Daha erken ama sıkı pantolon giyme kuzumBenim ellerim ve ayaklarim hafiften sismeye basladi kizlar onuda alyanstan anliyorum, kiyafetlerim suan tam ama aklim bebisimde acaba iceride sıkışıyor mudur ne zaman gecmek lazim hamile pantolununa sizde durumlar ne
Tuz kullanmayin derim.Benim ellerim ve ayaklarim hafiften sismeye basladi kizlar onuda alyanstan anliyorum, kiyafetlerim suan tam ama aklim bebisimde acaba iceride sıkışıyor mudur ne zaman gecmek lazim hamile pantolununa sizde durumlar ne
özel kıyafet almaya gerek yok bence , salaş almak daha mantıklı zatenBen henuz hamile kiyafeti almadim
1 esofman ve 1 rahat ince yazlik pant. Almayi dusunuyorum.
Donusumlu giyerim.
Evde sort tshrt elbise takilirim.
Disarida giymelikde bedenimden daha buyuk 3 tshrt almayi dusunuyorum donusumlu idare ederim.
Suan 36-s bedenim L falan alirim.
Salas kesim.
Ben okadar paralar vermek istemiyorum ozellikle adı hamile bisi olunca direk sisiriyorlar fiyati.
Calismadigim icinde idare edebilirim.
Bugun gittim canim progestan yazdı. Bebek iyi dedi kalbi atıyor sağlıklı dedi. Hatta Sata göre 7+3 um. ama ultrasona göre 7+5 dedi. Hep önde gidiyor. InşaAllah bişey olmaz. Randevu cars ona yine gidecem detaylı muayene olurum insaallahBen de çok ayakta kaldığımda oluyor bunu keşfettim.Uzan ve bol su iç canım.Doktorun daha önce progestan vermediyse randevuyu bekleme git progestan verecektir
Ben henuz hamile kiyafeti almadim
1 esofman ve 1 rahat ince yazlik pant. Almayi dusunuyorum.
Donusumlu giyerim.
Evde sort tshrt elbise takilirim.
Disarida giymelikde bedenimden daha buyuk 3 tshrt almayi dusunuyorum donusumlu idare ederim.
Suan 36-s bedenim L falan alirim.
Salas kesim.
Ben okadar paralar vermek istemiyorum ozellikle adı hamile bisi olunca direk sisiriyorlar fiyati.
Calismadigim icinde idare edebilirim.
Ne güzel canım
Ben napçam acaba yaa. İşe giderken sıkıntı ki ben klasik giymek zorundayım. Artık bende bol elbiselerle idare ederim yazın.
Benim ellerim ve ayaklarim hafiften sismeye basladi kizlar onuda alyanstan anliyorum, kiyafetlerim suan tam ama aklim bebisimde acaba iceride sıkışıyor mudur ne zaman gecmek lazim hamile pantolununa sizde durumlar ne
Bende çalışıyorum 42 beden eteklerim dar gelmeye başladı
1 tane beli lastikli eteğim var onu giyiyorum
Yazlık eteklerim hep genelde lastikli
Yaza kadar idare etmek istiyorum ya hayırlısı bakalım
Hayir canim. Benim bebegim tup bebek o yuzden hamileligin basindan beri kullaniyorum hemde 200mg yuksek doz ve ilk gunler agiz yoluyla kullanmistim 2-3gun nerdeyse bayginlik gecirir gibi oluyordum sersem yapiyordu doktora soyledim onu agiz yoluyla almayacaksin vajinadan alacaksin hem yan etkisini hissetmeyeceksin hemde vajina yoluyla daha etkili dedi gercektende dedigi gibi oldu hic hissetmiyorum hatta ben uni okuyorum unide bile koyuyorum lavaboda gundr 3 aliyorum ben. Hicbir yan etkisi yok tabiki her bunye farklidir ama vajinal yolla yan etkisini hissetmek cok cok aza dusuruyorBu ilaç bir hormon olduğu için vücuda nereden girerse girsin o hormonun etkileri oluyor bı sebeple.
