6+2 de hem bebeği gördük hem kalbi duyduk=) 5+0 da keseyi gördümolsun ne güzel dertsiz başımıza dertmi arıoz :) kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını ben 4+5 ken çok şükür karından keseyi gördük ayın 16 sına randevu verdi taaaa kalp atışı için gün
maşallahyaaa rabbim banada taddırsın o duyguyu doktor garanti olsun die heralde bukadar geç verdi günü peki sesi sizde duyuyormusunuz yoksa ekrandanmı görünüyor :) birde şuan neler kullanıosunuz doktorunuz neler önerdi6+2 de hem bebeği gördük hem kalbi duyduk=) 5+0 da keseyi gördüm
Canım dr gerekli görmediyse başlamıyor demek ki. Bizler çok pimpirikli davranıyoruz doğal olarak her şey yolunda olsun istiyoruz ama en güzeli dr una güvenmen daha doğru müdahalelerde kendisi bulunacaktır takılma sen bunlarasende kan pıhtılaşması yok ama değilmi sadece önlem amaçlı verdi ben dün doktoruma yazdım watsapdan bana cevap vermiş ben risk faktörü görmedikce başlamıyorum aspirine demiş bende daha ne dieyim kadına
çok haklısınız işde kul olarak okadar acizizki ben beş ay önce kimyasal gebelik geçirdim müthiş hayal kırıklığı yaşadım oyüzden elimden geldiğince tedbir almaya çalışıyorum işte rabbim korusun ona emanetiz..Canım dr gerekli görmediyse başlamıyor demek ki. Bizler çok pimpirikli davranıyoruz doğal olarak her şey yolunda olsun istiyoruz ama en güzeli dr una güvenmen daha doğru müdahalelerde kendisi bulunacaktır takılma sen bunlara
Valla ben baya baya duydum güp güp hızlı hızlı atıyordu=) sadece içeriği sağlam balık yağı hap kullanıyorum=)dr sesi açıyor zaten duyman için=) ekranda da görebiliyosun rabbim duymayı nasip etsin inşallah çok tatlı=))maşallahyaaa rabbim banada taddırsın o duyguyu doktor garanti olsun die heralde bukadar geç verdi günü peki sesi sizde duyuyormusunuz yoksa ekrandanmı görünüyor :) birde şuan neler kullanıosunuz doktorunuz neler önerdi
Yok kız ne olacak=)afiyet olsunKizlar gunaydin
Mozaik pastayla (icinde cig yumurta yoktu) kola ictim off her gordugumu canim istiyo bu aralar bisey olmaz sanirim di mi? Aylardan beri ilk kez kola iciyorum bu arada hamileleikten oncede icmezdim
Ağrır ağrır benim hala ağrıyor doktor normal diyor rahim büyüyor diyor. Adet dönemimde de ağrıdı her an adet olacakmisim gibi=)
Kızlar Bulantılarınız nezaman başladı bir diğer merak ettiğim konuda bu ben şuan 5+4 günlük hamileyim erken heralde şimdilik şükürler olsun bir sıkıntı yok ama ...Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Kizlar gunaydin
Mozaik pastayla (icinde cig yumurta yoktu) kola ictim off her gordugumu canim istiyo bu aralar bisey olmaz sanirim di mi? Aylardan beri ilk kez kola iciyorum bu arada hamileleikten oncede icmezdim
canim gec dollenme olabilir. Bu arada cok sevindim kalp atisini duyduguna :) insallah hic bor sorun cikmaz sen kafani takma hic.Kızlar yardımcı olursanız sevinirim kafam cok karısık. Geçen pazartesi kese 8mm di bu hafta komtrole gittim kalp atısı icin karından görülmedi yolc sac ve bebek. Vajinal baktı kalp atışı var ama zayıf dedi. Bebek 2mm. Haftaya toparlayabilir dedi. Ne düsünecegimi bilmiyorum.
Kuzum inşallah yaa doktor çok zayıf falan dedi ondan sevinemedim.canim gec dollenme olabilir. Bu arada cok sevindim kalp atisini duyduguna :) insallah hic bor sorun cikmaz sen kafani takma hic.
Evet benimde vardı hafif enfeksiyonBnmdr idar yollarımda hafif enfeksiyon çıktı. Dr idrar kültürüde ver. Enfeksiyonda ağrı yapar dedi.
Kizlar gunaydin
Canım sakin ol bazen geç döllenme olabiliyor şakın telaş yapma bir haft sonra tekrar git inşaallah herşey yolundadır adet tarihini biliyorsundur belki ama yumurtlama tarihin geç olmuş olabilir iyi düşün iyi olsunKızlar yardımcı olursanız sevinirim kafam cok karısık. Geçen pazartesi kese 8mm di bu hafta komtrole gittim kalp atısı icin karından görülmedi yolc sac ve bebek. Vajinal baktı kalp atışı var ama zayıf dedi. Bebek 2mm. Haftaya toparlayabilir dedi. Ne düsünecegimi bilmiyorum.
İnan hamilelikler olasan farklı seyrediyor ki iki oğlumda da aşırı bulantı çektim hele ikincide serum takılıyordu ancak öyle gıda alıyordum yoksa yemek yiyemiyordum şimdi gayet sıradan geçiyor bulantıdan eser yok dün kafama kurt düştü acaba bi sorun mu var bulantım yok dedim doktora gittim şükür kalp atışını duyduk ilk kez herşey yolunda dedi seni çok iyi anlıyorum bişey yiyememek çok kötüSelamlar, bulantı ve halsizlikte 3. günümdeyim.
Neler yapıyorsunuz daha iyi hissetmek için? Hiç canım yemek istemiyor ne güzel düzenli besleniyordum iyi gelen şeyleri yiyordum artık canım istemiyor.
Arada olursa zarar vermez sanmıyorum sadece bu tarz şeyleri mümkün olduğunca minimum tutmak gerekiyor. Kırk yılda bir 1 bardak kola zarar vermez herhalde.
Doktorum hiç bişeyi kısıtlama sadece hazır gıdalara dikkat et demişti.
Sağol cnmSadece kan veriyorsun kanındaki pıhtılaşma durumunu ölçüyorlarmış.Bunu da nedense 3 düşük yaşayana yapıyorlarmış.Bu arada çok geçmiş olsun canım bu son hayalkırıklığı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?