2018 Ekim Anneleri

Ayyyy yine kanamam var. Walla hiç sevinemedim yaa. Sevincim kursağımda kaldı. Aileler dışında kimseyede söylemiyorum. Tükendim yeminle

Ben cevremde pek kimseye soylemedim
Kalp atisini duymadanda soylemicem.
Hatta duyulana kadar soylemeyi dusunmuyorum.
Zaten ondan bundan duyuluyor

Bende dudaklarımı ısırıp koparttım malesef yani yeterli su içmediğimiz için mi dudaklarımız böylr oluyor. Ben çok limon yediğim için sanmıştım
Yeterli su icmedigimiz için dudaklarimiz kuruyor canım. Cildimiz de aynı keza kuruyor

Ayyyy yine kanamam var. Walla hiç sevinemedim yaa. Sevincim kursağımda kaldı. Aileler dışında kimseyede söylemiyorum. Tükendim yeminle

Canım ev işi falan yapmıyorsun değil mi???? Ayaklarını kaldır uzan, bir de tansiyon veya şeker var mı? Endişelenme pek çoğumuzun kanamalı geçiyor. Ben çok yakın arkadaşlarıma ve aileme söyledim. Nazardan korkarım ama çokta düşünüp üzerime çekmek istemiyorum. Bu güzel haberi sevdiklerinle paylaş ne olacakki :)

Bende dudaklarımı ısırıp koparttım malesef yani yeterli su içmediğimiz için mi dudaklarımız böylr oluyor. Ben çok limon yediğim için sanmıştım
Yeterli su icmedigimiz için dudaklarimiz kuruyor canım. Cildimiz de aynı keza kuruyor

Kizlar benim yogun koku hassasiyetim ve bulantilarim var. Yeni birsey denedim.Ozellikle yemeklerden sonra, hatta gun icinde de hic uzanmazsam bulantilarim daha az oluyor.Bugun sabah haric hic kusmadim bu sekilde. Arkama yastiklari koyup ayaklarimi uzatiyorum, dumduz yatmiyorum. Hafif seyler yiyorum. Su bile icemez olmustum. Suyuma da buz atip yudum yudum iciyorum. Bulantisi olanlara belki iyi gelir

Bugün hep dışardaydım ben. Hepte lekelenme şeklinde kanamam oldu. Ailelere söyledik zaten ama ne olacağı belli değil ki kanamam olunca söylemek bile gelmiyo içimden malesef

Ayy bn günde 4 lt içiyorum yinede dudaklarım kurak çöl gibi
Maşallah sana kız nasıl iciyorsun :) sürekli tuvalete çıkıyorsundur ama ne güzel. Ben bugün 2 bardak bile içmedim. Dudaklarına gelince onu bilemedim şimdi

Maşallah sana kız nasıl iciyorsun :) sürekli tuvalete çıkıyorsundur ama ne güzel. Ben bugün 2 bardak bile içmedim. Dudaklarına gelince onu bilemedim şimdi

Normalde 1 bardak su içmem çok çay içerdim. Eşimde şaşkın. Zaten 5 dk da bi wc ye gidiyorum. Ama su içtikçe kanamam kesiliyo

Sen kendini hiç yorma sürekli yat canım geçecek Allahın izniyle

Bugün dışardaydım sabah kahvaltıya gittik. Öğleden sonrada kayınvalideye gittim. Üşüdüm dondum. Bi iş falan yapmayınca herkes hamile misin diye yapıştırdı ayy gerildim . Birde kanamam olunca kastım kendimi

Yemek yiyorum midem bulaniyor yemiyorum atistirmaliklarla gecistiriyorum bu sefer acliktan mide asit uretiyor gaz yapiyor. Vallahi ruhum daraldi. Biran evvel gecse su bulantilar hepimiz kurtulsak hayirlisiyla.

Yemek yiyorum midem bulaniyor yemiyorum atistirmaliklarla gecistiriyorum bu sefer acliktan mide asit uretiyor gaz yapiyor. Vallahi ruhum daraldi. Biran evvel gecse su bulantilar hepimiz kurtulsak hayirlisiyla.

Ayyy benm kanamam bitsede bulantıya razıyım

Bugün hep dışardaydım ben. Hepte lekelenme şeklinde kanamam oldu. Ailelere söyledik zaten ama ne olacağı belli değil ki kanamam olunca söylemek bile gelmiyo içimden malesef

Bir kere bu korkuyu at içinden, kalp atışını duydun çok şükür sağlıklı büyüyen bir bebek. Sen için rahat etmiyorsa yine söyleme ama bu haftalarda en azından kanaman geçene kadar bolca dinlen. Ben 10 gündür lekelenme yaşıyorum ve hiç evden çıkmadım. Geçse atıcam kendimi dışarıya :) Bende yarın kontrole gidiyorum inşallah kalp atışını duyabilirim. Bak duyan vaar duyamayan var :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…