Ben 2 haftadir basladim.Cildim cok kurudu gobege kreme ne zaman baslaniyor acaba
Ben gecen hafta gittim 7 haftalik demisti ( 7+lardaydi yani)Kızlar nasılsınız benı unutmadınız ıns buara cok zor zamanlar yasıyorum bebekler nasıl bulantılarım ıkıgundur cok asırı kusmamak ıcın dırenıyorum dr ne zaman cagardı sızın mıde bulantıları nasıl
Guzel cnm ıkılı tarama ıcın cagarmıs senı bende ıkı hafta sonranfalan gıdıcem mıde bulantıları nasıl benım ıkı gundur cok sıddetlı valla nabıcam bılmıyorumBen gecen hafta gittim 7 haftalik demisti ( 7+lardaydi yani)
Kan testleri verdi yaptirmam icin
Bir dahaki ay goruselim dedi nisan ayı icin.
Nisan 15den önce gitmem sanirim.
12 haftalik falan olurum gittigimde.
11-13 haftalar arası kuzumGünaydın kizlar 2 li test icin tam net zaman nedir doktorunuz bişey dedimi
Ayy kazasiz belasız onuda hallederiz11-13 haftalar arası kuzum
Cnm ayakta rahatsız ederse kılma ayakta , kemdine günah mı bebek hayatı mı? Dinimiz bencilliğe karşıdır.ben de kılamıyorum aşırı aşırı bulantım var.yatamıyrm dalınca da sabaha bölmüyorum, 7 de uyanıyrm iş için birde küçük çocuk var tüm gün kucağımda,peygamberimizin leş cnm ,haşa karnımızdaki bebekle kıyaslanamaz doktor ne derse o dinimiz bilimi destekler.son aylar zaten kocca göbekle çok zor.bana domtorum dedi ki,bebek aana mesaj veriri bişe yedin dokunduysa yemeyeceksin.işmgördün yorulduysan yapmaycaksın,yürüdün bel ağrıdı yürümeyceksin,bulantı bile dedi bebek sabah mesaj veriyor,kalk beslen demekmiş.cidden aşırı mantıklıEvet canım haklısın onu veren Allah huzundayken de korur inş vicdan azabı içerisindeydim zaten.Teşekkürler.Seninkini de bizimkileri de bağışlasın bizlere Rabbim.Zor aşamalardan geçmişsin geçmiş gitmiş olsun
Aynen . Bitiyo galiba derken birden yine tavan yapti bulanti kusmalarim
Aglamak istiyorumm
Benim genzime yapismis cikmiyor mahvediyorahhh o balgam her sabah beni de mahvediyor. Gogus agrisi bende de baya hafifledi. Balgam da b turlu cikaramiyorum. Bu haftalarda normal heralde diye kendi kendimi teselli ediyorum.
Demekki bu haftalarda tavan yapıyor. Bende de durum aynı ve 2 günde 1 kg vermişim. Inşallah pik yaptı ve düşüşe geçer bulantılar.Bulantılar ağızda sevimsiz bir ekşilik kusma hat safhada .göz altlarım mossmor.nedir bu ?Sadece muz yiyrm su bile midemi kaldırıyor,salça et kokusu.bulanrısı olmayanlar şülretsin,4 kg vermişim midem belimde zaten
İnşallah kuzumAyy kazasiz belasız onuda hallederiz
Lekelenmesi olan arkadaşlar bende aktif bir kanama seklinde değil de vajinal akinti gibi geliyor kahverengi kirmizi arası birsey sizdede oylemi günde 1 geliyor bugün biraz fazlaydı doktor 3 günde bir igne verdi 5 gündür var korkuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?