2018 Ekim Anneleri

Bu zamana kadar uyku saatinde hep eve geldim disarda uyur mu bilmiyorim. Cokta yapicak bisey yok zaten o uyusunda bizde balkonda oturur dinleniriz
Uyku saati diye bi sey yok ya bizde, degisken her gun. Biz hic eve donmedik, nerde uyursa orda istifimizi bozmadik..

Aynen yaaa..Inanin bazen evde 6-7 saat hiç uyumuyor, arabaya biniyoruz, hemen uyuyor, arabadan inince bastona koyuyoruz geri uyaniyor.. disarda bakmak bana daha kolay geliyo.
Arabada uyudugu zaman kendisi uyanana kadar ellemiyoruz. Avm otoparkinda ailece yatip uyumuslugumuz var.

Yurusun de yere koyamama derdinden kurtulalim. Cunku kendi takilmayi cok istiyor. Kucaktan inmeyen bebe kucaktan kacar oldu.

Bizimkide yuruyor diye bi havalarda,önden yürüyen ergenler gibi bizimle takilmayacak illa
Ne araba ne kucak,kopuk uçurtma modunda bizde kostur kostur

Nilsibel plojovic dun itibariyle unibaby sensitive alip basladim.islak mendil kolaylikmis, bu arada yastik kullanimi, 1 yaş sonrasiydi diye hatirliyorum.

Cok alcak ince deneyebilirsin istersen.Bazen sanki oyle daha rahat yatacak gibi geliyor insana.
Ben denedim sevmiyor Simay zaten yerinde durmadigi icin uyurkende :) Engel oluyor
Sezen'de hala cogunlukla yastiksiz yatiyor.Ya da tamamen ustune yatiyor uzanip

anabelgunes İyi tatiller :)
İyi geldi tatil etkisindeyim hala :))))
Keyifle gecer insallah.
Bazi seyler denemeden bilinmiyor.Ya da cikmadikca mesela alisamiyor cocuk.Zaten buyudulerde bi aliskanlik var.Yani buyusede ilk denendigi konu ne olursa yine saskin tepkiler vereceklerdir.Oyle boyle 1 sene gecti bile.Daha hizli ilerleyecek yeni yıla giriyoruz topluca

Ilk gunu anlatiyorum. Atlasin karnini doyurup plaja indik atlasi denize soktuk sonra kumda oynattik. Aksam oldu yikadim uyuttum o uyanana kadar odada bekledik uyandi yemek yedi ben ne yedim bilmiyorum sonra atlasi mini discoya goturduk orda oynadi odaya geldik uyuttuk balkonda oturuyoruz. Hersey atlas icin tatili :)

İyi sakin başlamış :)
Bebek arabasında uyumaz mı gezerken mesela gece fln cikacaksaniz?Gerci ciksanda ne icecen ne mekana gireceno da sevene ayri eziyet

Simay arabada uyumaz ama kucagimda uyur emecekse dururum emziririm,emerken uyumadiysa gezerken omuzumda uyur mesela tam dalinca bebek arabasina koyuyorum.Ama alışık tabii.Ilk zamanlar ciddi yatagi haricinde gece uykusuna gecmiyordu,yavas yavas kırdık o alislanligi
Ust bas degistiriyorum ama o da bebeklikten aliskanlik,banyo yaptiriyordum her gece sonra tamamen pijama giymeye döndürdüm o işi.Onu seviyor
Sıcacık yumus yumuş uyuyor,bakiyorumda ikisine suan,tarifi yok...O minik bebeğim büyüdü okullu oldu,abla oldu...
Simdi baska minik bizimle,sanki o olunca tamamlanmisiz gibi...Garip,çok büyük sevgileri.
Allah bekleyen,isteyen herkese nasip etsin yavrusunu kucaklamayi saglikla.
Nerden nereye atladim

Hayırlı olsuuun darısı benim Simay'a.. Her şeyi, herkesi ısırıp geziyor bu aralar

Tesekkür ederiiim :) insallah,sikinti olmadan gelir incileriniz
2 gün önce gece daha huysuz bol aglamaliydi sabahina hafif kafasi daha sıcaktı.Meme ucunu ısırıp cekistiriyordu çok 4-5 gundur her emmede,emme bitmeden bile yapiyordu sırıtıp sırıtıp :) Normalden daha fazlaydi yani.
Artik basladi diş bu sene dislerle gecer

Yavrum.. ben dis bizde ekstra bi sıkıntı yapmadi diyorum. Zaten memekolik.

Bir de ben (( mememi koparıp ağzına sokacam en son dedim zombi gibiyim şuan buraya giremiyorum bile iki msj yazıp çıkıyorum :) şimdide uyuyor hanımefendi :)))
E exelanss
12ye kadar ben uyuyamadim. Ondan sonra da 250 kere uyandim. Olsun Allaha sukur tamamen uyanip gezmek istemiyor. Memeyi alinca uyuyor tekrar.

Kızlar yazamıyorum hala yerleşemedm evi buldk yavaşça eşyalara bakıyrz derken iki çocukla bu işler kolay olmuyo gerçtkn. Tek çıkablsem bile kafam acayip çocuklarda. Mantıklı karar verme dönemlerimde değilim. Benm kızım hiç yemek yemediği için ama öyle klasik yememek değil gerçekten hiiiç yememekten bahsedyrm. Doktar memeden kes dedi artık. 3 haftadır ciddi azalttm sadece 1 kere emİyo ve çok şükür yemeye az da olsa başladı. Ama tamamen kesmk içime sinmedi 1 yaşı doldurcm yinede

Allah kolaylik versin canim.

Nilsibel E exelanss bizim de bu aralar kazalarla geciyor.sehpayla birlikte yere dusmeler, cekmeceye parmak sikistirma, eli kayip fayansa suratini cakma, koltuga tutunup kalkayim derken geriye gum diye dusme.uykular cok acayip bazen duzenli olarak 2 saatte bir kalkip emip yatiyor.bazen gece 1-2 kez kalkiyor.dun aksam 17de emdi sonra disari ciktik.19da avmde gezerken bebek arabasinda uyudu.eve geldik yatagina koydum hala uyanmadi.gece 12bucukta uyandi emdi.sonra da sabah 7de uyandi.dun yediklerini yazayim.bir peynirli yumurta ve birkac kasik tahin pekmez. ogleden sonra hazir meyve puresi 125 gr.anladim ki uykusunun aclikla toklukla ilgisi yok bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…