2018 Ekim Anneleri

Kızlar, dr dan çıktım çok az kanama alanı gözüktü malesef.Dr stres yapma sakın dedi.
Bu durumu yaşayan var mı?
şükür bebiş orda hala çok sevindim çok. korkmuştum senden açıkcası.
9 ay kanama yaşayan var içini ferah tut dinlen tatlış sağlıkla gelecek inşallah annesiiii

28 günde bir idi benimkisi amin hepimizin gönlünce olsun :)

Henüz ilk hamileliğim ,Allah onu da tamamına erdirsin inş

Bem bugun saglik ocagi hemsiresiyle konustum aslinda kan tahlili yapmamiz lazimdi ama randevunuz yarin o ki siz keseyi gorun sonra gelin tahlil fslan yapalim dedim
Cok tatli bir bayandi.
Yarin 11 de randevum var haftaya saglik ocagina bir giderim

şükür bebiş orda hala çok sevindim çok. korkmuştum senden açıkcası.
9 ay kanama yaşayan var içini ferah tut dinlen tatlış sağlıkla gelecek inşallah annesiiii

Ewt canım çok şükür bebeğimin kalp atışını daha güçlü duydum ve bebişim 5 günde büyümüş. Gayet iyi dedi dr um. Kanama alanında çok küçük korkma dedi.
Çok sağol canım Allah razı olsun.

Kızlar, dr dan çıktım çok az kanama alanı gözüktü malesef.Dr stres yapma sakın dedi.
Bu durumu yaşayan var mı?

Benimde 9. haftada kanama alnı var dedi doktor
7. haftada kanamam olmuştu geçmişti acaba onun kalanımı orda bilemiyorum artık
Dikkat et dedi yoğun kanaman olursa gel rapor vereyim dedi
İşim maşa başı olduğu için rapor almak istemedim yoğun değilim yani
İlaçlara devam 3 günde 1 proluton depot ve günde 3 defa progestan alıyorum
Bol su iç dedi 3 hafta sonra kontrol dedi
İnşallah seninde olmaz benim de
Gerçekten çok korkuyorum

Canım sana da çok geçmiş olsun. Dr bana iğne falan vermedi. Progestana devam dedi. Günde 3 kez içiyorum. Umarım kanama alanı falan biterde rahatlarız

Merhaba arkadaşlar.Bugün kontrolüm vardı.Sata göre 7+0 ultrasona göre 6+4 çıktık. Geçen hafta kanama alanım vardı bu hafta o yoktu çok şükür ama biz hala kalp atışını duyamadık.Sizler nasıl ve hangi zamanda duydunuz.Lütfen yardım edin.Bu arada karından usg ile baktı ve şuan bebek 6 mm

7+1 de duydum o zaman bebek 7 mm idi
sende haftaya duyarsın merak etme

Tabiki. Ablam da iki bebeğini kaybetti de ancak test yapildi. Yasamayip duymayina insan nereden bilecek.

Offff yaa. Tanıdığım bayanında kanama alanı vardı şarıl şarıl kanaması oluyodu. Allahtan çok küçük benimki . İnş kaybolurda bi da olmaz
İnşallah en kısa sürede geçer moralini bozma Allahın izniyle sağ salim kucağına alacaksın dinlen bol bol

İnşallah en kısa sürede geçer moralini bozma Allahın izniyle sağ salim kucağına alacaksın dinlen bol bol

İnş. canım çok tşk ederim. Ewt Nisana kadar izin aldım. Evden yürütüyorum işlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…