2018 Ekim Anneleri

Kızlar Bulantılarınız nezaman başladı bir diğer merak ettiğim konuda bu ben şuan 5+4 günlük hamileyim erken heralde şimdilik şükürler olsun bir sıkıntı yok ama ...Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Canım hayırlı olsun öncelikle. Senin haftanda bulantı gibi değil de mide de bi hareket gibi vardı.kusma falan olmadı. Çok şükür hala da yok =))

Canım hayırlı olsun öncelikle. Senin haftanda bulantı gibi değil de mide de bi hareket gibi vardı.kusma falan olmadı. Çok şükür hala da yok =))
teşekkür ederim cevabınız için benimde böyle içim kıyılıyor gibi ağzıma su geliyor gibi değişiğim bugün ama pisikolejikmi bilmiyorum tbi sizin olmaz heraalde bu satten sonra :)

teşekkür ederim cevabınız için benimde böyle içim kıyılıyor gibi ağzıma su geliyor gibi değişiğim bugün ama pisikolejikmi bilmiyorum tbi sizin olmaz heraalde bu satten sonra :)
Hıh ışte benim de öyleydi=))mide kiyiliyo ama iştah yok=)ağza su ve gaz geliyor gibi oluyor. Ara ara yediğim şeye göre değişiyor ama şikayetlencek gibi değil=)olmasın da inşallah:)

Ben progestan ile başlamadım.Lekelenme olunca verdi.herkes en başında mi almalı normalde
tatlım önlem amaçlı veren doktorlar çoğunlukta. onun dışında lekelenme olunca verenlerde.
Kimi doktor ilk 3 ay mutlak diyor. benim doktorum lekelenme yoksa bir kutu yeter dedi. şuan kullanmıyorum mesela.

heh işte bende onu diyorum önlem amaçlı yazmaları çok güzel diye düşünüyorum peki coraspirini nezaman yazdı size doktorunuz kalp atışını duyduktan sonramı
aynen öyle tatlış. kalp atışını duyduk hemen verdi. kayıp olmasın dedi.
ama midemi deliyor sanki aspirin. kolay da değil kullanmak. bir arkadaşım burda başka doktora gidiyor. onun ki karın dan iğne şeklinde.

bu arada benim hiç mide bulantım olmadı. inşallah senin de olmaz kolay değilmiş.

Hıh ışte benim de öyleydi=))mide kiyiliyo ama iştah yok=)ağza su ve gaz geliyor gibi oluyor. Ara ara yediğim şeye göre değişiyor ama şikayetlencek gibi değil=)olmasın da inşallah:)
insanda böyle olunca hamile olduğunu unutuyor değilmi :) bende sadece göğüs dolgunluğu uyku isteği bide sabahları gerilme hissiyle uyanıyorum

sende kan pıhtılaşması yok ama değilmi sadece önlem amaçlı verdi ben dün doktoruma yazdım watsapdan bana cevap vermiş ben risk faktörü görmedikce başlamıyorum aspirine demiş bende daha ne dieyim kadına

insanda böyle olunca hamile olduğunu unutuyor değilmi :) bende sadece göğüs dolgunluğu uyku isteği bide sabahları gerilme hissiyle uyanıyorum
Benim de göğüsler şişti.Ara ara kasık ağrım oluyor. Onun dışında hamile olduğumu anlamıyorum uyku,iştah hiçbirşey yok=)

Benim de göğüsler şişti.Ara ara kasık ağrım oluyor. Onun dışında hamile olduğumu anlamıyorum uyku,iştah hiçbirşey yok=)
olsun ne güzel dertsiz başımıza dertmi arıoz :) kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını ben 4+5 ken çok şükür karından keseyi gördük ayın 16 sına randevu verdi taaaa kalp atışı için gün

işte hepsinin tarzı başka. benimk karakter olarakta biraz pimpirikli ondan bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…