Inşallah güzel haberlerini alırız allahım izniyle kanam çok zor vallaha psikolojilerimiz bozuldu
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahVar tabi bn hâlâ oluyorum. Ilk başta kanama alanı varken senin gibi vuruluyirdum adımdı haftada bire düştü benimki
Ben de dr a sordum kendim yapıyorum dedi bazen de dışarıya gönderiyorum dedikızlar AFP testinden bahsetmiştim sonuçlar temiz çıkmış, 20.haftada detaylı ultrasona gireceğim bu işlemi kendi doktorunuz mu yaptı yoksa perinatolog mu?
Bunu bende gidince sorayim.kızlar AFP testinden bahsetmiştim sonuçlar temiz çıkmış, 20.haftada detaylı ultrasona gireceğim bu işlemi kendi doktorunuz mu yaptı yoksa perinatolog mu?
Anladım canım ben arkadaşın durumunu merak etmiştim yoksa ben izin konusuna şimdilik kafa yormuyorum bir şekilde hallolur.Zamsnında doğum yapmak nasip olursa benim 32.hafta zaten yaz tatiline denk geliyo öğrt imdr eğer ki izin veriyorsa 37. haftaya kadar çalışabilirsiniz ( 37 dahil değil ) sonrasında devletin bize sunduğu 16 hafta bitince eğer işe dönmeyecekseniz ücretsiz izin alıyorsunuz ücretsiz izinden sonra yıllık izin kullanılabiliyor özel sektörde durum bu devlette de aynı mı bilmiyorum bi ara ücretli izin yani doğum izini 4 aydan 6 aya çıkacak dendi ama ne oldu bilmiyorum
bana 1 hafta demişlerdi 3 gunde cıkmıstı.Yaptırdıgın yere göre değişiklik gösterebilirarkadaşlar ikili test sonucu ne kadar sürede cıkıyor
ohh gözün aydın canım darısı başımızaKızlar kontrole gittim geldim.çok şükür kanama alanı 12 mm ye düşmüş zor gördü doktorcinsiyeti kesinleşti,erkek.
Üç gün önce rahimde bişey kaydı dedim hareketini mi hissettim ? Hayır dedi hissedemezsin henüz,rahmin kasılmıştır dedi.o an çok sinirliydim ağlıyordum demekki nasıl da etkileniyor bebekler psikolojimizden
Yolculuk yasak
Saç boyamak yasak
Tetanoz aşısına çağırdılar 17.haftada gideyim mi dedim hayır daha erken 20.haftada gideceksin ben sana aşı olman gereken Zaman'ları söylicem dedi.
Bebiş sat ta 15+6 141 grnormalmiş
Eğilip kalkmak Temixlik yapmak yasak
Ilişkiyi sormaya bile gerek yok(yasaktır)
Çok şükür bu Kontrolü de atlattım alt karnım niye şişmeye devam etmiyo diye korkmuştum
Bebeğin 4 boyutlu Görüntüsünde yüzünü göstermeye çalıştı beni mutlu etmek için ama kuzucuk bir dönmedi yüzünü :) öksürmemi istedi Dr öksürünce hareket ediyormuş cidden öyle :)
Sağol canımohh gözün aydın canım darısı başımızaBizim kanama alanları da hayırlısıyla bi küçülseydi küçüldü aslında ama tamamen kapanmayacak mı cidden? senin doktor o konuda ne diyor?
Aaaa aslında çok da minik oldu sayılmaz ya 1.2 cmohh gözün aydın canım darısı başımızaBizim kanama alanları da hayırlısıyla bi küçülseydi küçüldü aslında ama tamamen kapanmayacak mı cidden? senin doktor o konuda ne diyor?
5 günde çıkmıştı benimki.arkadaşlar ikili test sonucu ne kadar sürede cıkıyor
Büyük değil canım benim 3cm. küçülüp yaklaşık 1 cm. olmuştu öylece kaldı. En son gittiğimde ölçmedi doktor ama işte hep kafana takma bu önemli değil aktif değil falan diyor. Ama hiç kapanmayacak mı acaba? sorusu benim de içimi kemiriyor bi taraftanAaaa aslında çok da minik oldu sayılmaz ya 1.2 cm
Aynen canım benim de çok şükür bitti gibi bu araSağol canımdilime geldi aslında ama sormadım bu kadar takılma diyecek diye.Ama zor gördü onu biliyorum göremiyorum dedi Hah buldum filan yaptı 4 cm nerde 12 mm nerde düşünsene önemli olan minimuma inmesi.Senin de 3cm den 1 cm ye inmişti dimi ? Şimdi belki gözükmüyordur bile.Benim kahveler sarıya döndü o da üç günde bir filan çok şükür senin de ayni dimi ? Ayni gidiyoruz senle
Büyük değil canım benim 3cm. küçülüp yaklaşık 1 cm. olmuştu öylece kaldı. En son gittiğimde ölçmedi doktor ama işte hep kafana takma bu önemli değil aktif değil falan diyor. Ama hiç kapanmayacak mı acaba? sorusu benim de içimi kemiriyor bi taraftan
Allahin izniyle bu kadarla bişey olnaz inş biz ne Kansma Alanları gördük 3cm,4cm filan..Sen de benim diğer doktoru bir görünce relax olcaksın benşm gibiAynen canım benim de çok şükür bitti gibi bu araİnşallah kapanır kanama alanlarımız tamamen. Yani kapanmıyosa bile bebişlerimize, keseye bi zararı olmasın o da yeter
MaşallahKızlar kontrole gittim geldim.çok şükür kanama alanı 12 mm ye düşmüş zor gördü doktorcinsiyeti kesinleşti,erkek.
Üç gün önce rahimde bişey kaydı dedim hareketini mi hissettim ? Hayır dedi hissedemezsin henüz,rahmin kasılmıştır dedi.o an çok sinirliydim ağlıyordum demekki nasıl da etkileniyor bebekler psikolojimizden
Yolculuk yasak
Saç boyamak yasak
Tetanoz aşısına çağırdılar 17.haftada gideyim mi dedim hayır daha erken 20.haftada gideceksin ben sana aşı olman gereken Zaman'ları söylicem dedi.
Bebiş sat ta 15+6 141 grnormalmiş
Eğilip kalkmak Temixlik yapmak yasak
Ilişkiyi sormaya bile gerek yok(yasaktır)
Çok şükür bu Kontrolü de atlattım alt karnım niye şişmeye devam etmiyo diye korkmuştum
Bebeğin 4 boyutlu Görüntüsünde yüzünü göstermeye çalıştı beni mutlu etmek için ama kuzucuk bir dönmedi yüzünü :) öksürmemi istedi Dr öksürünce hareket ediyormuş cidden öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?