2018 Ekim Anneleri

Yanima almaya korkuyorum ya duserse ya ustune kolum bacagim bisey gelirse bide ben pike ortunuyorum hani altina girer falan cunku fir donuyor resmen birde ben israrla ayni oda ama kendi yatagina alissin diyordum baslarim boyle ise bu gece alicam yanima bakalim
Biz sabah esimle beraber cikiyoruz ustelik gece o da kalkiyor zaten ilk o aliyor her defasinda su verip sakinlestirmeye calisiyor hani onada verip uyuma luksum yok

6 tane dis var agzinda 4 yukarida 2 asagida eylul 5 ayliktan beri dis cikariyor o yuzden dis sancisi oldugunu anlayabiliyorum mesela kafasi sicak olur dis etleri kizarir ve kabarir gun icinde cok huzursuz ve huysuz olur yemek yemez
Ama suan bunlarin hicbiri yok aksine gun ici cok keyifli hic zorlugu yok kendi kendine dolaniyor sadece pesindeyim yiyorda bu ara
Nilsibel gun ici bi ogleden once bide sonra 1 er saat uyuyor gunduz uykularinda hic sorun yok hatta annem ayaginda salliyor 2 sallamada uyuyor diyor ben inanamiyorum yani o derece

E exelanss yer yatagi mi yapsan dusmesinden korkuyorsan.
Benim uykum cok hafif. Her hareketine uyaniyorum. Yatagi duvara dayadik. Bebegi duvar kenarina koyuyorum. Ayak ucuna yuksek yastik koyuyorum. Orttugum pike ince. Zaten ortuden nefret ediyor. Onu hic ortmuyorum. Ama kisin nolcak bilmiyorum. Ben yoksam gunduz ancak bayilip uyuyor. 20 dk sonra da uyaniyormus. Bir kac gunde bir uyandiginda sallayarak geri uyutuyorlar. O da artik uykudan bitap dustugu icin...

Sinir sistemim kalmadi artik 2 saatte 1 deli gibi aglayarak uyaniyor ve meme vermeden asla sakinlemiyor hatta bazen emip yatirsam bile 10dk sonra yine ayni
Bugun yarin gelir komsular cocuga napiyosunuz diye oyle agliyor
Demek ki agrisi var kuzumun, diş olabilir bu (

Aynen ne zaman ortsem ustu acik buluyorum 5 dk sonra ustune tek kat altinada ince uzun giydiriyorum ben usuyup ortunuyorum kendisi mumkun degil ortunmuyor ki usudugunude sanmiyorum ne zaman dokunsam sicak ve odanin isisi 26 derece
Bu gece yapicaz bi duzenek alicam yanima artik tukendim cunku acaba diyorum odasini mi ayirsam ama onuda denedik babasiyla salona tasindilar yine ayni

Demek ki agrisi var kuzumun, diş olabilir bu (

Ama dis olsa onceden anliyorum belli ediyor
Birde kalkis saati hep ayni
00:30
03:30
05:15
Ve benim alarm zaten 6 da caliyor 5:15 ten sonra uyuyamamis oluyorum
Ha tabi aralardakilere hic bakmiyorum yani yarimda kalkti 1 de yatirdim bi bakiyorum 15 dj sonra yine bu sefer kucakta tavaf

E exelanss zaten uykusuzluk en yipratan sey anneyi..ama gececek, sürekli süreçler atlatiyoruz, biz esimle şöyle yapiyoruz, 2 saat esim, 2 saat ben uyuyorum, ayni anda ikimizin ayakta olmasının faydasi yok diyorum.

E exelanss zaten uykusuzluk en yipratan sey anneyi..ama gececek, sürekli süreçler atlatiyoruz, biz esimle şöyle yapiyoruz, 2 saat esim, 2 saat ben uyuyorum, ayni anda ikimizin ayakta olmasının faydasi yok diyorum.

Aslinda bu durum olmadan onceden bizde oyleydik iyi oluyordu ama suan extra bi durum bu yani bizim icin olagandisi ilk defa bu kadar siddetli oluyor

Eveeett görümcemin inatla hasta haliyle kızımı alması ve yavruma geçmesi sabaha kadar yandı ve çok bitkindi 40.5 oldu ateş ve 38 altına düşmedi yarım saatlik bir 36.6 yı gördüm şuan yine aynı 38 de seyrediyor soğan suyu kestane balı elma sirkesi verdim ılık dula sokuyorum ara ara ayaklar soğuk geri kalan el içleri bile ateş gibi .. Aynı zamanda bana da bulaştı umarım doğal yolla atlatırız .. Farklı önerisi olan doktora gitmemiz dışında ?

