2018 Ekim Anneleri

Kizlar daha1 tane progestan ictim ama basim. fenaDonuyo gozumu acamoyorum acaba ilac mi yapmistir

Evettt... bende de baş dönmesi yaptı ama 4-5 güne vücut alıştı. Bazılarında aşırı mide bulantısı da yapıyomuş, baş dönmesine razıyım

Bendede cok artti uc haftada bir gidiyorum 24 martta tatli ye gel dedi ense kalinligi olcumu olacamis tatli yiyemitorum bulantim cok dedim ay sonuna biter diye umutlandirdi

Mide bulantısı yaşayan arkadaşlar Allah kolaylık versin fakat bulantı yaşayanlarda düşük riski daha azmış bu Açıdan iyi bişey.Bende ne bulantı ,ne aşerme ,ne tiksinme hiçbişey yok göğüslerde hassasiyet var ta başından beri o kadar.Kendimi hamile hissetmiyorum desem yeridir.Karnım şişsin istiyorum,hissetmek görmek dokunmak istiyorum :)
Kilo aldım gibi ben,progestana bağlıyorum bu kiloyu..Bu arada progestan baş Dönmesi yapıyor uyku yapıyor diyenler vajinadan atabilirsiniz

Ben ultrasonda bebegin ayrintili goruntulenebilmesi icin ultrasona girmeden idrara sıkışık gidilmesi gerektigi gibi bisi okumustum bir forumda.
Nekadar dogru bilemedim.
Cikolata tatli vs duymadim

Ben ultrasonda bebegin ayrintili goruntulenebilmesi icin ultrasona girmeden idrara sıkışık gidilmesi gerektigi gibi bisi okumustum bir forumda.
Nekadar dogru bilemedim.
Cikolata tatli vs duymadim
Doktorum bana idrara sıkışık gel Demişti ultrasonlara..idrara sıkışık olmadan Görünmez bile bence

Aynı ben göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirtim yok

Aslinda bu gebeligim farkli oglum sag tarafimdayfi bu solumda goguslerim cok sisti ve pembelesti icimden bises kiz dio

Aaaa nasıl sanal biraz açıklar mısınız lütfen? Yani ordaki atışın sesle efektlendirilmesi gibi birşey mi o gerçek ses değil mi ? Mesleğiniz nedir özel değilse? Ben ikili test düşünmüyorum sanırım

Ya ben denedim öyle ama bende kprkunç baş dönmesi mid sbulantısı yaptı bir gün ayağa kalkamadım. Sonra bıraktım

Allah razi olsun amin canim. Hayirlisiyla buyusun miniklerimiz insallah kucaklarimizada almayi nasip edrr rabbim hepimizede:)

Günaydın. Benim bi sorum olacaktı. Dün ve Bugün ikinci adetimin olmasi gerek tarihleriydi. Dün sabah çok hafif adet sancisi gibi sancim oldu. Aksama dogru da kahverengi iki damla gelmjs. Bugün sabah da baktım yine bir damla gelmjs. Randevum da cars günü. Sizce beklemelimiyim. Çok korkuyorum. Bir de cuma cmt çok gezdim ve cok yorulmuştum. Ondanda olabilir mi. Şu an bütün moralim gitti.

Koyu kahverengi mi

Benim de adet tarihinde aynı gün belim çok ağrıdı akşama doğru da kahverengi leke geldi peçeteye silince üç kere falan hemen acile gittim kanama alanı göremedi ayakta çok kalmaktan olabilir dedi gerçekten de o gün doğru düzgün hiç oturmamıştım. Ertesi güne bişey gelmedi..
İnşallah bişey yoktur devam ederse dr a gidin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…