Kızlar, dr dan çıktım çok az kanama alanı gözüktü malesef.Dr stres yapma sakın dedi.
Bu durumu yaşayan var mı?[
Bndr dun gıttım bnmde aynı 1 ay oldu yatıyırum bılıyorsunuz.hala kanam alanı gozukuyorr
Su ana kadar kuculdu ama. Hala gecmedıCanım peki hiç geçmiyor mu bu kanama alanı
Kızlar selamlar kanamaları olana geçmiş olsun diyorum inşallah bebişlerinizi Rabbim size bağışlar. Düşük yapan arkadaşlar için çok üzüldüm Rabbim yeni sağlıklı tamamına eren bir gebelik nasip etsin. Benim bir sorum olucak yolculuk sizce sorun olur mu memleketime gideceğim de 9+4 oldum devlet hastanesine gittim bugün doktor sağlıklı dedi bebişimi gördüm normalde ilk 3 ay önermiyoruz yolculuk ama yapabilirsin dikkatli olmak koşuluyla dedi bilmiyorum ne yapsam 8 saatlik otobüs yolculuğu olacak daha önce yapan var mi
Şu pıhtılaşma olayını çok duyuyorum o sebepten bugün devlette muayene olup pıhtılaşma testi istedim.Doktor yapmamakta direniyordu en sonunda pes ettirdim.Neymiş efendim en az 3 düşük yaşayana veriliyormuş.ama niyeeee ?? Niye illa art Arda kayıptan sonra yapmayı tercih ediyorlar .Bir bilen varsa rica ediyorum bana anlatsın
Merhaba arkadaşlar, tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum bulantı baştan beri yoksa ve hala yoksa böyle mi devam eder yoksa ilerleyen haftalarda olabilir mi ben yeni 7. Haftaya girdim ve hiç bulantım olmadı sadece çok halsizim sürekli uyuyorum :)
Kizlar merhaba aranozda hipotroidi olan varmi. Hamilelikte cok tehlikeliymis bebek icin. 6 h 5 g olmusuz bgn kalp atisini duydum yavrumun ama bi saattir kasigima bicak saplanio sanki kramp gibi korkuyorum
KIZLAR GÜNDE 1 bardak nescafe üçü bir arada içiyorum canım çok istiyor zararlı mı bıraksam mı
Pazar ve pazartesi iki gün afedersiniz kabiz oldum. Başladı bakalim insaallah çok kötü olmaz.
Dün duphalac içtim akşama ancak düzeldi. Birde tek tük mide bulantim oluyordu 2 gündür o da olmuyor neden olmuyor ki
Selamlar, kendi kendime nazar değdirdim hiç bişeyim yok diye. 2 günlük halsizlik bulantı aldı başını gidiyor :/
Sizlere bişey sorucam hanımlar rüyada görülen ya da rüyada yediğim yiyeceği mutlaka alıp yemem mi gerekiyor? Aşermek mi oluyor bu? Dün gece gördüm bi rüya ona göre eşime söyleyeyim bulsun diye.
Kızlar, dr dan çıktım çok az kanama alanı gözüktü malesef.Dr stres yapma sakın dedi.
Bu durumu yaşayan var mı?
Beklenen adet tarihinden tam 14 gün önce yumurtlamıştım o ay yumurtlama testi yapmıştık .Allah bağışlasın :)
Sağ taraf bel kalça arası bi yerde ama nasil batıyor anlatamam ya acaba dedim bebislemi alakalı icerd e kötü biseyler mi oluyor diye düşündüm yarın doktora gidicem ama çok fena ağrı değişik
bu uygulamada 7 haftalık cıkıyor ama 4 yada 5 haftadayım sanırım ben
Ben ilk hamileliğimde yaşadım canım sıkıntı yapacak bir durum yok ilaçlarla biter inş sorununKızlar, dr dan çıktım çok az kanama alanı gözüktü malesef.Dr stres yapma sakın dedi.
Bu durumu yaşayan var mı?
