Vajina yoluyla alınca mideyle herhangi bir Bağlantı olmayacağı için yan etkisi de olmadığını yazmışlardı bu sitede yoksa ben denemedim.Çünkü benimki düşük doz olduğu için yan etki pek yapmıyor.Ya ben denedim öyle ama bende kprkunç baş dönmesi mid sbulantısı yaptı bir gün ayağa kalkamadım. Sonra bıraktım
Ben de çok ayakta kaldığımda oluyor bunu keşfettim.Uzan ve bol su iç canım.Doktorun daha önce progestan vermediyse randevuyu bekleme git progestan verecektirGünaydın. Benim bi sorum olacaktı. Dün ve Bugün ikinci adetimin olmasi gerek tarihleriydi. Dün sabah çok hafif adet sancisi gibi sancim oldu. Aksama dogru da kahverengi iki damla gelmjs. Bugün sabah da baktım yine bir damla gelmjs. Randevum da cars günü. Sizce beklemelimiyim. Çok korkuyorum. Bir de cuma cmt çok gezdim ve cok yorulmuştum. Ondanda olabilir mi. Şu an bütün moralim gitti.
Ben de ayni çok yorulmuştum. Dün benim de belim çok ağrıdı. Bugün acile gidwcem insaallah bişey yoktur. Bu mesajınız beni çok rahatlattı inaninBenim de adet tarihinde aynı gün belim çok ağrıdı akşama doğru da kahverengi leke geldi peçeteye silince üç kere falan hemen acile gittim kanama alanı göremedi ayakta çok kalmaktan olabilir dedi gerçekten de o gün doğru düzgün hiç oturmamıştım. Ertesi güne bişey gelmedi..
İnşallah bişey yoktur devam ederse dr a gidin bence
Bu ilaç bir hormon olduğu için vücuda nereden girerse girsin o hormonun etkileri oluyor bı sebeple.Vajina yoluyla alınca mideyle herhangi bir Bağlantı olmayacağı için yan etkisi de olmadığını yazmışlardı bu sitede yoksa ben denemedim.Çünkü benimki düşük doz olduğu için yan etki pek yapmıyor.
Günaydın sizin ve tüm kanaması olanların biter inşallahGünaydın kızlar,
Yarın kontrolüm var İnş. kanama alanı yok olmuştur.
Günaydın :) İnşallah canım. Benimde yarın kontrolüm var bende inşallah yarın kalp atışlarımızı duyabilirim..Günaydın kızlar,
Günaydın kızlar,
İnşaALLAH hadi bakalım yarın ki kontrolün su gibi geçsin dr güzel şeyler söylesin inşallah
Benimde haftaya perşembe günler geçmiyor bebeğimi çok özledim
Acaba ne yapıyor rahatı yerinde mi benimle mi çok merak ediyorum
Günaydın :) İnşallah canım. Benimde yarın kontrolüm var bende inşallah yarın kalp atışlarımızı duyabilirim..
Günaydın sizin ve tüm kanaması olanların biter inşallah
Aminn kuzumGünaydın sizin ve tüm kanaması olanların biter inşallah
Tatli yiyince bebekler hareketleniyor. Bebek kıpırdasın Ense kalınlığı ölçümü yapmak kolay olsun diye demistirNiye tatli ye dedi ki
günaydın kızlar bugün rüyamda doğurmuştum esmer bir erkek bebeğim olmuştu.Ama şimdiki halimle doğurmuşum 2 aylıkkenanneme diyorum sonra ben bu işi beceremyecem sanırım sen biraz biraz büyütsen bana versen olurmu anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?