2018 Ekim Anneleri

Dr. um çok yoğun enfeksiyon olmadığı için bol su iç dedi. Normalde 1 bardak bile su içmeyen ben dün 6 lt su içtim.
6 ltre çok fazla. Su zehirlenmesi olursun! Kilona ve boyuna göre içmen gereken su miktarına internetten bakabilirsin. Bir tarafı düzelteyim derken aman diğer tarafı bozmayın :)

Allah'ın izniyle korkulcak bi durum yok bence canım benimde ögrendigim zaman oldu 1 kez peceteye geldi doktor karında agrı kasılmalar olmadıkca kokrma dedi bazı bayanlar 9 ay lekelenme yasayabilirmis ki pko da buna sebep. Hatta o kadar ki adet olur gbi kanaması olan oluyomus ama saglıklı bebekleri olmus kan her zaman bebekten gelmezmis strese girme ki fazlalasmasın. Birde üsütme gercekten tüm dengeyi alt üst ediyo sen kendini cözmüssün zaten özellikle ayaklarını sıcak tut ve en az 2 lt su iç Allahım insallah hepimizi yavrularımıza kavustursun.

Kızlar, dr dan çıktım çok az kanama alanı gözüktü malesef.Dr stres yapma sakın dedi.
Bu durumu yaşayan var mı?

Kanama alanı kese dısında mı stres kanamayı artırırmıs gün icinde ayaklarını duvara uzat yat cok iyi geliyo
Bnmde aynı sekılde ulatrasonda kanama alanı gozukuyor. Panık yapma yat dınlen bn neredeyse 1 aydır yatıyorum.

Kizimda neredeyse 1 hafta onde cikiyordu.Bunda da 3- 4 gun onde.Yumurtlamayla ilgili bildigim kadariyla canim.
Beklenen adet tarihinden tam 14 gün önce yumurtlamıştım o ay yumurtlama testi yapmıştık .Allah bağışlasın :)

Kızlar erkek bebekler kız bebeklerden daha hızlı gelişim gösterir diye bişey duydunuz mu,annem bana oğlun olcak diyo
Bnde bır makalede okusum potasyum yuskseklıgı erkek bebek gostergesıymıs . bakalım bnm potasyum yuksek testlerde deneyelım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…