şükür bebiş orda halaKızlar, dr dan çıktım çok az kanama alanı gözüktü malesef.Dr stres yapma sakın dedi.
Bu durumu yaşayan var mı?
benim solKIzlar sağ kasık ağrısı yaşayan var mı
28 günde bir idi benimkisi amin hepimizin gönlünce olsun :)Sen iyi hissettigin surece bi sakincasi yok diye biliyorum bende.Bende yapmistim.
Ama agrilarin olabilir o sebeple molalarda yuru bol bol canim
Yanina yumusak kucuk bi yastik al ya da belini destekleyecebilecegin bisy bulundur
Ilk kayiplar normal karsilandigi icin tekrarlayan kayiplar bekliyorlar ama 2.de de yaptirabilirsin.Genetik testleri va de isteyebilirsin.
7-8 haftada basliyor aslinda gercek belirtiler cogunlukla.Insallah olmaz ama bilinmez :)
Benim kizimdayken hic olmamisti,bu kez erkenden hissettirdi devamda ediyor.
Kivi tuket canim gunde 1 en az.Kalsiyum ve ozellikle magnezyum destegi yap.
Ekstra kramplar ilerleyen haftalarda da decan ederse doktor magnezyum ilaci verir.
En azindan taze sütünle ve granül olarak tuketmen daha saglikli.Normalde de.
Simdi illa birakamiyorsan en azindan bu sekilde tuket canim,3u1aradalar hic onerilen bisy degil.
Geciyordur belki de insallah :) yeni belirtiler gelir :)
Canin gercekten istiyorsa asermektir.
Kokusunu alirsin yaninda varmis gb,resmen tadi agzina gelir fln :)
Gecmis olsun canim❤
Yumurtlamadan sonra 14 gun gecip regl olunmasi genel bir durumdur canim,boyle beklenir hatta :)
Ama döngün kısa ise mesela 28 gunde bir regl olanla 34 gunde bir olanin yumurtlamalari arasinda fark olur 14 gun geriye gittiginde.Birinin 14.gun digerinin 20.gun flndir mesela.Arada nerdeyse 1 hafta oynayabilir.
Ama bu ultrason olcumleri degisecek,oynama paylarida var
Allah gonlune gore versin ❤
Bende Hıbor kullnyrm asprin kullnmiyorumEnox ismi ama farkları yokmuş claxen üretimi yestismediginde enox da sürüldmüs onda skıntı olmazmıs ilk 3 ay aspirin önermiyorum dedi doktorum.vermedi
Henüz ilk hamileliğim ,Allah onu da tamamına erdirsin inşSen iyi hissettigin surece bi sakincasi yok diye biliyorum bende.Bende yapmistim.
Ama agrilarin olabilir o sebeple molalarda yuru bol bol canim
Yanina yumusak kucuk bi yastik al ya da belini destekleyecebilecegin bisy bulundur
Ilk kayiplar normal karsilandigi icin tekrarlayan kayiplar bekliyorlar ama 2.de de yaptirabilirsin.Genetik testleri va de isteyebilirsin.
7-8 haftada basliyor aslinda gercek belirtiler cogunlukla.Insallah olmaz ama bilinmez :)
Benim kizimdayken hic olmamisti,bu kez erkenden hissettirdi devamda ediyor.
Kivi tuket canim gunde 1 en az.Kalsiyum ve ozellikle magnezyum destegi yap.
Ekstra kramplar ilerleyen haftalarda da decan ederse doktor magnezyum ilaci verir.
En azindan taze sütünle ve granül olarak tuketmen daha saglikli.Normalde de.
Simdi illa birakamiyorsan en azindan bu sekilde tuket canim,3u1aradalar hic onerilen bisy degil.
Geciyordur belki de insallah :) yeni belirtiler gelir :)
Canin gercekten istiyorsa asermektir.
Kokusunu alirsin yaninda varmis gb,resmen tadi agzina gelir fln :)
Gecmis olsun canim❤
Yumurtlamadan sonra 14 gun gecip regl olunmasi genel bir durumdur canim,boyle beklenir hatta :)
Ama döngün kısa ise mesela 28 gunde bir regl olanla 34 gunde bir olanin yumurtlamalari arasinda fark olur 14 gun geriye gittiginde.Birinin 14.gun digerinin 20.gun flndir mesela.Arada nerdeyse 1 hafta oynayabilir.
Ama bu ultrason olcumleri degisecek,oynama paylarida var
Allah gonlune gore versin ❤
şükür bebiş orda halaçok sevindim çok. korkmuştum senden açıkcası.
9 ay kanama yaşayan var içini ferah tut dinlen tatlış sağlıkla gelecek inşallah annesiiii
Kızlar, dr dan çıktım çok az kanama alanı gözüktü malesef.Dr stres yapma sakın dedi.
Bu durumu yaşayan var mı?
Benimde 9. haftada kanama alnı var dedi doktor
7. haftada kanamam olmuştu geçmişti acaba onun kalanımı orda bilemiyorum artık
Dikkat et dedi yoğun kanaman olursa gel rapor vereyim dedi
İşim maşa başı olduğu için rapor almak istemedim yoğun değilim yani
İlaçlara devam 3 günde 1 proluton depot ve günde 3 defa progestan alıyorum
Bol su iç dedi 3 hafta sonra kontrol dedi
İnşallah seninde olmaz benim de
Gerçekten çok korkuyorum
Canım sana da çok geçmiş olsun. Dr bana iğne falan vermedi. Progestana devam dedi. Günde 3 kez içiyorum. Umarım kanama alanı falan biterde rahatlarız
ilk 12 haftayı atlattık mı bir nebze rahatlarız diye düşünüyoruz
7+1 de duydum o zaman bebek 7 mm idiMerhaba arkadaşlar.Bugün kontrolüm vardı.Sata göre 7+0 ultrasona göre 6+4 çıktık. Geçen hafta kanama alanım vardı bu hafta o yoktu çok şükür ama biz hala kalp atışını duyamadık.Sizler nasıl ve hangi zamanda duydunuz.Lütfen yardım edin.Bu arada karından usg ile baktı ve şuan bebek 6 mm
Ben 7. Haftamdayım
Sen kaçıncı haftandasın ki
Yarın 10 haftam bitiyor
Tabiki. Ablam da iki bebeğini kaybetti de ancak test yapildi. Yasamayip duymayina insan nereden bilecek.Doktor dedi ki bu testin illa yapılacaksa gebelikten önce yapılması gerekirdi.Gebelik öncesi yapılması gerektiğini bilemezdim ki doktorlar yönlendirecekti yapaydım ben de o zaman.
Bizim çok uzak bir akrabada düşük sebebi olarak pıhtılaşma gösterilmiş yoksa nerden bilecem ordan kaldı aklımda.
İnşallah çok sağolun7+1 de duydum o zaman bebek 7 mm idi
sende haftaya duyarsın merak etme
İnşallah en kısa sürede geçer moralini bozma Allahın izniyle sağ salim kucağına alacaksın dinlen bol bolOffff yaa. Tanıdığım bayanında kanama alanı vardı şarıl şarıl kanaması oluyodu. Allahtan çok küçük benimki . İnş kaybolurda bi da olmaz
İnşallah en kısa sürede geçer moralini bozma Allahın izniyle sağ salim kucağına alacaksın dinlen bol bol
Bnde 9+3oldum bugun ısalllah 12 haftayı hayırlısıyla bıtırelım.Yarın 10 haftam bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?