2018 Ekim Anneleri

Bende corba, sulu seyler, su, meyve tuketmeme ragmen kabizlik oldu 2 gundur.
Çok can sıkıcı.
Yarin kuru kayisi ve kuru incir almam gerek.

Bunlarda guzel etkiler yardımcı olur ama bagirsak hareketleri eskiye gore yavasladigindan olurmus.Dikkat etmekte fayda var.Bu surelerde basur varsa ya da yatkinlik ona da dikkat etmek gerekiyor.

İnşallah ya sabahtan beri moralim çok kötü.Haftayı nasıl bekleyecem hiç bilmiyorum

Zor oluyor ama güzel olacagina inan.Eger cok stres yapacaksan 3-4 gün sonra git.Dinlemesende belki ekrandan gorursunuz atmaya basladigini.
2 hafta sonra gittigimde 17.51 mm'di bebek,düsün ne kadar hızla buyuyorlar.

Gebeliğimin ikinci ayı ve adet zamanlarımda adet olacakmış gibi sancı çekiyorum

Benimde 10 hafta bitmek uzere.Hala oluyor.
Kizimda da olmustu.
Ama ay atliyorsun bu buyuk bi gelisim gb dusun.Hafta doldururken bile yeni hafta daha fazla sızı ya da sikayet olabiliyor.Aslinda hepsi gelisimden.
Bebisler doguncada hafta hafta farkediyor,ay dönümleri atakları oluyor mesela hep gelisim sebepli
İyi düşün annesi❤

İnşallah çok teşekkürler @plojovic Rabbim büyük hakkımızda hayırlısı. Salı günü gidicem artık. Nasip neyse o. İlacımız sabır ve dua

Bnde dikkat edicem. İyi düşünelim iyi olsun. No stress kızlar

Canım merhaba, bebeğinin iyi olmasına sevindim. Umarım sağlıkla kucağına alırsın. Benim 12 gündür kanama alanı var kesede. Bazen kahverengi bazen kırmızıya yakın renkte oluyor. Bol su içip progestanı düzenli kullanıyorum. Günlük de progestan ampül iğne yaptırıyorum. Kalp atışı için cuma günü gidicez inşallah duyarım.Ama içim rahat hiç kötü şeyler hissetmiyorum kanamayla ilgili. Çünkü arkadaşım 20nci haftaya kadar şakır şakır kanadı. Pıhtılı kırmızı kanama ve hayatımda kullanmadığım kadar ped kullandım bu süreçte dedi. O yüzden canını sıkma kısmetleri varsa gelir bebişlerimiz. Bu arada kivi ananas ve brokoli bebeğin tutunması için çok faydalıymış. Kuzenim tüp bebek tedavisi gördü. Tedaviye başlarken hergün bunları yemesini tavsiye etmişler Doktorlar. Ben bol bol yiyorum. Hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum inşallah.

KIZLAR GÜNDE 1 bardak nescafe üçü bir arada içiyorum canım çok istiyor zararlı mı bıraksam mı
Birsey olmaz canim merak etme ben ilk bebegimde sabah kahve ile aciyordum gozumu cok canim istiyordu valla kizim da simdi kahvemden hep icmek istiyor belki ondan olabilir :)))

KIZLAR GÜNDE 1 bardak nescafe üçü bir arada içiyorum canım çok istiyor zararlı mı bıraksam mı
Birsey olmaz canim merak etme ben ilk bebegimde sabah kahve ile aciyordum gozumu cok canim istiyordu valla kizim da simdi kahvemden hep icmek istiyor belki ondan olabilir :)))

Yedim canım üstüne de uyumuşum hatta bende şöyle oluyor sanırım ağır ve yağlı yemek yediğimde sindirim zorluğu yaşıyorum ve bulantı yapıyor şuan sabaha göre daha iyiyim en azından bulantı hissim azaldı baya , Rabbim 9 ayı en güzel şekilde geçirmeyi nasip etsin bizlere

turuncu_girl canim gözün aydın. Sen hepimizden daha stresli günler yasadin Allah izin verirse artık tadını çıkar:)

Bende öyle düşünüyorum, inşallah herşey yolunda gidiyordur

turuncu_girl canim gözün aydın. Sen hepimizden daha stresli günler yasadin Allah izin verirse artık tadını çıkar:)

Ahhhh canım nerdeeee. Kanama alanı varmış. Bebeğim iyi ve gelişimide iyi dedi dr buna şükrediyorum. 5 gün önce mercimekti, bugün fasülye kadar olmuş.

Canım çok tşk ederim. İnş bu günlerde geçecek
Son adet tarihin neydi ki canım.
Aynı gün mü doğum yapıcaz ayyy ne güzel
Bn de kiviyi duymuştum. Ve hamileliğinden itibaren abartısız günde 5 adet kivi yarımda ananas yiyodum.

Kızlarrr merhaba, merak ettiğim bir konu var daha önce kimyasal gebelik geçirdim 4 ay hamile kalamayınca gerekli muayneler temiz çıkınca doktorum sadece klomen verdi bir hafta kullandım kedniliğinden çatlamış şükür hamile kaldı şuan düşük korkusu var elimden geldiğince sakin olmak istiyorum ama kaygılıyım doktor sadece progestan yazdı bana bir folik asit siz neler kullanıyorsunuz önlem amaçlı yardımcı olursanız mutlu olurum

Son düzenleme:

Ewt canım bu sefer daha güçlüydü ve bebişim büyümüş net gözüküyodu bu sefer
Stres yapmamalıyız bebeğide çok etkiliyomuş.

Ben geldimm =) ne yapıyorsunuz

Hosgeldiin :)
Valla midemle bogazim arasi bi savas var bir de tepemde kızım :) bugunumuze sükür.
Sen nasilsinn?

Canim kontrollerinde iyi cikmis,kimyasalin tekrarlamasida soz konusu degil bildigim kadariyla.Eger kromozomsal bi sorunsa zaten inan ilk 3 ay her an hersey olabilir bizlerde dahil.
Bu yuzden saglikli,guzel hayaller kurup,dinlenmene ve beslenmene dikkat edip gecir zamanini.İnsallah hep guzel haberleriniz duyarsin yasadigin olumsuzluklarin mukafati en guzel tesellisi olur bebisin❤
Eger kanaman ya da kanama alanin olursa yani doktor risk gorurse igne verir dusuk onleyici ama suan progestan destekleyici.
Atkadas yukarda yazmis,kivi ananas ve brokoli tutunmasina yardimci oluyormus tup bebek tedavilerinde beslenmelere ekliyorlarmis onlarida tuketebilirsin.

Ahhhh canım nerdeeee. Kanama alanı varmış. Bebeğim iyi ve gelişimide iyi dedi dr buna şükrediyorum. 5 gün önce mercimekti, bugün fasülye kadar olmuş.

Canim öncelikle herşey iyi olacak ben buna inanıyorum benim önceki gebeligimde bu adim yol ilerlemedi bebeğim sağlıklı olan bebek buyur. Yerim ben o fasulyeyi :)
Bisey daha N nehdem iyi ki yazdiginizi gördüm. Tup bebek tedavisi görmüştüm ben o zaman bana da dediler ananas diye transferden sonra 5 gün yedim bıraktım sonrasında Allah korusun düşük sebebidir özellikle kanı fazla sulandırır
Sakın ola ananas yemeyin. O yerleşme zamanında 3-5 günlük bisey hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…