- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Hiç kafana takma geç dollenmedir o. Megadyn pronotal diye bi multivitamin verdi bana doktorum nette arastirdim bebegi buyutuyormus herkes oyle yazmis. Bi danissan doktorun tamam derse alsan ondan? Birde hergun 1 kivi 1 muz kahvaltı da kasar peyniri ceviz badem fındık...vs bunlar bebeğine iyi gelir. Birdahaki gidişine gümbür gümbür duyarsın sesini insaallahKızlar yardımcı olursanız sevinirim kafam cok karısık. Geçen pazartesi kese 8mm di bu hafta komtrole gittim kalp atısı icin karından görülmedi yolc sac ve bebek. Vajinal baktı kalp atışı var ama zayıf dedi. Bebek 2mm. Haftaya toparlayabilir dedi. Ne düsünecegimi bilmiyorum.
İnan hamilelikler olasan farklı seyrediyor ki iki oğlumda da aşırı bulantı çektim hele ikincide serum takılıyordu ancak öyle gıda alıyordum yoksa yemek yiyemiyordum şimdi gayet sıradan geçiyor bulantıdan eser yok dün kafama kurt düştü acaba bi sorun mu var bulantım yok dedim doktora gittim şükür kalp atışını duyduk ilk kez herşey yolunda dedi seni çok iyi anlıyorum bişey yiyememek çok kötü
bence de. Zaten saglikli beslenmeye gayret ediyorum ama iste insanin cani istiyor.Genelde 7-8.haftalar belirtilerin pik yaptigi haftalar canim ama baslamayadabilir :) insallah olmaz rahat gecirirsin.Rahat dedigimiz hamilelikte bile kendi icinde rutin sikintilari var zatenkeyifle gecsin insallah.
Abartmadikca olmaz canım.Canin istedi tadina baktin gb dusun.Ama azdan bisy olmaz diye de hep az az da olsa tuketmeye gerek yok :)
Anladim ama sen merak etme insallah sonraki kontrolunde gumbur gumbur duyarsin sesiniKuzum inşallah yaa doktor çok zayıf falan dedi ondan sevinemedim.
benimde oyle paketli seyler yeme dedi ama iste insanin cani bazen cekiyor. Normalde hic cikolatali gofret aklima bile gelmezdi gecen gun biri yerken gordum 2 tane alip yedimSelamlar, bulantı ve halsizlikte 3. günümdeyim.
Neler yapıyorsunuz daha iyi hissetmek için? Hiç canım yemek istemiyor ne güzel düzenli besleniyordum iyi gelen şeyleri yiyordum artık canım istemiyor.
Arada olursa zarar vermez sanmıyorum sadece bu tarz şeyleri mümkün olduğunca minimum tutmak gerekiyor. Kırk yılda bir 1 bardak kola zarar vermez herhalde.
Doktorum hiç bişeyi kısıtlama sadece hazır gıdalara dikkat et demişti.
Kızlar yardımcı olursanız sevinirim kafam cok karısık. Geçen pazartesi kese 8mm di bu hafta komtrole gittim kalp atısı icin karından görülmedi yolc sac ve bebek. Vajinal baktı kalp atışı var ama zayıf dedi. Bebek 2mm. Haftaya toparlayabilir dedi. Ne düsünecegimi bilmiyorum.
Allah yardımcın olsun canım. Benim de çok mide bulantim var yemek yemeği biseyler içmeyi özledim resmen. Senin iki katı bide Allah kolaylık versin sabredelim geçecek insallahSlm kızlar uzun zamandır yazamiyordum migde bulantısı ndan sürekli hastanedeyim hala da geçmedi sürekli çıkarıyorum Dr ikiz gebelik o yüzden migde bulantısı şiddetli dedi.yoruldum
İnşaallah böyle devam eder yoksa işim zor 16 aylık afacan bir oğlum öğle şebek ki hiç uyumuyor Rabbim kuvvet versin bende hiç hasta gibi bir hamilelik geçirmek istemiyorumBende öğrendikten sonra 2 hafta hiç bi belirti görmedim neredeyse herkese de öyle diyordum kendi kendime nazar değdirdim resmen. Yemek yiyorum midem almıyor değil ama ne tat alıyorum ne canım istiyor. Çokça su içerdim bi kaç gündür içemiyorum. Zorla da yapmak istemiyorum midemi zorlarsam bulantı artar diye.
En istemediğim şeydi bi risk olmazsa hasta gibi geçemeyeceğim hamileliğimi diye umarım çabuk geçer normal hayatıma geri dönerim.
Bi tanıdığım var serum ile uzun süre devam eden Allah korusun çok zor o şekilde. Hep böyle devam eder inşallah seninki.
ne ilgili doktormuş maşallah hangi ilde :) herşeyin yolunda olmasına sevindimBen bugun minigimi gördüm.
Kalbide atiyo pit pit
7 haftalik 1cm.
Kese gayet duzgun hic bir sorun yok dedi dr.
Sonra kalp atisini dinlerken ne hissediyorsun dedi istedigin kiz mi erkek mi?
1 tane oglum var saglikli olsunda esimin gönlü kizdan yana dedim
Ben de kız diye dusunuyorum dedi güldü.
Aiy daha 7 haftalik dr benden heycanli.
Neye istinaden kiz hissettigini soyledi sormadim.
Testler verdi yaptirip 1 ay sonra gidicem.
Neler yapmamam ve neler yememem gerek bir liste verdi.
Ayrica tek tek de anlatti .
Cok tatlis bu dr. Ilk defa gittim ama cok sevdim.
Direk gorunce beni pc bakti bilgilerime sen mi 33 yasindasin?
Yok artik falan dedi.
Ee 13 yasinda da oglum var dedim kadin bir sok daha :)
Cok tatliydi ya yirimm.
