- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Aa önce seninki vardı demeeekAkşam benimkini kutladık Cumartesi küçük kelebeğimin inşallah♥
Piknik planı iptal olacak gibi hava yağmurlu görünüyor. Cumartesi akşamı ailelerle bi yerde otururuz diye düşündük eşimle ama bakalım nasip :)
Evet anımsadıklarım var bnmde nice yılları olsun
Kızımın da öyle çıktı canım oluyor bazen öyle:)İyi akşamlar güzel anneler bayadır buraya giriş yapamıyordum biz her türlü mamayı denedik kaşık mama ve kavanoz olanlarda geçerli hiç bir tanesini asla yemedi yemek görünce başını çevirip ağzını kilitliyor yani ek gıda hiç almıyor sadece emiyor ve bu aralar sabaha kadar hiç uyumuyor gözü kapalı ağlıyor iki tane dişi göründü ama üstteki sağ ön diş alttaki sol ön dişçok tuhaf değiş mi çapraz çıkması ☺
Ben gecen kis cok ekmegini yedim kangurunun, disardan cok evde takiyordum hatta disarida da bebek arabasindan cok kanguru kullanmisimdir Bir ara kanguruda uyuttuyordum. Hala yurumedigi icin bir sure daha kullaniriz sanki.Kangruyuyada bibdunya para verdim 2 yada 3 kez kullandim simdi yurucem diye hiç durmaz heralde
Bizimki de boba 4g, yazin hic kullanamadik, cok ozlemisim ama ya, ikimizin icin de cok iyi oldu kanguru mevsimi:) sizin aldiginiz corapli altlardan alacagim ben de. Denizin corapla bir sorunu yok ama kanguruya girdiginde corapla pantalon arasi aciliyor. Sirf kanguruda rahat olsun diye bir beden buyuk alacagim hatta.-geriye dönük size de gecmis olsun..Nane limon verme dedi bizim dr sadece ihlamur yeterli bebeklere dedi.Arada burnu akinca vs sadece ihlamur yapip ılıkken 2-3 y kasigi veriyorum..
-Evet, nasil sogumuş hava de mi :)) boba 4 g bizimki kalin kumaş, yazın kullanışlı olmuyor. Simdi zamani..
nice senelerin olsun canimAkşam benimkini kutladık Cumartesi küçük kelebeğimin inşallah♥
Piknik planı iptal olacak gibi hava yağmurlu görünüyor. Cumartesi akşamı ailelerle bi yerde otururuz diye düşündük eşimle ama bakalım nasip :)
Evet anımsadıklarım var bnmde nice yılları olsun
Yanlarinda bir suru kislik getirdiler. Her sey bahceden toplama. Ev yapimi. Tavugu da koyden getirtiyoruz. Cok kasmadan saglikli beslenmeye calisiyoruz. Ben salca ve tuz vermesin diye ugrasiyordum ama doktor yiyebilir deyince ondan da cok sakinmiyorum. Kendim cocuga yemek yapiyorum. Ustune bir sey verse de sorun degil ne diyim...
plojovic Dogum gününüz kutlu olsun, sevdikleriniz ve ailenizle musmutlu omrunuz olsun, sevgiler...
Aa önce seninki vardı demeeeknice güzel yaşların olsun canım, evlatlarınla, eşinle ve tüm sevdiklerinle... iyi ki doğdun üstad
Tesekkür ederim, amiiinnice senelerin olsun canim
Benimde üstüm açık tavanlara ısı yalıtım yaptırdım farketti faturada farketti 650 700 geliyordu 350 geldiEvimiz kombili ve maalesef binada yalitim yok, ne kadar yaksak da ısınma problemimiz var, petek temizligi belki ise yarar bir tık, yaptiran var mi?
Eşim şu an yurtdışında iç cephe yalıtım işinde.. Döner dönmez yalıtım yapmayı düşünüyor eve..Benimde üstüm açık tavanlara ısı yalıtım yaptırdım farketti faturada farketti 650 700 geliyordu 350 geldi
Kesinlikle ben kızımın sayesinde yaptırdım şimdiye kadar boşuna hem o kadar fatura ödendi hem üşüdükEşim şu an yurtdışında iç cephe yalıtım işinde.. Döner dönmez yalıtım yapmayı düşünüyor eve..
Biz de dün akşam öyleydik ama hastalıktan.. Burnu tıkalı, ara ara öksürüyor.. Ağrısı da var belli ki.. Karnını bacaklarını ovdum uyudu gece ilk uyandığında, 11 gibiydi sanırım.. Sabaha kadar en az 7 kere kalkmışızdır.. Kucağıma alsam da sakinleşemedi, memeye gelince rahat etti bir tek.Gunaydi mi? Aydiysa biri beni uyandirabilir mifenalardayiz gece yarim saatte bir saatte bir en iyi ihtimalle iki saatte bir aglayarak uyaniyor park yatakta kendini bi ordan oraya atiyor ve meme almadan susmuyor hadi sustu diyelim yatagina koyuyorum yarim saat sonra yine aglayarak kalkiyor hadi dedim beni ariyor kokumu vs yanima yatiriyorum yine ayni sekilde tukenmek uzereyim bu sekilde ise geliyorum. Karni mi agriyor dicem ama sebep bulamiyorum
Aynı durumdayım annemdeyim diye gece emmesini kesmedim dün gece evimdeydim denedim yakamı çekiştiriyor memeyi vermedende uyumadı ağlamasa yine vermeyecektim ama ortalığı yıktı ve sonra yine yarım saatte bir emmeyle sabahı buldukGunaydi mi? Aydiysa biri beni uyandirabilir mifenalardayiz gece yarim saatte bir saatte bir en iyi ihtimalle iki saatte bir aglayarak uyaniyor park yatakta kendini bi ordan oraya atiyor ve meme almadan susmuyor hadi sustu diyelim yatagina koyuyorum yarim saat sonra yine aglayarak kalkiyor hadi dedim beni ariyor kokumu vs yanima yatiriyorum yine ayni sekilde tukenmek uzereyim bu sekilde ise geliyorum. Karni mi agriyor dicem ama sebep bulamiyorum
Geçmiş gitmiş olsun canım ıhlamur içir iyi gelir verebilirsen öay kaşığı ile sabah akşam soğan suyuda verebilrsinBiz de dün akşam öyleydik ama hastalıktan.. Burnu tıkalı, ara ara öksürüyor.. Ağrısı da var belli ki.. Karnını bacaklarını ovdum uyudu gece ilk uyandığında, 11 gibiydi sanırım.. Sabaha kadar en az 7 kere kalkmışızdır.. Kucağıma alsam da sakinleşemedi, memeye gelince rahat etti bir tek.
Cuma akşamından beri her gece 3-4 saat uykuyla geçiyor.. O da kaç yerden bölünüyor Allah bilir.. Aynı anda hasta olmadıklarına şükür diyorum yine de.. Bir de ateşlenmediklerine... Haa bir de ben sadece hafif kırıklık şeklinde geçiriyorum.. Buldum bir sürü şükür sebebiGerçi ben çocuklar düzelince kesin yığılırım da, şimdilik ayaktayım işte
Ilk gunler uykusuzluk, tecrubesizlik, acemiliği dibine kadar yasadigimizdan ani yasama şansimiz olmadi ki. Esime diyordum: altini beraber degistirelim, oyle git işe :))Yaslari geldigine inanamiyorumDogum daha dun gibi... Bu halleri o kadar tatli ki, her gecen gun daha da muhtesem olsalar da dune hasret hep var. Gercekten gunler uzun yillar kisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?