2018 Ekim Anneleri

Ewt canım 1 hafta full yatıp hiç kalkmıcam. 7. Haftayıda atlatıyım. Bakalım dr un dediği gibi mi ?

Bugün hep dışardaydım ben. Hepte lekelenme şeklinde kanamam oldu. Ailelere söyledik zaten ama ne olacağı belli değil ki kanamam olunca söylemek bile gelmiyo içimden malesef
Ya neden dinlenmiyorsun kendine dikkat etmen lazım hatta bütün gün uzan başka bir şey yapma,hemen hemen herkesinki kanamalı geçmiş dikkat etmek lazım

Hiç kasma canım hamilesin bide iş mi yapacaksın ben yemek bile yapmıyorum çoğu zaman hep yolluyorlar bana. O yüzden hiç kasma sorana da içinden geliyorsa söyle yoksa söyleme kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Sen kendine psikolojik baskı yapma. Kanama da normalmiş bak bu haftayı da atlat bir daha olmayacak inşallah Allahın izniyle

Ya neden dinlenmiyorsun kendine dikkat etmen lazım hatta bütün gün uzan başka bir şey yapma,hemen hemen herkesinki kanamalı geçmiş dikkat etmek lazım

Ne biliyim canım yaa. Eşim sıkıldın biraz hava alırsın dedi çıktık. Hep evde olduğumdada olmuştu.

Evet katılıyorum , evinde dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…