Yalnız degilsınız kızlar aynı benBen de bir tek ben böyleyim sanıyordum benimde aynı bu gidişle 100 olucam böyle açık iştah olmaz bulantı dediğin mide dönmesi oluyor. Kısa süre iştahım kesiliyor sonra yine yiyorum.
Neyseki bu konuda şanslıyız sanıırm:)Yalnız degilsınız kızlar aynı ben
Ne tablosu kuzumTablo yapalım kizlar
Doğum tarihi vs. Listemiz olsunNe tablosu kuzum
Ben bilmiyorum nasıl yapılıyor,bilen varsa yapsınDoğum tarihi vs. Listemiz olsun
♡♡♡♡İnşallahh kucağımıza aldığımız günleri de görürüz sağlıkla gelsin minnoşlar :)♡♡♡Eveeett =)) sende hamilesinn çok tatlıi sağlıkla kucağına al inşallah=) ❤
Canım senin de vardı dimi kanaman.Devam ediyor mu benim gibi merak ettim[QUOTE="Yademim, post: 55107218, member: 8
Dosya yukleme bılumunden excel olusturup yuklememuz gerekıyır sanırım..fakat bn telden gırıyorum. Bılg olsa yapardım. Bnm sat 3 ocak.ınanırmısınız kanama fln derken hıc dogum tarıhını sormadım bn
Canım senin de vardı dimi kanaman.Devam ediyor mu benim gibi merak ettim
Bir bardak Ihlamur da içebilirsin iyi gelir bir bardaktan fazla içmemelisin ama geçmiş olsun
Evet bende emziriyorum 16 aylık olacak bu hafta bende bilmiyorum hiç bırakmak istemiyorum haftaya doktor kontrolü var kalp atışları için gideceğiz bakalımEmziriym benmki smdi 8 aylik :) bakalim ne zmn birakirim. Sen emziriyomusn
Kahverengi lekeydi benimki ve haftada bir peçeteye silince geliyordu 4 gündür art arda geliyor artıkDoktora sordunuz mu kızlar , ben soramadım bi türlü,normal mi anlayamadım.. şekli nasıl leke halinde mi yoksa akıntı mı bildigimiz?
Dr unuz daha doğru şekilde yönlendirir canım düşük ihtimali olmadıkça emzirmek sorun olmuyor sanırım. Ama merak ettiğim hem emen bebek anneden beslenirken hem anne karnındaki besinler olarak onu tüketirken anne nasıl sağlıklı kalıyor. Kızımı emzirirken hamile kalırsam diye araştırmıştım da kafamda hala deli sorular...Evet bende emziriyorum 16 aylık olacak bu hafta bende bilmiyorum hiç bırakmak istemiyorum haftaya doktor kontrolü var kalp atışları için gideceğiz bakalım
Kahverengi lekeydi benimki ve haftada bir peçeteye silince geliyordu 4 gündür art arda geliyor artıksende de var mi
Aynen ya Allah'ım bitsin bu kabus wc ye gidesim gelmiyor.son gittiğim Dr bana Bebeğin eşi aşağıda dedi ondan oluyordur dedi sen de sor bunu Bakslım zamanla yukarı çıkıyormuş umutla bekliyorum BakslımHem de aynen öyle, bikaç gündür sürekli geliyor, önce arada peçeteye silince geliyodu..
Aynen ya Allah'ım bitsin bu kabus wc ye gidesim gelmiyor.son gittiğim Dr bana Bebeğin eşi aşağıda dedi ondan oluyordur dedi sen de sor bunu Bakslım zamanla yukarı çıkıyormuş umutla bekliyorum Bakslım
Benimde ikiz canım 7 haftalık da öğrendim gerçekten sürpriz olmuştur Rabbim sağlıkla kucağına alırsın inşallahHayir canim cinsiyeti icin gitigimizde ogrendik
Hafta içi gitmeyi düşünüyorum paylaşırım inşallah.. gözünü kapat wc girerken :) Sonu güzel olsun da..inşallah senin minik de yerini düzeltir..
Evet edıyor. Bugun yıne ıgne vurulacsgım.butmedı gıttı.ılk duruma gore bıraz azaldı ama kesılmedı bırtuelu senın nasılCanım senin de vardı dimi kanaman.Devam ediyor mu benim gibi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?