benim icin:) ama simdi istanbula tasindi. Oglum asla yapmam dedigim o kadar cok seyi yaptiriyor ki bana:) fotografci arastirdim ya daha otesi yok benim icin:)
Ben de ayni durumdayim ki ben evde oturmayi hic sevmeyen bir insandim, gece gunduz farketmez sokaklarda olmak isterdim, hep bir programim gidecek bir yerlerim olurdu:) simdi arkadaslara senin dedigin gibi oraya gidecegimize evde otursak daha iyi diyorum vay be bu hallere dusecek insan miydin diyorlar
Disarda uyutmak mi o da neAynen. Her hafta sonu baska bir sehre falan giderdik. Niliko buyusun insallah. Gerci tatile gittik aksam 8de odaya girdik hep. Bir sey anlamadik. Disarda uyumuyor ya.
Arkadasim olmasa da ben de asla tutmazdim. Zaten tutma olayi falan degil bizimki:) arkadasim gonullu olarak yapti hatta biraz da bana dayatarak:) iyiki de oyle yapmis. Cunku ben uykusuzluk aclik ve acidan sarhos gibiydim o kadar cok seyi hatirlamiyormusum ki videoyu izleyince farkettim bir ara cok guzel sacmalamisim zaten:)D dooris123 Ben de asla dogumhaneye fotoğrafçı istemedim, o an sadece flu olarak zihnimde yerini alsin istedim. Bilerek bunu istedim ve birini tutmadim. Bakis acisi hersey iste..Odaya geldikten 1 saat sonra ilk foto çekildi. Kim nasil arzu ediyorsa hayati o sekilde yaşamali, dedigim gibi: Dayatmalardan uzak. Bana da bazen diyorlar, neden tutmadin bi fotograci, "cunku istemedim" bu kadar basit. ille tut bakış açısı da birinin bakış açısına saygisizlik aslinda. Kim ne sekilde mutlu olacaksa onu yapsin, bakin ne guzel baktikca hosuma gidiyor diyorsunuz, dileyen diledigini yapabilmeli..
Aynen öyle valla şuan kendi beğendiğim şeyleri yapacağım inşallah :))Gecen yaptim kuzenimin kizina dis bugdayi icin :) cook is gordu :) hem sekilli hem yemelik ancak meyve oluyor pastada imkansiz :)))
Aslinda cocuklar bisy beklemiyor en kucuk seylerlede eglenecek buyukler kendi isteklerine yenik dusuyor :)
2 doğumumda da ilk fotoğrafım taburcu olduktan sonra cep telefonuyla evde çekildi, öyle istedim. Gülümsemeye bile gücüm yoktu. Çocukların da ilk fotoları babasının kucağına verildiklerinde çekilmiş, ben doğumhaneden çıkmadan.. Ayrıca elimizde bir cep telefonu varken eşimi bir Allahın kulu fotoğrafçı olayına ikna edemezD dooris123 Ben de asla dogumhaneye fotoğrafçı istemedim, o an sadece flu olarak zihnimde yerini alsin istedim. Bilerek bunu istedim ve birini tutmadim. Bakis acisi hersey iste..Odaya geldikten 1 saat sonra ilk foto çekildi. Kim nasil arzu ediyorsa hayati o sekilde yaşamali, dedigim gibi: Dayatmalardan uzak. Bana da bazen diyorlar, neden tutmadin bi fotograci, "cunku istemedim" bu kadar basit. ille tut bakış açısı da birinin bakış açısına saygisizlik aslinda. Kim ne sekilde mutlu olacaksa onu yapsin, bakin ne guzel baktikca hosuma gidiyor diyorsunuz, dileyen diledigini yapabilmeli..
Arkadasimin cok cok agrisi vardi sezaryen sonrasi ve o halde fotograf cektirdi. Benim tek istedigim pirt yapabilmekti. Hatta arkadas profesyonel makineyle gelmisti. Bosverin sonra cekiniriz dedim.D dooris123 Ben de asla dogumhaneye fotoğrafçı istemedim, o an sadece flu olarak zihnimde yerini alsin istedim. Bilerek bunu istedim ve birini tutmadim. Bakis acisi hersey iste..Odaya geldikten 1 saat sonra ilk foto çekildi. Kim nasil arzu ediyorsa hayati o sekilde yaşamali, dedigim gibi: Dayatmalardan uzak. Bana da bazen diyorlar, neden tutmadin bi fotograci, "cunku istemedim" bu kadar basit. ille tut bakış açısı da birinin bakış açısına saygisizlik aslinda. Kim ne sekilde mutlu olacaksa onu yapsin, bakin ne guzel baktikca hosuma gidiyor diyorsunuz, dileyen diledigini yapabilmeli..
