2018 Ekim Anneleri

Hiç kafana takma geç dollenmedir o. Megadyn pronotal diye bi multivitamin verdi bana doktorum nette arastirdim bebegi buyutuyormus herkes oyle yazmis. Bi danissan doktorun tamam derse alsan ondan? Birde hergun 1 kivi 1 muz kahvaltı da kasar peyniri ceviz badem fındık...vs bunlar bebeğine iyi gelir. Birdahaki gidişine gümbür gümbür duyarsın sesini insaallah

Slm kızlar uzun zamandır yazamiyordum migde bulantısı ndan sürekli hastanedeyim hala da geçmedi sürekli çıkarıyorum Dr ikiz gebelik o yüzden migde bulantısı şiddetli dedi.yoruldum

Bende öğrendikten sonra 2 hafta hiç bi belirti görmedim neredeyse herkese de öyle diyordum kendi kendime nazar değdirdim resmen. Yemek yiyorum midem almıyor değil ama ne tat alıyorum ne canım istiyor. Çokça su içerdim bi kaç gündür içemiyorum. Zorla da yapmak istemiyorum midemi zorlarsam bulantı artar diye.

En istemediğim şeydi bi risk olmazsa hasta gibi geçemeyeceğim hamileliğimi diye umarım çabuk geçer normal hayatıma geri dönerim.

Bi tanıdığım var serum ile uzun süre devam eden Allah korusun çok zor o şekilde. Hep böyle devam eder inşallah seninki.

bence de. Zaten saglikli beslenmeye gayret ediyorum ama iste insanin cani istiyor.

Kuzum inşallah yaa doktor çok zayıf falan dedi ondan sevinemedim.
Anladim ama sen merak etme insallah sonraki kontrolunde gumbur gumbur duyarsin sesini
benimde oyle paketli seyler yeme dedi ama iste insanin cani bazen cekiyor. Normalde hic cikolatali gofret aklima bile gelmezdi gecen gun biri yerken gordum 2 tane alip yedim

Canim bende kese 20mm iken yolk sac vs gormedim.Alttanda muayene etmedi ölcüm yapip haftada belirlemedi doktorum.Sata gore 6+3 flndim o zaman.Hic stres yapma 2 hafta sonra bekliyorum demisti.

Gecen pazartesi gitmistim iste 8+2 hersey normaldi gorduk minis minis :) gec dollenme ihtimalini dusunmustuk hatta ama haftasina bile uyumluydu.

Zaten gormussunuz ve bu kadar yeniyken normal.Hic sıkma canını.Gözünaydınnn❤

Ben bugun minigimi gördüm.

Kalbide atiyo pit pit
7 haftalik 1cm.
Kese gayet duzgun hic bir sorun yok dedi dr.
Sonra kalp atisini dinlerken ne hissediyorsun dedi istedigin kiz mi erkek mi?
1 tane oglum var saglikli olsunda esimin gönlü kizdan yana dedim
Ben de kız diye dusunuyorum dedi güldü.

Aiy daha 7 haftalik dr benden heycanli.
Neye istinaden kiz hissettigini soyledi sormadim.
Testler verdi yaptirip 1 ay sonra gidicem.

Neler yapmamam ve neler yememem gerek bir liste verdi.

Ayrica tek tek de anlatti .

Cok tatlis bu dr. Ilk defa gittim ama cok sevdim.

Direk gorunce beni pc bakti bilgilerime sen mi 33 yasindasin?
Yok artik falan dedi.
Ee 13 yasinda da oglum var dedim kadin bir sok daha :)

Cok tatliydi ya yirimm.
Annemide ablam sandi

Cok mutlu ayrildim yaninda.

Slm kızlar uzun zamandır yazamiyordum migde bulantısı ndan sürekli hastanedeyim hala da geçmedi sürekli çıkarıyorum Dr ikiz gebelik o yüzden migde bulantısı şiddetli dedi.yoruldum
Allah yardımcın olsun canım. Benim de çok mide bulantim var yemek yemeği biseyler içmeyi özledim resmen. Senin iki katı bide Allah kolaylık versin sabredelim geçecek insallah

İnşaallah böyle devam eder yoksa işim zor 16 aylık afacan bir oğlum öğle şebek ki hiç uyumuyor Rabbim kuvvet versin bende hiç hasta gibi bir hamilelik geçirmek istemiyorum

ne ilgili doktormuş maşallah hangi ilde :) herşeyin yolunda olmasına sevindim

Ne güzel utlu olmak doktor dönüşü hep güzel haberler al inşaallah bende dün duydum pıtpıtları inanamadım rabbim nasıl bir mucize 1 gr ama kalbi atıyor çok şükür verene benim üçüncü olacak iki oğlandan sonra deli gibi kız hayali kuruyoruz eşimle sağlıklı olsun önemli olan o

ne ilgili doktormuş maşallah hangi ilde :) herşeyin yolunda olmasına sevindim
Saol canim ayrica opuyor hastalarini bizi optu annemle
Baktim baska hastalarinida optu.
Cok sevdim.
Arkadasimda yeni onda doguma yapmisti.

