2018 Ekim Anneleri

Vajinal ultrasonla bakıldığında görülen minik kanamalar olabiliyor diye biliyorum size baktı mı? Geçmiş olsun

Ultrasonun zararı olmaz dimi benim doktorum da geçen hafta salı günü 1 au sonra görüşelim dedi ama ben ondan habersiz 2 defa daha kontrole gittim hatta bugün ikincisine gittim yani haftada 1 ultrasona girmiş oldum :)
Ultrasonun zararı yok ancak kalbini dinlemek bu ilk haftalarda çok zararlıymış dr söyledi atışı görmek yeterli dedi

Günaydın tatlı anneler herkese kolay gelsin bugün nöbetçiyim bana da iyi şanslar

Kızlar bu arada ilginç bir rüyadan uyandım sabah ben ilk kızımı sezaryenle doğum yaptım rüyamda hamileyim hamilelik ilerlemiş ve hiç ağrım sızım olmadan dr a bile gitmeden bir doğum yaptım annemin evinde esmer çok tatlı bir kız bebek gördüm daha plasentadan ayrılmamıştı bile emzirdim falan hiç ağrım sızım kanamam yoktu kendi kendime de şaşırıyorum nasıl olur falan diye

Bnde 9+3oldum bugun ısalllah 12 haftayı hayırlısıyla bıtırelım.

İnşallah inşALLAH

Bende dün akşam normal doğum ile ikiz erkek bebek doğurduğumu gördüm
Hayır olsun inşALLAH

Günaydın herkese musmutlu bir gün geçirmemiz dileğiyle :) kızlar ben sat a göre 9,ultrasona göre 10.haftadayım.doğrusu hangisidir bunun ve neyle alakalı usg cihazında hep ileri çıkarmış doğru mu ki

Günaydın herkese musmutlu bir gün geçirmemiz dileğiyle :) kızlar ben sat a göre 9,ultrasona göre 10.haftadayım.doğrusu hangisidir bunun ve neyle alakalı usg cihazında hep ileri çıkarmış doğru mu ki
Sata göre hesapla canım büyümeye başladıktan sonra daha farklı yerlerini ölçecekler her birinin farklılaltığını göreceksin o yüzden dr bile hesaplarken sata göre yapar ultrasonda ileride ya da geride olmasının bir önemi yoktur

Bana da pazartesi veya salı gel dedi. İnşallah ikimizde duyarız kalp atışlarını. Hayırlısı allahtan

Anladım canım teşekkürler :)

hepimiz o kadar kullandık zaten :)
ilerleyen zamanlarda corspirin ya da iğne kullananlar var.

neyi hepimiz okadar kullandık anlamadım, İlerleyen zamanlarda neye göre veriolar peki o ilacı onu merak ediyorum cevabın için teşekkürler.
hemen anlatayım o zaman ...
yazmışsın ya folic asit ve progestan diye; hepimiz ilk o ilaçlarla başladık.
Diğer kan ilaçları kanın pıhtılaşmasına bakılıp verilir.
Kimi doktor (mesela benimki) phtılaşma olup kayıp olmasın dedi bakmadı bile direk coraspirin yazdı.

heh işte bende onu diyorum önlem amaçlı yazmaları çok güzel diye düşünüyorum peki coraspirini nezaman yazdı size doktorunuz kalp atışını duyduktan sonramı

Doğrusu son adet tarihin ,doğum hesaplanırken sat baz alınıyor

Ben progestan ile başlamadım.Lekelenme olunca verdi.herkes en başında mi almalı normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…