2018 Ekim Anneleri

@exelanss
12ye kadar ben uyuyamadim. Ondan sonra da 250 kere uyandim. Olsun Allaha sukur tamamen uyanip gezmek istemiyor. Memeyi alinca uyuyor tekrar.
Benim kızım iyice memeye yapıştı sabaha kadar ağzında dursun istiyor uykusuzluk beni geriyor o da sıkıntı oluyor tabi umarım bu gece uyur 2 3 saat uyusam yeter artık:))

Canım kolay gelsin bizim grupta yiyen çocuk yok galiba benimki en azından kahvaltıda peynir pekmez yiyordu az da olsa onuda bıraktı sürekli emiyor ama kesmeyi düşünmüyorum bende

Bu ara muayeneye gidip yürüme ve ayak kontrolü olan var mı onun için randevu alacağım yarına bulabilirsem geçen ay boy kiloda bakılmadı kızımın merak ediyorum önüne gelen çok zayıf fotolarda kilolu duruyomuş diyor önemli olan sağlığı millet benide taktırdı kiloya

Canım kolay gelsin bizim grupta yiyen çocuk yok galiba benimki en azından kahvaltıda peynir pekmez yiyordu az da olsa onuda bıraktı sürekli emiyor ama kesmeyi düşünmüyorum bende
tahin pekmezi sen veriyordun degil mi.ben de vermeye basladim sevdi.ama aynen yeme icme konusu belirsiz bizde de bazi gunler iki lokmayla geciyor hep meme.bazen de corba icip yemek yiyesi geliyor.boyu kilosu gelisimi normal diye takmiyorum.bakalim 1 yasta kontrole gidicez.(2 ekim dogumlu)

Evet ben veriyorum ama artık onuda yemiyor:) benim kızımda 3 ekim doğumlu yarına randevu aldım az önce 10 aylık muayenesi olmamıştı çünkü .. Tadımlık yemesinide kesti onuda dişe bağladım yine herşey dişten oluyor galiba :)))

Neden insanlara takiliyorsunuz ki, insanlar her daim sadece konusur, benim ki 8 kilo yeni oldu, 1 yasa 8 kg olarak girecez gibi, kimseyi takmam ben. Zayif diyene, annesine cekmis diyorum, konu kapaniyor..

geçmiş olsun canım aynı yollardan geçiyor benim kızım da :) çekmeceye artık alıştı, kolay kolay kaptırmıyor parmakları :) evde fayans olmadığı için suratını parkeye çakabiliyor anca banyoya girmesine izin vermiyorum (tek fayanslı orası). koltuktan düşmeler sarsmıyor fazla, her yerde halı var, alıştı oraya çakılmaya :)

bizde karnı aç olunca etkileniyor uykusu ama yorgun olunca da güzel uyuyor bıdık...

Bugün çok yoruldum kızlar. Allah çaılşan annelere kolaylık versin. Kızımı babaanneye bırakıp oğlumu okula götürdüm. Kapıda öğretmenine teslim edip 1 saat kadar oyalandım. Sonra eksikleri almaya gidiyorum diyerek ayrıldım. Çarşıda bir şeyler bakarken orta noktada duraksadım.. Oğlumun yanına mı döneyim yoksa kızımı emzirmeye mi gideyim... Kızıma kıyamadım, eve gidip emzirdim, uyuttum, çıktım oğlumu almaya..
Çok uyumlu dediler, öğle yemeğinde çorbasını yemese de mücver yoğurt yemiş çok mutlu oldum ama çok buruk karşıladı beni, üzülmüş onu bıraktım diye içeride sakindi ama kapıdan çıkınca dayanamadı ağladı biraz neyse aldım çıktık, çarşıdan geçerken ne istediyse aldık, kocaman dondurmalar yedik yolda.. Anneyi yakalamışken sonuna kadar faydalandı tabii sıpa :) oyuncaklar, marshmellow'lar... ilk günler diye göz yumuyorum, yoluna girecek inşallah.. güzel aktiviteler yapmışlar, hepsine de katılmış aslan oğlum benim
Her dönemleri ayrı bir macera, okul dönemi apayrı bir duygu seli.. Darısı sizin bebişlere ve size kızlar

Masallah kuzuya, daha da alışıp sevecek, tam oyun çağı..doyasiya oynasin kuzu..

