2018 Ekim Anneleri

Aa önce seninki vardı demeeek nice güzel yaşların olsun canım, evlatlarınla, eşinle ve tüm sevdiklerinle... iyi ki doğdun üstad

Kızımın da öyle çıktı canım oluyor bazen öyle:)

Kangruyuyada bibdunya para verdim 2 yada 3 kez kullandim simdi yurucem diye hiç durmaz heralde
Ben gecen kis cok ekmegini yedim kangurunun, disardan cok evde takiyordum hatta disarida da bebek arabasindan cok kanguru kullanmisimdir Bir ara kanguruda uyuttuyordum. Hala yurumedigi icin bir sure daha kullaniriz sanki.
Ben de ayni seyi bebek arabasi icin diyebilirim icinde toplasan 10 saat durmamistir bugune kadar. Surekli ordan oraya tasiyoruz ama icinde bebek degil canta oluyor hatta gecen gun bebek arabasini pazar arabasi yaptim, artik iyice amacindan cikti.
Bizimki de boba 4g, yazin hic kullanamadik, cok ozlemisim ama ya, ikimizin icin de cok iyi oldu kanguru mevsimi:) sizin aldiginiz corapli altlardan alacagim ben de. Denizin corapla bir sorunu yok ama kanguruya girdiginde corapla pantalon arasi aciliyor. Sirf kanguruda rahat olsun diye bir beden buyuk alacagim hatta.

nice senelerin olsun canim

Oo daha ne olsun o zaman :) yani demek istediğim iyiliğindendir. İyi niyetinden
Salça için ben kışlık cok az kırmızı biberle domates karısık yapıyorum. Düdüklüde haşlayıp en son kevgirden gecirip az kaya tuzu ekliyorum

Aa önce seninki vardı demeeek nice güzel yaşların olsun canım, evlatlarınla, eşinle ve tüm sevdiklerinle... iyi ki doğdun üstad

Evet 16 sı benim doğum günüm ve evlilik yıldönümümüz :) o da 7 yıl geçti bile (2012)
Amin inşallahteşekkür ederimm

Arkadaşımın doktoru bebek uyuduktan sonra sigara içebilirsin stresten iyidir demş o da onun lafıyla çocuğu yatırıp içiyormuş kendide bana tavsiye etti yanına yandaş arıyor :)))

Gunaydi mi? Aydiysa biri beni uyandirabilir mi fenalardayiz gece yarim saatte bir saatte bir en iyi ihtimalle iki saatte bir aglayarak uyaniyor park yatakta kendini bi ordan oraya atiyor ve meme almadan susmuyor hadi sustu diyelim yatagina koyuyorum yarim saat sonra yine aglayarak kalkiyor hadi dedim beni ariyor kokumu vs yanima yatiriyorum yine ayni sekilde tukenmek uzereyim bu sekilde ise geliyorum. Karni mi agriyor dicem ama sebep bulamiyorum

Biz de dün akşam öyleydik ama hastalıktan.. Burnu tıkalı, ara ara öksürüyor.. Ağrısı da var belli ki.. Karnını bacaklarını ovdum uyudu gece ilk uyandığında, 11 gibiydi sanırım.. Sabaha kadar en az 7 kere kalkmışızdır.. Kucağıma alsam da sakinleşemedi, memeye gelince rahat etti bir tek.
Cuma akşamından beri her gece 3-4 saat uykuyla geçiyor.. O da kaç yerden bölünüyor Allah bilir.. Aynı anda hasta olmadıklarına şükür diyorum yine de.. Bir de ateşlenmediklerine... Haa bir de ben sadece hafif kırıklık şeklinde geçiriyorum.. Buldum bir sürü şükür sebebi Gerçi ben çocuklar düzelince kesin yığılırım da, şimdilik ayaktayım işte

Aynı durumdayım annemdeyim diye gece emmesini kesmedim dün gece evimdeydim denedim yakamı çekiştiriyor memeyi vermedende uyumadı ağlamasa yine vermeyecektim ama ortalığı yıktı ve sonra yine yarım saatte bir emmeyle sabahı bulduk

Geçmiş gitmiş olsun canım ıhlamur içir iyi gelir verebilirsen öay kaşığı ile sabah akşam soğan suyuda verebilrsin

Yaslari geldigine inanamiyorum Dogum daha dun gibi... Bu halleri o kadar tatli ki, her gecen gun daha da muhtesem olsalar da dune hasret hep var. Gercekten gunler uzun yillar kisa
Ilk gunler uykusuzluk, tecrubesizlik, acemiliği dibine kadar yasadigimizdan ani yasama şansimiz olmadi ki. Esime diyordum: altini beraber degistirelim, oyle git işe :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…