- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Teşekkür ederim dr bilgi vermeyince endişelendim 2 kaybım var ondan bunda çok tedirginimevet olabilir korkma sen kendin hesabını tut ultrosona bakma
Bende sürekli yağ kullanıyorum. Kullanmasam daha beter olur her halde. Biraz da karnım ve yanları kaşınıyor ama göğüslerim daha çok tabiBenimkiler de kaşınıyor ve çok büyüdü. çatlamasınlar diye badem ve bebe yağı kullanıyorum
Teşekkür ederim dr bilgi vermeyince endişelendim 2 kaybım var ondan bunda çok tedirginim
Normal çamasircilarda var canım. Emzirme sütyeni yerine sporcu sütyen daha rahat gibi geliyor banaKizlar hamile ic camasiri alicak misiniz? Misal emzirme sutyeni hamile kulotu vs bunlar ne zaman alinir? Normal ic camasircida var midir yoksa e bebek falan mi bakmak lazim bilginiz var mi?
Canim bulanti ve kusma 9 ve 10.hafta pik yapiyor.yani en üst seviye.
Merak etme 10.haftanin icinde hafiflicek.ben bugün 10+3 üm.bu iki gündür hafifledi baya.midem bulanmiyor ve kusmuyorum.tabi bunda muzun etkisi büyük.dün 5 muz yedim.ö ceki gün 4 tane.
Bugünde uyaninca yedim.daha baslamadan bastiriyor tavsiye ederim.
cnm yaaaa bebişin için ödün vermen gerek bazı şeylerden... benım de bir arkadaşımda genetik olarak beyaz vardı 9 ay boyatmadı saçları bembeyaz oldu bebeği dokğduktan sonra hemen boyattı, hiçbirsey olmaz sabret biraz... ben vallahi son zamanlarda çocuklardaki dikkat eksikliğini, otizim yada öğrenme güçlülüğü gibi hastalıkları bu yediklerimizi, içtiklerimize ve kimyasallara bağlıyorum... ben artık dedorant ve parfüm bile sıkmıyorum şimdilik idare ediyorum ama yazın ne yapacagım bilmiyorum :))Doktorun dedigi su: hamilelikte sac boyamak ile ilgili bir makale yazilmis bebege zararli oldugu belirtilmis benim icin 1 tane makale olmasi boyle bir risk olmasi bile yeterli bu yuzden hicbir hastama izin vermedim istersen kina yak demisti ama benim 9 ay boyatmamam demek diplerim komple beyaz oldugundan neredeyse yariya kadar beyaz dolasmam demek suan su maskara gibi olan sac beyazlarini kapatici urun kullaniyorum ama misal onumuzdeki ay artik bu yetmez cmtsi kuaforume sorayim organik boya var mi yoksa hikaye mi diye birde su geliyor aklima kuaforum bayan ve 3 cocugu var onlar hergun boyanin icinde elleri ve o kokuyu soluyorlar
Sağol canım inşallah sende öyle. Bi sonraki kontrole ne zaman gidilir dr bişey demedi.yok yok tedirgin olma ama yine de dikkat et tabi kendine
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına
ben ilk hamileligimde boyanın ağır kokusundan dolayı yasak olduğunu sanırdım. İlk 3 ayı atlattıktan sonra 1 kez arka balkonda boyamistim kendi saçımı açık havada etkilenmiyeyim diye. Çok şükür bir şey olmadı. Ama dediğim gibi sadece 1 kez yaptım. Doktoruna önermemesinin sebebini sormalısın, bu bir riskse bu konuda gerçekten bilgim yok o zaman boyamamalı sabret. Alternatif spreyler oluyor dipler için belki onlarla biraz idare edebilirsin. Yada saçın içine işlemeyen 2-3 haftalık boyalar var, sadece yüzeysel kaplıyor tırnakta oje gibi. Bunları ama hep danışarak yap ki için rahat olsun, 7 aylık bir süreç için ömür boyu pişman olmayalım.
