İyi canım Allahtan o avantajın varmış daha iyi olur senin içinİnş. canım çok tşk ederim. Ewt Nisana kadar izin aldım. Evden yürütüyorum işlerimi
Canim üzülme demek fayda etmiyor biliyorum. İlk hamileligimde yaşadıklarıni ben de yasadim. Hatta dün baktim 9. Haftada bile kanama alani varmis. Ama proluton depot la progestanla ve bol dinlenmeyle geciyor insallah . Gecene kadar korku stres bitmiyor. Ama bi faydasi da olmuyor. Ayaginin altina yastik koyup surekli dinlen. Kitap falan oku. Geçecek inşallahİnş canım .
Bitiyo mu ben bu lekelenmelerin bitmesini istiyorum da en kısa sürede
Canım ilk hamilelikte kasılmalar kramplar olduğunda her gün muz süt ve sade soda tüketmeye başlamıştım. Hiç ilaç falan kullanmama gerek kalmadı. Maden suyunu tüketirken de yine takipte olmakta fayda var sanırım tansiyonu da çok hafif yükseltiyor. Geçmiş olsun canım
Canim üzülme demek fayda etmiyor biliyorum. İlk hamileligimde yaşadıklarıni ben de yasadim. Hatta dün baktim 9. Haftada bile kanama alani varmis. Ama proluton depot la progestanla ve bol dinlenmeyle geciyor insallah . Gecene kadar korku stres bitmiyor. Ama bi faydasi da olmuyor. Ayaginin altina yastik koyup surekli dinlen. Kitap falan oku. Geçecek inşallah
Umarım canım insan artık bitsin rahatlayayım istiyor anlıyorum seni deHaklısın tabi ki yaşayacak ömrü varsa doğar hiç bişey cik olmaz ama kanamalarım bitsin istiyorum artık. Bnmde 5 . Haftada başladı. Şuan 7. Haftamdayım. Umarım biter.
Umarım canım insan artık bitsin rahatlayayım istiyor anlıyorum seni de
Şükür canım ben rahatım şimdilik ve gerçekten bizim sakinlik ya da stresimizin bebeğe geçtiğine inanıyorum sakin kalabilmeyi öğrenmek gerekiyor bebeklerle doğduktan sonra öyle farklı şeylerle karşılaşıyoruz ki...Aynen öyle canım. İnsan bunalıyo stres oluyo. Ama stres kesinlikle yapma dedi dr um bebek çok etkilenirmiş. SiZlerde sakın stres yapmayın. Hiçbirşey bebişimizden önemli değil.
Haklısın canım ben muzlu süt olarak tüketiyordum bir sıkıntım olmamıştı ama her bünye farklı işte. Kayısı erik incir falan tüketirsin olmadı:)çok teeşekkür ederim canım süt hergün içiyorum muzda yiyorum normalde ama bu sefer ikisini hergün tüketince kabız olmaktan korkuyorum.
hamilelikte kabızlık çok yayğın görülüyomuş buna bağlı olarakta basur tabi
en büyük korkum
Şükür canım ben rahatım şimdilik ve gerçekten bizim sakinlik ya da stresimizin bebeğe geçtiğine inanıyorum sakin kalabilmeyi öğrenmek gerekiyor bebeklerle doğduktan sonra öyle farklı şeylerle karşılaşıyoruz ki...
Merhaba arkadaşlar.Bugün kontrolüm vardı.Sata göre 7+0 ultrasona göre 6+4 çıktık. Geçen hafta kanama alanım vardı bu hafta o yoktu çok şükür ama biz hala kalp atışını duyamadık.Sizler nasıl ve hangi zamanda duydunuz.Lütfen yardım edin.Bu arada karından usg ile baktı ve şuan bebek 6 mm
Dikkat et dinlen bol bol geçer en kısa zamanda inşalllahLekelenmelerim başladı korkulu günler ,karnım çok ağırıyor.. doya doya yaşamadım sevincimi
Hamileliğimi ilk öğrendiğim de kabızlıkla başladı sekizinci haftaya kadar devam etti. Şuan yok çok şükürçok teeşekkür ederim canım süt hergün içiyorum muzda yiyorum normalde ama bu sefer ikisini hergün tüketince kabız olmaktan korkuyorum.
en büyük korkum
Cnm ıncır yersen sabahlaarı ac karnına yıyebılıyorsan super olur. Hıc sorun yasamazsın cok degıl bır yada ıkı taneçok teeşekkür ederim canım süt hergün içiyorum muzda yiyorum normalde ama bu sefer ikisini hergün tüketince kabız olmaktan korkuyorum.
en büyük korkum
İnşallah ya sabahtan beri moralim çok kötü.Haftayı nasıl bekleyecem hiç bilmiyorumBen satima göre 6+3te gittigimde sadece kese buyumeye devam etmisti canım.
2 hafta arayla gittim gormustuk herseyi❤
Bnde 9+3oldum bugun ısalllah 12 haftayı hayırlısıyla bıtırelım.
Hamileliğimi ilk öğrendiğim de kabızlıkla başladı sekizinci haftaya kadar devam etti. Şuan yok çok şükür
Sabah aç karnına su içiyorum iki üç tane de kuru kayısı yiyorum faydasını gördüm
Gözün aydın canım kalp atışlarını duymak çok rahatlatıyor. Kanama alanını da hiç takma, küçükmüş ve keseden uzakmış hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle. Bir süre sonra hepsini atlatacağız şimdilik bol bol dinleneceğiz, kendi kendimizin moralini yüksek tutmaya gayret edeceğizEwt canım çok şükür bebeğimin kalp atışını daha güçlü duydum ve bebişim 5 günde büyümüş. Gayet iyi dedi dr um. Kanama alanında çok küçük korkma dedi.
Çok sağol canım Allah razı olsun.
Cnm ıncır yersen sabahlaarı ac karnına yıyebılıyorsan super olur. Hıc sorun yasamazsın cok degıl bır yada ıkı tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?