2018 Ekim Anneleri

Ya ben denedim öyle ama bende kprkunç baş dönmesi mid sbulantısı yaptı bir gün ayağa kalkamadım. Sonra bıraktım
Vajina yoluyla alınca mideyle herhangi bir Bağlantı olmayacağı için yan etkisi de olmadığını yazmışlardı bu sitede yoksa ben denemedim.Çünkü benimki düşük doz olduğu için yan etki pek yapmıyor.

Ben de çok ayakta kaldığımda oluyor bunu keşfettim.Uzan ve bol su iç canım.Doktorun daha önce progestan vermediyse randevuyu bekleme git progestan verecektir

Ben de ayni çok yorulmuştum. Dün benim de belim çok ağrıdı. Bugün acile gidwcem insaallah bişey yoktur. Bu mesajınız beni çok rahatlattı inanin

Bu ilaç bir hormon olduğu için vücuda nereden girerse girsin o hormonun etkileri oluyor bı sebeple.

Günaydın kızlar,
Yarın kontrolüm var İnş. kanama alanı yok olmuştur.

İnşaALLAH hadi bakalım yarın ki kontrolün su gibi geçsin dr güzel şeyler söylesin inşallah
Benimde haftaya perşembe günler geçmiyor bebeğimi çok özledim
Acaba ne yapıyor rahatı yerinde mi benimle mi çok merak ediyorum

İnş canım tşk ederim. Walla banada şu 1 hafta hiç geçmek bilmedi. Bnde merak ediyorum miniğimi

Günaydın sizin ve tüm kanaması olanların biter inşallah

İnş. Canım çok sağol. Bu hafta çok çok az oldu. Hatta dün tırnak kadar geldi. Rabbim yardımcımız olsun. Bir dahada kan ve lekelenme görmeyeyim inş.

Ben geçen hafta 5 gün içinde 4 defa ultrason çektirdiğim için biraz zaman koyayım dedim araya..iki hafta mesela.Bir yandan da merak ediyorum leke yoksa her şey yolunda demek midir diye

günaydın kızlar bugün rüyamda doğurmuştum esmer bir erkek bebeğim olmuştu.Ama şimdiki halimle doğurmuşum 2 aylıkken anneme diyorum sonra ben bu işi beceremyecem sanırım sen biraz biraz büyütsen bana versen olurmu anne

Nasılsınız benim ilk defa bugün sabah mide bulantim oldu gerçekten çok kötü böyle tahmin etmemiştim.

Bende mide bulantıları, halsizlik, uyku vs yok. O yönden anneme çekmişim anneminde hiç bulantısı olmamış. Lekelenmelerimde biterse inş. bnden mutlusu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…