-Siz bilirsiniz ama; bal? Bizim dr sakın verme diyor, her seferinde.
-Ali ye de benden geçti, burnu akiyo yazik kuzumun, bugün bi huzursuz, ağlaya ağlaya uyudu simdi..uyansin ılık ihlamur icirecem. Ben cok agir hastayim bu ara, annem geldi bakmaya, ona da bulastirdim,hasta ettim, evine yolladim az once, sıra babam ve esim de :))
Size de gecmis olsun..

Son düzenleme:
Epeydir yazacam firsat bulamadim, tv,telefon olayini.
Biz hiç tv acmayan bi aileyiz, lohusayken ilk aylar ben acip izleyecek birsey bulamayip kapatiyordum, annem bize gelince açıyor, reklam dikkatini cekiyo, animasyonlar vs. Reklam bitince başını çeviriyor.
Cep teline de ilgisi yok. O uyanikken ve yanimdayken telefonu almiyorum elime.

Sağ ol canım ben balı 3 hafta kadardır veriyorum bugün kestane balı verdim soğan suyuyla karıştırıp .. kitaptan bakıp yapıyorum bir sıkıntı yok şükür bal şifadır zaten .. Ihlamur kahvaltıda genelde veriyorum çok sever ama şimdi suyu bile zor içirdim vişne suyu yazıyordu birde buzluğumda var sanıyorum kaynatıcam ama beni bırakmıyor buzluğu boşaltamadım ..

Her gün olmasa da kahvaltıda yumurta severim, daha çok omlet tarzı.. aşina olmama şansı yok bence :)
Bu günler denemek ve sonuca varmak için uygun değil galiba. Önce diş zorladı, ardından hasta oldu.. Bugün emerken nefes alamıyor. Hafif atlatıyor sandım ama sadece direnmiş kutucuğum.. 3 gün gecikmeyle sağlam yakalandı. Hırıltı, burun tıkanıklığı, salya sümük... Elim kolum bağlı çözüm bulamadım banyo ettirdim, akmıyor. İzotonik su damlattım, yine olmuyor. Ememiyor, yatamıyor, uyuyamıyor... Dertli çok yavru

Kıyamam yaa, bir yeri ağrıyor olabilir. İdrar tahlili yaptırsan sağlık ocağına veya en yakın polikliniğe gidip? Enfeksiyon falan varsa yazık çok canı yanar

Beni tebrik edin,
O kadar hastayim simdi de grip oldum iyi mi :))))
Annem geldi bize bakmaya..
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Bizim evde tv açılmıyor ama dışarda görse ilgi ile bakıyor özellikle çocuk yada bebek gördüyse evde açmayan bir süre daha düşünmüyorum ama telefonlara acayip meraklı aldığı gibi kaçıyor elimden alacak diye ekranın üstünde parmaklarını gezdiyor çalışmayan telefonu ise hiç ilgisi yok atıyor elinden Sanırım. Bizimde telefon göz önünde kullanmamız lazım
Çok geçmiş olsun bizde bugün yola çıkacaktık kızım dün gece ateşlendi sabaha kadar uyumadık burun tıkanıklığı ne emdi ne uyudu yavrum inşallah bir an önce iyileşir kuzular o halleri çok üzücü

Kıyamam yaa, bir yeri ağrıyor olabilir. İdrar tahlili yaptırsan sağlık ocağına veya en yakın polikliniğe gidip? Enfeksiyon falan varsa yazık çok canı yanar
gecen hafta defalarca fiskirarak kusma sikayetiyle acile gitmistik kaka tahlili verdik temiz cikti.idrar cikmadi o sirada.ishal basladi.probiyotik verdi.4 gun tek lokma yemedi emdi sadece.yeni yeni yemeye basladi.ishali de gecti.ama dun cok gazi oldu cikarinca rahatladi.simdi keyfi iyi.yine yasarsak veririz evet.

gecmis olsun size de

E elaelif123 bizde genelde tvden youtube acip dizi izliyorum.o sirada oglum yerde top ve diger oyuncaklariyla oynuyor.ilgisini cekmiyor izledigim dizi. (ezel) ama normal tv acarsak cok renkli reklamlara bi donup bakiyor 5-10 saniye sonra oyuna devam ediyor kendi kendine.odalari geziyor.

Birtek annesi var... Sarılınca derdini hafifleten...
1yaşla beraber malesef diş dönemleri daha fazla.
Agrısı olduguna şifayı sende bulduguna ınanmalısın
Dua, zikir, aromatik uçucu yağlar mutlaka yardımcı olacaktır
Öyle olacagını düşünüp yatman bile olumsuz bir etken canım inan

Sabahtan beri fenalardayiz bizde tatilden dondugumizden beri akşamları huysuzluk yapiyo gunduz cok iyiymis bugün dogru duzgun kahvalti bile yaptiramadim agladi hep. Oglen uyuttum 10 dk sonra geri kalkti 3 kere daha geri uyuttum sonra kucagimdan biraktigim gibi basliyo aglamaya ozluyor heralde yavrucak onu da anlamaya calisiyorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…