Seninki çok büyük degilmis canim sıkıntı olmaz.sütyen bulabilmek nimet.benimkine sütyen bulamam duye korkuyorum.bende kasıntı yok.Benimkiler maşallah aldı başını gitti :) normalde 75 takıyorum şimdi 80 oldu evde çoğu zaman takmıyorum zaten. Benim göğüslerim çok kaşınıyor sizde de var mi
Çalısmak da zor ya böyle.Allah yardomcin olsun canim.Calısıyorum cnm dınlenmek sıkıntıda kısmwt
Olgun muz yiyorum canim.kabiz olmuyorum.ham muz kabız eder.Canım dikkat et kabız olma o kadar muz kabızlık yapabilir
Tamam canım dikkat et de kendineSeninki çok büyük degilmis canim sıkıntı olmaz.sütyen bulabilmek nimet.benimkine sütyen bulamam duye korkuyorum.bende kasıntı yok.
Çalısmak da zor ya böyle.Allah yardomcin olsun canim.
Olgun muz yiyorum canim.kabiz olmuyorum.ham muz kabız eder.
cnm yaaaa bebişin için ödün vermen gerek bazı şeylerden... benım de bir arkadaşımda genetik olarak beyaz vardı 9 ay boyatmadı saçları bembeyaz oldu bebeği dokğduktan sonra hemen boyattı, hiçbirsey olmaz sabret biraz... ben vallahi son zamanlarda çocuklardaki dikkat eksikliğini, otizim yada öğrenme güçlülüğü gibi hastalıkları bu yediklerimizi, içtiklerimize ve kimyasallara bağlıyorum... ben artık dedorant ve parfüm bile sıkmıyorum şimdilik idare ediyorum ama yazın ne yapacagım bilmiyorum :))
Canım başka biseyler bul bence.ayva elma patlamis misir da iyi geliyorAhh canım muz mideme dokunuyor yakıyor yiyemiyorum. Geçeceğini sanmıyorum ama hafiflese artık ya. Çünkü önceki gebeliğimde Doğuma kadar kusmustum çok zorrr
cnm en azından tene sıkmaEvet kesinlikle haklisin artik yedigimiz hersey malesef ki ilacli keske herseyi dalindan yiyebilsek..yok ben deodarant parfum calistigim icin kullaniyorum ben kendim rahatsiz oluyorum cunku ama dr sorucam notlarimin arasinda var
cnm en azından tene sıkma
Sağol canım inşallah sende öyle. Bi sonraki kontrole ne zaman gidilir dr bişey demedi.
2. Gidişim ilk gittiğimde güzel ilgilendi memnun kalmıştım ama bugun hiç bilgi vermedi açıklama yapmadı çok moralim bozuldu değiştiricem dr.umu. bi aksilik çıkmadığı sürece 1 ay bekleyeyim o zaman bu zaman içinde tahlil vs oluyo mu acaba ona göre giderimbir sıkıntı olmadıkça ayda bir çağırır ama senin dr niye şu gün gel demedi acaba ilk mi gittin o dr ye bundan sonra ona gitmeyeceksin filan anladı ki
Bende aynıyım midemde hiç bir şey durmuyor sabah kalkınca başlayıp gece yatana kadar dicem yatmakta fayda etmiyor uykumdan uyanıyorum bulantıdan valla ben ilk çocuğumda doğuma gidene kadar aynıydım 3 ay bitince azalmamıştı yani bunda ne olur azalsın gerçekten halim kalmadı
Ben varim canim.Cok zor cok.Az biraz azaldi ama hala gunluk hayatimi ciddi etkiliyor. Gecmesini beklemekten baska sansimiz yok malesef12 hafta bitse gecer diyorum, gun sayiyorum.Kizimda oyle oldu
Canım başka biseyler bul bence.ayva elma patlamis misir da iyi geliyor
Canim ben kaybettikten sonra genetik tahlilleri yapılmıştı orda cıktı ortaya ama benim bebeğimin kalbi 60 falan atıyorduValla canım önce yoktu sonradan cikabiliyormu bide gebeligin ne oldu anladıktan sonra gecmi olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?