Kuzum çok tşk ederim. Şükürler oldun iyiyiz.Bol bol su iç canım sanırım ben de de var idrar da yanma ve kaşıntı başladı benim hep hamileliklerimde oluyor bende sirkeyi sulandırıp siliyorum çok şükür kaşıntı yanma geçiyor hem doktor da yapmam da bir sakıncası olmadığını söyledi
Bence hiç korkma ilk üç ay bebek annenin depolarından tüketirmiş yani hiç bir şey yemesen de ona bişey olmaz ama sen güçten düşersin ben ikinci hamileliğimde hiç yemek yiyemeden 4 kilo vermiştim serumla besleniyordum hafta da bir şükür oğlum gayet sağlıklı
Öncelikle hayırlı olsun inan böyle tüp bebek ve yıllar sonra hamile kalanları duyunca çok mutlu oluyorum rabbim sağlıkla kucağına versin birde bende salı günü senin gibi oldum hiç belirti yok daha önce iki düşük yapınca korktum gittim doktora şükür kalp atışlarını duyduk miniğimin yani belirtiye takılma derim şuan çok rahatım herşeyi yiyorum ama iki hamileliğimde kabus gibiydi demek istediğim takılma içini ferah tut çok sıkıntı yapacaksan başka bir doktora git söyleme diğer doktoruna önemli olan senin için rahat olsun ellerini koy karnına dua et bol bol
Valla ben normalde giydigim kotlarimi artik giyemiyorum. dugmeleri kapanmiyor kapatmasam bile alt karnimi sikistiriyor. gecen gittim bir hamile pantolonu iki tane de penyemsi kumastan boyle bol paca bol gelen esnek rahat pantolonlar aldim yazin da rahat olur hem. bence kendinize eziyet etmeyin giyinin bol bol karninizi gere gere yuruyun kac kere hamile kaliyozBenim ellerim ve ayaklarim hafiften sismeye basladi kizlar onuda alyanstan anliyorum, kiyafetlerim suan tam ama aklim bebisimde acaba iceride sıkışıyor mudur ne zaman gecmek lazim hamile pantolununa sizde durumlar ne
Haklısın cnm.. bende evde dinleniyorum bol bol :) inşallah herşey iyi olur. Ama stres çok önemliymiş doktorum dedi.. rahat olursan Doğumun bile çok rahat geçer dedi.. benim de içerde kanama noktalarım varmış. Günde iki kapsül progestan vuruluyorum.. bizde bugün 6+5 olduk.. rabbim kucağımıza almayı nasip etsin.. :)Canim merhaba öncelikle hayirli ugurlu olsun bende tüp bebek hamilesiyim. Insallah hakkimizda hayirlisi olur benimde cok hafif lekelenmem olmustu 6.haftamda ama doktor sendeki gibi hersey normal dedi suan 9+5olduk cok sukur benim son 3gundur kanamalarim olmaya basladi arar ara gidiyor geliyor acile felan guttim yine normal gozuktu cok sukur rabbime fazla strs yapmamaliyiz bol bol dinlen ve dua et illada bir belirti arama bende cok oldu belirtiler suanda hafifliyor git gide .. bende senin gibi duscekmi kalbi durcakmi cok korkuyorum ama evham yapmayalim oda bebisimize zarar..
Calisinca tabi almak ister insan.Ne güzel canım
Ben napçam acaba yaa. İşe giderken sıkıntı ki ben klasik giymek zorundayım. Artık bende bol elbiselerle idare ederim yazın.
Telaşlanma kuzum. Belirtiler gelir gidermiş. Böyle şeylere takılma dedi doktorumKizlar günaydın, benim de dünden beri belirtilerim kayboldu 7+3 deyim telaslanmali mıyım
Allah korusunBenim adet gibi kanamam var kizlar doktoruma ulasamadim acile gidiyorum dua edin galiba kaybediyorum bebegimi
Bende suan her yere esofmanla gider oldum :)Valla ben normalde giydigim kotlarimi artik giyemiyorum. dugmeleri kapanmiyor kapatmasam bile alt karnimi sikistiriyor. gecen gittim bir hamile pantolonu iki tane de penyemsi kumastan boyle bol paca bol gelen esnek rahat pantolonlar aldim yazin da rahat olur hem. bence kendinize eziyet etmeyin giyinin bol bol karninizi gere gere yuruyun kac kere hamile kaliyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?