2018 Ekim Anneleri

Çok çok sevindim herşey iyi olacak ben inanıyorum. Mutlu ol tabi :)

Kızlar folbiol 5mg yazan folik asiti günde kaç kez kullanıyorsunuz ben günde 2 kez kullanıyorum biraz araştırdım da dozu sanki çok fazla gibi

S seyrane Canım zencefil az kullanılmalı bildigim kadariyla.Bulantiyi azaltma gb bir etkiside var ama fazlasinda rahim hareketlerini fazlalastirabildigi soylenir,adet söktürücü etkisi oldugu bu sebeple bilinir hatta.
Teşekkür ederim birkaç dilim kaynattim internetden bakmistim ama bir daha icmem gitgide artiyo boğaz agrim olmadi cumaya kadar sabrederim kontrolüm var

Geçmiş olsun, bende bu gün birden kötü oldum. Anlamadım nasıl oldu? Çorba ıhlamur iyi olmaya çalıştım ama sanırım yarın Dr a gitmem gerekecek. Çok endişeliyim...
Bende kötü oldum iyice birde meyve o kadar yememe ragmen yakalandim hangi doktora gideceksiniz sizede gecmis olsun

Kızlar folbiol 5mg yazan folik asiti günde kaç kez kullanıyorsunuz ben günde 2 kez kullanıyorum biraz araştırdım da dozu sanki çok fazla gibi
Fazla cnm günde bir kullansan yeterli bende 5 mg kullanıyorum,hatta bazıları yarısını kullanıyor

Canım ya ben yaklaşık iki aydır hep böyle fazla kullandım bişey olur mu ki acaba
ben cevap vereyim folik asitin fazlasını vücut atıyor bildiğim kadarıyla. Sıkıntı olmaz ama bundan sonrası için 1er tane içmen yeterli. Yine doktorun sorarsın ama endişe edilecek bir durum yok

Dr 1 ay sonra görüşelim dedi ama birazcık tezcanlı olduğumu bildiği için 1 aya da kalmayabilir diye gülüşmüştük öyle de oldu. Haftada 1 görücem bnde
Ultrasonun zararı olmaz dimi benim doktorum da geçen hafta salı günü 1 au sonra görüşelim dedi ama ben ondan habersiz 2 defa daha kontrole gittim hatta bugün ikincisine gittim yani haftada 1 ultrasona girmiş oldum :)

Ultrasonun zararı olmaz dimi benim doktorum da geçen hafta salı günü 1 au sonra görüşelim dedi ama ben ondan habersiz 2 defa daha kontrole gittim hatta bugün ikincisine gittim yani haftada 1 ultrasona girmiş oldum :)

Yok canım şimdiye kadar bi zararını bulamamışlar. Araştırdım. Hatta youtube da ceyda düvencinin 7 haftalık hamilelik videosunda hemşire bi bayanla bu konuda konuştuğu videoyu izledim zararı yokmuş. Hem zararı olsa dr lar riskli gebeliklerde falan sürekli ultrasona sokmazlardı.

Bugün görmeseydim akşamı edemezdim gittim ama sağolsun poliklinik doktoru ekranı bana döndürmedi kendi doktorum ilk kontrolde bana döndürdü sonrakine hastaneye çağırmıştı orda da ekran da gördüm

Aaaaa nasıl yaa asıl sana döndürüp göstermesi lazımdı.

Ben Neufolid kullanıyorum.Günde 1 kez.
Doktoruna danisman daha saglikli olur durumunu takip ettigi icin

Teşekkür ederim birkaç dilim kaynattim internetden bakmistim ama bir daha icmem gitgide artiyo boğaz agrim olmadi cumaya kadar sabrederim kontrolüm var

En onemlisi bol sıvı ve dinlenmek.
Evdeysen sık sık balkona fln cikip temiz hava al canim.Sık havalandirin.Hamilelikte bagisiklil sistemide daha hassas olabiliyor.

Arkadaşlar kontrollere kaç haftada bir gidiyorsunuz

Ilk 2ser hafta arayla gittim.4-6-8 olmak uzere :)
En son gittigimde 8+2 idi gecen pazartesi.4 hafta sonra goruselim dedi doktorum.Bicok seyide halledebiliriz sanirim.Bi ufaklik daha olunca surekli hastaneye gitmekte ayri dert :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…