2018 Ekim Anneleri

kızlar AFP testinden bahsetmiştim sonuçlar temiz çıkmış, 20.haftada detaylı ultrasona gireceğim bu işlemi kendi doktorunuz mu yaptı yoksa perinatolog mu?

Inşallah güzel haberlerini alırız allahım izniyle kanam çok zor vallaha psikolojilerimiz bozuldu

Var tabi bn hâlâ oluyorum. Ilk başta kanama alanı varken senin gibi vuruluyirdum adımdı haftada bire düştü benimki
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Bizim bebeklerimiz özel ona ragmen mücadeleci

kızlar AFP testinden bahsetmiştim sonuçlar temiz çıkmış, 20.haftada detaylı ultrasona gireceğim bu işlemi kendi doktorunuz mu yaptı yoksa perinatolog mu?
Ben de dr a sordum kendim yapıyorum dedi bazen de dışarıya gönderiyorum dedi
Galiba önemli bir sorun görürse öyle başka birine gönderiyor

Kızlar kontrole gittim geldim.çok şükür kanama alanı 12 mm ye düşmüş zor gördü doktorcinsiyeti kesinleşti,erkek.
Üç gün önce rahimde bişey kaydı dedim hareketini mi hissettim ? Hayır dedi hissedemezsin henüz,rahmin kasılmıştır dedi.o an çok sinirliydim ağlıyordum demekki nasıl da etkileniyor bebekler psikolojimizden
Yolculuk yasak
Saç boyamak yasak
Tetanoz aşısına çağırdılar 17.haftada gideyim mi dedim hayır daha erken 20.haftada gideceksin ben sana aşı olman gereken Zaman'ları söylicem dedi.
Bebiş sat ta 15+6 141 gr normalmiş
Eğilip kalkmak Temixlik yapmak yasak
Ilişkiyi sormaya bile gerek yok(yasaktır)
Çok şükür bu Kontrolü de atlattım alt karnım niye şişmeye devam etmiyo diye korkmuştum
Bebeğin 4 boyutlu Görüntüsünde yüzünü göstermeye çalıştı beni mutlu etmek için ama kuzucuk bir dönmedi yüzünü :) öksürmemi istedi Dr öksürünce hareket ediyormuş cidden öyle :)

Bunu bende gidince sorayim.
2 hafta sonra randevum var.

pixielix bence de hepsi yalağğnnn.

Ahs. Çin takvimleri rus takvimleri yumurtlama takibi, hücre yenilenmesi efendime soylim eksiye aş erme, karnımın yayılması vs vs hepsine gore kiz.
Ama doktor erkek dedi.
Ben erbaşları 3ledim esimle 3 oldular artik.

Artık cinsiyete şaşırmıştık ama alıştik.
Eymen eymen diye sesleniyoruz.
Alıştırdık baya suan kiz derse ben daha bi sasiririm.
Okadar alıştık yani.

Anladım canım ben arkadaşın durumunu merak etmiştim yoksa ben izin konusuna şimdilik kafa yormuyorum bir şekilde hallolur.Zamsnında doğum yapmak nasip olursa benim 32.hafta zaten yaz tatiline denk geliyo öğrt im

ohh gözün aydın canım darısı başımıza Bizim kanama alanları da hayırlısıyla bi küçülseydi küçüldü aslında ama tamamen kapanmayacak mı cidden? senin doktor o konuda ne diyor?

ohh gözün aydın canım darısı başımıza Bizim kanama alanları da hayırlısıyla bi küçülseydi küçüldü aslında ama tamamen kapanmayacak mı cidden? senin doktor o konuda ne diyor?
Sağol canımdilime geldi aslında ama sormadım bu kadar takılma diyecek diye.Ama zor gördü onu biliyorum göremiyorum dedi Hah buldum filan yaptı 4 cm nerde 12 mm nerde düşünsene önemli olan minimuma inmesi.Senin de 3cm den 1 cm ye inmişti dimi ? Şimdi belki gözükmüyordur bile.Benim kahveler sarıya döndü o da üç günde bir filan çok şükür senin de ayni dimi ? Ayni gidiyoruz senle

Aaaa aslında çok da minik oldu sayılmaz ya 1.2 cm

Aaaa aslında çok da minik oldu sayılmaz ya 1.2 cm
Büyük değil canım benim 3cm. küçülüp yaklaşık 1 cm. olmuştu öylece kaldı. En son gittiğimde ölçmedi doktor ama işte hep kafana takma bu önemli değil aktif değil falan diyor. Ama hiç kapanmayacak mı acaba? sorusu benim de içimi kemiriyor bi taraftan

Aynen canım benim de çok şükür bitti gibi bu ara İnşallah kapanır kanama alanlarımız tamamen. Yani kapanmıyosa bile bebişlerimize, keseye bi zararı olmasın o da yeter

Aynen canım benim de çok şükür bitti gibi bu ara İnşallah kapanır kanama alanlarımız tamamen. Yani kapanmıyosa bile bebişlerimize, keseye bi zararı olmasın o da yeter
Allahin izniyle bu kadarla bişey olnaz inş biz ne Kansma Alanları gördük 3cm,4cm filan..Sen de benim diğer doktoru bir görünce relax olcaksın benşm gibi

Kızlar 14+3 ve adet sancisi gibi ağrım var. Kanama olacak diye aklım çıkıyor sadece akıntım arttı. Karnım ağrıyor wcden çıkamıyorum. Ne yapsam???

Maşallah cnm gözün aydın darısı bizlere bizde mutlu haberler alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…