Bnmde içim rahatladı ne yalan söyleyim. Dr her hafta kontrol edelim dedi. Her hafta gidicem. Bu da bana iyi gelecek. İnş herşey iyi olur. Tüm hamileler sağlıklı bi şekilde bebişlerini kucağına alır. İçim kıpır kıpır mutluyum. Bıgün kanamamda yok çok şükür
Teşekkür ederim birkaç dilim kaynattim internetden bakmistim ama bir daha icmem gitgide artiyo boğaz agrim olmadi cumaya kadar sabrederim kontrolüm var
Bende kötü oldum iyice birde meyve o kadar yememe ragmen yakalandimGeçmiş olsun, bende bu gün birden kötü oldum. Anlamadım nasıl oldu? Çorba ıhlamur iyi olmaya çalıştım ama sanırım yarın Dr a gitmem gerekecek. Çok endişeliyim...
Fazla cnm günde bir kullansan yeterli bende 5 mg kullanıyorum,hatta bazıları yarısını kullanıyorKızlar folbiol 5mg yazan folik asiti günde kaç kez kullanıyorsunuz ben günde 2 kez kullanıyorum biraz araştırdım da dozu sanki çok fazla gibi
Canım ya ben yaklaşık iki aydır hep böyle fazla kullandım bişey olur mu ki acabaFazla cnm günde bir kullansan yeterli bende 5 mg kullanıyorum,hatta bazıları yarısını kullanıyor
ben cevap vereyim folik asitin fazlasını vücut atıyor bildiğim kadarıyla. Sıkıntı olmaz ama bundan sonrası için 1er tane içmen yeterli. Yine doktorun sorarsın ama endişe edilecek bir durum yokCanım ya ben yaklaşık iki aydır hep böyle fazla kullandım bişey olur mu ki acaba
Çok çok sevindim herşey iyi olacak ben inanıyorum. Mutlu ol tabi :)
Kalp atışını duyduktan sonra 2 hafta sonra gel demişti cuma günü gidicem inşallahArkadaşlar kontrollere kaç haftada bir gidiyorsunuz
Arkadaşlar kontrollere kaç haftada bir gidiyorsunuz
Doktoruna sormalıısın fazlası zaten vücuttan atılıyor doktorun mu dedi günde 2 defa kullan diye?Canım ya ben yaklaşık iki aydır hep böyle fazla kullandım bişey olur mu ki acaba
Bende 1 ay dayanamamAslında dr ayda 1 kez görüşelim demişti ama kanama alanı olunca haftada 1 kez gidicem.
Bende 1 ay dayanamam
Ultrasonun zararı olmaz dimi benim doktorum da geçen hafta salı günü 1 au sonra görüşelim dedi ama ben ondan habersiz 2 defa daha kontrole gittimDr 1 ay sonra görüşelim dedi ama birazcık tezcanlı olduğumu bildiği için 1 aya da kalmayabilir diye gülüşmüştük öyle de oldu. Haftada 1 görücem bnde
Ultrasonun zararı olmaz dimi benim doktorum da geçen hafta salı günü 1 au sonra görüşelim dedi ama ben ondan habersiz 2 defa daha kontrole gittimhatta bugün ikincisine gittim yani haftada 1 ultrasona girmiş oldum :)
Bugün görmeseydim akşamı edemezdim gittim ama sağolsun poliklinik doktoru ekranı bana döndürmedi kendi doktorum ilk kontrolde bana döndürdü sonrakine hastaneye çağırmıştı orda da ekran da gördümYok canım şimdiye kadar bi zararını bulamamışlar. Araştırdım. Hatta youtube da ceyda düvencinin 7 haftalık hamilelik videosunda hemşire bi bayanla bu konuda konuştuğu videoyu izledim zararı yokmuş. Hem zararı olsa dr lar riskli gebeliklerde falan sürekli ultrasona sokmazlardı.
Bugün görmeseydim akşamı edemezdim gittim ama sağolsun poliklinik doktoru ekranı bana döndürmedi kendi doktorum ilk kontrolde bana döndürdü sonrakine hastaneye çağırmıştı orda da ekran da gördüm
Kızlar folbiol 5mg yazan folik asiti günde kaç kez kullanıyorsunuz ben günde 2 kez kullanıyorum biraz araştırdım da dozu sanki çok fazla gibi
Teşekkür ederim birkaç dilim kaynattim internetden bakmistim ama bir daha icmem gitgide artiyo boğaz agrim olmadi cumaya kadar sabrederim kontrolüm var
Arkadaşlar kontrollere kaç haftada bir gidiyorsunuz
Ben zencefil kullanılmıyor diye biliyorum çok zorlanırsanız 4 gr a izin var. Geçmiş olsunGrip olan varmı aranizda kizlar boğazım başım çok fena zencefil kaynatip icicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?