2018 Ekim Anneleri

Günaydın güzel anneler bizim niye listemiz yok annenin ve bebegin bilgileri yazan bir liste güzel olurdu
Canım günaydın öncelikle. Şu an sayfa sorumlusu arkadaşa sorulmadan sayfa bırakıldı diye hatırlıyorum o vaktinin olmadığını ilgilenecek birisi varsa verebileceğini söylemişti o yüzden liste falan yapılmadı. Buradan onun yerine tekrar duyurmuş olayım gerçi kimse üstüne alınmıyor da söylediği zamanlarda eğer ilgilenebilirim diyen birileri varsa sayfayı teslim alıp liste olaylarını falan yapabilir. Ben mesela pek anlamıyorum bu tür işlerden ve hem çalışıyorum hem 28 aylık kızım var çok giremiyorum sayfaya o yüzden hiç üstlenmedim mesela ilgilenebilecek arkadaşlar lütfen alın da arkadaşın üzerindeki yükü istediğiniz ne varsa yapabilelim site üzerinde

Canim valla bende pek anlamiyorum benimde 19 aylik kızım var bende okadar çok giremen INŞALLAH anlayan bir arkadaş yapar

Canim valla bende pek anlamiyorum benimde 19 aylik kızım var bende okadar çok giremen INŞALLAH anlayan bir arkadaş yapar
İnşallah canım uygun olan birileri vardır muhakkak. Çocuk yokken daha rahat olabiliyor bu tür şeyler de hareketli oldukları dönemde bir de teknoloji bağımlılığının hemen oluştuğu şu dönemlerde ben pek telefon alamıyorum elime kızım yanımdayken hemen bana ver diyor. Umarım yapabilecek bir arkadaş ilgilenir

Bnmde kahvaltıda vazgeçilmezimdir sucuk salam pastırma. Ama hiç canım çekmiyo bile yaa.
Bende bayılırım onlara=( onlarsiz kahvaltı yaptığım nadirdir. Ama dediğim gibi bebeği öğrenince hiç salam sosis yemedim ama sucuga azıcık daha esnek davranıyorum=))

INŞALLAH canım bir sorun olmasında geç olsun bişey olmaz
Cnm benim de öyle sat 5 Ocak Dr kalp atışlarını duyamadi haftaya çağırdı sen duydun mu beni korkuttu baya_ duyamazsak almak zorundayız dedi , geç döllenme diye dusunuyorum

Cnm benim de satım aynı gün sen kalp atışlarını duydun mu beni Dr haftaya çağırdı

Cnm benim de öyle sat 5 Ocak Dr kalp atışlarını duyamadi haftaya çağırdı sen duydun mu beni korkuttu baya_ duyamazsak almak zorundayız dedi , geç döllenme diye dusunuyorum
Yok canım duymadık daha bizede öyle dedi artık hayırlısı olsun bekliyoru bir hafta sonra tekrar gitcem

Yok canım duymadık daha bizede öyle dedi artık hayırlısı olsun bekliyoru bir hafta sonra tekrar gitcem
Bana doktor demişti ki adetten bir gün önce bile yumurtlama olayı gerçekleşebilir belki de K _krbck ile ikiniz adete yakın zamanda yumurtlamışsanız döllenmeniz de Bayağı bir gecikmiş olabilir

Günaydın kızlar, ben de aranıza yeni katıldım, çok şükür.. gebeliğim henüz 6+4, kalp atışı duyuldu, progestan kullanıyorum ara ara çamur gibi akıntım oluyor. İlk gebeliğim, biraz tedirginim bu yüzden.Allah hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Hoşgeldin canım hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Günaydın canım hamileliğin hayırlı olsun.Bende de oluyo kahverengi lekelenme ne çok Kışı de oluyormus bu hayret..Allah bebişlerimizi korusun Sağlıcakla kucağımıza alalım inş

merhaba uzun bir vajinusmus hastalıgından sonra hamile olarak aranıza katıldım, Türkiye'ye gurbetçi gelin olarak geldim yurtdışındaki hastane ilgisini ve temizliğini bildiğimden devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünmüyorum uzmanlaşmış olmalarına rağmen Türkiye'de ismi bilindik hastanelerde ticarethane olarak iş görmekte fakat özel hastaneden de başka şansım yok ilk muayene mi olacağım nasıl bir yol önerirsiniz(5. haftadayım) , doktor ve hastane-ANKARA öneriniz muyane için kan tahlili ve ultrason yapılcak herhalde(aklımdan geçen ilk acıbadem fakat sizin düşünceleriniz ) ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…