2018 Ekim Anneleri

Prospanda iyidir ama BisolNatur çok rahatlatıyor düşünürsen aklında olsun, inceleyebilirsin. Öksürük malesef hep uzun sürüyor o da var.

Gece sana ayrı güç versin Allah

Prospanda iyidir ama BisolNatur çok rahatlatıyor düşünürsen aklında olsun, inceleyebilirsin. Öksürük malesef hep uzun sürüyor o da var.

Gece sana ayrı güç versin Allah♥
Keşke daha önce sorsaydım :) 140 TL bıraktım eczanede, şuruplar, takviyeler derken.. İnşallah bu da fayda eder..
Amin, bütün annelere inşallah.. Hep onların açısından bakmaya çalışıyorum, gece ağlayarak kalktıklarında içim acıyor canları yanıyor diye.. Uyurum bi ara ben.. 40 sene uyumuşum zaten, ama onlar sağlıklı olsun, rahat uyusunlar istiyorum. Büyüme çağındalar, benden çok daha fazla ihtiyaçları var uykuya

Gunaydin kizlar, herkesin dengesi sasti bu ara galiba. Biz bile mevsim gecislerinden fizyolojik ve psikolojik olarak etkileniyoruz, kim bilir miniklerimiz nasil etkileniyor. Aksam 8.30da uyuttum, 4.00de ayaktaydi geri uyutamadim, simdi yeni uyudu. E bana gun basladi, uyumaya calisacagim yine de ama.
Su hastalik donemlerini grup olarak bir atlatsaydik sonrasi eminim daha kolay olacaktir.
Bu arada sac boyasi konusulmus. Ben hamilelikte hic boyatmadim ama 2 ay kadar once keyfi olarak boyattim. Hic yapmadigim bir islem degil ama ne kadar az okadar iyi tabi. Sac boyasina once kendimiz icin dikkat etmeliyiz direk etkilenen biziz, sute ne kadari nasil gecer bilemiyorum ama illaki geciyordur. Sac boyasindan ziyade hergun surulen rujlara cok daha fazla dikkat etmek gerekiyor bence. Aklinizda olsun:)
Bol uykulu ve saglikli bir gun olsun hepimize❤

Günaydın arkadaşım,
Her açıdan şaştık dediğin gibi canım. Ben mesela 21-22 günde adet görüyorum diye sızlanırken, bu ay 33 günde oldum..
Kızım da gece emdikten sonra bir süre uyumadı. Yatırdım örttüm üstünü, yanında durdum biraz, baktım kendi kendine konuşuyor, geçtim yatağıma. Hiç kalkmadı ama ne zaman uyudu bilmiyorum, ben uyuyup kalmışım. Hem ilaçlar hem yorgunluk, hem de adet bitkinliği.. Turşudan halliceyim

Tesekkurler bakayim. Bildigin bi kur filan var mi acaba :)

Demleme tarzı kullanılabilir.
1 su bardağı sıcak suya 7-8 karanfil atıp.
Suyu çoğaltıyorsan taneyide öyle düşün. 2 bardaga 15-16 adet gb.
Bide cam kavanozda kendi buharıyla hazırlaman daha iyi.
Sonra saç diplerine masaj yapa yapa devam. Günlük önerilir. Durulamaya ihtiyac yok kendi istemiyorsan.

gunaydin.ah cidden grupca anne bebek sira sira hasta olduk ne fena bisey.bizim de gunler sonra guzel bir gecemiz oldu.10da yatip 4te kalkti.sonra da sabah 7.hic olmazsa arada boyle uykumuzu aldigimiz bir gece olsa daha kolay bakicaz bebeklerimize. E exelanss bu gece nasil gecti.yanima yatiricam diyordun ya.bi de sey ben mesela cikolata yedigimde daha huzursuz oluyo baris.senin yiyip ictigin seylerde onu rahatsiz eden bisey olabilir mi? cay kahvenin fazlasi, abur cubur, fast food ya da baska bi besin vs? ins sıkıntısı neyse gecer.

Uykusuz gecemizden gunaydin :))
3 te ciglik cigliga, burnu su gibi akiyor, öksürük, hapsirik ve en sonunda yetiskin gibi kusma ve atesler icinde, carpol verecez ama mumkun degil aglamaktan, ustunu cikardim. Biraz kendine gelince az besleyip 1 ç.k carpol verdik. 4 e kadar bi esimin kucaginda bi ben de evi gezdik. 5 gibi uyudu. Bugun dr a goturecem.
Not: Ates dustukten sonra bebekleri nasil giydiriyorsunuz? Ankara serin artik. Giydirmesem daha mi hasta olur dedim. T shirt sortla yatirdim, ustunu orttum ama Ali aninda aciyor zaten..sizler ates dustukten sonra nasil giydiriyorsunuz?

Ahh çok geçmiş olsun.
Ateş geçtiyse normal giydirebilirsin. Zaten ısı yine artarsa soyarsın. Ben altı uzun kolları kısa tulum aldım onunla uyuyor artık.
Buarada ateş düşürücü miktarını doktorunuza danışmalısın.

1 cay kasigi diye biliyorum ama?

1 cay kasigi diye biliyorum ama?

Genelde 6 ay(6-24ay) itibariyle 5ml (tatlı kaşığı) olarak hesaplanır ama kilo belirleyici. 10 kiloya 5ml de denir. Yani Ali'nin kilo ve durumuna göre doktor daha net söyler.
Kullanmadım Simay'da o yüzden bize göre bişy demem yanlış olur ki zaten yine de Ali'ye göre söyler doktorun

ferhunde001
Gunaydin hicbir sey degismedi hatta rahat uyuyamadigimiz icin daha fena oldu. Sabah kalkti burnu akiyor hapsuruyor acaba oncesinde bogazimi agriyorduda gece kalkiyordu dicem ama bu durum yaklasik 1 aydir var zaten beni sorarsan yine pert yine uykusuz nolcak boyle bilmiyorum sizleri gorunce ve hepimizin asagi yukari ayni durumda oldugunu gorunce bi nebze rahatliyorum olagan diye zaten cmtsi 1 yas kontrolu var
Bu arada ihlamuru nasil veriyoduk? Ben hazir kullaniyorum guvendigim bi aktar yok acik alayim o yuzden lipton dogadan vs hangisi olursa bundan 1 cay kasigi vermem olumsuz bi etki eder mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…