2018 Ekim Anneleri

[QUOTE="Yademim, post: 55107218, member: 8
Dosya yukleme bılumunden excel olusturup yuklememuz gerekıyır sanırım..fakat bn telden gırıyorum. Bılg olsa yapardım. Bnm sat 3 ocak.ınanırmısınız kanama fln derken hıc dogum tarıhını sormadım bn

Canım senin de vardı dimi kanaman.Devam ediyor mu benim gibi merak ettim

Emziriym benmki smdi 8 aylik :) bakalim ne zmn birakirim. Sen emziriyomusn
Evet bende emziriyorum 16 aylık olacak bu hafta bende bilmiyorum hiç bırakmak istemiyorum haftaya doktor kontrolü var kalp atışları için gideceğiz bakalım

Doktora sordunuz mu kızlar , ben soramadım bi türlü,normal mi anlayamadım.. şekli nasıl leke halinde mi yoksa akıntı mı bildigimiz?
Kahverengi lekeydi benimki ve haftada bir peçeteye silince geliyordu 4 gündür art arda geliyor artık sende de var mi
Doktorları sorarsan canım üç doktor gezdim üçü de Çaresiz konuşuyo bana ilaç iç dua et dedikleri bu sadece

Evet bende emziriyorum 16 aylık olacak bu hafta bende bilmiyorum hiç bırakmak istemiyorum haftaya doktor kontrolü var kalp atışları için gideceğiz bakalım
Dr unuz daha doğru şekilde yönlendirir canım düşük ihtimali olmadıkça emzirmek sorun olmuyor sanırım. Ama merak ettiğim hem emen bebek anneden beslenirken hem anne karnındaki besinler olarak onu tüketirken anne nasıl sağlıklı kalıyor. Kızımı emzirirken hamile kalırsam diye araştırmıştım da kafamda hala deli sorular...

Hem de aynen öyle, bikaç gündür sürekli geliyor, önce arada peçeteye silince geliyodu..
Aynen ya Allah'ım bitsin bu kabus wc ye gidesim gelmiyor.son gittiğim Dr bana Bebeğin eşi aşağıda dedi ondan oluyordur dedi sen de sor bunu Bakslım zamanla yukarı çıkıyormuş umutla bekliyorum Bakslım

Aynen ya Allah'ım bitsin bu kabus wc ye gidesim gelmiyor.son gittiğim Dr bana Bebeğin eşi aşağıda dedi ondan oluyordur dedi sen de sor bunu Bakslım zamanla yukarı çıkıyormuş umutla bekliyorum Bakslım

Hafta içi gitmeyi düşünüyorum paylaşırım inşallah.. gözünü kapat wc girerken :) Sonu güzel olsun da..inşallah senin minik de yerini düzeltir..

Son düzenleme:
Hafta içi gitmeyi düşünüyorum paylaşırım inşallah.. gözünü kapat wc girerken :) Sonu güzel olsun da..inşallah senin minik de yerini düzeltir..

Benimde lekelenme var son 4 gündür.. yarın doktorda randevum var.. sordukdan sonra sizi bilgilendiririm.. Allah korusun yavrularımızı.. Dua edelim kızlar rabbim sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…