6 ltre çok fazla. Su zehirlenmesi olursun! Kilona ve boyuna göre içmen gereken su miktarına internetten bakabilirsin. Bir tarafı düzelteyim derken aman diğer tarafı bozmayın :)Dr. um çok yoğun enfeksiyon olmadığı için bol su iç dedi. Normalde 1 bardak bile su içmeyen ben dün 6 lt su içtim.
Maşallahh bende günlük 2.5 3 içiyorum rutin. Belki fazlası da vardırDr. um çok yoğun enfeksiyon olmadığı için bol su iç dedi. Normalde 1 bardak bile su içmeyen ben dün 6 lt su içtim.
bende de oyle 3 gün ilerde ölçtü cihazUltrason hesabım sat hesabından 2-3 gün fazla çıkıyo usg cihazıyla mi ilgili bilmiyorum.Senin de öyle miydi
6 lt fazla değil mi? Böbrrekler zarar görür o kadar abartmayın günde 2.5 - 3 litre kafiMaşallahh bende günlük 2.5 3 içiyorum rutin. Belki fazlası da vardır
Evet 6 fazla.. suyun azıda zarar çoğu da. Günlük 3 litre iç mesela.6 lt fazla değil mi? Böbrrekler zarar görür o kadar abartmayın günde 2.5 - 3 litre kafi
Allah'ın izniyle korkulcak bi durum yok bence canım benimde ögrendigim zaman oldu 1 kez peceteye geldi doktor karında agrı kasılmalar olmadıkca kokrma dedi bazı bayanlar 9 ay lekelenme yasayabilirmis ki pko da buna sebep. Hatta o kadar ki adet olur gbi kanaması olan oluyomus ama saglıklı bebekleri olmus kan her zaman bebekten gelmezmis strese girme ki fazlalasmasın. Birde üsütme gercekten tüm dengeyi alt üst ediyo sen kendini cözmüssün zaten özellikle ayaklarını sıcak tut ve en az 2 lt su iç Allahım insallah hepimizi yavrularımıza kavustursun.Canım bende pko da var. Arada kahverengide geliyo. Ama pazar günü ayaklarımı üşüttüm kanama arttı. Aslında benm ki kanama değil lekelenme diyo dr. Çünkü akmıyo. Peçeteye sildikçe geliyo. Bir de ben hamile kalmadan önceki ayda adetime 10 gün falan varken aynı bu şekilde idrarla gelen ve peçeteye gelen kanamalarım vardı. Sonra dr umu aradım dr sirkeli su ile yıkamamı önerdi. 3-4 kez yıkadım ve gerçeten geçti. Adet oluncada , adetle birlikte kanama bitmişti.
Kizimda neredeyse 1 hafta onde cikiyordu.Bunda da 3- 4 gun onde.Yumurtlamayla ilgili bildigim kadariyla canim.Ultrason hesabım sat hesabından 2-3 gün fazla çıkıyo usg cihazıyla mi ilgili bilmiyorum.Senin de öyle miydi
Kanama alanı kese dısında mı stres kanamayı artırırmıs gün icinde ayaklarını duvara uzat yat cok iyi geliyoKızlar, dr dan çıktım çok az kanama alanı gözüktü malesef.Dr stres yapma sakın dedi.
Bu durumu yaşayan var mı?
Bn 9. Haftadayım 9+2 deyım kesılmedıKanama kesiliyomuş
Bnmde aynı sekılde ulatrasonda kanama alanı gozukuyor. Panık yapma yat dınlen bn neredeyse 1 aydır yatıyorum.Kanama alanı kese dısında mı stres kanamayı artırırmıs gün icinde ayaklarını duvara uzat yat cok iyi geliyo
Kanama alanı kese dısında mı stres kanamayı artırırmıs gün icinde ayaklarını duvara uzat yat cok iyi geliyo
Bnmde aynı sekılde ulatrasonda kanama alanı gozukuyor. Panık yapma yat dınlen bn neredeyse 1 aydır yatıyorum.
Beklenen adet tarihinden tam 14 gün önce yumurtlamıştım o ay yumurtlama testi yapmıştık .Allah bağışlasın :)Kizimda neredeyse 1 hafta onde cikiyordu.Bunda da 3- 4 gun onde.Yumurtlamayla ilgili bildigim kadariyla canim.
Bn 9. Haftadayım 9+2 deyım kesılmedı
Bnmde aynı sekılde ulatrasonda kanama alanı gozukuyor. Panık yapma yat dınlen bn neredeyse 1 aydır yatıyorum.
Korkma arkadasımdada hemen hemen aynısı olmustu dinlendi zorlamadı kendini cok sıcak suyla banyo yapmadı simdi oglu 10 aylıkEwt kanama alanı dışarda ve çoo minik 0.07mm kesedende uzak
Guzel haberlerını beklıyoruz
Yerlesme kanaması dıyor drSendede mi kanama alanı var canım. Neden kesilmiyo acaba
Korkma arkadasımdada hemen hemen aynısı olmustu dinlendi zorlamadı kendini cok sıcak suyla banyo yapmadı simdi oglu 10 aylık
Bnde bır makalede okusum potasyum yuskseklıgı erkek bebek gostergesıymıs . bakalım bnm potasyum yuksek testlerde deneyelım kızlarKızlar erkek bebekler kız bebeklerden daha hızlı gelişim gösterir diye bişey duydunuz mu,annem bana oğlun olcak diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?