Teşekkür ederim çok şükür hızlı atlattık ama zor rotaAşı daha yumusak atlatmaniza sebep oluyordur diye umuyorum.Hafifletiyor.Zaten bagisiklio boype bisy hic olmamak degilde alisik olmak mikroba.
Cok gecmis olsun❤
Prebiyotik ve ateş düşürücülerle geçti çok şükürAllah sifa versin. Nasil bir tedavi uygulanacak?
Var var daha da bebekken henüz bilmiyorken :)
Şimdi direniyor o meme gelecek keyifle emicem diyor çünkü cidden keyif yapıyor küçük hanım eskiden iki ağlar uyurdu mecbur.
İnatçı bişey oldu :)
Ağır olmasın aynen bi bunu biliyorum. Kızımla gidip canlı görüp bakmak lazım sanırım.
Mevsim gecislerinden nasibimi aldim bende islak sacla açık camla yatinca sonuc grip oldum atlasa gecirmeden atlatirim insallah
Adacayi icemiyoruz diye biliyorum da ihlamur konusunda bendede soru işaretiBende sabah kalktim bogazim sismis halsizim hepimiz nasibimizi aldik sanirim
Emzirirken parol harici ilac alamiyoruz dimi? Yada ihlamur adacayi falan icebiliyoz mu
Geçmiş olsun canımMevsim gecislerinden nasibimi aldim bende islak sacla açık camla yatinca sonuc grip oldum atlasa gecirmeden atlatirim insallah
Geçmiş olsun canım, çayların bir zararı olmaz diye biliyorum. Özellikle ıhlamur bol bol içmeye bak. Boğazın kötüye giderse de aile hekimine antibiyotik yazdırmak icap edebilir, emzirdiğini söyleyip uygun ilacı talep edersin.Bende sabah kalktim bogazim sismis halsizim hepimiz nasibimizi aldik sanirim
Emzirirken parol harici ilac alamiyoruz dimi? Yada ihlamur adacayi falan icebiliyoz mu
Ada çayı gebelikte fazla tavsiye edilmiyor ama emziren annelere bir zararı olacağını sanmıyorum. Ihlamur için hiç bir uyarı yok bildiğim kadarıyla, gayet masum bir bitki :)Adacayi icemiyoruz diye biliyorum da ihlamur konusunda bendede soru işareti
Doktora git istersen. Bana bi ilac vermisti. Simdi ne oldugunu hatirlamiyorum.Bende sabah kalktim bogazim sismis halsizim hepimiz nasibimizi aldik sanirim
meyve suyuna damlatıp içebilirsin canımKabizliga iyi gelen bitki caylari emzirirken cok iyi degildir. Bebegi ishal yapabileceginden. Sinameki vs. Form caylari.
Bizde de prepolis var. Icemiyorum. Cok rezil tadi. Kayinbirader kendi arilarindan gondermisti. Icsem iyi. Bagisikliga 10 numara.
Ben 2 gün önce tereyağlı ballı ekmek tattırdım. Sadece yağlı verince tükürmüştü, biraz bal tadı alınca mm mmm diye diye yedi. Parmak ucu kadar 2 lokma tabii.. Bir an önce büyüsünler de verelim rahatlıkla, bizim için bal olmazsa olmaz.. Babası kahvaltıda 2 haftada 1 kavanoz balı yiyor tek başına :)Kv nilikoya biraz bal yalatti. Bir sey olur mu ya? Cok korkuyorum.1 yasina geldi sayilir.
Kv nilikoya biraz bal yalatti. Bir sey olur mu ya? Cok korkuyorum.1 yasina geldi sayilir.
Bal bizde de cok tüketilir. Kaymak bi de, esim daha bitmeden alir. Guvenilir bulunca kilo kilo aliyorum balı.Ben 2 gün önce tereyağlı ballı ekmek tattırdım. Sadece yağlı verince tükürmüştü, biraz bal tadı alınca mm mmm diye diye yedi. Parmak ucu kadar 2 lokma tabii.. Bir an önce büyüsünler de verelim rahatlıkla, bizim için bal olmazsa olmaz.. Babası kahvaltıda 2 haftada 1 kavanoz balı yiyor tek başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?