2018 Ekim Anneleri

Dr bi hafta sonra çağırdı canım beni
Grip bende de var tam atlatamadım ki
Ikıhafta oldu valla ya ustune bulantı bıde ohh hafta sonu yatmadan kalktm cok kotu gercekten 13. Haftalardanı cagardı hepımızı heralde drlar cnm ay belkı cınsıyet gozukur dıyorum cok heycanlıyım

Ikıhafta oldu valla ya ustune bulantı bıde ohh hafta sonu yatmadan kalktm cok kotu gercekten 13. Haftalardanı cagardı hepımızı heralde drlar cnm ay belkı cınsıyet gozukur dıyorum cok heycanlıyım
Bol bol meyve ye canım benimde on günü geçti inşalllah iyileşiriz hemen

Belli olur mu cinsiyet bende meraklandım :)

Kizlar göğüsleriniz çok büyüdü mü?
Benim hala aynı.icde bi dolgunluk var ama yatarken rahatsiz etmiyor.
4 5 kilo verdim bide hic süt icmiyorum ondan mi büyümedi acaba.
Sizinki büyüdü mü.
Ben pek büyümesini istemiyorum.zaten 90 takiyorum.büyürse ben ne yaparim

Allahımm başın sağ olsun arkadasım Boğazım düğümlendi . Rabbim cennette kavuştursun . Allah sabır versin .

Turkiye'de de mecburi degil canim.Ama boyle kararlar alan aileler var,riskleri cok yuksek olan,belki ilk cocuguda bu sekilde olan aileler var.O zaman ciddi karar verilmesi gereken birseydir tabii.Tamamen kisisel

Hangi ülkedesiniz acaba Türkiye de niye doktorlar israrla teste yönlendiriyor
Bu konuda bir mecburiyet sunulamaz canımaklinda olsun.

Ayrıntılı ultrason Dediğin 4 boyutlu renkli ultrason mu ?

Doppler,renkli doppler,ya da 3-4 boyutlu bakilabilen gelismis cihazla oluyor kontrol canim.
Tum ic organlarina ve dış gorunusune bakiliyor yuzeysel sorunlarda var mi diye.
Dogumsal hastaliklar,mudahale edilebilecek bicok sey onlenebiliyor ya da dogum sonrasi hemen mudahale edilmesi gerekiyorsa mesela.Ya da dış gorunuste en basiti dudak-damak yarığı olan bebekler belirlenebiliyor.Onlem ve sonra tedavi icin oldukca buyuk şans
Sonunda o meshur renkli yuz fotosu veriliyor genelde :))

Benim buyudu :)
Ilkinde buyumemisti.Dolgundu sadece.Ama bu sefer belli yani :) Emzirme sonrasi yumusaklik gitti bu açıdan sevdim gerci :))))))

Memeler ozellikle emzirmeye baslayinca buyuyor canim :)

Hamilelik takvimini kaldırmak içimden gelmiyor son umut yarın başka bir doktora daha görünmek istiyorum RABBİM büyük yoktan var eden var ettikten sonra yok eden herşeye gücü yeter o ol derse oluverir ama aynı çıksa yine uzulmuycem çünkü biliyorum RABBİM bizim için en iyisini bilir onu nasip eder

Abovvv ben yandım
Zaten büyük.aslinda benimki kilodan büyük.zayifken kücüktü.dolgun olsun da büyümesin:)

Ne yapim canim iyiyim.bikaç gün once bulantilardan cok kötüydum.her sabah kusuyordum.dünle bugün iyiyim biraz.bulantilarim.azaldı.muz yiyorum sürekli.
Sen nasilsin?nasil gidiyor?
Bnde haftasonu cok kotuydm grıbım ıkıhaftador ıste fena dglm toplamaya calısıyorum

Merhaba kızlar, epeydir bakamadım yatılı misafirim var...
Bi yandan okula gidiyorum bi yandan yüksek lisans devam ediyor bi yandan kızım bi yandan ev, çok yoruluyorum. Bebisim nasıl bilmiyorum bile...
Ama göğüslerim çok büyüdü sutyenden taşıyorlar 75 giyiyordum 80 alacağım rahatsız oluyorum.
Tek tük sivilce çıkıyor yüzümde.. Sinir bozucu ama napalım

Bol bol meyve ye canım benimde on günü geçti inşalllah iyileşiriz hemen

Belli olur mu cinsiyet bende meraklandım :)
Yok cnm keske ıns ıkıhfataya gıdıcem ozaman dr der belkı umuyorm demezse zaten oele gıderım bıhafta sonra hemen cok heycanlıyım ıkılı taramaya gıttnmı meyve yıyorum ama ıste havalar berbat

Yani hiç ihtimal vermiyordum canım. İnanamadım ben de.Nice kanamalar yaşayıp bebeğini dünyaya getirenler var. Seninki kahve akıntıydı. Başka bir dr daha görün iyi yaparsın

Yok cnm keske ıns ıkıhfataya gıdıcem ozaman dr der belkı umuyorm demezse zaten oele gıderım bıhafta sonra hemen cok heycanlıyım ıkılı taramaya gıttnmı meyve yıyorum ama ıste havalar berbat
Yok canım bende daha gitmedim haftaya perşembe gideceğim büyük bi ihtimalle

Aynen havalar değişik bünye zayıf daha zor atlatılıyo

Yani hiç ihtimal vermiyordum canım. İnanamadım ben de.Nice kanamalar yaşayıp bebeğini dünyaya getirenler var. Seninki kahve akıntıydı. Başka bir dr daha görün iyi yaparsın
yarın gitcem canım zaten sorun kahverengi akinti değil gelişmemiş dedi kalp atisida yok altanda baktı yok

oy maşaAllah ne güzel. Ultrason resmiyle cinsiyet tahmini mi yapıyorsunuz? O nasıl oluyor, ben de isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…