Neden insanlara takiliyorsunuz ki, insanlar her daim sadece konusur, benim ki 8 kilo yeni oldu, 1 yasa 8 kg olarak girecez gibi, kimseyi takmam ben. Zayif diyene, annesine cekmis diyorum, konu kapaniyor..
Alerji geçmişimiz olduğu için biri zayıf diyince ister istemez takıyorum alerjiden dolayı 2 aya yakın kilo alamamıştı son muayenede doktorda pek memnun kalmayınca :)

Yani dedim ya bizimki istahsizlik degil bambaska bisy zaten memeye de meraki yok. Harektler falan da oyle sikintili bi zaman gecirdik. Bakalim nolcak bitcek.

Oyle bi kontrl mu varmis. Yani sadece bunun icin gitmek anlaminda.

MasaAllah ikisinede. Babanede durmasi bile bi nimet benmki kimsede durmaz saolsun:))))

@exelanss
12ye kadar ben uyuyamadim. Ondan sonra da 250 kere uyandim. Olsun Allaha sukur tamamen uyanip gezmek istemiyor. Memeyi alinca uyuyor tekrar.
Sabahtan beri girip yazamasam da ben de sizdenim kızlar 1 milyon kez kalktık sanırım zombi modundaydım sabahtan beri ayaktayım üstüne bir de kalktım koca bir tencere aşure yaptım deli miyim neyim bilmiyorum.

Maşallah canım inş böyle devam edecek aferin bıdığa:) valla ben ilk günden pek bir şey anlayamadım sabaha kadar 7-8 kez kalktım hep ağlama 6.45 ten beri de ayaktayım benim kızın da iyi geçmiş hatta akşam yemek yerken anlatıyordu ağlayan arkadaşlarıma ağlama anneniz babanız gelecek dedim ama ağlamaya devam ettiler diye. Dün akşam söylemiştim ağlayan arkadaşların olacak yanlarına gidip böyle söyleyebilirsin diye çok mutlu oldum:) öğretmeni gayet iyi uyum sağladığını hatta bir arkadaş grubu kurup oyun oynadığını söyledi çok mutlu oldum. Biraz erken almamızı istedi öğretmeni bu hafta biz de 3 gibi almıştık okuldan hanımefendi bozuldu neden gidiyoruz ben biraz daha duracaktım diye:) umarım bu heyecanı devam eder

pessinus Maşallah ❤ İlk senemiydi sizinde?
Hep keyifle gecsin tüm okul hayatı dilerim❤

@VosVos35 Oyy kıyamam :) Buna sükür❤
Zamanla ancak.Yine ayni seyi soyleyecem ama onlar icin zor bence.

Bizimkide pek heyecanli sevincli gitti,gidince bi burkuldu.Oralardaydım.Arkadaslarla kaynastikca bizi gormeyecekler heralde :)))))
Eksikte kalmadi kutusunu hazirladik :)
Bize bile ayri heyecan

İlk senemiz canım ilk deneyimlerimiz:) resmen bir yıldır okula hazırlıyorum onu sürekli konuşuyorduk umarım meyvelerini toplarız:) sınıfın en küçüklerinden bir de 2015 ekim doğumlu. Sınıfı 2015 lilerden yapmışlar yılın sonu. Şu uyum sürecini güzel atlatırız umarım öğretmeni iki hafta dedi sonra zaten sıkıntı olmuyor diye. Bir de ağlamayan çocukların da 2-3. Günlerde ağlamaya başlayacaklarını artık nereye gittiklerinin farkında olduklarını söyledi. Bakalım umarım kuzucuklarımız hiç sorun yaşamazlar

Di mi zamanla bitmeyisi 1 hafta sonunda fln genellikle sıkılmalar başlıyormuş.Kabulleniş belki de :)
Onu da ben anlattim Sezen'e artik boyle okul hep olacak diye.Bale gibi değil diye.
Altta arkadasi var ondanda biraz aşina o da gecen sene 1e baslamisti oyun oynamak icin okuldan gelmesini bekliyordu.Ama bakalim kendisine olunca nasil olacak devamlilik :) En azindan farkinda.
Bir de hicbirseyin degismeyecegini soyledim hep.Bu gelme gitmelerin hic degismedigini gordukce kavrayacaklar sanirim.
Çok guzeller ama tarifsiz❤

Kucukmuste kıyamam :) Daha uyumlu sanki soz dinledigi zamanlarda cocuklar
3ten sonrasida ayri bi keyifli gerci

Sabahtan beri girip yazamasam da ben de sizdenim kızlar 1 milyon kez kalktık sanırım zombi modundaydım sabahtan beri ayaktayım üstüne bir de kalktım koca bir tencere aşure yaptım deli miyim neyim bilmiyorum.
Oo masallah, hamaratsiniz, bize de 1 kase bekleriz :)) eskiden böyle adetler vardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…