arayacağım bugün zaten bakalım bence de yanlış söylediler, bu ikili test ense kalınlığı ve kan verilmesi değil mi yalnızca? ense kalınlığı ölçümünü kendi dr muz mu yapıcak yoksa farklı bir ultrasona mı gireceğiz acaba?
Bir de masrafBen yarın ilk defa gideceğim bu konuda yalnız değilsin, ben daha hiç görmedim bebeği bakalım yarın hayırlı haberler alırız inşallah bir sıkıntı olmadığı sürece bende senin gibi yapmayı düşünüyorum sık sık Dr gitmek beni strese sokuyor :))
Kızlar ben bu aksam pizza yaptim yedim.sucugu ve sosisi kaliteli bi marka adlim ve pisirirken en uste dizdim üstune kasar koymadim iyi pissin diye.sonra da ketcap mayonezle yedim
Kizlar ins bisey olmaz.canim çok istedi yedim valla.nerde zararli bisey var onu canim istiyor
aynı günde hem ultrasyon ölçümü olacak hem de kan verecegiz ultrasyonda ense kalınlıgı, burun kemik gelişimi falan ölçülecek, kan da hormonlara bakılacak ve ona göre yüksek yada düşük risk grubundasın diye doktor bilgi vercekarayacağım bugün zaten bakalım bence de yanlış söylediler, bu ikili test ense kalınlığı ve kan verilmesi değil mi yalnızca? ense kalınlığı ölçümünü kendi dr muz mu yapıcak yoksa farklı bir ultrasona mı gireceğiz acaba?
haklılarda ben acele ettim diyelim :)Bence kimse şu riskli üç ay dolmadan liste işine girmek istemiyor.Örneğin ben
yok ben devir filan almayım ama zamanı gelince yardım ederim sanaİlgilenirim,hallederim dersen sayfayı devredebilirim? :) Ben gönüllü almamistim,tablo ile de ilgilenemeyecegim.
aynı günde hem ultrasyon ölçümü olacak hem de kan verecegiz ultrasyonda ense kalınlıgı, burun kemik gelişimi falan ölçülecek, kan da hormonlara bakılacak ve ona göre yüksek yada düşük risk grubundasın diye doktor bilgi vercek
orasını bilemıyorum cnm çok uzun sürmez benceacaba sonuçlar ne zaman çıkıyor uzun sürüyor mudur?
Bana Dr bu testi uzunca anlattı bugün.ikili yüksek çıkarsa göbekten iğne işlemi gerekeceğinden,o iğnenin riskli olduğundan,yaşımın 35 üstü olma dolayisiyla yüksek Çıkma olasılığının da yüksek olduğundan bahsetti.O Yüzden moralim bozulmasın dedim ama kime sorduysam ikiliyi yaptırmış üçlüyü yaptırmamış.iki hafta gibi uzun bir Zaman'ım var bakalım iyice bir düşüncem yine..Hayırlısı şu iki haftayı da bir atlatayım kısmetse
Kizlar merhaba bnde 9 +4üm şu miğde bulantım ve yanmalarim gala gecmedi cok kotuyum
Pahali degil canim bu soygun. yapacaklari bir ultrasonografi bir kan testi. yaptirmayi dusunenler bence devlete gidin test ayni test paraniz cebinizde kalsin yazik.kızlar ben sordum gittiğim hastaneye muane ücreti dahil ikili tarama testinin fiyatı 300 tl dedilerbiraz pahalı değilmi?
Bende burda çok okuyorum şimdi kese için görünümü görünmedi sonra bebek sonra kalp atışı benim eğer gitseydim benim için çok stresli bir süreç olacaktı o yüzden sabredip beklemeyi seçtim inşallah bugün miniğimden güzel haberler alırım ilk defa göreceğim için heyecanlıyımBir de masrafben de sabredebilsem 20. hafta gidecektim de cinsiyeti ogrenmek icin catliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?