- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Bir kere bu korkuyu at içinden, kalp atışını duydun çok şükür sağlıklı büyüyen bir bebek. Sen için rahat etmiyorsa yine söyleme ama bu haftalarda en azından kanaman geçene kadar bolca dinlen. Ben 10 gündür lekelenme yaşıyorum ve hiç evden çıkmadım. Geçse atıcam kendimi dışarıya :) Bende yarın kontrole gidiyorum inşallah kalp atışını duyabilirim. Bak duyan vaar duyamayan var :)))))
Olabilir demis rahat olmaya calis. Insallah bir an once biter rahatlatsin.Dr um 5.6.7 haftalarda kese büyüdüğü için kanama yapabiliyo dedi. Bekleyip görecez bakalım.
Kanı görünce fenalaşıyorum
Olabilir demis rahat olmaya calis. Insallah bir an once biter rahatlatsin.
Ya neden dinlenmiyorsun kendine dikkat etmen lazım hatta bütün gün uzan başka bir şey yapma,hemen hemen herkesinki kanamalı geçmiş dikkat etmek lazımBugün hep dışardaydım ben. Hepte lekelenme şeklinde kanamam oldu. Ailelere söyledik zaten ama ne olacağı belli değil ki kanamam olunca söylemek bile gelmiyo içimden malesef
Hiç kasma canım hamilesin bide iş mi yapacaksın ben yemek bile yapmıyorum çoğu zaman hep yolluyorlar bana. O yüzden hiç kasma sorana da içinden geliyorsa söyle yoksa söyleme kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Sen kendine psikolojik baskı yapma. Kanama da normalmiş bak bu haftayı da atlat bir daha olmayacak inşallah Allahın izniyleBugün dışardaydım sabah kahvaltıya gittik. Öğleden sonrada kayınvalideye gittim. Üşüdüm dondum. Bi iş falan yapmayınca herkes hamile misin diye yapıştırdı ayy gerildim . Birde kanamam olunca kastım kendimi
İnsallah en kisa zamanda biter senin kanamalrinda. Sağlıcakla aliriz bebislerimizi kucagimiza insallahAyyy benm kanamam bitsede bulantıya razıyım
O zaman bol su içmeye devam :)Normalde 1 bardak su içmem çok çay içerdim. Eşimde şaşkın. Zaten 5 dk da bi wc ye gidiyorum. Ama su içtikçe kanamam kesiliyo
O zaman bol su içmeye devam :)
İnş. Canım AMİNİnsallah en kisa zamanda biter senin kanamalrinda. Sağlıcakla aliriz bebislerimizi kucagimiza insallah
İyi akşamlar kızlar, bende Allah nasip ederse ekim annesi olacağım. 7 hafta 3 günlük hamileyim
Ya neden dinlenmiyorsun kendine dikkat etmen lazım hatta bütün gün uzan başka bir şey yapma,hemen hemen herkesinki kanamalı geçmiş dikkat etmek lazım
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahİyi akşamlar kızlar, bende Allah nasip ederse ekim annesi olacağım. 7 hafta 3 günlük hamileyim
Yarın 6+2 olacak cuma günü kanamam olmuştu kese boyutu 13 mm di.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet katılıyorum , evinde dinlenHiç kasma canım hamilesin bide iş mi yapacaksın ben yemek bile yapmıyorum çoğu zaman hep yolluyorlar bana. O yüzden hiç kasma sorana da içinden geliyorsa söyle yoksa söyleme kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Sen kendine psikolojik baskı yapma. Kanama da normalmiş bak bu haftayı da atlat bir daha olmayacak inşallah Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?