Annemide ablam sandi
Cok mutlu ayrildim yaninda.
Ne güzel utlu olmak doktor dönüşü hep güzel haberler al inşaallah bende dün duydum pıtpıtları inanamadım rabbim nasıl bir mucize 1 gr ama kalbi atıyor çok şükür verene benim üçüncü olacak iki oğlandan sonra deli gibi kız hayali kuruyoruz eşimle sağlıklı olsun önemli olan oBen bugun minigimi gördüm.
Kalbide atiyo pit pit
7 haftalik 1cm.
Yok artik falan dedi.
Cok tatliydi ya yirimm.
Annemide ablam sandi
Saol canim ayrica opuyor hastalarini bizi optu annemlene ilgili doktormuş maşallah hangi ilde :) herşeyin yolunda olmasına sevindim
Ben hic kiz erkek diye cok tutkulu istemedim ama gonlumuz tabiki bir kizdan yana.Ne güzel utlu olmak doktor dönüşü hep güzel haberler al inşaallah bende dün duydum pıtpıtları inanamadım rabbim nasıl bir mucize 1 gr ama kalbi atıyor çok şükür verene benim üçüncü olacak iki oğlandan sonra deli gibi kız hayali kuruyoruz eşimle sağlıklı olsun önemli olan o
benimde oyle paketli seyler yeme dedi ama iste insanin cani bazen cekiyor. Normalde hic cikolatali gofret aklima bile gelmezdi gecen gun biri yerken gordum 2 tane alip yedim
Ben bugun minigimi gördüm.
Kalbide atiyo pit pit
7 haftalik 1cm.
Yok artik falan dedi.
Cok tatliydi ya yirimm.
Annemide ablam sandi
Amin inşaallah ikinci bebekte bende öyleydim hatta oğlum var diğeri de oğlan olursa çok güzel olur birbirlerine tam kardeş olurlar dedim öyle de oldu o kadar güzel ki onları izlemek hayaller kuruyorlar yazın şöyle yaparız diye ama işte üç ve son olunca her anne bir kızı olsun ister bende öyleyim işte tabi eşim deli gibi kız istiyor o ayrıBen hic kiz erkek diye cok tutkuli istemedim ama ginlumuz tabiki bir kizdan yana.
Dr. Kiz dusunuyorun demesi sasirtti beni cok erken diye.
Tecrubeside vardir eminim hastasi bol doktor.
Hayirlisi olsun Allah gonlumuze gore versin.
ya inşallah doktor ne olumlu konuştu ne olumsuz. bebek 2mm ken duyan oldu mu acaba? inşallah güzel olurCanım sakin ol bazen geç döllenme olabiliyor şakın telaş yapma bir haft sonra tekrar git inşaallah herşey yolundadır adet tarihini biliyorsundur belki ama yumurtlama tarihin geç olmuş olabilir iyi düşün iyi olsun
canım yarın riskli gebelik uzmanına gidicem bi sorayım ben ona. ya duyuur dimi 5 düsügüm var korkuyorumHiç kafana takma geç dollenmedir o. Megadyn pronotal diye bi multivitamin verdi bana doktorum nette arastirdim bebegi buyutuyormus herkes oyle yazmis. Bi danissan doktorun tamam derse alsan ondan? Birde hergun 1 kivi 1 muz kahvaltı da kasar peyniri ceviz badem fındık...vs bunlar bebeğine iyi gelir. Birdahaki gidişine gümbür gümbür duyarsın sesini insaallah
inşallah kuzum yaaa sen duydugunda kac mm di bebeklerbence de. Zaten saglikli beslenmeye gayret ediyorum ama iste insanin cani istiyor.
Anladim ama sen merak etme insallah sonraki kontrolunde gumbur gumbur duyarsin sesini
benimde oyle paketli seyler yeme dedi ama iste insanin cani bazen cekiyor. Normalde hic cikolatali gofret aklima bile gelmezdi gecen gun biri yerken gordum 2 tane alip yedim
canım çok sağol inşallah öyledir ben zaten 28 gCanim bende kese 20mm iken yolk sac vs gormedim.Alttanda muayene etmedi ölcüm yapip haftada belirlemedi doktorum.Sata gore 6+3 flndim o zaman.Hic stres yapma 2 hafta sonra bekliyorum demisti.
Gecen pazartesi gitmistim iste 8+2 hersey normaldi gorduk minis minis :) gec dollenme ihtimalini dusunmustuk hatta ama haftasina bile uyumluydu.
Zaten gormussunuz ve bu kadar yeniyken normal.Hic sıkma canını.Gözünaydınnn❤
Benim bu erkekde olsa kizda olsa oglumla arasi baya acik yas olarak.Amin inşaallah ikinci bebekte bende öyleydim hatta oğlum var diğeri de oğlan olursa çok güzel olur birbirlerine tam kardeş olurlar dedim öyle de oldu o kadar güzel ki onları izlemek hayaller kuruyorlar yazın şöyle yaparız diye ama işte üç ve son olunca her anne bir kızı olsun ister bende öyleyim işte tabi eşim deli gibi kız istiyor o ayrı
Bana test listesi verdi 3 taneden haricini saglik ocaginda yaptiracakmisim.O kadar kaçamaktan bişey olmaz bence bende hiç yemem normalde ekmek arası salam yedim geçen gün azıcık vicdan azabıyla. Kimbilir bi daha ne zaman ağzıma sürerim daha. Olur o kadar
Gözün aydın :) Doktora ısınmak çok önemli sürekli takibi ve güven için sanırım ne güzel :)
Doktorum bana hiç test vermedi bi dahaki kontrol 10. haftada. Sağlık ocağına bildirinceler onlar yapıyormuş o tarz şeyler mi verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?