Niliko dönup duruyor butun gece. Yastik nerde durcak ki. Ayakucunda yatiyor yan yatiyor. Benim yastigima cikip butun vucuduyla ustunde yatiyor.
Benim pozlar da cok duzgun degil aslinda:) hazirlik vs yok, dogal hepsi. Sabah 9.30da dogum oldu ben anca 17.30da oglumla duzgun bir fotograf cektirebildim. Duzgun fotograftan kastim saclarimi toplayip gulumsemek:)Arkadasimin cok cok agrisi vardi sezaryen sonrasi ve o halde fotograf cektirdi. Benim tek istedigim pirt yapabilmekti. Hatta arkadas profesyonel makineyle gelmisti. Bosverin sonra cekiniriz dedim.
Niliko dönup duruyor butun gece. Yastik nerde durcak ki. Ayakucunda yatiyor yan yatiyor. Benim yastigima cikip butun vucuduyla ustunde yatiyor.
Iyi tatiller dilerim :)) Otel genis alandir, gürültü olmayan yerler olabilir, biz Istanbul da gece 12 ye kadar dışarda takılmıştık, cafede oturup biseyler yerken b.arabasinda uyumustu kuzum.Tatile geldik bizde oglen uykusunu arabada yapmisti simddi de park yatakta yatiyor biz odada tabi uyanana kadar. Ogle yemeginde çocuk şefi geldi yanimiza atlasin ne yedigini sordu purelerini corbalarini ozel yapicaklar cok iyi oldu. Aksam 10 dan sonra odada olucaz bizde muhtemelen. Hersey guzelde herseyde dahil otelde esim biralari gömerken alkolsuz seyler icmek zoruma gitti :)
Bu zamana kadar uyku saatinde hep eve geldim disarda uyur mu bilmiyorim. Cokta yapicak bisey yok zaten o uyusunda bizde balkonda oturur dinlenirizIyi tatiller dilerim :)) Otel genis alandir, gürültü olmayan yerler olabilir, biz Istanbul da gece 12 ye kadar dışarda takılmıştık, cafede oturup biseyler yerken b.arabasinda uyumustu kuzum.
Seninki de evde uyumaz, gezmekte uyuyor.Iyi tatiller dilerim :)) Otel genis alandir, gürültü olmayan yerler olabilir, biz Istanbul da gece 12 ye kadar dışarda takılmıştık, cafede oturup biseyler yerken b.arabasinda uyumustu kuzum.
Esim demisti ki uyutunca bebek arabasina koyar disarda gezeriz. Ama o kadar zor uyuttuk ki korktuk tekrar uyanir diye. Cikamadik. Bi de o kadar zor uyudu ki biz de yattik uyuduk.Bu zamana kadar uyku saatinde hep eve geldim disarda uyur mu bilmiyorim. Cokta yapicak bisey yok zaten o uyusunda bizde balkonda oturur dinleniriz
Oğlumun bebekken benimle ve babasıyla verdiği pozlara bakıyorum, babasıyla verdiği pozlarda ağzı kulaklarda.. Eşimin teşhisi, 'ne de olsa sen çekiyorsun, sana gülümsüyor'D dooris123 Ali ayagimda uyumuşken yazayim :) Benimle foto çekinmeyi sevmiyo, hep basini ceviriyor, esimleyken poz veriyo, tam minnoş:)) Oturdugum yerden guvenlik kapilarina bakiyorum, mutfagin kapisi yok biz de, ben istememistim tadilattayken, cok iyiydi ama Ali dolaplara gidiyo, miny baby marka guvenlik kapisi varmis, siz almis miydiniz?
Biz aldik evet, aldigimiz urunun fotosunu ekliyorum, kurulumu cok rahat, duvari delmek vs gerekmiyor. Kullanim acisindan da rahat.D dooris123 Ali ayagimda uyumuşken yazayim :) Benimle foto çekinmeyi sevmiyo, hep basini ceviriyor, esimleyken poz veriyo, tam minnoş:)) Oturdugum yerden guvenlik kapilarina bakiyorum, mutfagin kapisi yok biz de, ben istememistim tadilattayken, cok iyiydi ama Ali dolaplara gidiyo, miny baby marka guvenlik kapisi varmis, siz almis miydiniz?
Aynen yaaa..Inanin bazen evde 6-7 saat hiç uyumuyor, arabaya biniyoruz, hemen uyuyor, arabadan inince bastona koyuyoruz geri uyaniyor.. disarda bakmak bana daha kolay geliyo.Seninki de evde uyumaz, gezmekte uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?