2018 Ekim Anneleri

Evet edıyor. Bugun yıne ıgne vurulacsgım.butmedı gıttı.ılk duruma gore bıraz azaldı ama kesılmedı bırtuelu senın nasıl
Ben günde iki progestan içiyorum kimse iğne vermiyor.haftada bi kere peçeteye gelen kahvengi 4 gündür sürekli gelir oldu.Plasentanın aşağıda olduğu söylendi ondan kaynaklanıyor olabilirmiş Yarin da riskli gebelik uzmanından randevu aldım bakalım o ne der bitsin bu kabus artık hayırlısıyla

Selam brnde 7+2 gunluk hamileyim gecen hafta 6+2 iken doktorum kalp atisinin basladigini soyledi ve dinletmedi benden kirmizi leke geldi bi dahada gelmedi geceb haftada pembe geldi cok acik korkuyorum

Canım senin de vardı dimi kanaman.Devam ediyor mu benim gibi merak ettim
Bende telden giriyorum, kanama olmuştu yok çok şükür progesstan kullanıyorum .. 2hafta devam etti ilk kanama oldu acil dr gittik iğne verdi 3 günde bir sonra kesti progestan kullanıyorum,dikkat etmek lazım

Aslında erken dönemdeyiz, o da olabilir 7.-8. haftada dahi olabiliyormuş yerleşme kanaması.. inşallah öyledir..
Evet bebek kendine yer açıyormuş kanama bu yüzden olabilir ama benm kese biraz aşağı yerleşmiş dedi dr o hafta çok iş yapmıştım misafir falan hiç dikkat etmemiştim

Bana doktor demişti ki adetten bir gün önce bile yumurtlama olayı gerçekleşebilir belki de K _krbck ile ikiniz adete yakın zamanda yumurtlamışsanız döllenmeniz de Bayağı bir gecikmiş olabilir
INŞALLAH öyledir canım bende öyle düşünmek istiyorum ama adetime üç gün kala teste çıkmıştı erken döllenme olsaydı cikarmiydi

Neyseki bu konuda şanslıyız sanıırm:)
Vallahi annemde şanslısın dedi ama benim şimdiden giyeceklerim azaldı hiç birşey olmuyor. Herkes hamile kalıp zayıflarken ben kilo alıyorum. İnşallah kilo almadan geçer bu süreç

INŞALLAH öyledir canım bende öyle düşünmek istiyorum ama adetime üç gün kala teste çıkmıştı erken döllenme olsaydı cikarmiydi
Hımmm bilemiyorum o zaman canım Allah hayırlısıyla gönlünden geçeni versin ne zaman Dr randevun ?

Yaaa kısmet işte. Ne büyük, ne güzel bir sürpriz olmuştur ama

Vallahi annemde şanslısın dedi ama benim şimdiden giyeceklerim azaldı hiç birşey olmuyor. Herkes hamile kalıp zayıflarken ben kilo alıyorum. İnşallah kilo almadan geçer bu süreç
Bende kilo almadim ve pant. Icinde rahat edemiyorum.
Hamile pant. Vs icinde erken oldugunu dusunuyorum.
Ama dr. Falan gidicem ne giycem muallaktayim.
Pufs.
Esofmanlami giderim naparim Allah bilir artik.
Bir kac ay boyle gormeye alissin millet diyorum artik.

Tayt rahat oluyo benim için

Cok sevindim icinin rahatlamasina❤
Guzel haber bekliyordum senden,en cok stresinin gecmesine sevindimm.Daim olsun insallah guzel haberler.Olcumlere haftasina daha takilma cidden hem deneyimlisinde bak bikac kontrol daha degisebilir olcumler sonra daha net cikar

Hosgelmissinn,gozunuaydiinn❤
Bence oncelikle hic önyargılı davranma canim,hamilelik ve cocuk islerinde genelde insanin istemedigi ot burnunda bitiyor.Yine isin dusmesinde insallah gitmeyi dusunmuyorsan devlete ama hatri sayilir doktorlar ve personelde olabiliyor

Insallah gonlune gore doktorunu bulursun guvenle❤

Evet bende emziriyorum 16 aylık olacak bu hafta bende bilmiyorum hiç bırakmak istemiyorum haftaya doktor kontrolü var kalp atışları için gideceğiz bakalım
Bende 2 hafta sonra gidicem. Bakalim doktr ne tavsiye eder ama ben en az kizim 1 yasina gelene kadar devam etmeyi dusunuyorum.

Super bır haber tebrıkler cnm allah hayırlısıyla kucaklarımıxa almayı nasıp etssın ınsallah. Amın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…