2018 Ekim Anneleri

İnş canım .
Bitiyo mu ben bu lekelenmelerin bitmesini istiyorum da en kısa sürede
Canim üzülme demek fayda etmiyor biliyorum. İlk hamileligimde yaşadıklarıni ben de yasadim. Hatta dün baktim 9. Haftada bile kanama alani varmis. Ama proluton depot la progestanla ve bol dinlenmeyle geciyor insallah . Gecene kadar korku stres bitmiyor. Ama bi faydasi da olmuyor. Ayaginin altina yastik koyup surekli dinlen. Kitap falan oku. Geçecek inşallah

çok teeşekkür ederim canım süt hergün içiyorum muzda yiyorum normalde ama bu sefer ikisini hergün tüketince kabız olmaktan korkuyorum.
hamilelikte kabızlık çok yayğın görülüyomuş buna bağlı olarakta basur tabi
en büyük korkum

İnş canım. Çok korkuyorum. Tek tesellim bebeğim iyi çok şükür. Tedbiri aldım takdir Allahın yapacak bişi yok. Hepimizin bebişlerini Rabbim korusun

Haklısın tabi ki yaşayacak ömrü varsa doğar hiç bişey cik olmaz ama kanamalarım bitsin istiyorum artık. Bnmde 5 . Haftada başladı. Şuan 7. Haftamdayım. Umarım biter.
Umarım canım insan artık bitsin rahatlayayım istiyor anlıyorum seni de

Lekelenmelerim başladı korkulu günler ,karnım çok ağırıyor.. doya doya yaşamadım sevincimi

Umarım canım insan artık bitsin rahatlayayım istiyor anlıyorum seni de

Aynen öyle canım. İnsan bunalıyo stres oluyo. Ama stres kesinlikle yapma dedi dr um bebek çok etkilenirmiş. SiZlerde sakın stres yapmayın. Hiçbirşey bebişimizden önemli değil.

Aynen öyle canım. İnsan bunalıyo stres oluyo. Ama stres kesinlikle yapma dedi dr um bebek çok etkilenirmiş. SiZlerde sakın stres yapmayın. Hiçbirşey bebişimizden önemli değil.
Şükür canım ben rahatım şimdilik ve gerçekten bizim sakinlik ya da stresimizin bebeğe geçtiğine inanıyorum sakin kalabilmeyi öğrenmek gerekiyor bebeklerle doğduktan sonra öyle farklı şeylerle karşılaşıyoruz ki...

Haklısın canım ben muzlu süt olarak tüketiyordum bir sıkıntım olmamıştı ama her bünye farklı işte. Kayısı erik incir falan tüketirsin olmadı:)

Bnde dikkat edicem. İyi düşünelim iyi olsun. No stress kızlar

Ben satima göre 6+3te gittigimde sadece kese buyumeye devam etmisti canım.
2 hafta arayla gittim gormustuk herseyi❤

Hamileliğimi ilk öğrendiğim de kabızlıkla başladı sekizinci haftaya kadar devam etti. Şuan yok çok şükür
Sabah aç karnına su içiyorum iki üç tane de kuru kayısı yiyorum faydasını gördüm

Cnm ıncır yersen sabahlaarı ac karnına yıyebılıyorsan super olur. Hıc sorun yasamazsın cok degıl bır yada ıkı tane

Bende corba, sulu seyler, su, meyve tuketmeme ragmen kabizlik oldu 2 gundur.
Çok can sıkıcı.
Yarin kuru kayisi ve kuru incir almam gerek.

evet canım kuru incir ve kuru kayısı aldm
çok şükür kabız deilim ama hamileliklerde kesin oluyormuş
bol su içiyorum 2,5 litre

Gözün aydın canım kalp atışlarını duymak çok rahatlatıyor. Kanama alanını da hiç takma, küçükmüş ve keseden uzakmış hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle. Bir süre sonra hepsini atlatacağız şimdilik bol bol dinleneceğiz, kendi kendimizin moralini yüksek tutmaya gayret edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…