2018 Ekim Anneleri

Geçen hafta ara ara yükselen ateşi var diye erteledik bir hafta sonra oldu aşısını
atlasa çok geçmiş olsun

Eylulun yemek saatlerini yaziyorum bak aralari ne kadar acik
9 kahvalti
2 bucuk ogle
5 gibi ara ogun ( genelde yemiyor )
8 aksam
Aralarda 2 den sonra evde oldugum icin yalnizca 1 kez emiyor birde gece yatarken su da cok cok vermemeye calisiyorum
Bizim dr saate bakma o acikinca seni tirmalicak derdi hep gercekten de oyle acikinca meme ister gibi tirmaniyor bana memeden once dikkat dagitip yemek yedirmeye sonrasinda emzirmeye calisiyorum bu ara acma konusunuda dr soyledi 4-5 saat ac bak nasil yer dedi ama tabi hep tutmuyor bizde de

Cocugun beynını yakıyoruz :)

benzıyor bızımkıler 11 de meyve puresı verıyorum ben ek olarak hem kahvaltıyı tamamlıyo 5 te yogurt saatı 12,30 ve 18 de evde oldugum saatler de emıyor bıde ne bulursa

benzıyor bızımkıler 11 de meyve puresı verıyorum ben ek olarak hem kahvaltıyı tamamlıyo 5 te yogurt saatı 12,30 ve 18 de evde oldugum saatler de emıyor bıde ne bulursa

Annemler 11 de vermisler biseyler ac durulur mu bu kadar saat diye bu seferde ogle yemegi yememis veya 5 te ara ogunu tam yaparsa aksam yemegi yemiyor
Valla cocuklarin mi beyni yaniyor bizim mi belli degil

E exelanss biz kahvaltiyi birlikte yapiyoruz.yagda yumurtayi minik parcalara bolup onune koyuyorum birkac lokma yiyor.sonra koyduklarimi yere atmaya baslayinca zeytin veriyorum.1 zeytini iki yarim halde bazen yiyor bazen yere atiyor.yere attiklarini geri tepsisine koyuyorum bazen yiyor bazen yine atiyor.rondodan gectigim ceviz badem findigi pekmeze tahine ya da bala (donusumlu) karistirip 2-3 cay kasigi yediriyorum.oglen bazen 1 kase corba.bazen kasiga vuruyo icmek istemezse ac kaliyo bikac saat sonra 1 muz yiyor.tek hayir demedigi sey muz.aksam da corba ve yedigimiz yemekten az az yiyor.ama bazi gunleri birkac lokmayla gecirdigi oluyor.ne biliyim ben bir iki kasigi agzina sokmaya calisinca itiyorsa israr etmiyorum o ogun bisey yemeden geciyo.bende mi tuhaflik var acaba.butun gun bisey yemedigi gunler de oluyor bazen.sık sık emiyor belki ondandir diyorum.ha bu arada bazen yere dokulen yiycek parcalarini temizlemeyi unutmus oluyorum.ertesi gun emeklerken denk gelip kurumus yemek artigini agzina atiyor

Bizim yemek duzenimizi de yazmak istedim gorunce
8-9 gibi kahvalti
19-20 aksam yemegi
Bitti
Meyvesini aksam yemeginden sonra veriyorum cunku oglen meyve yerse aksam yemek yemiyor. Oglen ben yine teklif ediyorum tabi, ama hamur isi olmadigi surece yemiyor. Zaten artik oglen icin ayri yemek hazirlayasim bile gelmiyor.

Ben de yazayım. Bütün gece meme. Meme diyerek uyanma. Saat 1e kadar meme. Öğleden sonra iki öğün. 8de eve geliş ve meme. Hafta sonu ben evdeysem hiç yemek yok bütün gün ve gece meme. Meme açık duracak o oynayıp gelip emecek. Meme kapanırsa bağırma kendini yere atıp ağlama. Sokağa çıkınca meme unutuluyor Allah’a şükür. Veya eve değişik biri gelirse veya biz bi yere gidersek.

