2018 Ekim Anneleri

Hangi ülkedesiniz acaba Türkiye de niye doktorlar israrla teste yönlendiriyor
Canım ben gelişmişlik olarak geride olan bir ülkedeyim eşim inşaat mühendisi bir projeden dolayı Afrika ülkesi olan Uganda dayız, aslında Türkiye de kalabilirdim ama eşimi yalnız bırakmak istemedim hemde miniğimiz bizimle olmazdı şimdi

Anladım canım teşekkür ederim :)

Merhaba buraya yeni yazıyorum bu ikinci gebeliğim oğlum henüz 13 aylık maalesef ama oldu olan benimle aynı durumda olan var mı aranızda

Valla canım önce yoktu sonradan cikabiliyormu bide gebeligin ne oldu anladıktan sonra gecmi olmuştu

Ayrıntılı ultrason Dediğin 4 boyutlu renkli ultrason mu ?

Ben pazartesi gitmeyi dusunuyorum canim.Bulantilarim da devam ediyor.Biraz azaldi ama hala her sabah kusuyorum.

Canim bebegin anomalili dogma riski yuksek cikarsa ilerleyen haftalarda baska testlerler yapilir.Down sendromunun tedavisi yok.Riskli cikmasi da bebegin kesin oyle oldugu anlamina gelmiyor sonucta.%99 sonuc veren pahali bir test de var bildigim kadariyla.Bebegin dunyaya gelip gelmeyecegi karari aileye birakiliyor.

aminnn canım

aminn canım

Canim valla bilmiyorum neydi ama öyle bişey gordugume eminim

aminnn canım
olursa gercekten mucize olur çünkü doktoruma oyle bir ihtimal varmi dedim seni bos yerede umutlandirmak istemem binde bir olabilacek bisey

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim çok sağolun deslekleriniz için RABBİM hayırlısıyla meleklerinizi sağ salim kucağına almayı nasip etsin INŞALLAH ALLAH hepinizden razi olsun.

Haftaya gitmek daha mantikli haklisin canim.

Ben de pazartesi gitmeye karae verdim ama hic korkum falan yok baya rahatim, tavsiye ederim.Hersey yolundadir merak etme
Ins canim.

Ben pazartesi gitmeyi dusunuyorum canim.Bulantilarim da devam ediyor.Biraz azaldi ama hala her sabah kusuyorum.
Zor ısın ben kusmadm ama bazen cok asırı oluyo cok sıkıntılı ya gıt bakalkm ne dıcek nasıl beslenıyosn nelere dıkkat edıyosun gobusler cıktımı

Kızlar bende 2li testi falan yaptırmayı düşünmüyorum. Oğlumda da sadece 2liyi yaptırmıştım diğerlerini yaptırmadım. Sonuçta herşey Allahtan her şey bizim için bir sınav. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

kızlar ben sordum gittiğim hastaneye muane ücreti dahil ikili tarama testinin fiyatı 300 tl dediler biraz pahalı değilmi?
Bende özel bi hastaneye sordum 300tl dediler bana çok pahalı geldi gerçekten de çok uçuk fiyat

Canım naptın ne dedi doktor ??
dusuk riskin devam ediyo sebebi belli degil dedi kalp atisini duydum ama hala devam ediyo leke ilaca devam et artarsa bekleme gel dedi 15 gun sonra tekrar cagirdii yatip dinleneceksin dedi benim raporumda yarin bitiyo bilmiyorum napicam

Zor ısın ben kusmadm ama bazen cok asırı oluyo cok sıkıntılı ya gıt bakalkm ne dıcek nasıl beslenıyosn nelere dıkkat edıyosun gobusler cıktımı
Bulanti ve tiksinmelerin izin verdigi olcude dikkat ettim.Cevizi, yogurdu ihmal etmedim sadece.Neyi canim cekiyorsa onu yedim.1kg anca aldim.Gobegim cikmadi.Kizimda da gec belli olmustu zaten.

Dr bi hafta sonra çağırdı canım beni
Grip bende de var tam atlatamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…