Ozel hastanede yapildi.Muayene ucretine ek olarak bir odeme yapmadik.Kizlar bisi sorcam su saglik ocaginin yapmadigi testler var ya.
Mesela dr. Benden istedigi toxoplazma, rubella,cmv bu ucunu nerede nekadara yaptirdiniz?
Ben yurtdışında yaşıyorum 7 tahlile 700 küsür verdik çok pahalı çokkkk tr özledimOzel hastanede yapildi.Muayene ucretine ek olarak bir odeme yapmadik.
Ben yurtdışında yaşıyorum 7 tahlile 700 küsür verdik çok pahalı çokkkk tr özledim
Kizlar daha1 tane progestan ictim ama basim. fenaDonuyo gozumu acamoyorum acaba ilac mi yapmistir
Bendede cok artti uc haftada bir gidiyorum 24 martta tatli ye gel dedi ense kalinligi olcumu olacamis tatli yiyemitorum bulantim cok dedim ay sonuna biter diye umutlandirdiKızlar nasılsınız benı unutmadınız ıns buara cok zor zamanlar yasıyorum bebekler nasıl bulantılarım ıkıgundur cok asırı kusmamak ıcın dırenıyorum dr ne zaman cagardı sızın mıde bulantıları nasıl
Bendede cok artti uc haftada bir gidiyorum 24 martta tatli ye gel dedi ense kalinligi olcumu olacamis tatli yiyemitorum bulantim cok dedim ay sonuna biter diye umutlandirdi
Bu konuda hic tecrubem yok tatlim bende dr a gidince ogrenecegimNiye tatli ye dedi ki
Bna hıc tatlı demedı hareket etsn dyöıBendede cok artti uc haftada bir gidiyorum 24 martta tatli ye gel dedi ense kalinligi olcumu olacamis tatli yiyemitorum bulantim cok dedim ay sonuna biter diye umutlandirdi
Doktorum bana idrara sıkışık gel Demişti ultrasonlara..idrara sıkışık olmadan Görünmez bile benceBen ultrasonda bebegin ayrintili goruntulenebilmesi icin ultrasona girmeden idrara sıkışık gidilmesi gerektigi gibi bisi okumustum bir forumda.
Nekadar dogru bilemedim.
Cikolata tatli vs duymadim
Aynı ben göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirtim yokMide bulantısı yaşayan arkadaşlar Allah kolaylık versin fakat bulantı yaşayanlarda düşük riski daha azmış bu Açıdan iyi bişey.Bende ne bulantı ,ne aşerme ,ne tiksinme hiçbişey yok göğüslerde hassasiyet var ta başından beri o kadar.Kendimi hamile hissetmiyorum desem yeridir.Karnım şişsin istiyorum,hissetmek görmek dokunmak istiyorum :)
Kilo aldım gibi ben,progestana bağlıyorum bu kiloyu..Bu arada progestan baş Dönmesi yapıyor uyku yapıyor diyenler vajinadan atabilirsiniz
Aslinda bu gebeligim farkli oglum sag tarafimdayfi bu solumda goguslerim cok sisti ve pembelesti icimden bises kiz dioBenimde sezaryen bu da sezaryen olacak
Ya cok erken biliyorum ama dr. Bana kiz dusunuyorum dedi.
Benimde aklima gelmedi degil ayni belirtiler acaba bu da mi erkek diye
Ama dedigim gibi erken daha doktora guvenemedim.
12. Haftada bence belli olur oyle dusunuyorum.
Aaaa nasıl sanal biraz açıklar mısınız lütfen? Yani ordaki atışın sesle efektlendirilmesi gibi birşey mi o gerçek ses değil mi ? Mesleğiniz nedir özel değilse? Ben ikili test düşünmüyorum sanırımBenim doktorumda ses dinletmiyor sadece kalp atisini goruyoruz. Sesin sanal oldugunu soyledi. Aslinda ben meslegim geregi cihazin calisma prensibini biliyorum nasil aklima gelmedi kalp atis sesinin sanal oldugu diye kendime kizdim dogrusu. O yuzden duymasamda sorun etmiyorum.
Bu arada ikili tarama yaptiran oldy mu aranizda
Ya ben denedim öyle ama bende kprkunç baş dönmesi mid sbulantısı yaptı bir gün ayağa kalkamadım. Sonra bıraktımMide bulantısı yaşayan arkadaşlar Allah kolaylık versin fakat bulantı yaşayanlarda düşük riski daha azmış bu Açıdan iyi bişey.Bende ne bulantı ,ne aşerme ,ne tiksinme hiçbişey yok göğüslerde hassasiyet var ta başından beri o kadar.Kendimi hamile hissetmiyorum desem yeridir.Karnım şişsin istiyorum,hissetmek görmek dokunmak istiyorum :)
Kilo aldım gibi ben,progestana bağlıyorum bu kiloyu..Bu arada progestan baş Dönmesi yapıyor uyku yapıyor diyenler vajinadan atabilirsiniz
Allah razi olsun amin canim. Hayirlisiyla buyusun miniklerimiz insallah kucaklarimizada almayi nasip edrr rabbim hepimizede:)Evet canım haklısın onu veren Allah huzundayken de korur inş vicdan azabı içerisindeydim zaten.Teşekkürler.Seninkini de bizimkileri de bağışlasın bizlere Rabbim.Zor aşamalardan geçmişsin geçmiş gitmiş olsun
Koyu kahverengi miGünaydın. Benim bi sorum olacaktı. Dün ve Bugün ikinci adetimin olmasi gerek tarihleriydi. Dün sabah çok hafif adet sancisi gibi sancim oldu. Aksama dogru da kahverengi iki damla gelmjs. Bugün sabah da baktım yine bir damla gelmjs. Randevum da cars günü. Sizce beklemelimiyim. Çok korkuyorum. Bir de cuma cmt çok gezdim ve cok yorulmuştum. Ondanda olabilir mi. Şu an bütün moralim gitti.
Evet koyu kahverengi geliyorKoyu kahverengi mi
Benim de adet tarihinde aynı gün belim çok ağrıdı akşama doğru da kahverengi leke geldi peçeteye silince üç kere falan hemen acile gittim kanama alanı göremedi ayakta çok kalmaktan olabilir dedi gerçekten de o gün doğru düzgün hiç oturmamıştım. Ertesi güne bişey gelmedi..Günaydın. Benim bi sorum olacaktı. Dün ve Bugün ikinci adetimin olmasi gerek tarihleriydi. Dün sabah çok hafif adet sancisi gibi sancim oldu. Aksama dogru da kahverengi iki damla gelmjs. Bugün sabah da baktım yine bir damla gelmjs. Randevum da cars günü. Sizce beklemelimiyim. Çok korkuyorum. Bir de cuma cmt çok gezdim ve cok yorulmuştum. Ondanda olabilir mi. Şu an bütün moralim gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?