Ist. Anadolu yakasi maltepede Birsen Tursun Demirel

Ben hic kiz erkek diye cok tutkulu istemedim ama gonlumuz tabiki bir kizdan yana.

Dr. Kiz dusunuyorum demesi sasirtti beni cok erken diye.
Tecrubeside vardir eminim hastasi bol doktor.
Hayirlisi olsun Allah gonlumuze gore versin.

benimde oyle paketli seyler yeme dedi ama iste insanin cani bazen cekiyor. Normalde hic cikolatali gofret aklima bile gelmezdi gecen gun biri yerken gordum 2 tane alip yedim

O kadar kaçamaktan bişey olmaz bence bende hiç yemem normalde ekmek arası salam yedim geçen gün azıcık vicdan azabıyla. Kimbilir bi daha ne zaman ağzıma sürerim daha. Olur o kadar

Gözün aydın :) Doktora ısınmak çok önemli sürekli takibi ve güven için sanırım ne güzel :)

Doktorum bana hiç test vermedi bi dahaki kontrol 10. haftada. Sağlık ocağına bildirinceler onlar yapıyormuş o tarz şeyler mi verdi?

Ben hic kiz erkek diye cok tutkuli istemedim ama ginlumuz tabiki bir kizdan yana.
Dr. Kiz dusunuyorun demesi sasirtti beni cok erken diye.
Tecrubeside vardir eminim hastasi bol doktor.
Hayirlisi olsun Allah gonlumuze gore versin.
Amin inşaallah ikinci bebekte bende öyleydim hatta oğlum var diğeri de oğlan olursa çok güzel olur birbirlerine tam kardeş olurlar dedim öyle de oldu o kadar güzel ki onları izlemek hayaller kuruyorlar yazın şöyle yaparız diye ama işte üç ve son olunca her anne bir kızı olsun ister bende öyleyim işte tabi eşim deli gibi kız istiyor o ayrı

ya inşallah doktor ne olumlu konuştu ne olumsuz. bebek 2mm ken duyan oldu mu acaba? inşallah güzel olur
canım yarın riskli gebelik uzmanına gidicem bi sorayım ben ona. ya duyuur dimi 5 düsügüm var korkuyorum
inşallah kuzum yaaa sen duydugunda kac mm di bebekler
canım çok sağol inşallah öyledir ben zaten 28 g
nde bir görmüyorum belki ondandır. Geçen hafta kese 8mmdi pazartesi. bu çarşamba bebek 2mm normal mi ki

Benim bu erkekde olsa kizda olsa oglumla arasi baya acik yas olarak.
Cok oynama yaslari degil artik.
Oglum 13 yasinda.
Bu bizim evin oyuncak bebegi olacak sanirim :)
Bakalim bizi neler bekliyor insAllah gonlumuzdekiler olsun.
Tabi once saglikli olsunlar

Bana test listesi verdi 3 taneden haricini saglik ocaginda yaptiracakmisim.
Ordaki hemsire ilgilenecekmis
Diger 3unude istedigin yerde yaptir dedi (devlet , ozel) bir dahaki ay goruselim yine dedi.

Kizlar ben kacinci haftada oluyorum.sat 1 ocak ama burdaki takvimde 10.hafta diyor.ben 9+2 yim ama bugün.
Bu arada mide bulantilarim önceden öģleden sonra baslardı.simdi yataktan kalkar kalkmaz olmaya basladı.ayaga kalinca kusmaya basliyorum.boş mideyle de ne kusacaksam sanki.demem o ki ne kadar çabuk şu 12 hafta gecerse o kadar iyi olacam.vitaminsiz yemeksiz yasiyorum.
Bu saate kadar bisey yemedim.öğürüp duruyorum.

Beth18 canim dr. Bana omadar cok seyi yeme diye saydiki (listede verdi) annem cikinca dediki kizim sana hic bisi yeme dese saymasa iyiydi.
Sen ne yiceksin dedi
Aç kal diyo bu dedi.

Ayyy en guzel seyleri hep yasakladi ya.
Napalim yemicizzz

Bnde bulantı yok çok ilginç. 1-2 gün sabah kalktığımda hafif bulantım oldu o kadar. Hiçbişeydende tiksinmedim ve canım bileyde istemiyo. Ya ne garibim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…