2018 Ekim Anneleri

Gule gule oturun canim. Seninki yilan hikayesine donmustu. Malatya merkeze tasinabildiniz mi?

Ankara soguyor, çorap en kızdığı, esofmanin ustune gecirdigim halde cikariyor, bu gidisle kulotlu corap alip giydirecem, balet gibi gezecek, haberi yok :))

Çoraplı tek altlar iş görür mü acaba :) (gıydırdıgımız corap gibi olanlar)

Ankara soguyor, çorap en kızdığı, esofmanin ustune gecirdigim halde cikariyor, bu gidisle kulotlu corap alip giydirecem, balet gibi gezecek, haberi yok :))
Giydirdikçe alışır inşallah :) ben de geçenlerde bir sabah çocuklarla markete gittim, tabi ikisi de şortlu. Henüz yağmur falan yoktu, ama komşu illere yağmış ve soğuğu gelmişti. Yolda üşüdük biraz. Marketten çorap aldım ikisine de, giydirdim. Kızım nasıl çekiştiriyor var gücüyle uzun olduğu için çıkaramadı da, sinir oldu iyice.
İlk uzun kollu giydiğinde de kollarını yadırgadı, inceledi durdu ilk kısa kollu giydiğinde de ilginç gelmişti zaten, bakıyordu bileklerine falan Neyse lafı bağliyim :) eyvah dedim çorap giymicek galiba.. Bir kaç kere giydikten sonra alıştı. Hele üzerinde hoşuna giden bir şey varsa konuşuyor da çoraplarla :) 3-4 gündür tam gün çoraplı geziyoruz

Siz yazinca arastirdim vee ilk kez simdi gordum desem :)) Corapli pantolonmuş adı, e bebekte varmis, gidip alacam birazdan. Cok tesekkurler..

İyi bari kurtardık Alişi :))))
Külotlu corap bana hep sıkıntı verir.Bacaklar ayrı bel ayrı sıkıEn azından rahat bunlar esofman gibi.Aniden dısarı cıkmak gerekse ustune bişy giyse bile bileklerde açılmaz :)
Rica ederim

Gule gule oturun canim. Seninki yilan hikayesine donmustu. Malatya merkeze tasinabildiniz mi?
Tsk edeeim canim.
Malatya merkez olmadi.2 okul vardi.birisi muhtemel açıktı.okula gittik.burdski öğretmen gitmicek dedi.
Diğeri de mobilya yada teknik bölümlerin olduğu bi meslek lisesiydi.cok sorunlu bi okulmus.esim yazmak istemedi.sonra kardesimin oldugu yeri yazalim dedik.ordski oğretmen de gitmicem.iptal ettirecem dedi.
Sonra da esimin ailesinin olduğu aynı zamanda annemin memleketine tayin istedik.
3 okul da muhtemel acikti.hicbiri gitmemis yine.ilce emrine verildik.bu sefer esim iptal ettirmek istedi.ben engel oldum.
Cünkü bi ev buldum.kafama yatan ve biriktirdigimiz para da yetiyordu.bian evvel evimizi alalim bi düzenimiz olsun istedim.
Sonucta borçsuz harçsiz büyük güzel temiz ve yeni bi evimiz olacakti.bundan sonraki paramizi da araba almak icin biriktiririz diye düsündüm.mantıkli geldi.uyguladim.bugün de tasindik.evimizin birazini serdik.baya güzel oldu.icimize sindi biraz.ins bundan sonrasi da iyi olur.ve ins herkese nasip olur.

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin arkadaşım, güzel anılar biriktirin inşallah yeni evinizde... Darısı arabaya :))

Gule gule oturun yeni eviniz de. Yeni ev ferahlik versin hanenize

Cok sevindim canim. Allah gule gule oturmayi nasip etsin.

Arkadasim nilikoya bir ayakkabi vermisti. 19.5 numara. Bugun giydirip parka goturdum. Yururken ayagindan cikti. Zaten aslinda niliko yurumuyor daha. 5 adim falan atip dusuyor. Sizce daha kucuk bi numara alayim mi?yoksa zaten disarda yuruyene kadar buyur mu? Aslinda cok az buyuk. Cirt cirtini acti diye cikti galiba.

tam yuruyene kadar olur heralde bi kucuk numara alma bence
Ayakkabi nasıl ozellikle ic kismi ben hala kokopatiklerle gezdiriyorum ama havalar soğudu duzgun bir ayakkabi almam sart

Bosa almayin, daha kalin corapla deneyin bence, Evime yakin avm de Vicco var, corap giydirip ordan deneyip almayi düşünüyorum, 19 numara olur gibi. Kış geldi, kapali model alirim.

Daha küçüğü ayağını rahatsız etmez mi acaba? Kalıbı da fark eder tabi ama oğluma ilk adım ayakkabısı almıştık 20 numara, ayıptır söylemesi kızıma olmuyor.. En iyisi alırken denemek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…