11-13. Haftalar arasında yapılıyor canım çok da erken değilKızlar bende 7+3 üm ama usgde 7 haftayım doktorum bir ay sonra gel 2’li tarama testlerini yapalım dedi yani 11. Haftaya denk geliyor tarama testi için erken değil mi
Sonuçta bu sizin kararınız canım benim de ikili taramada bir değerde risk yüksekti hayatı zindan etmiştim kendime sonra dedim ki zaten aldırmayı düşünmüyorum ne olursa olsun benim evladım diye çok şükür bir sıkıntı da yaşamadık akıllı bir kızım var şükür. Senin de zaten üçlü taramayı keşke yapmasaymış güvenilirliği çok düşükMerhaba kızlar nasılsınız? Çok sık yazamıyorum ama mümkün olduğu kadar bütün yazılanları okumaya çalışıyorum. Benim bulantı durumu enteresanlaştı.. Saat akşam 6 gibi başlıyor ben yatana kadar devam ediyor. Inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda kurtulurum bulantıdan. Ben 2li tarama testi yaptırmak isteyip istemediğimden emin değilim. Kesin bir sonuç yok sadece tahmin ..
Ilk gebeliğimde 2li değil ama 3lü de risk çok yüksek çıkmıştı ve kabus gibi bir gebelik geçirmiştim. O nedenle karasızım.. 2 hafta sonra belki cinsiyet hakkında da bilgi verir doktor diye heyecanliyim :)
Sağol canım benim ilk gebelik olunca insan bi telaşlanıyor peki bişey daha sorabilir miyim folbiol kullanıyorum doktorum sabah akşam kullan dedi ama başka bir doktor günde bir defa kullanılacak demişti siz günde kaç kere kullanıyorsunuz11-13. Haftalar arasında yapılıyor canım çok da erken değil
Ben folbiol kullanmıyorum canım demir eksikliği var da demir ilacı verdi dr onun içinde folik asit de var. Ya her dr un tarzı farklı oluyor eğer prospektüste kullanılabileceği yazıyorsa sorun yoktur. Bazı arkadaşlar folbiolun içindeki maddenin miktarının fazla olduğunu bazı dr ların önermediklerini falan söylemişlerdi diye hatırlıyorum ama tam da bilmiyorum. Sen yine de dr una güven canım onlar bizden iyi biliyorlar sonuçtaSağol canım benim ilk gebelik olunca insan bi telaşlanıyor peki bişey daha sorabilir miyim folbiol kullanıyorum doktorum sabah akşam kullan dedi ama başka bir doktor günde bir defa kullanılacak demişti siz günde kaç kere kullanıyorsunuz
Benim doğru dürüst bulantim bile olmadi ya bir ya iki. Okadarcik bisey vardı kesildi bende korktum ama bisey yokmuş sende telaş yapma mide ile bebeğin alakası yokMrb kızlar bugün 6+1 im kaç gündür olan bulantı bugün burden yok oldu tedirginim böyle olan var mı yada bilgisi olan
Geçmiş olsun, bende bu gün birden kötü oldum. Anlamadım nasıl oldu? Çorba ıhlamur iyi olmaya çalıştım ama sanırım yarın Dr a gitmem gerekecek. Çok endişeliyim...Grip olan varmı aranizda kizlar boğazım başım çok fena zencefil kaynatip icicem
Teşekkür ederim ınsallah iyidir bebegim daha görmeye gitmedimBenim doğru dürüst bulantim bile olmadi ya bir ya iki. Okadarcik bisey vardı kesildi bende korktum ama bisey yokmuş sende telaş yapma mide ile bebeğin alakası yok
Bende de hiç olmadı bulantıBenim doğru dürüst bulantim bile olmadi ya bir ya iki. Okadarcik bisey vardı kesildi bende korktum ama bisey yokmuş sende telaş yapma mide ile bebeğin alakası yok
Benim tek tük akşamları oluyor onun dışında masaallah çok rahatımBende de hiç olmadı bulantı
canımm benim çok teşekkür ederimm yazın çok iç açıcı ilk deneyim düşük olunca insan elinden gelen ne varsa yapmak istiyor tabiyki rabbimden herşey ama insan korkuyor doktorlarında elinemi yapışcak mesela çok duydum kan pıhtılaşması die bi durum elinizemi yapışcak test isteyin gebeyken yada ilaç başlayın önlem amaçlı illa bikaçkez düşüklemi sonuçlanmalıkötü düşünmek istiyorum umarım herşey güzel olur tahmin ettiğimden bile güzel rabbim korusun yavrularımızı...
Merhaba kızlar nasılsınız? Çok sık yazamıyorum ama mümkün olduğu kadar bütün yazılanları okumaya çalışıyorum. Benim bulantı durumu enteresanlaştı.. Saat akşam 6 gibi başlıyor ben yatana kadar devam ediyor. Inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda kurtulurum bulantıdan. Ben 2li tarama testi yaptırmak isteyip istemediğimden emin değilim. Kesin bir sonuç yok sadece tahmin ..
Ilk gebeliğimde 2li değil ama 3lü de risk çok yüksek çıkmıştı ve kabus gibi bir gebelik geçirmiştim. O nedenle karasızım.. 2 hafta sonra belki cinsiyet hakkında da bilgi verir doktor diye heyecanliyim :)
Merhaba arkadaşlar.Bugün kontrolüm vardı.Sata göre 7+0 ultrasona göre 6+4 çıktık. Geçen hafta kanama alanım vardı bu hafta o yoktu çok şükür ama biz hala kalp atışını duyamadık.Sizler nasıl ve hangi zamanda duydunuz.Lütfen yardım edin.Bu arada karından usg ile baktı ve şuan bebek 6 mm
İnş. Hayırlısıyla duyarsın atışları:)Bende suan hesaplamalara göre 7+0 ama doktor cok kücük dedi ve 5 haftalik dedi.. sanirim regl dönemindeyken olan gecikmelerden olabilir dedi.. hafif ilk defa kanamam geldi bugün ama gecdi simdi allaha sükür.. normalmis öyle dedi.. pazartesi birdaha randevum var.. kalp atisini duymadik..hayirlisi
. Hemen hemen herkeste ya kanama alanı ya da kanama oluyor ne bu kardeş yeni nesil çok yaramazlık yapıyorKizlar bugun is cikisi dr gittim aslinda pazar günü gitmem lazımdı bu arabaya arkadan çarptım,darbe almadim sarsilmadim kanamada yoktu cok sukur ama genede gittim dr. Bi kanama alani gördü progestan yazdi ne diyorsunuz bu ise ama bende herhangi bir kanama lekelenme vs yok
. Hemen hemen herkeste ya kanama alanı ya da kanama oluyor ne bu kardeş yeni nesil çok yaramazlık yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?