2018 Ekim Anneleri

canımm benim çok teşekkür ederimm yazın çok iç açıcı ilk deneyim düşük olunca insan elinden gelen ne varsa yapmak istiyor tabiyki rabbimden herşey ama insan korkuyor doktorlarında elinemi yapışcak mesela çok duydum kan pıhtılaşması die bi durum elinizemi yapışcak test isteyin gebeyken yada ilaç başlayın önlem amaçlı illa bikaçkez düşüklemi sonuçlanmalı kötü düşünmek istiyorum umarım herşey güzel olur tahmin ettiğimden bile güzel rabbim korusun yavrularımızı...

AA öyle mi çok teşekkür ederim Bilgi için. Ben de düzenli olarak yiyordum allah korusun.

Canım son adetim 13 Ocak ama ben yumurta takibi yaptırdım yumurtam geç olgunlaştı o yüzden 17 Ocak olarak saydık satı.

Bnmde içim rahatladı ne yalan söyleyim. Dr her hafta kontrol edelim dedi. Her hafta gidicem. Bu da bana iyi gelecek. İnş herşey iyi olur. Tüm hamileler sağlıklı bi şekilde bebişlerini kucağına alır. İçim kıpır kıpır mutluyum. Bıgün kanamamda yok çok şükür

Canım son adetim 13 Ocak ama ben yumurta takibi yaptırdım yumurtam geç olgunlaştı o yüzden 17 Ocak olarak saydık satı.

Canım bnmde 11 ocak. Bnmde adetim 35-40 günde bi oluyodu. Hayırlısıyla kucağımıza alalımda tarih önemli değil. Ama eşimle çıkma tarihimiz 21 ekim . O gün doğarsa daha bi mutlu olucaZ

Kızlar bende 7+3 üm ama usgde 7 haftayım doktorum bir ay sonra gel 2’li tarama testlerini yapalım dedi yani 11. Haftaya denk geliyor tarama testi için erken değil mi

Rahat ol bahar da geliyor:) kız herhalde seninki :) şimdi usg ölçümüne göre kaç haftaliksin

Merhaba kızlar nasılsınız? Çok sık yazamıyorum ama mümkün olduğu kadar bütün yazılanları okumaya çalışıyorum. Benim bulantı durumu enteresanlaştı.. Saat akşam 6 gibi başlıyor ben yatana kadar devam ediyor. Inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda kurtulurum bulantıdan. Ben 2li tarama testi yaptırmak isteyip istemediğimden emin değilim. Kesin bir sonuç yok sadece tahmin ..
Ilk gebeliğimde 2li değil ama 3lü de risk çok yüksek çıkmıştı ve kabus gibi bir gebelik geçirmiştim. O nedenle karasızım.. 2 hafta sonra belki cinsiyet hakkında da bilgi verir doktor diye heyecanliyim :)

Selam hanımlar nasılsınız iyisinizdir umarım..benimde bulantılar arada devam ediyor özellikle mide yanmalarım dikkat ediyorum yediklerime mecbur yorgunluk halsizlik var birde

Selam hanımlar nasılsınız iyisinizdir umarım..benimde bulantılar arada devam ediyor özellikle mide yanmalarım dikkat ediyorum yediklerime mecbur yorgunluk halsizlik var birde
Mide yanması bende de tavan yapmış durumda. Çok tuhaf ama normalde son aylarda bebek büyüdüğü ve mideyi sıkıştırdığı için yanma olur . Bende de yanma çok rahatsız ediyor ne yersem yiyeyim kesin oluyor.

Benim kızıma hamileykende olmuştu böyle ama 7-8 haftalarda başlamıştı şimdi daha erken başladı benim hergün olmuyor ama günaşırı oluyor hafif yersem daha az oluyor bu saatlerde özellikle artıyor gece uyuyana kadar devam :/ gündüzde hafif bulantılar oluyor iyi olsunda razıyım herşeye haftaya perşembe kontorlümüz var

Benim ilk gebelikte 4-5 ay süren düşük tehlikesi olmuştu. Bulantı 9.hafta başlayıp 12 de bitmişti. Bunda 6 haftalıkken başladı ve 4 hafta oldu hayırlısı..

Bu arada kanaması olan arkadaşlar çok fazla stres olmayın. Bol su icip mümkün olduğunca yatın. Benim o kanamalar, kahverengi akıntılar 4 buçuk ay kadar sürmüştü. Çok şükür kızım 5 yaşında:) Stres daha beter ediyor durumu. Ben doktora risk ne zamana kadar var dediğimde bana 5 ay bitene kadar demişti. Kendinizi onunla yaşamaya alıştırıp stabil devam ettiği sürece de normalmiş gibi kabul edin ki stres olmayın. Inşallah herkes sağ salim alır bebeğini kucağına ben de dahil.

Ewt canım stres daha da tetikliyomuş.

evet canım kuru incir ve kuru kayısı aldm
çok şükür kabız deilim ama hamileliklerde kesin oluyormuş
bol su içiyorum 2,5 litre
Ye canım benim yedikten sonra düzene girdi rahatladım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…