2018 Ekim Anneleri

Oyle bi kontrl mu varmis. Yani sadece bunun icin gitmek anlaminda.
Hayır hayır bu aylarda yürümeye başlayanlar için muayenede kontrol ediliyormuş bende geçen ay götürmemiştim bu ay yürümesine ayaklarına baksın diye götürcem rutin boy kilo bakımı normalde birazdan çıkacağım hatta :)

Merhabalar kızlar okula başlayan miniklerimize başarılar diliyorum,herkesler iyidir inşallahJ
Bende herşey bildiğiniz gibi işe gidiyorum,kızkardeşim 2 yıldır atanmayı bekliyordu
Ağustos atamasında atandı çok şükür hem sevindik hemde oda gurbete gidicek diye üzüldük
Şükür yüksek lisans yapan kızkardeşimin yanına atandı hemde 41. Tercihten Allah’ın güzel işi
Atanma bekleyen herkese nasip eder inşallah Rabbim.
Doğum günleri yaklaşıyor bebişlerimizin,herşey dün gibi ama zaman çok hızlı aktı J
Eşim burger kingte çalışıyor orda kutlamayı düşündüm ama oranın malzemeleriyle değil sadece mekanı istiyorum dedim ok ayarlarım dediJ
Ben denizci teması olmasını istedim kırmızı,lacivert ve beyaz renkler hakim olacak temel süslemeyi n11 de bir set beğendim ordan yapıp,diğer şeyleride pinterest den filan bulup,tamamlamayı düşünüyorum.
Sizler neler yapacaksınız,bu konuda fikir alışverişi yapmak istiyorum.Lakin atanıp giden kardeşim harika el becerisine sahip,çok güzel şeyler hazırlardı ama ya 1 gece önce gelecek yada dğum günü sabahı büyük ihtimalle bi çok şey bana kalacak

MasaAllah ikisinede. Babanede durmasi bile bi nimet benmki kimsede durmaz saolsun:))))
Kızım çok uyumlu şükürler olsun :) bir de her gün gördüğü için aşina babaannesine.. Sevecen bir çocuk, ilgi görünce hemen atlıyor kucağına.. Arkadan ağlamayı da öğrenemedi henüz tesbihlere bakarken kaçıyorum çaktırmadan.. Anlıyor gittiğimi ama babaanne orda olduğu için ağlamıyor maşallah..
Senin kızlar da her gün birilerini görse mutlaka fark eder..

Yemek konusunda biz de benzer durumdayız. Eline de versen yemiyor mu hiç bir şey? Ben veriyorum ama suyunu emip tükürüyor benimki.. Salatalık, elma falan verdim dün.. Minik minik koparıp, ağzında geveleyip çıkarıyor :) cacık yapsan en ince rendeden geçirip, belki sever... Kolaylıklar diliyorum

Okula başlayanlar olarak, çok teşekkürler
Hayırlı olsun kardeşinin görev yeri :) iki kardeşin bir arada olması da ayrı bir güzellik olmuş, ne mutlu...
Elinde imkan varken güzelce özenip güzel hatırlar kalacak doğum günü yapmak en güzeli.. Aile boyu çok eğlenirsiniz inşallah

Maşallah güzel kızına daha önce kreş deneyimi olduğu için bizden daha şanslı kendisi.. Bir de arkadaşlarına teselli veriyor bıdık
Kızım bu süreçte sanki bize yardımcı olmak istercesine sabah guguklu saat gibi bizi uyandırıyor. Gece anneye çok sıkıntı vermiyor, sabah da babaanneye bırakıyorum, ağlamıyor maşallah yavruma

Bu sabah oğlum okula gitmek istemedi ama ikna edip götürmeyi başardım. Okula vardık, içeri girdi, yarım saat bahçede oyalandım, 1 saate yakın da koridorda oyalandım. O sürede beni hiç görmedi ama orada olacağıma söz vermiştim.. Sonra baktım sıkıntı çıkmıyor, öğretmene rica ettim çağırdı, kardeşinin yanına gidebilir miyim diye sordum. Önce kabul etmedi, sonra öğretmenin de desteğiyle onay kopardık, saat 10'da ayrıldım okuldan. Öğle yemeğinden sonra almaya gidicem. Yarın sabah servisle gitmeyi kabul ederse çok iyi olur çünkü dolmuşta telef olup gidicez çok kalabalık sabahları...

Evet, tahmin ettiğim gibi bu sabah gitmek istemedi ama ikna oldu yine.. Bilinçli bir çocuk, gereksiz olay çıkarmıyor okul konusunda çok şükür aşacağız bu günleri inşallah.. Aynen dediğin gibi olacak, arkadaşlarını özleyip hafta sonu sıkılacaklar evde

Daha önce kısa süreli kreşe verdiğini söylemiştin sanki, ben mi yanlış hatırlıyorum? Hiç gitmeden böyle güzel adapte olduysa maşallah size

canımmm çok teşekkürler paylaşırım burdan inşallah

Benim kızın da ilk deneyimi canım hep evdeydi bakıcı ve benimle:)

Gozunuzaydin ne guzelde nasip olmus❤
Allah islerini hep boyle rastgetirsin insallah

Yetisir bence cok sikinti yapma,herseye yetisme cabasina girme bide inan hersey oluyor.Ama pastayi görsel tekne gibi yapmak hos olurdu sanirim bu konsepte
Orda ufak tefek yapabilirlerse getirirler sana?Hazir olur.

canımm Allah razı olsun çok teşekkürler amin hepimizn işlerini rast getirsin Allah :) evet bi kaç çeşit yapacağım kızkardeşim mısır patlatırız,çöp şişlere haribonun yumuşak şekerlerinden takarız filan dedi çok heyecanlıyım :)
pastayı 2 katlı düşünüyordum ama senin bu harika fikrinde çok hoşuma gitti

Sene sonunda bu zamanlari hatirlayip guleriz insallah :) cok sukur durumunada bak ne güzel ilerliyor❤
Bizimde bugun daha iyiydi,Simay'i emzirmeye gidip gelecegimi söyledim önce bi istemedi sonra ciktim sonra ogretmeni aradi beni merak etmeyin oynuyor dedi.Dönüşte rehberlik ögtetmeni ile konustuk sonrasinda duruyor dersi bölmeyelim ihtiyaci olursa cikar ya da sizi sorarsa burda oldugunuzu soyleriz duruma gore dedi ,öyle bekledim.Cikinca bıcır bıcır anlatti :)

Sadece görsel bile olabilir.Strafor hafif egimli kesilerek 2 parca birlestirilip detaylarla
Uzerine cöp sisleri beyaza ya da kirmiziya boyayip direkler yaparsin.Renkli kagitlada yelken fln,türk bayrağı Ben bile heyecanlandim

Evet canım Ekim sonunda dolduracak. Tatlı kuzucugum geçen yıldan beri gitmek istiyordu zaten
oğlum da ilk 3 yaşında gitmek istedi, babası erken dedi yollamadı. geçen yıl da kayıtlar doldu, yollayamadık.. bu yıl artık mecbur olduğundan gidiyor :) ama eskisi gibi hevesli değil.. önceden çantasını hazırlayıp babasıyla çıkmaya çalışıyordu sabahın köründe. ağlıyordu hazırım gidelim diye

Aynen ben de kardeşinin yanına gideyim dedim, önce istemedi.. Sonra öğretmenin de yardımıyla ikna ettik. 13'te almaya gittim. Gayet iyi gördüm bu sefer. Okulun çantasına resmini yapıştırmışlar, artık onunla gidecek, keyfi yerinde.. Yemeklerini de yemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…