2018 Ekim Anneleri

Benimkiler de kaşınıyor ve çok büyüdü. çatlamasınlar diye badem ve bebe yağı kullanıyorum
Bende sürekli yağ kullanıyorum. Kullanmasam daha beter olur her halde. Biraz da karnım ve yanları kaşınıyor ama göğüslerim daha çok tabi

ben ilk hamileligimde boyanın ağır kokusundan dolayı yasak olduğunu sanırdım. İlk 3 ayı atlattıktan sonra 1 kez arka balkonda boyamistim kendi saçımı açık havada etkilenmiyeyim diye. Çok şükür bir şey olmadı. Ama dediğim gibi sadece 1 kez yaptım. Doktoruna önermemesinin sebebini sormalısın, bu bir riskse bu konuda gerçekten bilgim yok o zaman boyamamalı sabret. Alternatif spreyler oluyor dipler için belki onlarla biraz idare edebilirsin. Yada saçın içine işlemeyen 2-3 haftalık boyalar var, sadece yüzeysel kaplıyor tırnakta oje gibi. Bunları ama hep danışarak yap ki için rahat olsun, 7 aylık bir süreç için ömür boyu pişman olmayalım.

Kizlar hamile ic camasiri alicak misiniz? Misal emzirme sutyeni hamile kulotu vs bunlar ne zaman alinir? Normal ic camasircida var midir yoksa e bebek falan mi bakmak lazim bilginiz var mi?
Normal çamasircilarda var canım. Emzirme sütyeni yerine sporcu sütyen daha rahat gibi geliyor bana

Ahh canım muz mideme dokunuyor yakıyor yiyemiyorum. Geçeceğini sanmıyorum ama hafiflese artık ya. Çünkü önceki gebeliğimde Doğuma kadar kusmustum çok zorrr

cnm yaaaa bebişin için ödün vermen gerek bazı şeylerden... benım de bir arkadaşımda genetik olarak beyaz vardı 9 ay boyatmadı saçları bembeyaz oldu bebeği dokğduktan sonra hemen boyattı, hiçbirsey olmaz sabret biraz... ben vallahi son zamanlarda çocuklardaki dikkat eksikliğini, otizim yada öğrenme güçlülüğü gibi hastalıkları bu yediklerimizi, içtiklerimize ve kimyasallara bağlıyorum... ben artık dedorant ve parfüm bile sıkmıyorum şimdilik idare ediyorum ama yazın ne yapacagım bilmiyorum :))

Aaa tabikide eger ki ufacik bir risk varsa Allah korusun goze alamam ama etrafimda sac rengini degistiren hamileler bile var hemde keyfi benim durumum biraz daha farkli o yuzden sizlerede danismak istedim. Su yuzeysel boyayi daha once duymamistim tesekkur ederim bir arastirayim

Benimkiler maşallah aldı başını gitti :) normalde 75 takıyorum şimdi 80 oldu evde çoğu zaman takmıyorum zaten. Benim göğüslerim çok kaşınıyor sizde de var mi
Seninki çok büyük degilmis canim sıkıntı olmaz.sütyen bulabilmek nimet.benimkine sütyen bulamam duye korkuyorum.bende kasıntı yok.
Calısıyorum cnm dınlenmek sıkıntıda kısmwt
Çalısmak da zor ya böyle.Allah yardomcin olsun canim.
Canım dikkat et kabız olma o kadar muz kabızlık yapabilir
Olgun muz yiyorum canim.kabiz olmuyorum.ham muz kabız eder.

Tamam canım dikkat et de kendine

Evet kesinlikle haklisin artik yedigimiz hersey malesef ki ilacli keske herseyi dalindan yiyebilsek..yok ben deodarant parfum calistigim icin kullaniyorum ben kendim rahatsiz oluyorum cunku ama dr sorucam notlarimin arasinda var

Evet kesinlikle haklisin artik yedigimiz hersey malesef ki ilacli keske herseyi dalindan yiyebilsek..yok ben deodarant parfum calistigim icin kullaniyorum ben kendim rahatsiz oluyorum cunku ama dr sorucam notlarimin arasinda var
cnm en azından tene sıkma

bir sıkıntı olmadıkça ayda bir çağırır ama senin dr niye şu gün gel demedi acaba ilk mi gittin o dr ye bundan sonra ona gitmeyeceksin filan anladı ki
2. Gidişim ilk gittiğimde güzel ilgilendi memnun kalmıştım ama bugun hiç bilgi vermedi açıklama yapmadı çok moralim bozuldu değiştiricem dr.umu. bi aksilik çıkmadığı sürece 1 ay bekleyeyim o zaman bu zaman içinde tahlil vs oluyo mu acaba ona göre giderim

Seninle gerçekten aynı durumdayız ben de öncekinde 9 ay kusmustum. Ama ne zaman hafiflemişti İnan hatırlayamıyorum keşke hatırlasam da bu belirsizlikten kurtulsam. Daha yolun başındayım diyorum kendime. 4. Haftada başladı 7 kilo verdim şimdiye kadar. Yalnız değilim demekki. Sabr ....

Ben varim canim.Cok zor cok.Az biraz azaldi ama hala gunluk hayatimi ciddi etkiliyor. Gecmesini beklemekten baska sansimiz yok malesef 12 hafta bitse gecer diyorum, gun sayiyorum.Kizimda oyle oldu

Maalesef canım kendimi çok yalnız hissediyorum acile gidiyorum dr bile beni anlamıyor. Çok susuz kaldım büyük serum yap diyorum küçük yapıyor. İdrar tahlili istedi keton +2 çıkmış o halde normal dedi. Haftaya dr uma göstercem sonucu. Öncekinde de keton çıkınca hastaneye yatırtmışlardı . Allah’tan başka kimsemiz yokk

Valla canım önce yoktu sonradan cikabiliyormu bide gebeligin ne oldu anladıktan sonra gecmi olmuştu
Canim ben kaybettikten sonra genetik tahlilleri yapılmıştı orda cıktı ortaya ama benim bebeğimin kalbi 60 falan atıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…