Bende corba, sulu seyler, su, meyve tuketmeme ragmen kabizlik oldu 2 gundur.
Çok can sıkıcı.
Yarin kuru kayisi ve kuru incir almam gerek.
İnşallah ya sabahtan beri moralim çok kötü.Haftayı nasıl bekleyecem hiç bilmiyorum
Gebeliğimin ikinci ayı ve adet zamanlarımda adet olacakmış gibi sancı çekiyorum
Bnde dikkat edicem. İyi düşünelim iyi olsun. No stress kızlar
Birsey olmaz canim merak etme ben ilk bebegimde sabah kahve ile aciyordum gozumu cok canim istiyordu valla kizim da simdi kahvemden hep icmek istiyor belki ondan olabilir :)))KIZLAR GÜNDE 1 bardak nescafe üçü bir arada içiyorum canım çok istiyor zararlı mı bıraksam mı
İnş. canım çok tşk ederim. Ewt Nisana kadar izin aldım. Evden yürütüyorum işlerimi
Birsey olmaz canim merak etme ben ilk bebegimde sabah kahve ile aciyordum gozumu cok canim istiyordu valla kizim da simdi kahvemden hep icmek istiyor belki ondan olabilir :)))KIZLAR GÜNDE 1 bardak nescafe üçü bir arada içiyorum canım çok istiyor zararlı mı bıraksam mı
su dan nefret ediyorum resmen. ben çok çatlarım bu gidişle çoooook.
bugun iştahım güzel. ama et-balık yağ kokusu yoksa herşeyi yiyebilirim. mide bulanıyor ama kuru bulantı kusmadım hiç.
yedin dimi bişiler
Benimde 10 hafta bitmek uzere.Hala oluyor.
Kizimda da olmustu.
Ama ay atliyorsun bu buyuk bi gelisim gb dusun.Hafta doldururken bile yeni hafta daha fazla sızı ya da sikayet olabiliyor.Aslinda hepsi gelisimden.
Bebisler doguncada hafta hafta farkediyor,ay dönümleri atakları oluyor mesela hep gelisim sebepli
İyi düşün annesi❤
turuncu_girl canim gözün aydın. Sen hepimizden daha stresli günler yasadin Allah izin verirse artık tadını çıkar:)
Canım merhaba, bebeğinin iyi olmasına sevindim. Umarım sağlıkla kucağına alırsın. Benim 12 gündür kanama alanı var kesede. Bazen kahverengi bazen kırmızıya yakın renkte oluyor. Bol su içip progestanı düzenli kullanıyorum. Günlük de progestan ampül iğne yaptırıyorum. Kalp atışı için cuma günü gidicez inşallah duyarım.Ama içim rahat hiç kötü şeyler hissetmiyorum kanamayla ilgili. Çünkü arkadaşım 20nci haftaya kadar şakır şakır kanadı. Pıhtılı kırmızı kanama ve hayatımda kullanmadığım kadar ped kullandım bu süreçte dedi. O yüzden canını sıkma kısmetleri varsa gelir bebişlerimiz. Bu arada kivi ananas ve brokoli bebeğin tutunması için çok faydalıymış. Kuzenim tüp bebek tedavisi gördü. Tedaviye başlarken hergün bunları yemesini tavsiye etmişler Doktorlar. Ben bol bol yiyorum. Hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum inşallah.
Gözün aydın canım kalp atışlarını duymak çok rahatlatıyor. Kanama alanını da hiç takma, küçükmüş ve keseden uzakmış hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle. Bir süre sonra hepsini atlatacağız şimdilik bol bol dinleneceğiz, kendi kendimizin moralini yüksek tutmaya gayret edeceğiz
Ben geldimm =) ne yapıyorsunuz
Kızlarrr merhaba, merak ettiğim bir konu var daha önce kimyasal gebelik geçirdim 4 ay hamile kalamayınca gerekli muayneler temiz çıkınca doktorum sadece klomen verdi bir hafta kullandım kedniliğinden çatlamış şükür hamile kaldı şuan düşük korkusu var elimden geldiğince sakin olmak istiyorum ama kaygılıyım doktor sadece progestan yazdı bana bir folik asit siz neler kullanıyorsunuz önlem amaçlı yardımcı olursanız mutlu olurum
Canım çok tşk ederim. İnş bu günlerde geçecek
Son adet tarihin neydi ki canım.
Aynı gün mü doğum yapıcaz ayyy ne güzel
Bn de kiviyi duymuştum. Ve hamileliğinden itibaren abartısız günde 5 adet kivi yarımda ananas yiyodum.
Ahhhh canım nerdeeee. Kanama alanı varmış. Bebeğim iyi ve gelişimide iyi dedi dr buna şükrediyorum. 5 gün önce mercimekti, bugün fasülye kadar olmuş.
Hoş geldin :) ama hemen gittinmi!!!Ben geldimm =) ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?