- 4 Şubat 2018
- 473
- 396
- 53
- 35
Bende yurtdışındayim burdada yapmıyorlar , tr gidince dörtlü teste yetişirimTeşekkür ederim canım bilgi verdiğin için , ben yaptırmayacağım büyük ihtimalle şuan eşimden dolayı yurt dışındayım burda o testleri yapmıyorlar zaten acaba gelip de orda mı yaptırsam diye düşünmüştüm ama gerek yok bence :)
Canim bulanti ve kusma 9 ve 10.hafta pik yapiyor.yani en üst seviye.Ben de bulantı kusmadan dünyadan soğudum ya benim gibi olan var mı arkadaşlar . Gözümü açtımmı başlıyor uyuyana kadar. Dramamin kullanıyorum o bile fayda etmiyor. Günde yediğim bir iki lokma bir şey. Su en fazla 3 bardak. 9+3 üm
Abovvv ben yandım
Zaten büyük.aslinda benimki kilodan büyük.zayifken kücüktü.dolgun olsun da büyümesin:)
Merhaba arkadaşlar şimdi Dr geldik çok şükür herşey normal bugün 7+4 üm ama ultrasonda 8+1 çıktı 16.4 mm kalp atışı da var güzel haberler vermek istedim size :)
Bu da bebişim hadi kızlar bana cinsiyet tahmini yapalımEki Görüntüle 2124030
Ben de bulantı kusmadan dünyadan soğudum ya benim gibi olan var mı arkadaşlar . Gözümü açtımmı başlıyor uyuyana kadar. Dramamin kullanıyorum o bile fayda etmiyor. Günde yediğim bir iki lokma bir şey. Su en fazla 3 bardak. 9+3 üm
Benimkiler maşallah aldı başını gitti :) normalde 75 takıyorum şimdi 80 oldu evde çoğu zaman takmıyorum zaten. Benim göğüslerim çok kaşınıyor sizde de var miKizlar göğüsleriniz çok büyüdü mü?
Benim hala aynı.icde bi dolgunluk var ama yatarken rahatsiz etmiyor.
4 5 kilo verdim bide hic süt icmiyorum ondan mi büyümedi acaba.
Sizinki büyüdü mü.
Ben pek büyümesini istemiyorum.zaten 90 takiyorum.büyürse ben ne yaparim
Benimkiler de kaşınıyor ve çok büyüdü. çatlamasınlar diye badem ve bebe yağı kullanıyorumBenimkiler maşallah aldı başını gitti :) normalde 75 takıyorum şimdi 80 oldu evde çoğu zaman takmıyorum zaten. Benim göğüslerim çok kaşınıyor sizde de var mi
Calısıyorum cnm dınlenmek sıkıntıda kısmwtGeçmis olsun canim.bende 2 hafta once griptim.1 hafta hastaneye gitmeden çektim.sonra gecti.sıcak tut hep kendini.ince giyinme.istirahat etki çabuk gecsin.
Bende aynıyım midemde hiç bir şey durmuyor sabah kalkınca başlayıp gece yatana kadar dicem yatmakta fayda etmiyor uykumdan uyanıyorum bulantıdan valla ben ilk çocuğumda doğuma gidene kadar aynıydım 3 ay bitince azalmamıştı yani bunda ne olur azalsın gerçekten halim kalmadıBen de bulantı kusmadan dünyadan soğudum ya benim gibi olan var mı arkadaşlar . Gözümü açtımmı başlıyor uyuyana kadar. Dramamin kullanıyorum o bile fayda etmiyor. Günde yediğim bir iki lokma bir şey. Su en fazla 3 bardak. 9+3 üm
Amin canım sağol allah razi olsunBilmiyordum canım üzme kendini Allah yardımcın olsun .
genelde normal çamaşırcılarda oluyor ama şu an hamile külotunu falan kullanamayız yani 6.ayda falan belki yada ben kendim için diyorum onunla rahat edemem sanırım.Kizlar hamile ic camasiri alicak misiniz? Misal emzirme sutyeni hamile kulotu vs bunlar ne zaman alinir? Normal ic camasircida var midir yoksa e bebek falan mi bakmak lazim bilginiz var mi?
Ben varim canim.Cok zor cok.Az biraz azaldi ama hala gunluk hayatimi ciddi etkiliyor. Gecmesini beklemekten baska sansimiz yok malesefBen de bulantı kusmadan dünyadan soğudum ya benim gibi olan var mı arkadaşlar . Gözümü açtımmı başlıyor uyuyana kadar. Dramamin kullanıyorum o bile fayda etmiyor. Günde yediğim bir iki lokma bir şey. Su en fazla 3 bardak. 9+3 üm
Birde, bende 16-17 yasimdan beri ırsi olarak saclarimda beyazlar var suan 29 yasimdayim ve liseden beri boyatiyorum her ay dip yaptiriyorum yalniZca.. doktor boya yasak dedi ama diplerim komple beyaz zaten hormonlardan kendimi cirkin hissedicem bari boyaya izin verin dedim en azindan 2 ayda bir ( genelde 4 haftada 1 cikar) hayir izin vermiyorum risk almiyorum ben dedi. Sizler bu konuda neler biliyosunuz
Ilk uc ay cok zararli oldugunu biliyorum.Sonrasinda boyayanlar var evet.Doktor onermiyorsa boyama derim.Ben hic boyamayi dusunmuyorum, beyazim yok ama sen cok rahatsizsin ilerleryen aylar icin organik boyalari bir sor istersen doktora.Birde, bende 16-17 yasimdan beri ırsi olarak saclarimda beyazlar var suan 29 yasimdayim ve liseden beri boyatiyorum her ay dip yaptiriyorum yalniZca.. doktor boya yasak dedi ama diplerim komple beyaz zaten hormonlardan kendimi cirkin hissedicem bari boyaya izin verin dedim en azindan 2 ayda bir ( genelde 4 haftada 1 cikar) hayir izin vermiyorum risk almiyorum ben dedi. Sizler bu konuda neler biliyosunuz
evet olabilir korkma sen kendin hesabını tut ultrosona bakmaHanımlar bebeğim 2 hafta öncesi 5+6 ydı bugün 8+3 olması lazımdı 7+6 çıktı crl 15 mm. Her ultrason da 2 3 gün değişme olur dedi dr. Sizce normal mi bu durum
Bir arkadaşım hamileyken bitkisel saç boyası ile boyadığını söylemişti amonyaksız oluyormuş sanırım ama iyi araştırmak lazım
Ilk uc ay cok zararli oldugunu biliyorum.Sonrasinda boyayanlar var evet.Doktor onermiyorsa boyama derim.Ben hic boyamayi dusunmuyorum, beyazim yok ama sen cok rahatsizsin ilerleryen aylar icin organik boyalari bir sor istersen doktora.
Canım dikkat et kabız olma o kadar muz kabızlık yapabilirCanim bulanti ve kusma 9 ve 10.hafta pik yapiyor.yani en üst seviye.
Merak etme 10.haftanin icinde hafiflicek.ben bugün 10+3 üm.bu iki gündür hafifledi baya.midem bulanmiyor ve kusmuyorum.tabi bunda muzun etkisi büyük.dün 5 muz yedim.ö ceki gün 4 tane.
Bugünde uyaninca yedim.daha baslamadan bastiriyor tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?