2018 Ekim Anneleri

Normalde gelen kivamli akintinin kanli halimi sizdede bide bu bel ağrısı geçmedi lekelenmeyle beraber olunca korkutuyor olmadi yarin doktora giderim ben sadece igne vuruluyorum ilac vermedi

Normalde gelen kivamli akintinin kanli halimi sizdede bide bu bel ağrısı geçmedi lekelenmeyle beraber olunca korkutuyor olmadi yarin doktora giderim ben sadece igne vuruluyorum ilac vermedi

Bnmki normal kan ve 1-2 damla.Bnmde bel ağrım oldu ama geçti. Bncede dr gidin ihmal etmeyin

Kaç gündür canım patates salatası istiyordu bugün sağolsun kayinvalidem yaptı az önce yedim. Sanki dünyanın en güzel yemeği gibi geldi artık nasıl canım istediyse. O tadı bana verdiği için şükrettim Allaha. Allah kimseyi açlıkla susuzlukla terbiye etmesin. Çok şükür halimize

Kizlar bisi sorcam su saglik ocaginin yapmadigi testler var ya.

Mesela dr. Benden istedigi toxoplazma, rubella,cmv bu ucunu nerede nekadara yaptirdiniz?

Guzel cnm ıkılı tarama ıcın cagarmıs senı bende ıkı hafta sonranfalan gıdıcem mıde bulantıları nasıl benım ıkı gundur cok sıddetlı valla nabıcam bılmıyorum
Bende hic bulanti halsizlik uykusuzluk falan yok.
Oglumda da boyleydim.
Bu da boyle sonlacak sanirim

Kizlar bisi sorcam su saglik ocaginin yapmadigi testler var ya.

Mesela dr. Benden istedigi toxoplazma, rubella,cmv bu ucunu nerede nekadara yaptirdiniz?

Bnm bütün kan testlerim ve idrar testim 275 tl ye yaptırdım. Dr um muayenesinde kan aldı düzen labaratuarına gönderdi. Sonuç içinde aramıştı kendisi.

Bnm bütün kan testlerim ve idrar testim 275 tl ye yaptırdım. Dr um muayenesinde kan aldı düzen labaratuarına gönderdi. Sonuç içinde aramıştı kendisi.
Ben bugun ozel bir polikinige sordum yakinimda.
Muayine actirmazsaniz 240tl dedi.
Muayine actirmazsam ssksız olarak yaralanabilirmisim
Ne alaka dedim?
Ee biz nerden bilelim sgk yararlandiginizi dedi.
Siz suan kimligimi girince cikacak zaten orda neyden yararlandigim dedim.
Resmen sacmaladilar.
60tl muayine ucreti odeyince ne oluyo dedim ozamanda 200tl cikardilar.
O 60tl alacaklar illa millet nolmus boyle anlamadim.

Devlet hastanesinde yaparlar fakat ordada soyle bisi var baska dr. Verdigi istedigi seyleri yapmaya nazlaniyorlar bazi doktorlar.
Napsam bilemedim.

Bir de muayine actiririsam beni tekrar mi ultrasona sokacak ust ustede ultrason istemiyorum.
Cok cetrefilli ya bu isler.
Benim doktorumun oldugu hastanede baska semtde.

Napsam bilemedim.

Canım bnm dr um kalp atışını duyduğu gün kan alalım dedi 1 günde de çıktı sonuçlar.
İhmal etme mutlaka yaptır.

Canım bnm dr um kalp atışını duyduğu gün kan alalım dedi 1 günde de çıktı sonuçlar.
İhmal etme mutlaka yaptır.
Keske bende dr. gittigim gun hemen orda yaptirsaydim ozelde olan bu 3 testi pisman oldum.
Saglik ocagindakileri yaptiricam zaten yarin.
Bu 3u icin tereddutde kaldim tekrar hastanememi gitsem bilemedim.

Keske bende dr. gittigim gun hemen orda yaptirsaydim ozelde olan bu 3 testi pisman oldum.
Saglik ocagindakileri yaptiricam zaten yarin.
Bu 3u icin tereddutde kaldim tekrar hastanememi gitsem bilemedim.

Canım önemli testler bu yaptırmadıkların. Bir an evvel yaptır bence.

Kızlar benım sag bacagım belımın sag kısmı sankı kopacak bır haftadır agrıdan

İntern
cumartesiden beri kanamam var sanki adet gibi doktor igne verdi ve progestan kullaniyorum dunki gibi degil ama gecmiyo hala peceteye geliyo hatta dun gece uyandim baya gelmis yarin kendi doktoruma gidecem dunden beri yatiyorum

Masallah cnm bnde ayniyim bulanti halzizlik uyku hali yok sukur oglumdada botleydim acaba budami erkek diyorum bazen .
benim annem cok kotu gecirirmis gebeligi bunye meselesi bnce bn hic bi hastaligimda bile yatak dosek olup mizmizlanmam hic.
Catlaklarimda belli belirsiz ama bu kez iyice kotusecek karin bolgem eminim . ustelik sezeryan dogum malesef . saglikli dogumlarimiz olsun ins.

İntern

cumartesiden beri kanamam var sanki adet gibi doktor igne verdi ve progestan kullaniyorum dunki gibi degil ama gecmiyo hala peceteye geliyo hatta dun gece uyandim baya gelmis yarin kendi doktoruma gidecem dunden beri yatiyorum
Çok zor bir durum geçmiş olsun canım geçrnlerde de bende de oldu üst üste 4 gün ...2 ve 3.günler sabahtan Akşama kadar geldi 4.günden sonra çok şükür yok gibi..şimdi de eskiden oldupu gibi sarı akıntı başladı normal karşılıyorum onu normalmiş sanırım

Ben özel hastaneye gidiyorum hepsini tek bi yerde yaptırıyorum. Ikili test ücreti ne kadar hastanede bilmiyorum ama onu da aynı hastanede yaptıracağım

Benim doktorumda ses dinletmiyor sadece kalp atisini goruyoruz. Sesin sanal oldugunu soyledi. Aslinda ben meslegim geregi cihazin calisma prensibini biliyorum nasil aklima gelmedi kalp atis sesinin sanal oldugu diye kendime kizdim dogrusu. O yuzden duymasamda sorun etmiyorum.

Bu arada ikili tarama yaptiran oldy mu aranizda

Benimde sezaryen bu da sezaryen olacak
Ya cok erken biliyorum ama dr. Bana kiz dusunuyorum dedi.

Benimde aklima gelmedi degil ayni belirtiler acaba bu da mi erkek diye
Ama dedigim gibi erken daha doktora guvenemedim.

12. Haftada bence belli olur oyle dusunuyorum.

İntern

Cok geçmiş olsun birden mi başladı sizde kanama benim taze kan gibi değilde akıntı seklinde geliyor

B
Ben de her defasinda neden diye agladim gecen gun.Kizimda da boyleydim simdi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…