2018 Ekim Anneleri

bu uygulamada 7 haftalık cıkıyor ama 4 yada 5 haftadayım sanırım ben

Sen iyi hissettigin surece bi sakincasi yok diye biliyorum bende.Bende yapmistim.
Ama agrilarin olabilir o sebeple molalarda yuru bol bol canim
Yanina yumusak kucuk bi yastik al ya da belini destekleyecebilecegin bisy bulundur

Ilk kayiplar normal karsilandigi icin tekrarlayan kayiplar bekliyorlar ama 2.de de yaptirabilirsin.Genetik testleri va de isteyebilirsin.

7-8 haftada basliyor aslinda gercek belirtiler cogunlukla.Insallah olmaz ama bilinmez :)
Benim kizimdayken hic olmamisti,bu kez erkenden hissettirdi devamda ediyor.

Kizlar merhaba aranozda hipotroidi olan varmi. Hamilelikte cok tehlikeliymis bebek icin. 6 h 5 g olmusuz bgn kalp atisini duydum yavrumun ama bi saattir kasigima bicak saplanio sanki kramp gibi korkuyorum

Kivi tuket canim gunde 1 en az.Kalsiyum ve ozellikle magnezyum destegi yap.
Ekstra kramplar ilerleyen haftalarda da decan ederse doktor magnezyum ilaci verir.

KIZLAR GÜNDE 1 bardak nescafe üçü bir arada içiyorum canım çok istiyor zararlı mı bıraksam mı

En azindan taze sütünle ve granül olarak tuketmen daha saglikli.Normalde de.
Simdi illa birakamiyorsan en azindan bu sekilde tuket canim,3u1aradalar hic onerilen bisy degil.

Pazar ve pazartesi iki gün afedersiniz kabiz oldum. Başladı bakalim insaallah çok kötü olmaz.
Dün duphalac içtim akşama ancak düzeldi. Birde tek tük mide bulantim oluyordu 2 gündür o da olmuyor neden olmuyor ki

Geciyordur belki de insallah :) yeni belirtiler gelir :)

Canin gercekten istiyorsa asermektir.
Kokusunu alirsin yaninda varmis gb,resmen tadi agzina gelir fln :)

Kızlar, dr dan çıktım çok az kanama alanı gözüktü malesef.Dr stres yapma sakın dedi.
Bu durumu yaşayan var mı?

Gecmis olsun canim❤

Beklenen adet tarihinden tam 14 gün önce yumurtlamıştım o ay yumurtlama testi yapmıştık .Allah bağışlasın :)

Yumurtlamadan sonra 14 gun gecip regl olunmasi genel bir durumdur canim,boyle beklenir hatta :)
Ama döngün kısa ise mesela 28 gunde bir regl olanla 34 gunde bir olanin yumurtlamalari arasinda fark olur 14 gun geriye gittiginde.Birinin 14.gun digerinin 20.gun flndir mesela.Arada nerdeyse 1 hafta oynayabilir.
Ama bu ultrason olcumleri degisecek,oynama paylarida var
Allah gonlune gore versin ❤

Sağ taraf bel kalça arası bi yerde ama nasil batıyor anlatamam ya acaba dedim bebislemi alakalı icerd e kötü biseyler mi oluyor diye düşündüm yarın doktora gidicem ama çok fena ağrı değişik

aynen sağ taraf canım
belim incimiş gibi ama bacağımada vuruyor
ayağımı oynatamıyorum
kivi demişti arkadaşlar ondan aldım bende bakalım

bu uygulamada 7 haftalık cıkıyor ama 4 yada 5 haftadayım sanırım ben

7 haftanin icindesin diyor bu da 6+lı bigun
Ama zaten gununu yakalayadabilir farklida cikabilir simdilik hic takilma :)
Gozunuzaydinn,darisi kalp atisina insallah :)

Kızlar, dr dan çıktım çok az kanama alanı gözüktü malesef.Dr stres yapma sakın dedi.
Bu durumu yaşayan var mı?
Ben ilk hamileliğimde yaşadım canım sıkıntı yapacak bir durum yok ilaçlarla biter inş sorunun

Su ana kadar kuculdu ama. Hala gecmedı

Offff yaa. Tanıdığım bayanında kanama alanı vardı şarıl şarıl kanaması oluyodu. Allahtan çok küçük benimki . İnş kaybolurda bi da olmaz

Satlarımız aynıııı ,doğum Tarihi aynı en son ne zaman gittin dr
Canim 5+2 ya da 3 tum doktora gittigimde.doktor 6 haftalik dedi ve kalp atisi da duyduk biraz .1 hafta sonra tekrar gittim kalp atisini net duyduk. Mart 15 ten sonra bir gun gidecegim bir aksilik cikmazsa canim

aynen sağ taraf canım
belim incimiş gibi ama bacağımada vuruyor
ayağımı oynatamıyorum
kivi demişti arkadaşlar ondan aldım bende bakalım
Canım ilk hamilelikte kasılmalar kramplar olduğunda her gün muz süt ve sade soda tüketmeye başlamıştım. Hiç ilaç falan kullanmama gerek kalmadı. Maden suyunu tüketirken de yine takipte olmakta fayda var sanırım tansiyonu da çok hafif yükseltiyor. Geçmiş olsun canım

İnş canım .
Bitiyo mu ben bu lekelenmelerin bitmesini istiyorum da en kısa sürede
Benim yanlış hatırlamıyorsam 6. Hafta civarı başlayıp 11. Haftada tam olarak bitmişti uzunca bir zaman sadece progestan almıştım başka dr a gittim kanama alanını görüp iğne de vermişti 10 gün kadar da lavabo dışında hiçbir şey için kalkmamıştım geçmişti. Önce kahverengiyle başlayıp kırmızı kan şekline dönmüştü. Ama çok şükür sıkıntı olmadı şu an kızım 28 aylık:) sen de olumluya odaklan canım bazı şeyler bizim kontrolümüzde değil nasip işte duracaksa bebiş her koşulda duruyor eğer bu hayatta kalamayacak kadar güçsüzse ne yapsan durmuyor. Allah size sağlık sıhhat versin öncelik senin iyi olman zaten başka türlü kendine de bir başkasına da yardımın dokunmaz değil mi? Ben bu hamilelikte fazla rahatım 13 kilokluk kızım sürekli üstümde zaman zaman basıyor ayağı çarpıyor sürekli kucağıma alıyorum kaldırıyorum maşallahı var bu bebişin de.

Canin gercekten istiyorsa asermektir.
Kokusunu alirsin yaninda varmis gb,resmen tadi agzina gelir fln :)

Su an canım istemiyor mesela ama rüyamda ayy bunu istiyordum diyip yiyorum tesadüfen aklıma geldi AA rüyamda bunu görmüştüm ben diye. Bilemedim su an kolayda bulunabilecek bişey değil tadı da yoktur.

Alsak yiyebilir miyim o da belli değil bulantidan :/

Haklısın tabi ki yaşayacak ömrü varsa doğar hiç bişey cik olmaz ama kanamalarım bitsin istiyorum artık. Bnmde 5 . Haftada başladı. Şuan 7. Haftamdayım. Umarım biter.

Normalde su çok içerim ama şuan o da midemi bulandırıyor biraz daha vakit geçsin birşeyler yemeyi deneyeceğim senin nasıl gidiyor
su dan nefret ediyorum resmen. ben çok çatlarım bu gidişle çoooook.
bugun iştahım güzel. ama et-balık yağ kokusu yoksa herşeyi yiyebilirim. mide bulanıyor ama kuru bulantı kusmadım hiç.
yedin dimi bişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…