Aynı durumu defalarca yaşıyoruz iki gün düzeliyor sonra yine aynı onbeş dakikada Bi uyandığı oluyo sürekli Bi kıpırdama dönme ben de anlamıyorum her gece bu gece nasıl olacak diye uyuyorum ve hep aynı umarım Bi an önce düzelirAma dis olsa onceden anliyorum belli ediyor
Birde kalkis saati hep ayni
00:30
03:30
05:15
Ve benim alarm zaten 6 da caliyor 5:15 ten sonra uyuyamamis oluyorum
Ha tabi aralardakilere hic bakmiyorum yani yarimda kalkti 1 de yatirdim bi bakiyorum 15 dj sonra yine bu sefer kucakta tavaf
Gecmis olsun. Bir ay kadar once bizim kizlar da grip gibi olmustu. 39 a filan cikmisti. Gece yatarken Vicks surduk sirta gogse uzerine havlu veya mendil kapattik. Ates icin islak bez uyguladik ama zor oluyo birakmiyolar. Gunde iki uc kez serum fizyolojik yaptik. Birer kez calpol de verdim istemeyerek. Dr a gitmeye gerek olmadi.Eveeett görümcemin inatla hasta haliyle kızımı alması ve yavruma geçmesi sabaha kadar yandı ve çok bitkindi 40.5 oldu ateş ve 38 altına düşmedi yarım saatlik bir 36.6 yı gördüm şuan yine aynı 38 de seyrediyor soğan suyu kestane balı elma sirkesi verdim ılık dula sokuyorum ara ara ayaklar soğuk geri kalan el içleri bile ateş gibi .. Aynı zamanda bana da bulaştı umarım doğal yolla atlatırız .. Farklı önerisi olan doktora gitmemiz dışında ?
Eveeett görümcemin inatla hasta haliyle kızımı alması ve yavruma geçmesi sabaha kadar yandı ve çok bitkindi 40.5 oldu ateş ve 38 altına düşmedi yarım saatlik bir 36.6 yı gördüm şuan yine aynı 38 de seyrediyor soğan suyu kestane balı elma sirkesi verdim ılık dula sokuyorum ara ara ayaklar soğuk geri kalan el içleri bile ateş gibi .. Aynı zamanda bana da bulaştı umarım doğal yolla atlatırız .. Farklı önerisi olan doktora gitmemiz dışında ?
Epeydir yazacam firsat bulamadim, tv,telefon olayini.
Biz hiç tv acmayan bi aileyiz, lohusayken ilk aylar ben acip izleyecek birsey bulamayip kapatiyordum, annem bize gelince açıyor, reklam dikkatini cekiyo, animasyonlar vs. Reklam bitince başını çeviriyor.
Cep teline de ilgisi yok. O uyanikken ve yanimdayken telefonu almiyorum elime.
Her gün olmasa da kahvaltıda yumurta severim, daha çok omlet tarzı.. aşina olmama şansı yok bence :)
Bu günler denemek ve sonuca varmak için uygun değil galiba. Önce diş zorladı, ardından hasta oldu.. Bugün emerken nefes alamıyor. Hafif atlatıyor sandım ama sadece direnmiş kutucuğum.. 3 gün gecikmeyle sağlam yakalandı. Hırıltı, burun tıkanıklığı, salya sümük... Elim kolum bağlı çözüm bulamadımbanyo ettirdim, akmıyor. İzotonik su damlattım, yine olmuyor. Ememiyor, yatamıyor, uyuyamıyor... Dertli çok yavru
Arkadaslar emzirenlerden sac boyatan var mi? Ben hamilelikten beridir biraktim. Ama artik beyazlar batiyo gozume. Organik de olsa icime sinmiyor
Birtek annesi var... Sarılınca derdini hafifleten...
1yaşla beraber malesef diş dönemleri daha fazla.
