2018 Ekim Anneleri

Hepinize tunaydin :)

Kanamasi olan anneler insallah tez zamanda hayirlisiyla biter bebislerinizide sapasaglam alirsiniz kucaklariniza :)

Muayenesi olan anneler, ben gecen hafta ultrasona girmeden cikolata yemistim ama bilincli degil canim istediginden ve hareketlerini izleme sansimiz oldu cok sukur cok guzel bir andi sizde deneyin isterseniz guzel haberlerinizi bekliyoruz :)

Benim ellerim ve ayaklarim hafiften sismeye basladi kizlar onuda alyanstan anliyorum, kiyafetlerim suan tam ama aklim bebisimde acaba iceride sıkışıyor mudur ne zaman gecmek lazim hamile pantolununa sizde durumlar ne

Benim ellerim ve ayaklarim hafiften sismeye basladi kizlar onuda alyanstan anliyorum, kiyafetlerim suan tam ama aklim bebisimde acaba iceride sıkışıyor mudur ne zaman gecmek lazim hamile pantolununa sizde durumlar ne
Daha erken ama sıkı pantolon giyme kuzum

Tuz kullanmayin derim.
O sisiriyormus.
Dr. 3 aydan sonra tuzu birak dedi bana.
Ki zaten extra tuz hic eklemem ama tuzsuz yicem ben.

Ben henuz hamile kiyafeti almadim
1 esofman ve 1 rahat ince yazlik pant. Almayi dusunuyorum.
Donusumlu giyerim.
Evde sort tshrt elbise takilirim.
Disarida giymelikde bedenimden daha buyuk 3 tshrt almayi dusunuyorum donusumlu idare ederim.

Suan 36-s bedenim L falan alirim.
Salas kesim.

Ben okadar paralar vermek istemiyorum ozellikle adı hamile bisi olunca direk sisiriyorlar fiyati.

Calismadigim icinde idare edebilirim.

özel kıyafet almaya gerek yok bence , salaş almak daha mantıklı zaten

Ben de çok ayakta kaldığımda oluyor bunu keşfettim.Uzan ve bol su iç canım.Doktorun daha önce progestan vermediyse randevuyu bekleme git progestan verecektir
Bugun gittim canim progestan yazdı. Bebek iyi dedi kalbi atıyor sağlıklı dedi. Hatta Sata göre 7+3 um. ama ultrasona göre 7+5 dedi. Hep önde gidiyor. InşaAllah bişey olmaz. Randevu cars ona yine gidecem detaylı muayene olurum insaallah

Ne güzel canım
Ben napçam acaba yaa. İşe giderken sıkıntı ki ben klasik giymek zorundayım. Artık bende bol elbiselerle idare ederim yazın.

Kanamam bgun biraz daha azaldi sabahtan kendi doktoruma gittim.kesede bozulma yok dedi 10 gun rapor verdi progestani vajinal al dedi ama onu hic beceremedim

Ne güzel canım
Ben napçam acaba yaa. İşe giderken sıkıntı ki ben klasik giymek zorundayım. Artık bende bol elbiselerle idare ederim yazın.

Bende çalışıyorum 42 beden eteklerim dar gelmeye başladı
1 tane beli lastikli eteğim var onu giyiyorum
Yazlık eteklerim hep genelde lastikli
Yaza kadar idare etmek istiyorum ya hayırlısı bakalım

Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kot pantolon giymedim.
En güzeli tayt aslında rahat rahat ohh

Bende çalışıyorum 42 beden eteklerim dar gelmeye başladı
1 tane beli lastikli eteğim var onu giyiyorum
Yazlık eteklerim hep genelde lastikli
Yaza kadar idare etmek istiyorum ya hayırlısı bakalım

Bnde işe başlıcam Nisanın ilk haftası iznim bitiyo.
O zamana kadar karnım daha çok çıkar.Kara kara düşünüyorum ne giyicem diye.

Bu ilaç bir hormon olduğu için vücuda nereden girerse girsin o hormonun etkileri oluyor bı sebeple.
Hayir canim. Benim bebegim tup bebek o yuzden hamileligin basindan beri kullaniyorum hemde 200mg yuksek doz ve ilk gunler agiz yoluyla kullanmistim 2-3gun nerdeyse bayginlik gecirir gibi oluyordum sersem yapiyordu doktora soyledim onu agiz yoluyla almayacaksin vajinadan alacaksin hem yan etkisini hissetmeyeceksin hemde vajina yoluyla daha etkili dedi gercektende dedigi gibi oldu hic hissetmiyorum hatta ben uni okuyorum unide bile koyuyorum lavaboda gundr 3 aliyorum ben. Hicbir yan etkisi yok tabiki her bunye farklidir ama vajinal yolla yan etkisini hissetmek cok cok aza dusuruyor

Kuzum çok tşk ederim. Şükürler oldun iyiyiz.

Valla ben normalde giydigim kotlarimi artik giyemiyorum. dugmeleri kapanmiyor kapatmasam bile alt karnimi sikistiriyor. gecen gittim bir hamile pantolonu iki tane de penyemsi kumastan boyle bol paca bol gelen esnek rahat pantolonlar aldim yazin da rahat olur hem. bence kendinize eziyet etmeyin giyinin bol bol karninizi gere gere yuruyun kac kere hamile kaliyoz

Haklısın cnm.. bende evde dinleniyorum bol bol :) inşallah herşey iyi olur. Ama stres çok önemliymiş doktorum dedi.. rahat olursan Doğumun bile çok rahat geçer dedi.. benim de içerde kanama noktalarım varmış. Günde iki kapsül progestan vuruluyorum.. bizde bugün 6+5 olduk.. rabbim kucağımıza almayı nasip etsin.. :)

Ne güzel canım
Calisinca tabi almak ister insan.
Simdi cesit var ama canim
2- pant. Ya da elbise alir salas ya da bol kesim bluzlarla kombinlersin.
En zoru ayaklar son zamanlar sisiyor cok sevimsiz oluyor o durum.

Bende suan her yere esofmanla gider oldum :)
Paspallikda zirvem.

Bir sure cevrimdisiyim anacım modundayim.

Uzerine spor bi mont altima spor ayakkabi bi sirt cantasi hastane magza geziyorum.
Gobus ciktikca o esofmanda olmaz zaten.

Ben ilk 3 ay pant. Giyerim ya kafasindaydim malesef olmadi
Bir de geneli dar kesim olunca zor oluyor ciddi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…