Su ana kadar kuculdu ama. Hala gecmedı
Ben ilk hamileliğimde yaşadım canım sıkıntı yapacak bir durum yok ilaçlarla biter inş sorunun
Canim 5+2 ya da 3 tum doktora gittigimde.doktor 6 haftalik dedi ve kalp atisi da duyduk biraz .1 hafta sonra tekrar gittim kalp atisini net duyduk. Mart 15 ten sonra bir gun gidecegim bir aksilik cikmazsa canimSatlarımız aynıııı ,doğum Tarihi aynıen son ne zaman gittin dr
Canım ilk hamilelikte kasılmalar kramplar olduğunda her gün muz süt ve sade soda tüketmeye başlamıştım. Hiç ilaç falan kullanmama gerek kalmadı. Maden suyunu tüketirken de yine takipte olmakta fayda var sanırım tansiyonu da çok hafif yükseltiyor. Geçmiş olsun canımaynen sağ taraf canım
belim incimiş gibi ama bacağımada vuruyor
ayağımı oynatamıyorum
kivi demişti arkadaşlar ondan aldım bende bakalım
Benim yanlış hatırlamıyorsam 6. Hafta civarı başlayıp 11. Haftada tam olarak bitmişti uzunca bir zaman sadece progestan almıştım başka dr a gittim kanama alanını görüp iğne de vermişti 10 gün kadar da lavabo dışında hiçbir şey için kalkmamıştım geçmişti. Önce kahverengiyle başlayıp kırmızı kan şekline dönmüştü. Ama çok şükür sıkıntı olmadı şu an kızım 28 aylık:) sen de olumluya odaklan canım bazı şeyler bizim kontrolümüzde değil nasip işte duracaksa bebiş her koşulda duruyor eğer bu hayatta kalamayacak kadar güçsüzse ne yapsan durmuyor. Allah size sağlık sıhhat versin öncelik senin iyi olman zaten başka türlü kendine de bir başkasına da yardımın dokunmaz değil mi? Ben bu hamilelikte fazla rahatım 13 kilokluk kızım sürekli üstümde zaman zaman basıyor ayağı çarpıyor sürekli kucağıma alıyorum kaldırıyorum maşallahı var bu bebişin de.İnş canım .
Bitiyo mu ben bu lekelenmelerin bitmesini istiyorum da en kısa sürede
Isallah elımızden gelenı yapıyoruz.Offff yaa. Tanıdığım bayanında kanama alanı vardı şarıl şarıl kanaması oluyodu. Allahtan çok küçük benimki . İnş kaybolurda bi da olmaz
Canin gercekten istiyorsa asermektir.
Kokusunu alirsin yaninda varmis gb,resmen tadi agzina gelir fln :)
Benim yanlış hatırlamıyorsam 6. Hafta civarı başlayıp 11. Haftada tam olarak bitmişti uzunca bir zaman sadece progestan almıştım başka dr a gittim kanama alanını görüp iğne de vermişti 10 gün kadar da lavabo dışında hiçbir şey için kalkmamıştım geçmişti. Önce kahverengiyle başlayıp kırmızı kan şekline dönmüştü. Ama çok şükür sıkıntı olmadı şu an kızım 28 aylık:) sen de olumluya odaklan canım bazı şeyler bizim kontrolümüzde değil nasip işte duracaksa bebiş her koşulda duruyor eğer bu hayatta kalamayacak kadar güçsüzse ne yapsan durmuyor. Allah size sağlık sıhhat versin öncelik senin iyi olman zaten başka türlü kendine de bir başkasına da yardımın dokunmaz değil mi? Ben bu hamilelikte fazla rahatım 13 kilokluk kızım sürekli üstümde zaman zaman basıyor ayağı çarpıyor sürekli kucağıma alıyorum kaldırıyorum maşallahı var bu bebişin de.
su dan nefret ediyorum resmen. ben çok çatlarım bu gidişle çoooook.Normalde su çok içerim ama şuan o da midemi bulandırıyorbiraz daha vakit geçsin birşeyler yemeyi deneyeceğim senin nasıl gidiyor
benimkiler de aynı fikirde :)Kızlar erkek bebekler kız bebeklerden daha hızlı gelişim gösterir diye bişey duydunuz mu,annem bana oğlun olcak diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?