Agrısı olduguna şifayı sende bulduguna ınanmalısın
Dua, zikir, aromatik uçucu yağlar mutlaka yardımcı olacaktır
Öyle olacagını düşünüp yatman bile olumsuz bir etken canım inan
Arkadaslar emzirenlerden sac boyatan var mi? Ben hamilelikten beridir biraktim. Ama artik beyazlar batiyo gozume. Organik de olsa icime sinmiyor
Canım uykular konusunda benzeşiyoruz mahvoluyorum sabaha kadar hele son bir haftadır bitik haldeyiz bu gece de tam iyi uyudu derken 5.30 da ayaktaydı çok zorlanıyorum inan. Sinirler yipranik halde ama geçecek bunlar da bir süreç bu. Kızımda da benzer şeyleri yaşamıştım kaderim sanırımYa vallaha napicam bilmiyorum zaten hastayim grip oldum bunyem Artik kaldirmiyor bu uykusuzlugu
Derdini anlamamak cok kotu babasinda asla susmuyor benim kucagima gelir gelmez susuyor gun icindeki vakitlere bakiyorum zaten yarim gun evdeyim ve surekli oyun oynuyoruz emziriyorum beraber vakit geciriyoruz beni ozluyor dicem aksi olsa
Kafayi yemek uzereyim gece olsun istemiyorum artik
Dr a götürdün mü canım hafta sonu da geliyor sıkıntı olmasın sonraHer gün olmasa da kahvaltıda yumurta severim, daha çok omlet tarzı.. aşina olmama şansı yok bence :)
Bu günler denemek ve sonuca varmak için uygun değil galiba. Önce diş zorladı, ardından hasta oldu.. Bugün emerken nefes alamıyor. Hafif atlatıyor sandım ama sadece direnmiş kutucuğum.. 3 gün gecikmeyle sağlam yakalandı. Hırıltı, burun tıkanıklığı, salya sümük... Elim kolum bağlı çözüm bulamadımbanyo ettirdim, akmıyor. İzotonik su damlattım, yine olmuyor. Ememiyor, yatamıyor, uyuyamıyor... Dertli çok yavru
Ben dr a sorup bebegin 40. gününde organik boyayla boyatmistim, su an anne sutu hic yok, boyaya devam :))Arkadaslar emzirenlerden sac boyatan var mi? Ben hamilelikten beridir biraktim. Ama artik beyazlar batiyo gozume. Organik de olsa icime sinmiyor
Allah korusun, düşer vs. Ben 1 kez beraber yattim, onda da yere çift kislik yorgan serdim onun üstünde yerde yattik..ama carparim vs diye dogru duzgun hic uyuyamadim..Tukendigimi hissediyorum bi yandan is bi yandan ev bi yandan 1 senelik uykusuzluk ilk defa bu kadar oldum bide mevsim kışa geciyor bu da beni cok cok etkiliyor bu gece yanima alicam yanimda yatsin ayni odada dibimde park yatagindaydi ama yok alcam yanima bakalim bi faydasi olacak mi
Teşekkür ederim eşimin hastaneye gitsek mi gitsek mi diye araması üzerine gittik şimdi geldim eve çocuk yine ateşli acilden girdik hepsi bi yere yönlendirdi ben ateşten gitmişim doktor bana aşıları tam mı diyo değil dedim çocuğu bıraktı aşı anlatıyor hemen neden ilaç vermedin diyor vs neyse kulağında iltihap var dedi kaka tahlili istedi reçete yok sadece calpol ver dedi ne doktoru bu şimdi kulağında iltihap varsa kulağına niye damla vermiyorsun hala düşmedi ateşide kulak için ne yapılıyordu ona bakıyorum şimdide bulamadımGeçmiş olsun.
Ayakaltını (vucudun her yerine bağlı oldugu için) 10 dk limonla ovmak bizde çok işe yarıyor. Aynı zamanda baş parmağımızın iç kısmıda yuz kafa bölgesi için.Bi arastır istersen baskı ya da tohum olarak ne yapabilirsin diye.
Ateş vücudunun ilacı zaten o yuzden takip en güzeli.
Teşekkğr ederim kızım hiç bişe sürdürmüyor anca suyu sevdiği için ılık duşa sokuyorumGecmis olsun. Bir ay kadar once bizim kizlar da grip gibi olmustu. 39 a filan cikmisti. Gece yatarken Vicks surduk sirta gogse uzerine havlu veya mendil kapattik. Ates icin islak bez uyguladik ama zor oluyo birakmiyolar. Gunde iki uc kez serum fizyolojik yaptik. Birer kez calpol de verdim istemeyerek. Dr a gitmeye gerek olmadi.
