canımm benim çok teşekkür ederimm yazın çok iç açıcı ilk deneyim düşük olunca insan elinden gelen ne varsa yapmak istiyor tabiyki rabbimden herşey ama insan korkuyor doktorlarında elinemi yapışcak mesela çok duydum kan pıhtılaşması die bi durum elinizemi yapışcak test isteyin gebeyken yada ilaç başlayın önlem amaçlı illa bikaçkez düşüklemi sonuçlanmalıHosgeldiin :)
Valla midemle bogazim arasi bi savas var bir de tepemde kızım :) bugunumuze sükür.
Sen nasilsinn?
Canim kontrollerinde iyi cikmis,kimyasalin tekrarlamasida soz konusu degil bildigim kadariyla.Eger kromozomsal bi sorunsa zaten inan ilk 3 ay her an hersey olabilir bizlerde dahil.
Bu yuzden saglikli,guzel hayaller kurup,dinlenmene ve beslenmene dikkat edip gecir zamanini.İnsallah hep guzel haberleriniz duyarsin yasadigin olumsuzluklarin mukafati en guzel tesellisi olur bebisin❤
Eger kanaman ya da kanama alanin olursa yani doktor risk gorurse igne verir dusuk onleyici ama suan progestan destekleyici.
Atkadas yukarda yazmis,kivi ananas ve brokoli tutunmasina yardimci oluyormus tup bebek tedavilerinde beslenmelere ekliyorlarmis onlarida tuketebilirsin.
Canim öncelikle herşey iyi olacak ben buna inanıyorum benim önceki gebeligimde bu adim yol ilerlemedi bebeğim sağlıklı olan bebek buyur. Yerim ben o fasulyeyi :)
Bisey daha N nehdem iyi ki yazdiginizi gördüm. Tup bebek tedavisi görmüştüm ben o zaman bana da dediler ananas diye transferden sonra 5 gün yedim bıraktım sonrasında Allah korusun düşük sebebidir özellikle kanı fazla sulandırır
Sakın ola ananas yemeyin. O yerleşme zamanında 3-5 günlük bisey hepsi bu.
Bende çok severim eşim alacaktı aldirmadimAA öyle mi çok teşekkür ederim Bilgi için. Ben de düzenli olarak yiyordum allah korusun.
Canım çok tşk ederim. İnş bu günlerde geçecek
Son adet tarihin neydi ki canım.
Aynı gün mü doğum yapıcaz ayyy ne güzel
Bn de kiviyi duymuştum. Ve hamileliğinden itibaren abartısız günde 5 adet kivi yarımda ananas yiyodum.
Canim öncelikle herşey iyi olacak ben buna inanıyorum benim önceki gebeligimde bu adim yol ilerlemedi bebeğim sağlıklı olan bebek buyur. Yerim ben o fasulyeyi :)
Bisey daha N nehdem iyi ki yazdiginizi gördüm. Tup bebek tedavisi görmüştüm ben o zaman bana da dediler ananas diye transferden sonra 5 gün yedim bıraktım sonrasında Allah korusun düşük sebebidir özellikle kanı fazla sulandırır
Sakın ola ananas yemeyin. O yerleşme zamanında 3-5 günlük bisey hepsi bu.
Canım son adetim 13 Ocak ama ben yumurta takibi yaptırdım yumurtam geç olgunlaştı o yüzden 17 Ocak olarak saydık satı.
beni 10++2 de cagirdi ama tarama icin errkendediKızlar bende 7+3 üm ama usgde 7 haftayım doktorum bir ay sonra gel 2’li tarama testlerini yapalım dedi yani 11. Haftaya denk geliyor tarama testi için erken değil mi
Beni tarama için çağırdı canım anlamadımbeni 10++2 de cagirdi ama tarama icin errkendedi
Rahat ol bahar da geliyor:) kız herhalde seninki :) şimdi usg ölçümüne göre kaç haftaliksinBnmde içim rahatladı ne yalan söyleyim. Dr her hafta kontrol edelim dedi. Her hafta gidicem. Bu da bana iyi gelecek. İnş herşey iyi olur. Tüm hamileler sağlıklı bi şekilde bebişlerini kucağına alır. İçim kıpır kıpır mutluyum. Bıgün kanamamda yok çok şükür
Rahat ol bahar da geliyor:) kız herhalde seninki :) şimdi usg ölçümüne göre kaç haftaliksin
Rahat ol bahar da geliyor:) kız herhalde seninki :) şimdi usg ölçümüne göre kaç haftaliksin
Mide yanması bende de tavan yapmış durumda. Çok tuhaf ama normalde son aylarda bebek büyüdüğü ve mideyi sıkıştırdığı için yanma olur . Bende de yanma çok rahatsız ediyor ne yersem yiyeyim kesin oluyor.Selam hanımlar nasılsınız iyisinizdir umarım..benimde bulantılar arada devam ediyor özellikle mide yanmalarım dikkat ediyorum yediklerime mecburyorgunluk halsizlik var birde
Benim kızıma hamileykende olmuştu böyle ama 7-8 haftalarda başlamıştı şimdi daha erken başladı benim hergün olmuyor ama günaşırı oluyor hafif yersem daha az oluyor bu saatlerde özellikle artıyor gece uyuyana kadar devam :/ gündüzde hafif bulantılar oluyor iyi olsunda razıyım herşeye haftaya perşembe kontorlümüz varMide yanması bende de tavan yapmış durumda. Çok tuhaf ama normalde son aylarda bebek büyüdüğü ve mideyi sıkıştırdığı için yanma olur . Bende de yanma çok rahatsız ediyor ne yersem yiyeyim kesin oluyor.
Benim ilk gebelikte 4-5 ay süren düşük tehlikesi olmuştu. Bulantı 9.hafta başlayıp 12 de bitmişti. Bunda 6 haftalıkken başladı ve 4 hafta oldu hayırlısı..Benim kızıma hamileykende olmuştu böyle ama 7-8 haftalarda başlamıştı şimdi daha erken başladı benim hergün olmuyor ama günaşırı oluyor hafif yersem daha az oluyor bu saatlerde özellikle artıyor gece uyuyana kadar devam :/ gündüzde hafif bulantılar oluyor iyi olsunda razıyım herşeye haftaya perşembe kontorlümüz var
Bu arada kanaması olan arkadaşlar çok fazla stres olmayın. Bol su icip mümkün olduğunca yatın. Benim o kanamalar, kahverengi akıntılar 4 buçuk ay kadar sürmüştü. Çok şükür kızım 5 yaşında:) Stres daha beter ediyor durumu. Ben doktora risk ne zamana kadar var dediğimde bana 5 ay bitene kadar demişti. Kendinizi onunla yaşamaya alıştırıp stabil devam ettiği sürece de normalmiş gibi kabul edin ki stres olmayın. Inşallah herkes sağ salim alır bebeğini kucağına ben de dahil.
Ye canım benim yedikten sonra düzene girdi rahatladım çok şükürevet canım kuru incir ve kuru kayısı aldm
çok şükür kabız deilim ama hamileliklerde kesin oluyormuş
bol su içiyorum 2,5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?