2018 Ekim Anneleri

Calisinca tabi almak ister insan.
Simdi cesit var ama canim
2- pant. Ya da elbise alir salas ya da bol kesim bluzlarla kombinlersin.
En zoru ayaklar son zamanlar sisiyor cok sevimsiz oluyor o durum.

Ewt salaş giyinirim artık. Ayaklar şişersede sandalet tarzı ayakkabı ile idare ederiz.

Ewt salaş giyinirim artık. Ayaklar şişersede sandalet tarzı ayakkabı ile idare ederiz.
Aslinda yaz olmasi iyi
Daha masrafsiz :)
Oglumda kisti montlar kapanmiyo dr gidiyorsun onun acik mont aliyosun sonra buyuk geliyor falan falan.

Onda da esimin kazaklarini giyiyordum.
Bunda da esimin tshrtlerinde gozum var.
2-3 marka nike adidas tshrtlerini gozume kestirdim

Beli lastikli pantalonlarda benim kurtarıcım oldu. Hem rahat hem sıkmıyo

Mantıklı aslında. Bende düşünmüyo değilim evde giyilebilir tşörtler.

selam kızlar Ben de ekim sonu kucağıma alma hayallerindeyim minnakımı :) sat a göre 7+4 görünüyor ama geç döllenmeden dolayı 6+4 sanıyorum. Kesemizi 4.5 haftalıkken gördük problem yoktu beta hcglerim de 2-2.5 kat artışlar normal devamdı 2 haftadır bakmıyoruz gerçi. Bugün kontrole gittik embriyomuş da oluşmuş kalp atışı da vardı net şekilde görüyorum onu ama kese tam gelişmemiş nerdeyse bebekle aynı ebatta bu tehlikeli dedi haftaya yine çağırdı. doktorum çok iyi aslında herkes çok memnun ama haftaya kadar oturup bekleyemedim akşamüstü başka bi doktordan da randevu aldım özel muayenehanesi onun,daha detaylı görürüz diye..nolur dua edin bu arada bulantılarım göğüs hassasiyetim ve akıntılarım normal şekilde mevcut,iştahım da iyi iyi de besleniyorum folik asitimi de ihmal etmiyorum. hiç kanamam lekelenmem olmadı benim durumumu yaşayan var mı düşsün istemiyorum meleğim((

Slm kizlar bende bugün sağlik oağina gittim.4 tüp kan aldilar.ultrason resmi istediler.kan ilaci aliyormusun dedi ebe.hayir dedim.doktoruna gidince sor sana kan ilacı verilecek mi diye.bide d vitamini damla verdi.3.ay bitince günde 9 damla halinde kullanacaksin dedi.
Kilomu ve tansiyonumu ölctü.telefon numarami istedi.kendi telefon numarasini verdi.bisey olursa ara dedi.belki birine yardımcı olur yazdıklarim.
Bu arada benim mide bulantılarim 1 haftadır sabaha kaydı.önceden sabah ve öglen olmuyordu.öglenden sonra baslayip aksam ve gece tavan yaoiyordu.simdi ise yataktan kalkar kalkmaz kusmaya basliyorum hemde boş mideyle.midem yukarı çikıyor sanki.kahvaltı hazirlamak bana işkence oldu.hazirlayana kadar kusmaktan öğürmekten yere yapisiyorum.
Sabah bulnatisi daha kötüymüş kizlar.
Bu sabah saglik ocagindan döndukten sonra eve geldik.1 bardak su ictim.aninda o suyu kustum.gözlerim yuvalarından fırladi resmen.
Bulantim yok diye takilmayin.en güzeli rahat hamilelik..

Benim ellerim ve ayaklarim hafiften sismeye basladi kizlar onuda alyanstan anliyorum, kiyafetlerim suan tam ama aklim bebisimde acaba iceride sıkışıyor mudur ne zaman gecmek lazim hamile pantolununa sizde durumlar ne
Benim çok az göbeğim çıktı
Ama pantolonda rahat edemedim sıkıyor gibi geliyordu içim rahat etmedi
Hamilelik taytı aldım inan ki şuan çok rahatım erken biraz ama diğerinde de hiç rahat değildim:)

Sağlık ocağına bildirmek mi gerekiyor hamilleiği ben hiç gitmedim daha

Kanamam bgun biraz daha azaldi sabahtan kendi doktoruma gittim.kesede bozulma yok dedi 10 gun rapor verdi progestani vajinal al dedi ama onu hic beceremedim
En kısa sürede atlatırsınz inşalllah dikkat edin kanaması olan herkesin bi an önce kesilir inşallah

Kizlar progestan hapını nasıl kullandınız. Eczacı bilgi vermedi. Akşam yatarken bi kapsül mu iki kapsül mu aldınız?

Bana da yardım edin nolur kese boyuyla embriyo boyu aşşağı yukarı aynı kesenin daha büyük olması lazım dedi doktorum sata göre 7+4 ama geç döllenme durumum var 1 hafta gerideyiz o yüzden gelişir mi haftya kadar benzer durum yaşayan yok mu

Selamlar, halsizlik ve bulantı konusunda hergün daha beter oluyorum sanki. Allahtan kusmuyorum bulantı oluyor sadece.

Bir süre evden çalışıcam sanırım o yola, bütün gün dışarıda kalmaya ne cesaretim ne gücüm var. Allah dışarıda çalışan hamilelere kolaylık versin.

Benim ellerim ve ayaklarim hafiften sismeye basladi kizlar onuda alyanstan anliyorum, kiyafetlerim suan tam ama aklim bebisimde acaba iceride sıkışıyor mudur ne zaman gecmek lazim hamile pantolununa sizde durumlar ne

Kot, keten pantolon giyemiyorum artık çok rahatsız ediyor benimkiler hep dar kesimdi. Tayt ve eşofmanla idare ediyorum hamile pantolonu karnım çıkınca alırım muhtemelen o zamana kadar tayt kurtarıcım oldu.

Bi iki tane dışarıda giymelik beli bol lastikli salaş pantolon almayı düşünüyorum.

Saglik ocagina gidince aile hekiminizden sirami aliyorsunuz yoksa direk hemsirenin yaninami gidiyorsunuz?
Ben de yarin gidicemde.

Ben hizli yurur ve hizli ev isi yaparim aliskanlik.
Simdi de oyle yapiyorum daliyorum.
Kendimi frenlemem lazim artik.
Aheste aheste yapmam lazim bacagim agriyor arada aksam yatinca.

bana doktorum sabah aksam vajinal yoldan al dedi
Bana da ister ağızdan ister vajinal al dedi. Ben açıkçası vajinal almaktan korkuyorum. Ağızdan doz olarak söyledi mj. Kullanım kılavuzunda akşam yatarken iki kapsül yazıyor. Ya da sabah bir aksam iki kapsül yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…