Boyanın içindeki tek kimyasal amonyak değil ki gülüm. Bir sürü kimyasal var daha.. O kadar sık kimyasala maruz bırakmasan daha iyi olur bence vücüdunu.. Saç derisi çekiyor olduğu gibi.. Benim de saçım çok erken beyazladı (yarısından fazladır beyazlar), 2 yıldır boyatmıyorum... Tamam evdeyim, daha salaş takılabilirim ama ben bekarken ve çalışırken de en az 4 ay geçmeden dip boyatmazdım. Kafam uyuşuyor resmen boya sonrası saç derimi hissetmiyorum gün boyunca.. Ben organik değil de amonyaksız saç boyası almaya başlamıştım. Yakmıyor insanın cildini. Geçenlerde dayanamadım aldım evde boyarım diye, boya bana bakıyor ben ona... İmkanım olursa boyarım, olmazsa da çocuğun velisi kim sorularına maruz kalmaya devamBen hamileligimde 3 kez dogumdan beride ayda 1 dip boya yaptiriyorum (ortaokuldan beri irsi beyazlarim var 2 telden 1 i beyaz benim ) organikte degil normal kuaforde boyatiyorum kuaofurum 10 yillik ne yapalim dedim normal boyada amonyok atiyorum 5 se organikte 3 ama sirf adi organik diye 1 degil 5 aliyoruz dedi bende normal boyattim boyatiyorum daha dogrusu zorundayim Allaha sukur suanlik bir sey yok
Teşekkür ederim eşimin hastaneye gitsek mi gitsek mi diye araması üzerine gittik şimdi geldim eve çocuk yine ateşli acilden girdik hepsi bi yere yönlendirdi ben ateşten gitmişim doktor bana aşıları tam mı diyo değil dedim çocuğu bıraktı aşı anlatıyor hemen neden ilaç vermedin diyor vs neyse kulağında iltihap var dedi kaka tahlili istedi reçete yok sadece calpol ver dedi ne doktoru bu şimdi kulağında iltihap varsa kulağına niye damla vermiyorsun hala düşmedi ateşide kulak için ne yapılıyordu ona bakıyorum şimdide bulamadım
Boyanın içindeki tek kimyasal amonyak değil ki gülüm. Bir sürü kimyasal var daha.. O kadar sık kimyasala maruz bırakmasan daha iyi olur bence vücüdunu.. Saç derisi çekiyor olduğu gibi.. Benim de saçım çok erken beyazladı (yarısından fazladır beyazlar), 2 yıldır boyatmıyorum... Tamam evdeyim, daha salaş takılabilirim ama ben bekarken ve çalışırken de en az 4 ay geçmeden dip boyatmazdım. Kafam uyuşuyor resmen boya sonrası saç derimi hissetmiyorum gün boyunca.. Ben organik değil de amonyaksız saç boyası almaya başlamıştım. Yakmıyor insanın cildini. Geçenlerde dayanamadım aldım evde boyarım diye, boya bana bakıyor ben ona... İmkanım olursa boyarım, olmazsa da çocuğun velisi kim sorularına maruz kalmaya devam
Çok geçmiş olsun kuzuya.. Yazık gerçekten çok minicikler, nefesim daralıyor o nefes alamazkenÇok geçmiş olsun bizde bugün yola çıkacaktık kızım dün gece ateşlendi sabaha kadar uyumadık burun tıkanıklığı ne emdi ne uyudu yavrum inşallah bir an önce iyileşir kuzular o halleri çok üzücü
böyle zamanlarda neyse ki emiyor diyorum.. hem diş zorluyor kızımı hem grip. bir lokma bişey yemeden emiyor sadece.. geçmiş olsun oğluşuna da...gecen hafta defalarca fiskirarak kusma sikayetiyle acile gitmistik kaka tahlili verdik temiz cikti.idrar cikmadi o sirada.ishal basladi.probiyotik verdi.4 gun tek lokma yemedi emdi sadece.yeni yeni yemeye basladi.ishali de gecti.ama dun cok gazi oldu cikarinca rahatladi.simdi keyfi iyi.yine yasarsak veririz evet.
Ne mevsim geçişiymiş hepimizi serdi yere... Sağlık ocağına gittik, oğluma bitkisel öksürük şurubu verdi, geçmiyor öksürüğü... Ötekiler daha beter öskürtür dedi prospan tavsiye etti. Çok sık olmaya başladı dedim, alerjik olma ihtimaline karşın zyrtec şurup verdi.. İyi gelir inşallah..Ekstra tükettiğin şeyler daha baskın bir tatsa şeker vs o da etkili olur. Bu sadece bilgi tabi :) yemiyorsa vardır bi bildiği diyorum ben hep. Bizde de yumurta bi dönem durdu şuan az var.
Geçmiş olsun. Sonbahar ciddi vurdu herkesi.
Bizimde 3.gün hafif ateşte eşlik ediyor.
Sağlık ocağına abisini götürdüm, aile boyu grip olduğumuz netleşti. Kızım şimdilik abisinden iyi maşallah, yarın hala devam ederse yakınımızda poliklinik var, cumartesi açık.. Götürürüz oraya, inşallah gerek kalmaz.Dr a götürdün mü canım hafta sonu da geliyor sıkıntı olmasın sonra
Yaşıt mı yoksa bu kuzularYine aynı zamanlarda benzer şikayetler :)
Çok manidar değil mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?