2018 Ekim Anneleri

Tuzla okan hastanesinde 300 kusur bir fiyat vermislerdi. Sgkli fiyati daha uygun olabilir sormakta fayda var.

Bir de masraf ben de sabredebilsem 20. hafta gidecektim de cinsiyeti ogrenmek icin catliyorum

panik yapma bir şey olmaz her gün yeme yeter ilk hamileliğimde bol bol yedim

aynı günde hem ultrasyon ölçümü olacak hem de kan verecegiz ultrasyonda ense kalınlıgı, burun kemik gelişimi falan ölçülecek, kan da hormonlara bakılacak ve ona göre yüksek yada düşük risk grubundasın diye doktor bilgi vercek

Günaydın arkadaşlar dudağında uçuk çıkan varmı yada bilgisi olan bu üçüncü oldu geçip geçip çıkıyo farklı yerlerde

kızlar izmir özel karataş hastanesi ikili testi arayıp sordum; muayene ücreti hariç 56 TL dedi.
muayene 65 tl zaten onu her gittiğimizde veriyoruz. çok uygun geldi bana ama daha önce sorduklarımda da 50 tl demişlerdi 2 kez yanlış söylemezler herhalde

acaba sonuçlar ne zaman çıkıyor uzun sürüyor mudur?

merhaba kızlar bende 2 hafta sonra gidicem inşallah tarama testine ben bankada çalışıyorum özel sigorta mensubuyum özel hastanelere para vermiyorum zaten bu test için ekstre ödeme yaparmıyız acep

kızlar ben sordum gittiğim hastaneye muane ücreti dahil ikili tarama testinin fiyatı 300 tl dediler biraz pahalı değilmi?

Hadi hayirlisi❤
Bana ayrintili ultrason en mantiklisi geliyor.
2li 3lu 4lude yapabilecek bisy olmadigindan sanirim.Ama iste fikir fikirdir.Doktorla karsilikli konusmak en guzeli.

Kizlar merhaba bnde 9 +4üm şu miğde bulantım ve yanmalarim gala gecmedi cok kotuyum

Bende öyleydim.Yemek yedigime pisman oluyordum.Cok hafifledi artik.11 hafta bitti.
Insallah gecicidir seninde

Benim lekelenmeler bitmedi bende dayanamadim baska doktora geldim sira bekliyorum bakalim o ne diyecek

Kızlar nasılsınızz ıkılı taramaya ne zaman gıdıyorsunuz ben ıkı hafta sonra gıdıcem sıkıntısı olan varmı bulantı olarak yada baska bısey benım bulantım var grıbım hala atlatamadı

Bu donemde kilo veren var mi?

Ben kilo almamistim zaten 500gr vermisim.
Canim bisi istemiyor 3. Aya girdik artik kilosuz ve eksilerek bitiricem ben sanirim.

Bir de masraf ben de sabredebilsem 20. hafta gidecektim de cinsiyeti ogrenmek icin catliyorum
Bende burda çok okuyorum şimdi kese için görünümü görünmedi sonra bebek sonra kalp atışı benim eğer gitseydim benim için çok stresli bir süreç olacaktı o yüzden sabredip beklemeyi seçtim inşallah bugün miniğimden güzel haberler alırım ilk defa göreceğim için heyecanlıyım orda masraflar ne kadar bilmiyorum yurt dışında yaşıyorum şuanlık eşimin işinden dolayı burda makul fiyatlar :)

@ysbam
Benim önceki gebeligimde de gerisim geriliği vardı kanda pıhtılaşma varmış test yapılmıştı plasenta tıkanıp kan gitmiyormus bebek tam büyümüyormuş ondan sormuştum var mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…