Evet bunuda denedim ama malesef kaşığı gördüğü an elindekileri ve odaklandığı şeyi bırakıp eline istiyor yemesede dağıtmak için almaya çalışıyor bazen babasıyla yedirmeye çalışıyoruz babası taklalar atıyor ben o arada ağzına sokuyorum ağlıyor ama nasıl bir sıkıp beş döküyor sanki ne verdim :) çıkarıp atıyor ağzından sürekli memeye gelmek istiyor bi de şimdi öğrendi aç aç diyip duruyor

Aç bu çocuk aç...

Bende ne yapacağımı şaşırdım artık ben mama dedikçe o meme diyo aç aç diyo :) ben direniyorum o direniyor en son kazanıyor ve cork cork emiyor yani bütün gece emiyorsun zaten evladım akşama kadar da ye bari :) çorbayı bardağa koydum bi iki içti sonra almadı kepçeyle verdim bir kere baktı bıraktı en sonra tencereyi dikecem tepesine

Ben bazen emek emek ugrasip cok guzel seyler hazirliyorum agzini bile acmiyor. Ozellikle balik yesin diye cok ugrastim. Olmadi ama. Ust uste emek verip hazirladiklarimi yemeyince sinirden agliyorum ay vallahi delirdim
Evet en sinir bozucu olan o zaten onu yemedi dur şunu deneyim yoo olmadı başka yapayım aa bunu yer belki hadi onu yapayım akşama kadar mutfaktayım eşimde diyoki sen onunla uğraştın diye çocuk onu yemek zorunda mı aç diyosa aç emsin hahaha .. Bugün peyniraltı suyuyla balkabağı çorbası yapacağım bakalım içecek mi

Bizde yemek saati diye birşeyde kalmadı hiç yemeyince bende sürekli bir şeyle çıkıyorum karşısına belkide ondan sıkıldı sürekli mama diyorum o da meme derdinde en iyisi bende ara vererek gideyim

Sıkma kaşık almamıştım şimdi alsamda çorbayı ona koyup eline versem işimi görür mü acaba birazda koyu yaparım mama gibi

Kinoayıda biraz bekletiyorum acı suyu cıkıyor kendimce :)sonra kavurup yapıyorum sebzeli genelde.Soğan kavurup kinoayıda kavurup sebze ne ekleyeceksem koyuyorum.
Bazen sadece haşlayıp yogurtla sarımsaklı veriyorum.
Bazende akşamdan 1 cay bardağı suya koyup öğlene kek yapıyorum yine sebzeli.

Karabuğdayı o kadar bekletmedim, az bekletip pişiriyorum yine. Salata/pilav oluyor.

Bende merak ediyorum E elaelif123 'i

Kinoali sebzeli kek tarifini isterim

Bırakmasını istiyor musun?
Yani ciddi enerjin bu yöndeyse senden o hissiyatı alıyorsa kopmamak için daha da yapışacaktır.
Emmese şunu, bunu yapardım diyorsan bile yani.. Hep etkili

Benimki de meme sayimi yapiyor resmen. Eliyle yakami cekistirip kafasini gomuyor tshirtun icine bakiyor ordalar mi diye bazen de alttan komple actiriyor alkis yapiyor guluyor memeyi vidikliyor ama emmiyor

Ooo hamur isi sen gonder bidigi bana biz beraber yeriz hamur isini tam bugday unuyla pogaca denesen? Sonra onu nohut unuyla degistirsen yavas yavas? Bu sekilde peynirini ve yumurtasinida yemis olur. Yada cok guzel bebek kekleri var keciboynuzuyla yapilan ben h sonu yapip 1 hafta icinde tukettiriyorum ben bile yiyorum tadi cok guzel oyle belirli bi tarifimde yok netten gorduklerim ben aksam meyve vermek istemiyorum cunku yatmadan once enerji veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…