Ben günde iki progestan içiyorum kimse iğne vermiyor.haftada bi kere peçeteye gelen kahvengi 4 gündür sürekli gelir oldu.Plasentanın aşağıda olduğu söylendi ondan kaynaklanıyor olabilirmiş Yarin da riskli gebelik uzmanından randevu aldım bakalım o ne der bitsin bu kabus artık hayırlısıylaEvet edıyor. Bugun yıne ıgne vurulacsgım.butmedı gıttı.ılk duruma gore bıraz azaldı ama kesılmedı bırtuelu senın nasıl
Doktora sordunuz mu kızlar , ben soramadım bi türlü,normal mi anlayamadım..
Igne ve progestan ıle sımdı azaldı buraz. Ama ılk basta ped kullanıyırsum.3 haftadur ıstırahatteyım.progestan ve pruluton kullanıyorum. Ilk basta prulutonu 3 gunde bır kullanıyordum Sımdı haftada bır vurunuyorum. Progestanı gunde 3 kere 200 mg alıyorum. Akıntı seklinde su an. Kesılmedı gıttı
Dr yerkesme kanamasu dıyor
Bende telden giriyorum, kanama olmuştu yok çok şükür progesstan kullanıyorum .. 2hafta devam etti ilk kanama oldu acil dr gittik iğne verdi 3 günde bir sonra kesti progestan kullanıyorum,dikkat etmek lazımCanım senin de vardı dimi kanaman.Devam ediyor mu benim gibi merak ettim
Evet bebek kendine yer açıyormuş kanama bu yüzden olabilir ama benm kese biraz aşağı yerleşmiş dedi dr o hafta çok iş yapmıştım misafir falan hiç dikkat etmemiştimAslında erken dönemdeyiz, o da olabilir 7.-8. haftada dahi olabiliyormuş yerleşme kanaması.. inşallah öyledir..
INŞALLAH öyledir canım bende öyle düşünmek istiyorum ama adetime üç gün kala teste çıkmıştı erken döllenme olsaydı cikarmiydi
Vallahi annemde şanslısın dedi ama benim şimdiden giyeceklerim azaldı hiç birşey olmuyor. Herkes hamile kalıp zayıflarken ben kilo alıyorum. İnşallah kilo almadan geçer bu süreçNeyseki bu konuda şanslıyız sanıırm:)
Hımmm bilemiyorum o zaman canım Allah hayırlısıyla gönlünden geçeni versin ne zaman Dr randevun ?INŞALLAH öyledir canım bende öyle düşünmek istiyorum ama adetime üç gün kala teste çıkmıştı erken döllenme olsaydı cikarmiydi
Yaaa kısmet işte. Ne büyük, ne güzel bir sürpriz olmuştur amaHayir canim 2 hastaneye gitmeme ragmen o ana kadar anlasilmadi tam bi ibretlikdi..
Ozel hastanede devam ediyordum birde ne olur ne olmaz diye devlet hastanesine gittim 2.5 aylikken ama ordada kalp atisini dinledik esimle yine tek bebek ..
15 gun sonra ozele devam oda ayni . Bu yasadigim kadermi kismetmi Allah bilir elbet bebekler arka arkaya gelismis video su var iki tane ultrasonlar ama ne yazikki hep tek gorunuyorlardi.
Bende kilo almadim ve pant. Icinde rahat edemiyorum.Vallahi annemde şanslısın dedi ama benim şimdiden giyeceklerim azaldı hiç birşey olmuyor. Herkes hamile kalıp zayıflarken ben kilo alıyorum. İnşallah kilo almadan geçer bu süreç
Tayt rahat oluyo benim içinBende kilo almadim ve pant. Icinde rahat edemiyorum.
Hamile pant. Vs icinde erken oldugunu dusunuyorum.
Ama dr. Falan gidicem ne giycem muallaktayim.
Pufs.
Esofmanlami giderim naparim Allah bilir artik.
Bir kac ay boyle gormeye alissin millet diyorum artik.
6+1 cnm6+3 te duymuştuk canım senin haftan kaç ultrasona göre ?
Keseyi gördün değil mi ?6+1 cnm
SELAM ALEYKUM hanimlar benim iki gün önce kahverengi akintim vardı bu sabah yine başlayınca doktoruma gittim geçen gitigimde kese var bebek görünmüyor gelişmemiş olabilir demişti bugün con belli olmasa da canlı bişey var gibi görünüyordu çok umutlandim artık inanıyorum ALLAHIN izniyle bebegim benimle buda ultrason kagidim Eki Görüntüle 2118599
merhaba uzun bir vajinusmus hastalıgından sonra hamile olarak aranıza katıldım, Türkiye'ye gurbetçi gelin olarak geldim yurtdışındaki hastane ilgisini ve temizliğini bildiğimden devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünmüyorum uzmanlaşmış olmalarına rağmen Türkiye'de ismi bilindik hastanelerde ticarethane olarak iş görmekte fakat özel hastaneden de başka şansım yok ilk muayene mi olacağım nasıl bir yol önerirsiniz(5. haftadayım) , doktor ve hastane-ANKARA öneriniz muyane için kan tahlili ve ultrason yapılcak herhalde(aklımdan geçen ilk acıbadem fakat sizin düşünceleriniz ) ?
Bende 2 hafta sonra gidicem. Bakalim doktr ne tavsiye eder ama ben en az kizim 1 yasina gelene kadar devam etmeyi dusunuyorum.Evet bende emziriyorum 16 aylık olacak bu hafta bende bilmiyorum hiç bırakmak istemiyorum haftaya doktor kontrolü var kalp atışları için gideceğiz bakalım
Bncede en rahatı tayt bu araTayt rahat oluyo benim için
Cok sevindim icinin rahatlamasina❤
Guzel haber bekliyordum senden,en cok stresinin gecmesine sevindimm.Daim olsun insallah guzel haberler.Olcumlere haftasina daha takilma cidden hem deneyimlisinde bak bikac kontrol daha degisebilir olcumler sonra daha net cikar
Hosgelmissinn,gozunuaydiinn❤
Bence oncelikle hic önyargılı davranma canim,hamilelik ve cocuk islerinde genelde insanin istemedigi ot burnunda bitiyor.Yine isin dusmesinde insallah gitmeyi dusunmuyorsan devlete ama hatri sayilir doktorlar ve personelde olabiliyor
Insallah gonlune gore doktorunu bulursun guvenle❤
Cok sevindim icinin rahatlamasina❤
Guzel haber bekliyordum senden,en cok stresinin gecmesine sevindimm.Daim olsun insallah guzel haberler.Olcumlere haftasina daha takilma cidden hem deneyimlisinde bak bikac kontrol daha degisebilir olcumler sonra daha net cikar
Bence oncelikle hic önyargılı davranma canim,hamilelik ve cocuk islerinde genelde insanin istemedigi ot burnunda bitiyor.Yine isin dusmesinde insallah gitmeyi dusunmuyorsan devlete ama hatri sayilir doktorlar ve personelde olabiliyor
Super bır haber tebrıkler cnm allah hayırlısıyla kucaklarımıxa almayı nasıp etssın ınsallah. AmınCok sevindim icinin rahatlamasina❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?