- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Calisinca tabi almak ister insan.
Simdi cesit var ama canim
2- pant. Ya da elbise alir salas ya da bol kesim bluzlarla kombinlersin.
En zoru ayaklar son zamanlar sisiyor cok sevimsiz oluyor o durum.
Aslinda yaz olmasi iyiEwt salaş giyinirim artık. Ayaklar şişersede sandalet tarzı ayakkabı ile idare ederiz.
Bende suan her yere esofmanla gider oldum :)
Paspallikda zirvem.
Bir sure cevrimdisiyim anacım modundayim.
Uzerine spor bi mont altima spor ayakkabi bi sirt cantasi hastane magza geziyorum.
Gobus ciktikca o esofmanda olmaz zaten.
Ben ilk 3 ay pant. Giyerim ya kafasindaydim malesef olmadi
Bir de geneli dar kesim olunca zor oluyor ciddi.
Aslinda yaz olmasi iyi
Daha masrafsiz :)
Oglumda kisti montlar kapanmiyo dr gidiyorsun onun acik mont aliyosun sonra buyuk geliyor falan falan.
Onda da esimin kazaklarini giyiyordum.
Bunda da esimin tshrtlerinde gozum var.
2-3 marka nike adidas tshrtlerini gozume kestirdim
Bişey olmaz Allahın izniyleBen de ayni çok yorulmuştum. Dün benim de belim çok ağrıdı. Bugün acile gidwcem insaallah bişey yoktur. Bu mesajınız beni çok rahatlattı inanin
Benim çok az göbeğim çıktıBenim ellerim ve ayaklarim hafiften sismeye basladi kizlar onuda alyanstan anliyorum, kiyafetlerim suan tam ama aklim bebisimde acaba iceride sıkışıyor mudur ne zaman gecmek lazim hamile pantolununa sizde durumlar ne
Sağlık ocağına bildirmek mi gerekiyor hamilleiği ben hiç gitmedim dahaSlm kizlar bende bugün sağlik oağina gittim.4 tüp kan aldilar.ultrason resmi istediler.kan ilaci aliyormusun dedi ebe.hayir dedim.doktoruna gidince sor sana kan ilacı verilecek mi diye.bide d vitamini damla verdi.3.ay bitince günde 9 damla halinde kullanacaksin dedi.
Kilomu ve tansiyonumu ölctü.telefon numarami istedi.kendi telefon numarasini verdi.bisey olursa ara dedi.belki birine yardımcı olur yazdıklarim.
Bu arada benim mide bulantılarim 1 haftadır sabaha kaydı.önceden sabah ve öglen olmuyordu.öglenden sonra baslayip aksam ve gece tavan yaoiyordu.simdi ise yataktan kalkar kalkmaz kusmaya basliyorum hemde boş mideyle.midem yukarı çikıyor sanki.kahvaltı hazirlamak bana işkence oldu.hazirlayana kadar kusmaktan öğürmekten yere yapisiyorum.
Sabah bulnatisi daha kötüymüş kizlar.
Bu sabah saglik ocagindan döndukten sonra eve geldik.1 bardak su ictim.aninda o suyu kustum.gözlerim yuvalarından fırladi resmen.
Bulantim yok diye takilmayin.en güzeli rahat hamilelik..
Insaallah canim benim. Yolda gelirken yine lekelenme olmuş. Insan endişeleniyor. InşaAllah sağlıkla gelirler dunyayaBişey olmaz Allahın izniyle
İçini ferah tut dinlen ve bol bol su iç canım
En kısa sürede atlatırsınz inşalllah dikkat edin kanaması olan herkesin bi an önce kesilir inşallahKanamam bgun biraz daha azaldi sabahtan kendi doktoruma gittim.kesede bozulma yok dedi 10 gun rapor verdi progestani vajinal al dedi ama onu hic beceremedim
Amin canım inşalllahInsaallah canim benim. Yolda gelirken yine lekelenme olmuş. Insan endişeleniyor. InşaAllah sağlıkla gelirler dunyaya
Benim ellerim ve ayaklarim hafiften sismeye basladi kizlar onuda alyanstan anliyorum, kiyafetlerim suan tam ama aklim bebisimde acaba iceride sıkışıyor mudur ne zaman gecmek lazim hamile pantolununa sizde durumlar ne
Saglik ocagina gidince aile hekiminizden sirami aliyorsunuz yoksa direk hemsirenin yaninami gidiyorsunuz?Slm kizlar bende bugün sağlik oağina gittim.4 tüp kan aldilar.ultrason resmi istediler.kan ilaci aliyormusun dedi ebe.hayir dedim.doktoruna gidince sor sana kan ilacı verilecek mi diye.bide d vitamini damla verdi.3.ay bitince günde 9 damla halinde kullanacaksin dedi.
Kilomu ve tansiyonumu ölctü.telefon numarami istedi.kendi telefon numarasini verdi.bisey olursa ara dedi.belki birine yardımcı olur yazdıklarim.
Bu arada benim mide bulantılarim 1 haftadır sabaha kaydı.önceden sabah ve öglen olmuyordu.öglenden sonra baslayip aksam ve gece tavan yaoiyordu.simdi ise yataktan kalkar kalkmaz kusmaya basliyorum hemde boş mideyle.midem yukarı çikıyor sanki.kahvaltı hazirlamak bana işkence oldu.hazirlayana kadar kusmaktan öğürmekten yere yapisiyorum.
Sabah bulnatisi daha kötüymüş kizlar.
Bu sabah saglik ocagindan döndukten sonra eve geldik.1 bardak su ictim.aninda o suyu kustum.gözlerim yuvalarından fırladi resmen.
Bulantim yok diye takilmayin.en güzeli rahat hamilelik..
Sağlık ocağına bildirmek mi gerekiyor hamilleiği ben hiç gitmedim daha
bana doktorum sabah aksam vajinal yoldan al dediKizlar progestan hapını nasıl kullandınız. Eczacı bilgi vermedi. Akşam yatarken bi kapsül mu iki kapsül mu aldınız?
Bana da ister ağızdan ister vajinal al dedi. Ben açıkçası vajinal almaktan korkuyorum. Ağızdan doz olarak söyledi mj. Kullanım kılavuzunda akşam yatarken iki kapsül yazıyor. Ya da sabah bir aksam iki kapsül yazıyor.bana doktorum sabah aksam vajinal yoldan al dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?