- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Ben cevremde pek kimseye soylemedim
Kalp atisini duymadanda soylemicem.
Hatta duyulana kadar soylemeyi dusunmuyorum.
Zaten ondan bundan duyuluyor
kızlar 6 hafta 6 günlük oldum bugün yarın randevum var kalp atışını duyar mıyım acaba?
Yeterli su icmedigimiz için dudaklarimiz kuruyor canım. Cildimiz de aynı keza kuruyorBende dudaklarımı ısırıp koparttım malesef yani yeterli su içmediğimiz için mi dudaklarımız böylr oluyor. Ben çok limon yediğim için sanmıştım
Ayyyy yine kanamam var. Walla hiç sevinemedim yaa. Sevincim kursağımda kaldı. Aileler dışında kimseyede söylemiyorum. Tükendim yeminle
Yeterli su icmedigimiz için dudaklarimiz kuruyor canım. Cildimiz de aynı keza kuruyorBende dudaklarımı ısırıp koparttım malesef yani yeterli su içmediğimiz için mi dudaklarımız böylr oluyor. Ben çok limon yediğim için sanmıştım
Yeterli su icmedigimiz için dudaklarimiz kuruyor canım. Cildimiz de aynı keza kuruyor
Sakin ol canim gecer ins.Doktor ne diyor?Ayyyy yine kanamam var. Walla hiç sevinemedim yaa. Sevincim kursağımda kaldı. Aileler dışında kimseyede söylemiyorum. Tükendim yeminle
Canım ev işi falan yapmıyorsun değil mi???? Ayaklarını kaldır uzan, bir de tansiyon veya şeker var mı? Endişelenme pek çoğumuzun kanamalı geçiyor. Ben çok yakın arkadaşlarıma ve aileme söyledim. Nazardan korkarım ama çokta düşünüp üzerime çekmek istemiyorum. Bu güzel haberi sevdiklerinle paylaş ne olacakki :)
Maşallah sana kız nasıl iciyorsun :) sürekli tuvalete çıkıyorsundur ama ne güzel. Ben bugün 2 bardak bile içmedim. Dudaklarına gelince onu bilemedim şimdiAyy bn günde 4 lt içiyorum yinede dudaklarım kurak çöl gibi
Sakin ol canim gecer ins.Doktor ne diyor?
Sen kendini hiç yorma sürekli yat canım geçecek Allahın izniyleAyyyy yine kanamam var. Walla hiç sevinemedim yaa. Sevincim kursağımda kaldı. Aileler dışında kimseyede söylemiyorum. Tükendim yeminle
Maşallah sana kız nasıl iciyorsun :) sürekli tuvalete çıkıyorsundur ama ne güzel. Ben bugün 2 bardak bile içmedim. Dudaklarına gelince onu bilemedim şimdi
Sen kendini hiç yorma sürekli yat canım geçecek Allahın izniyle
Yemek yiyorum midem bulaniyor yemiyorum atistirmaliklarla gecistiriyorum bu sefer acliktan mide asit uretiyor gaz yapiyor. Vallahi ruhum daraldi. Biran evvel gecse su bulantilar hepimiz kurtulsak hayirlisiyla.
Bugün hep dışardaydım ben. Hepte lekelenme şeklinde kanamam oldu. Ailelere söyledik zaten ama ne olacağı belli değil ki kanamam olunca söylemek bile gelmiyo içimden malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?