2018 Ekim Anneleri


Evet genelde denemek iyidir. Kalıbı öğrendikten sonra aynı markadan ancak görmeden almak doğtu olur. O da mesela bazı bebişlerin etli oluyıçor ayak üstü her ayakkabı uymuyor o yuzden.

İnat edecek kadsr güzel bişy ama hem keyif hem memiş hem anneYatarak emiyorsa belki oturarak emzirmeye geçilebilir yani örnek böyle böyle ufak gecişlerle
 
Mevsim gecislerinden nasibimi aldim bende islak sacla açık camla yatinca sonuc grip oldum atlasa gecirmeden atlatirim insallah

Bende sabah kalktim bogazim sismis halsizim hepimiz nasibimizi aldik sanirim
Emzirirken parol harici ilac alamiyoruz dimi? Yada ihlamur adacayi falan icebiliyoz mu
 
Mevsim gecislerinden nasibimi aldim bende islak sacla açık camla yatinca sonuc grip oldum atlasa gecirmeden atlatirim insallah
Geçmiş olsun canım yaz da olsa ıslak saçla yatmayı tavsiye etmem, sinüzitin başlıca sebeplerindendir.. Biz de hastayız maaile. Oğluşla başladı, yavaştan bize de geçti, kaçarı yok.. İnşallah kızım hafif atlatır, hiç kıyamıyorum miniğime ben zaten annelik kontenjanından ayakta geçiriyorum. Ihlamur içip terliyorum, üstümü değişmeye vakit yok :)
 
Bende sabah kalktim bogazim sismis halsizim hepimiz nasibimizi aldik sanirim
Emzirirken parol harici ilac alamiyoruz dimi? Yada ihlamur adacayi falan icebiliyoz mu
Geçmiş olsun canım, çayların bir zararı olmaz diye biliyorum. Özellikle ıhlamur bol bol içmeye bak. Boğazın kötüye giderse de aile hekimine antibiyotik yazdırmak icap edebilir, emzirdiğini söyleyip uygun ilacı talep edersin.
 
Adacayi icemiyoruz diye biliyorum da ihlamur konusunda bendede soru işareti
Ada çayı gebelikte fazla tavsiye edilmiyor ama emziren annelere bir zararı olacağını sanmıyorum. Ihlamur için hiç bir uyarı yok bildiğim kadarıyla, gayet masum bir bitki :)
 
Kabizliga iyi gelen bitki caylari emzirirken cok iyi degildir. Bebegi ishal yapabileceginden. Sinameki vs. Form caylari.
Bizde de prepolis var. Icemiyorum. Cok rezil tadi. Kayinbirader kendi arilarindan gondermisti. Icsem iyi. Bagisikliga 10 numara.
meyve suyuna damlatıp içebilirsin canım
 
Kv nilikoya biraz bal yalatti. Bir sey olur mu ya? Cok korkuyorum.1 yasina geldi sayilir.
Ben 2 gün önce tereyağlı ballı ekmek tattırdım. Sadece yağlı verince tükürmüştü, biraz bal tadı alınca mm mmm diye diye yedi. Parmak ucu kadar 2 lokma tabii.. Bir an önce büyüsünler de verelim rahatlıkla, bizim için bal olmazsa olmaz.. Babası kahvaltıda 2 haftada 1 kavanoz balı yiyor tek başına :)
 
E exelanss gecmis olsun. Dün gece de ben bi kotu oldum. ates, istigfar, vucut agrisi vs hic uyumadim, Ali de sürekli uyanip agladi, su verip geri uyuttum 2 saat sonra bi daha. Sabah kalktim yutkunamiyorum, bogazim yaniyo, mide bulantısı kronik faranjit var bi de ben de, mecbur ilaca basladim, baska türlü gecmiyo. Tesadüf annem geldi şimdi. Ali uyudu, bitki cayi icecem.
-ihlamuru ben Ali ye veriyorum.. dr : nane limon yasak dedi, size de yasak degildir bence emzirme durumunda
 
Bal bizde de cok tüketilir. Kaymak bi de, esim daha bitmeden alir. Guvenilir bulunca kilo kilo aliyorum balı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…